PDA

View Full Version : Shark tale

krown
11-23-2004, 10:41 AM
E un desen animat despre un rechin ... vegetarian si desprre un pestisor care vrea sa devina cineva. E facut de cei de la Shrek...
Sunt niste faze tari de tot

Melania
11-23-2004, 10:28 PM
doar atita ai avut de spus?

aoleuu...pe mine filmu ma adus la culmea fericirii si veseliei...demult nu am ris asa.....ca un copil....de fapt....

ziceai tu....despre un rekin vegitarian....nu e kiar asa....nai sesizat tu idea.....producatorii filmului au incercat sa ne arate devierele lui de la normal ....vorbshim..... era transvestit rekinu.....si pina la urma filmu nici nu e despre el!

eroii principali au fost dublati de catre :
Robert de Niro - era rekinu cel mai mare, era mafia acolo! doamne ce bine era desenat ...aceleasi trasaturi ale fetei.,..aceasi alunitza!
http://www.patria.md/i/movies/2004/sharktale/4.jpg
Will Smith - esr pestesoru cela care tare vroia sa ajunga cineva.....
http://www.patria.md/i/movies/2004/sharktale/oscar_wp.i.jpg
Angelina Jolie - frumoasa dar sterva!
http://www.patria.md/i/movies/2004/sharktale/lola_wp800.jpg

si multi multi altii....

si banda sonora tot impresioneaza....spre sfirsit apere si Cristina Aguilera si Ms Eliot (sper ca am scris corect) infatisate ca 2 meduze....in fine....no sa va para rau daca o sal vedeti!

recomand fara nici o ezitare! no sa gasiti in acest film filosofie multa...dar o sa va inveseleasca!
parerea mea.....e kiar mai bun ca Shrek!

krown
11-27-2004, 07:38 PM
Scuze ca nu am parut impresionat pe html. Insa am ras de nu ma puteam tine... ( mai ales fazele alea mici, tipa cand pe de Niro il prinde in chestia aia de spalat si-i mai da si cu periuta, asta rupe :lol: Dc dadeam detaliile pe care le-ai dat tu toti aveau sa se laude pe la altii, stii bre am vazut Shark tale, si cum? Ba uitea asa si asa :D
Da filmu e tare , nu prea sunt de acord ca e mai tare ca shreku'. :wink:

Melania
11-27-2004, 08:14 PM
e mai tare!

dnd
11-29-2004, 08:51 PM
voi vorbiti ca emai tare ca Shrek...da de Finding Nemo a-ti uitat, nu vi se pare e mult mai bun asta?
Oricum de DreamWorks sunt facute.

krown
12-03-2004, 12:01 PM
Fu.cking Nemo _ tare si asta

Meta
12-03-2004, 11:36 PM
Grinding nemo! :rocknrol:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
eu l-am vazut vara asta cand "zavisem" cu zilele in Matrix .. eh.. ce timpuri frumoase. :rocknrol:

dnd
12-10-2004, 07:27 PM
am vazut Garfield, ...si ca sa nu deschid o tema noua..., nimic asa nu ma impresionat, credeam ca va fi ca in desenele astea cu pestisorii, despre viata lor, cum ar fi privit ca la o pisica...insa prea putine "evenimente"...
Cel mai mult au pierdut la aspect, la pestisori mureai de ris cand faceau cite o mutra, da aici au fost vreo 2 momente si atit...

krown
12-11-2004, 07:56 PM
Bine dar Garfield n-a fost un desen. Si cred ca e mai mult pt copii... Nu prea mi-a placut defel....

dnd
12-11-2004, 08:04 PM
Bine dar Garfield n-a fost un desen.
da,da corect, eu cu gandul la faptul ca tot "au incercat" sa faca ca in desenele astea...

krown
12-11-2004, 10:29 PM
Un desen care rupe e Osmossis Jones

2008.