Vreau sa va aud parerile despre aceste 2 companii. Cum credeti care e mai avantajoasa la moment? Vorbim aici despre operatorii GSM in MD.
Mask
06-17-2001, 01:00 AM
Am lucrat la Voxtel si stiu cum stau lucrurile acolo, personal prefer sa platesc mai mult dar sa am calitate, decit sa platesc mai putsin si sa nu am nimica. Si mai bine totusi sa dau banii francejiloor decit turcilor :smile:
radium
06-27-2001, 04:16 PM
eu la fel simpatizez mai mult pe Voxtel. imi par mai serioshi shi obiectivi :smile:
Slava
06-29-2001, 04:24 PM
De acord cui Mask-mai bine banul sa le mearga francezilor si nu turcalanilor nespalati
Vo0Do0
07-05-2001, 10:10 PM
VoXtEl are o arie de acoperire mai mare ca MoldCell si inca ... socot ca ... oricum au o practica de lucru mai multa in MD astfel ...
radium
07-06-2001, 12:11 AM
da da, eu din cimp de la bunelu [din carutsa cu paie] sunam din mers in Chisinau...
feelingu tare cool! de neuitat! :lol:
ce zile , ce zile!...
iulik
07-07-2001, 10:35 AM
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Pe 2001-07-05 13:10, Vo0Do0 a scris:
VoXtEl are o arie de acoperire mai mare ca MoldCell si inca ... socot ca ... oricum au o practica de lucru mai multa in MD astfel ...
[/quote]
In aceasta chestii Voxtelul a inceput sa ramina in urma. Moldcelul a intrecut voxtelul in domeniul acoperirii, cei ce nu pot sa spun shi despre calitate, de aceia am decis sa ramin la Voxtel cu toate ca imi ofereau pe cratis cartela sim de la moldcel.
O alta chestie ce nu-mi place la Moldcell, nu stiu, poate mi se pare, poate nu, dar am impresia ca la ei totul e facut ca la vadani. Tare aiurea. Cind incerci sa accesezi 444 raspunde un glas asa de protivnii :grin:
DonVIper
09-27-2001, 09:46 PM
ppl eu sa va spun drept nie nii p***i(sorry de expresie)
car companie este mai buna
as fi si eu de acord cu Mask dar daca spun asa apu o sa se supere acei care sunt la moldcel
de ex eu is la Moldcel clar ca nu toate serviicile sunt perfecte dar incearca si ei sa fie la inaltsime
eu de foarte multe ori ma duc la bunica si lu tata meu care este la Voxtel ii trebuie din chind in chind sa sune si nu se afla in zona de acoperire dar Moldcel se afla pe mine ma satisface si Moldcel daca avetsi alte pareri scrietsi:)
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: kedd pe 2001-09-27 13:18 ]</font>
Kombinator
09-30-2001, 06:00 PM
Daca esti student mai bine Tempo daca nu esti student mai bine alocard daca discuti mult pe telefon mai bine Practic (voxtel)
ciofu
10-16-2001, 12:05 PM
Eu vad ca Moldcell se misca mult mai bine ca Voxtel-ul in ultima vreme.
kedd
10-16-2001, 03:47 PM
da mie cel mai tare imi place ORANGE ! :smile:
ciofu
10-16-2001, 03:55 PM
Eu stiu ca Orange ii pricolinii, da stii tu, mai are Voxtel si Moldcell pana la Orange.
Doomie
10-16-2001, 04:26 PM
hm, da eu prefer T-D1 :smile:
DonVIper
10-17-2001, 11:31 PM
ciofu eu sunt de acord cu tine ca Moldcel se misca mai bine ca Voxtel
:smile:
Abu Hasan
10-25-2001, 11:02 AM
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Pe 2001-06-16 13:59, ciofu a scris:
Vreau sa va aud parerile despre aceste 2 companii. Cum credeti care e mai avantajoasa la moment? Vorbim aici despre operatorii GSM in MD.
[/quote]
Mie imi pare ca alocardul e mai bun - iti ofera Identificarea numerelor gratis si nu-i chiar scump, la tempo dupa cum stiu identificarea lucreaza numai o luna.
ciofu
10-25-2001, 02:43 PM
dar chiar alocard e mai ieftin decat tempo, si asta e destul de important.
