ceva real, bun, am toate albumele, da ascult aproape ca numai cinetcu "song of dispossed", asa ma rupe si ma gruzeste...iaca imi place numele lor...inchipuiti, absu, niste morti cum danseaza si asculta dead can dance si mortii danseaza dupa muzonu lor, asta-i torba...
da despre tine...drogoman:)
Meta
12-03-2004, 02:14 AM
Pe mine ma rupe ABSU!
fakeru
12-06-2004, 07:28 PM
bai, am uitat sa-mi inscrii negura bunget!!! tare nii shiuda...poate vin eu cu hardu la tine? da poliubomu trebu sa vin
fakeru
12-26-2004, 12:06 AM
DeadCanDance - Yulunga.mp3 :))), ma rupe si pe mine, eu chem ploaia acum...
Mirabela Iucu
12-27-2004, 12:17 PM
Dead Can Dance
Spleen And Ideal
Within The Realm Of A Dying Sun
Serpent's Egg
Aion
A Passage In Time
Into The Labyrinth
Toward The Within
Spiritchaser
The Mirror Pool
Duality
The Eye Of The Hunter
Various/Soundtracks
Concerts
Dintre toate albumele lor cel mai tare imi plac : Aion si Into The Labyrinth...dar orice este semnat de ei ascult intotdeauna cu placere... :crazy:
Absu
12-28-2004, 01:27 PM
Yulunga si Black Sun ma distrug celo mai tare in ultimu timp.ma bucur ca s-au mai gasit citiva iubitori de macrocosmos pe net!peace!
Mirabela Iucu
12-28-2004, 04:55 PM
Daca cautai mai adent descopereai o tema despre Dead Can Dance deschisa de foarte mult timp de catre mine...asa ca stai linistit dar mai sunt fani :wink:
fakeru
01-02-2005, 07:40 PM
Mirabela, da-i crezare lui Absu, ca intra si el o data pe luna pe forum si nu stie el...dar cred ca nu-i nimic daca a readus tema...
Mirabela Iucu
01-02-2005, 10:02 PM
Eu dau crezare la toti...asa ca go on :lol:
Eu una ascult trupa asta de vreo 17 ani si ma bucur ca s-a readus in discutie :crazy: