PDA

View Full Version : Queen Of The Damned

Noah
11-28-2004, 04:21 PM
Cine a vazut opera asta :) ?
Mie tare mi-a placut. Totul. Este un film extraordinar. Cu toate ca multi sustin ca actorii sunt cam falshi...
O.S.T.-ul tot rupe. E 100% rock.
Iar actorul care-l joaca pe Marius e super talentat.
Sa nu mai vorbim de momentul cind fata aia cynta la vioara lynga foc... super...
Revolutioneaza ideea de film.

peta4ok
11-28-2004, 10:11 PM
acesta este unul din filmele mele preferate!!!! :crazy: super cool!!! imi plac actorii, soundtrack-ul in general e super afighitelinii... :love: :stereo: no comments... :click: mai rar asa filme.... l-am vazut de vreo 20 de ori... stiu fiecare mishcare... aaaaaaaaaaa..... ii super.... :D

krown
11-29-2004, 12:23 PM
Cum il chema pe ala bre, Lefter, sau Lester? Nu prea cine stie ce , mai bine uitati-va la underworld

IONIX
11-29-2004, 04:05 PM
Cum il chema pe ala bre, Lefter, sau Lester? Nu prea cine stie ce , mai bine uitati-va la underworld
underworld nu-i rau :wink: :)

Noah
11-29-2004, 05:25 PM
Lestat :)

Natalytza
11-30-2004, 10:30 PM
Queen of the Damned a fost facut dupa "Cronicile Vampirilor" ( 7 volume) a lui Anne Rice, din aceleashi cronici face parte shi filmul Interview with the Vampire cu Brad Pitt, uite astea 2 filme m-au determinat sa citesc toate cronicile ...super cartzile!!

zopiryon
01-23-2005, 10:44 AM
filmu e departe de a avea stralucirea pe care o are carte, si cine o facut filmu se pare ca no avut rabdarea sa citeasca cartea bine, ca o avut destule greseli...

marius si marcus, nu'i acelasi personaj :D

Natalytza
01-23-2005, 10:58 AM
nu cred ca au fost gresheli aici....in filmul este "alcatuit" de fapt din mai multe fragmente a Cronicilor, dar se bazeaza mai mult pe cartea Queen of the Damned ( de aici shi denumirea filmului)...

in carte exista un personaj cu numele "Marius" care este prezent shi in film
iar numele Marcus nu l-am auzit nici in film...nici in carte, poate se confunda cu "Magnus" care este de fapt cu totul un alt personaj.

zopiryon
01-23-2005, 11:27 PM
no bine cum zici tu sa fie, eu le'am citit acu 2 ani, asa ca posibil gresesc...dar daca zici ca tio placut cronicile nu inteleg cum tio placut filmu, am gasit un interviu cu anne rice, unde zice ca o ramas tare dezamagit de film, si am citit multe review-uri si majoritatea erau negative....

hai mai bine zimi ce roman tio placut cel mai mult si de ce ?

zopiryon
01-23-2005, 11:42 PM
scriu si eu ce am cititi de anne rice, in ordinea in care am facuto

Lestat
Interviu cu un vampir
Povestea Hotului de Trupuri
Regele Memnoch
Regina Damnatilor
The Mummy
Vampirul Armand
Vampirul Vittorio

si cam atat, cel mai tare mio placut Lestat si Memnoch, Vittorio e cam slabut, si in genere new tales of the vampires nu's chiar grozave

Natalytza
01-24-2005, 12:13 AM
no bine cum zici tu sa fie, eu le'am citit acu 2 ani, asa ca posibil gresesc...dar daca zici ca tio placut cronicile nu inteleg cum tio placut filmu, am gasit un interviu cu anne rice, unde zice ca o ramas tare dezamagit de film, si am citit multe review-uri si majoritatea erau negative....

hai mai bine zimi ce roman tio placut cel mai mult si de ce ?

nu zic ca filmul e super...
mi-a placut ca in rolul lui Lestat a fost Stuart Townsend..shi nu Tom Cruise ( ca in Interview with the Vampire)...coloana sonora a fost faina...
din toate Cronicile cel mai mult mi-a placut

The Vampire Lestat
The Vampire Armand
Memnoch the Devil
Queen of the Damned..
shi cam atat..:)

Natalytza
01-24-2005, 12:14 AM
ah...da shi "Merrick"..tot e super..

zopiryon
01-24-2005, 01:55 AM
din toti cei care stiu de anne rice, juma il simpatizeaza pe louis eu nul suport, personaju mii antipatic....
da iaca Lestat ai cel mai tare :)

Natalytza
01-24-2005, 10:54 AM
Nu-mi place Louis nici mie...e ipocrit, shi mincinos pe langa altele, ca shi Cloudia ( fetitza aia mica care a murit in Interview)...in Merrick, Louis voia sa se sinucida...shi este salvat desigur de Lestat...

Lestat imi place shi mie cel mai mult...shi Armand...

zopiryon
01-24-2005, 11:04 AM
Armand mi so parut cam plictisitor :P

Memnoch yi super, a.rice zice cai romanu ei favorit

Natalytza
01-24-2005, 11:14 AM
mi-am schimbat parerea despre Armand dupa ce am citit The Vampire Armand.

Memnoch mi-a placut shi mie...tare l-o invartit Memnoch pe Lestat...mi-era jele de el..:)), da in The Tale of the Body Thief? cum l-o lasat balta totzi cand avea nevoie de ajutor...mai ales Louis...

zopiryon
01-24-2005, 11:40 AM
al 2'la personaj favorit mi se pare D.Talbot, care tare mio placut in povestea hotului de trupuri...

am citit si eu vam. armand, ma asteptam la mai mult...

Natalytza
01-24-2005, 11:21 PM
da...uite mie Talbot mi se pare plictisitor..:)

zopiryon
01-24-2005, 11:27 PM
huh? citeste mai atent, povestea hotului de trupuri :wink:

Natalytza
01-25-2005, 08:31 AM
:)) am citit-o destul de bine :) shi tot mi se pare plictisitor...:)

Noah
03-28-2005, 08:47 PM
Mai la tema, va rog :)

[K]
03-28-2005, 11:24 PM
ei blea, de parca tu ai fost amu tare la tema

Noah
03-29-2005, 05:45 PM
[K], numa nu ti ynerva ca asta nu-i ghine. A sy ma simt vinovat pe urma :)

selene20
08-11-2006, 08:06 AM
are cineva un dvd regina blestematilor de vanzare.pt ca am cautat peste tot si nu gasesc nimic.nimeni nu are filmul asta.daca se gaseste cineva trimite-ti un mail pe ramonablue13@yahoo.com.

selene20
08-11-2006, 08:11 AM
marcus apare in underworld2

Sventlana
08-12-2006, 06:43 PM
selene20 eu am filmul si inca de multa vreme insa eu nu-s in md i ne znaiu esli voi mai locui aici..oricum filmul este piratat...de ce nu downloadezi de pe dc++ sau odc sau edonckey? sau de ce nu rogi un prieten pentru asta?tu vrei numai original?

2008.