DonVIper
10-27-2001, 12:20 AM
drept asta inseamna ca Moldcel este mai bun ca Voxtel :grin:
coolgreetings
10-27-2001, 06:26 PM
eu cred ca voxtel caci este o companie foarte mare care este renumita in Europa deasemenea serviciile care le presteaza sunt foarte bune.
Andresito
10-30-2001, 10:51 AM
Eu de asemenea sunt de partea francezilor. Calitatea e pe primul loc. Astia Orange nici in Chisinau n-au peste tot acoperire. Si cind mai aud de turci in vine greata. Undele miroase a KEBAB.
ciofu
10-30-2001, 11:41 AM
Ce va uitati voi ca sunt turci sau ca sunt americani sau georgieni, uitati-va la ce servicii presteaza. Deamu daca-s turci, gata. Nu mai trebuie, Moldcell-ul prinde f bine si e la nivel.
P.S. Kebabul nu e numaidecat turcesc.
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: ciofu pe 2001-10-30 02:42 ]</font>
Leppard
10-31-2001, 09:48 PM
Pe 2001-10-30 02:41, ciofu a scris:
Ce va uitati voi ca sunt turci sau ca sunt americani sau georgieni, uitati-va la ce servicii presteaza. Deamu daca-s turci, gata. Nu mai trebuie, Moldcell-ul prinde f bine si e la nivel.
P.S. Kebabul nu e numaidecat turcesc.
[/quote]
Pentru un client care se stimeaza e mult mai important cum presteaza o companie serviciile, cyta yncredere poate sa aiba yn ea. Moldcell-ul din punctul asta de vedere ramyne yn urma.
zap.
11-17-2001, 02:57 PM
eu de asemeni cred ca voxtel este mai bun de cit moldcell.voxtell nu numai ca are o arie de acoperire mare decit moldcell shi moldcell deasemeni imi pare nu sunt prea seriosi.
moldcell are o reputatie mai mica decit a
voxtelului.
kedd
11-17-2001, 05:48 PM
3D - tu eshti sigur ? :lol:
ciofu
12-05-2001, 07:42 PM
Astazi Voxtel si Moldcell au semnat contractul prin care va fi deja posibila trimiterea de mesaje scurte si intre cei 2 operatori nationali.
:ciupel:
P.S. Demult trebuiau sa o faca deja
ciofu
12-05-2001, 07:54 PM
Un nou serviciu la Voxtel: Voxmail:
http://www.voxmail.md
Leppard
12-05-2001, 07:59 PM
:grin: Ce fericire pe capu' nostru!!!
imported_Manix
12-06-2001, 10:08 AM
Eu cand inca eram acasa aveam tempo. Cred ca serviciile prestate de Voxtel sunt la un nivel bun, insa deja se invechesc pentru utiliztorii moldoveni. Moldcell-ul de asemenea e bun. Hai sa fim seriosi, prin ce chin a trecut el ca sa intre pe piata noastra, chiar acum imi aduc aminte de cerbul care avea imprimat pa "cur" - VOXTEL. Insasi faptul ca a rezistat presiunea, si chiar a ajuns sa concureze la un nivel destul de calitativ, demonstreaza ca va avea un viitor bun.
Voi iaka va certati de la 2 companii mici din Moldova, ce sa mai spun eu de o gramada de companii din US, care numai acuma i-a ajuns capul ca este mult mai favorabil sa treaca la standardul GSM, plus nici calitatea dialogului la tel nu e cinestiece. Mai pe scurt, eu m-as mandri ca o tara atat de mica ca Moldova, care nimeni din lumea civilizata nici nu stie unde e pe harta, are o industrie de telefonie mobila atat de avansata si calitativa.
ciofu
12-08-2001, 04:22 PM
Incepind cu data de 3 decembrie 2001 toti Abonatii MOLDCELL pot folosi noul Serviciu MOLDCELL numit M-Banking.
Acest Serviciu este disponibil pentru toti Clientii MOLDCELL, care detin carduri VISA sau MasterCard la Victoriabank.
Noul Serviciu permite Clientilor de a afla soldul contului si ultimele 5 operatii efectuate de pe contul respectiv.
Doomie
12-08-2001, 04:40 PM
acelashi lucru este shi la Voxtel - "SMS-banking" paremi-se se numeshte. Tot cu Victoriabank.
