PDA

View Full Version : Once upon a tour, Bucureshti, 2004

[K]
11-21-2004, 03:48 AM
Aici sunt cateva poze de la concertul Nightwish din 19 noiembrie 2004, Bucureshti, Sala Mare a Palatului...
A fost frumos, doar ca chitara solo a avut ceva probleme shi se auzea putzin yncet da a fost ok. Emppu, chitaristul dupa ce canta cu mediatorul yl arunca yn randurile din fatza, shi am prins shi eu unul. :) Sala era arhiplina shi cu toate ca au fost interzise camerele video sau foto, concertul s-a filmat shi s-a fotografiat, asta facand shi eu, fiind yn randul 3 shi avand toata securitatea yn fatza mea[ynsa nu mi-au reproshat nimic]. Basistul Marco dupa un cantecel doua lua o gura de vodca shi unul de apa... iar spre sfarshitul concertului el a zis ca vodca Finlandia e unul din fanii Nightwish shi totzi membrii trupei au luat cate un gat dintr-o sticla de 1 litru de Finlandia... Cel mai tare a fost cand Tarja a baut vodca din sticla! Au cantat shi o piesa din Megadeath... Chitaristul solo e cam micutz de statura, iar basistul era impresionant - cu plete pana aproape de talie shi cu o barba mare shi despartzita yn doua, shi arata ca unul din filmul The 13-th warrior.
Cineva zicea ca a vazut ynca un chitarist yn spatele boxelor Marshall contribuind shi el... habar nu am, eu eram aproape pe centru... Cel mai tare a fost bateristul - s-a descurcat de minune, iar la sfarshitul concertului shi-a aruncat betzishoarele yn sala, shi a yngenuncheat...

http://moldova.net/lapixel/categories.php?cat_id=8 (sortatzi dupa data... pana vor fi mutate ytr-un dosar aparte)

catyusha
11-21-2004, 10:42 PM
Iak nna...nu puteai sa striji ka ai fost?
Ynseamna ka tu ai fost yn dreapta daka ai reushit sa prinzi mediatorul..:)
eu am fost yn stynga...
kulmea...am intrat pe gratis...
asha...ka moldovenii :-?

[K]
11-21-2004, 11:07 PM
serios? da cum intrasei? ia f shoke! dap eu tzipam ca am fost.... :(
nu pe dreapta...eram aproape pe centru.... ca el yn toate partzile arunca mediatoare....

catyusha
11-26-2004, 10:20 PM
dap tu trebuia sa tzypi pe forum!:)
ei kum...
o kunoskuta..kare lukreaza la ...secretariatul guvernului sau hz sh fishka...o fakut rost de o invitatzie...sh o tras-o la xerox kolor...tat frumos sh bun...pi foaie speciala..karo4 fix ka cea autentika..
shi am mers vreo 5 oameni ku aceeashi invitatzie...doar ka am yntrat pe rynd...:)
sh nimi n-o zys nika :) and noi kaneshna ka bukurosh... :)

[K]
11-27-2004, 12:35 PM
stai ca poate avem aceeashi cunoscutzi... am vazut shi eu invitatziile alea... sunt super facute, nu shtiu cum le fac ei... eu am avut chiar bilet cu loc...

catyusha
11-27-2004, 09:43 PM
shi ...degeaba loku acela...ka nu a stat nimeni pe skaun :)
sau ma rog...poate starishii...da sh asheia s-o skulat pt ka tinerimea sarea :)
tare multa minte li-o trebuit sa faka koncert yntr-o sala...
mai bine la arenele romane...ei ...deam ..ci o fost o fost :)

Bad And Mad
11-27-2004, 09:44 PM
cool ! bravo!
daca spuneai ca filmau, atunci nu shtii unde s-ar putea de gasit video a concertului ? :roll:

Noah
11-28-2004, 04:07 PM
Cineva spunea ca trebuie un chat pe forum :)
Vad ca voi nu v-ats rushinat :)
}{ > cathy

Mirabela Iucu
12-27-2004, 12:20 PM
Aseara pe TVR s-a transmis concertul si interviul cu Nightwish...si a fost prima data cand nu mi-a parut rau ca nu am fost la concert...ma asteptam poate la mai mult profesionalism din partea lor... :crazy:

2008.