Victoriabank rulez :grin:
Eli
12-11-2001, 07:49 PM
Am auzit de la coolgreetings ca "Voxtel" e renumit in toate Europa.Aha,o BRINZA ! Cu toate ca e companie franceza si eu invat in Franta deja de 3 ani,nu am auzit nici o data de "Voxtel" aici.S-apoi daca veni vorba ,francezii numai la [cenzurat] si cascaval se pricep,de la astea pina la mobile bune mai e cale lunga.
ciofu
12-11-2001, 08:54 PM
mai putin importa amu, daca e renumita sau nu in Europa, principalu sa faca treaba buna in MD, ca asta importa. :grin:
kedd
12-12-2001, 12:52 AM
mobile shi servicii mobile is doua lucruri diferite :lol:
Eli
12-12-2001, 08:21 PM
kedd,afla ca o companie ca si o tara daca nu are o infrastructura puternica nu mai conteaza mai departe.Ce folos daca ai servicii bune daca nu ai si un mobil pe masura ??! Sau vice-versa !
kedd
12-15-2001, 05:56 PM
Eli - afla ca France telecom (a.k.a. Orange) e una din cele mai populare companii care presteaza servicii "mobile" in Europa - altceva ca poate ei mai au shi "up's & down's" dar asta nu are importantsa considerand the big picture :grin:
Cu alte cuvinte - eu in locul tau n-ash spune ca francezii nu se pricep...
Eli
12-20-2001, 10:21 PM
Afla tu,ca Orange nu e de la France telecom,ci de la o companie engleza,asa ca nu vorbi despre ce nu stii,te rog,ne scutesti mult astfel cu prostii de genul asta.
kedd
12-20-2001, 11:12 PM
daka eshti atat de inteligenta shi informata :hahaha: (ma cam indoiesc) ai putea sa-mi spui shi numele companiei Engleze din care face parte shi Orange ?
succes ! (shi te rog alege cuvintele - nu de alta, dar ar fi cazul sa ai putsin respect, cel putsin din cauza ca nici nu shtii despre ce vorbeshti)
Mask
12-21-2001, 01:37 PM
Orange acuma e a France Telecomului defapt. Era cumparat de franceji si acuma France Telecom Mobiles International(FTMI) se numeshte Orange. Si toate companiile fiici a France Telecomului care aveau o situatie buna pe piatsa tot is redenumite in Orange.
12-21-2001, 02:16 PM
Eram o data intr-o ripa pe marginea unui iaz,si mi s-a strica masina. Moldcell avea semnal Voxtel nu.
Eram o data pe un deal undeva in nordul tarii. Ca sa prinda voxtel trebuia sa ma catar pe card.Moldcell nu avea probleme.
Din surse demne de incredere am aflat ca: tehnologia de la Voxtel este tehnologie invechita moral adusa din Franta. Pe cind cei de la Moldcell aveau ultimele standarde in materie de tehnologie. Mai stiu ca Voxtel a avut un comportament lipsit de spirirtul concurentei sau fairplay cum se mai spune si nu stiu cum se scrie, atunci cind au inceput turcii sa penetreze piata telefoniei mobile din RM. Iaka!
Mask
12-21-2001, 03:35 PM
Te-au inshelat pe tine sursele tale de incredere goisor. Eu am lucrat la Voxtel 2 ani in departamentul tehnic, si fii sigur ca tehnica nu era veche. In cea ce priveshte spiritul de concurentsa - da deunde el sa fie daca concurenti nu erau? In schimb era spiritul de echipa - ce e mult mai important.
Si nu incurca calitatea serviciului cu acoperirea. Calitate - asta cind poti duce o convorbire neintrerupta in area de acoperire si sunetul in timpul convorbirii e calitativ.
Victor Prohnitchi
12-21-2001, 03:37 PM
pai lucreaza ei ambii bine, problema este sa ai telefon, dar o problema mai mare este sa aiba cine te suna macar din cind in cind
Doomie
12-21-2001, 10:02 PM
un pic devagind de la tema, dar va propun sa vizitatsi site-ul http://www.gsmworld.com shi sa vedetsi coverage la, de exemplu, voxtel - http://www.gsmworld.com/gsminfo/cov_mdvo.htm shi sa comparatsi cu monstrul de aici din Germania - T-D1 - http://www.gsmworld.com/gsminfo/cov_dede.htm
Mai au operatorii noshtri pina la asha ceva, deshi oricum e de laudat progresul GSM in Moldova. Chiar ma mira cum de intr-o tsara asha de saraca oamenii ishi pot permite asha nishte servicii destul de scumpe (comparativ cu nivelul de trai). Spre exemplu, daca tot vorbim despre .de, atunci pot sa zic ca pretsurile sunt cam la acelashi nivel, cantitativ vorbind. Dar nivelul de viatsa.. hmm
iulik
01-14-2002, 09:03 AM
eu am aflat ca moldcelul jukeste ghini si nu am crezut pina nu m-am convins
Maicamea, mi-o sunat pe ambele numere si pentr 1 min la moldcel, ea venit contul de 18 lei asa ca Moldcelul ista, blin, cam isi bate joc de oameni ...
Cu voxtelul, timp de 2 ani, de cynd am mobil, nu am avut asa probleme.
Voxtel rulez ...
coolgreetings
04-27-2002, 12:25 AM
Iata Moldcell are ceva nou pentru noi...:
Acest articol a fost copiat de la www.basa.md
GSM + WAP + Internet noi posibilitati oferite de Moldcell
Pe data de 24 aprilie, a avut loc conferinta de presa Moldcell cu titlul: GSM + WAP+ Internet noi posibilitati oferite de Moldcell.
Subiectele discutate īn cadrul conferintei:
Prezentarea serviciilor inedite pe piata din Moldova WAP si Direct Internet Access
Prezentarea conceptului Moldcell Center - centre de deservire complexa a abonatilor
Lansarea proiectului Moldcell Club - program de loializare pentru clientii cu abonament
Prezentarea proiectului de caritate si ei sunt copiii nostri
Pe data de 28 aprilie Compania Moldcell īmplineste 2 ani de activitate comerciala pe piata din Moldova. Sarbatorirea unui jubileu īnseamna pentru compania Moldcell, īn primul rānd, o evaluare a rezultatelor precum si stabilirea unor noi sarcini spre a fi atinse. Īn aceasta ordine de idei, compania a decis sa-si marcheze jubileul prin fapte lansānd noi proiecte si noi servicii. a fost remarcat īn cadrul conferintei. Compania īsi propune sa urmeze si pe viitor calea inovatiilor, oferind comunicare accesibila si servicii avansate bazate pe tehnologii high-tech.
1. WAP si DIRECT INTERNET ACCESS.
Sunt doua servicii inedite pe piata din Moldova
Sunt menite sa ofere acces la resursele informationale Internet prin telefonie mobila
Serviciile sunt destinate cu precadere persoanelor care au nevoie sa primeasca informatie prin intermediul mobilului īn orice loc s-ar afla, la orice ora.
Accesul la aceste servicii va fi acordat tuturor abonatilor Moldcell din 29 aprilie
Serviciile vor fi prestate fara abonament lunar si fara taxa de conectare.
Serviciile vor fi taxate la preturi promotionale.
1.1. WAP (Wireless Application Protocol) constituie un standard care permite abonatilor sa aiba acces la resursele WAP aflate pe Internet.
Folosind Moldcell WAP abonatii vor putea obtine pe display-ul telefonului sau informatie grafica si vizuala, servicii Internet ca verificarea postei electronice, jocuri interactive, servicii financiare, etc.
Resurse locale:
wap.moldcell.md - noutati despre produsele si serviciile Moldcell, informatie despre cursul valutar, rata depozitelor bancare, directoriul Moldova (adrese, telefoane utile)
wap.basa.md - stiri politice, economice, sociale.
Resurse straine:
un directzoriu cu link-uri utile printre care: wap.yahoo.com, wap.wapnet.ro, wap.rbc.ru
Acces la WAP vor avea abonatii cu telefoane ce suporta protocolul WAP, iar setarea parametrilor de acces difera īn dependenta de modelul telefonului.
1.2. Direct Internet Access - acest serviciu ofera conectare la Internet prin intermediul telefonului mobil. Pana īn prezent accesul la Internet era posibil doar prin conectare la Internet provider, prin retelele Moldtelecom. Gratie noului serviciu, accesul se realizeaza direct prin reteaua Moldcell, folosind telefonul mobil ca mijloc de conexiune. Acum abonatii Moldcell nu vor fi nevoiti sa plateasca taxa lunara de abonament pentru serviciile Internet provider-ului.
2. MOLDCELL CENTER
Pentru a fi mai aproape de abonatii sai si spre a le oferi o deservire net calitativa, Moldcell a decis deschiderea a 5 Centre Moldcell ( 3 īn sectoarele Botanica, Buiucani, Rāscani ale capitalei si 2 Centre īn orasele Cahul si Balti). Programul de lucru al Centrelor va fi de 6 zile pe saptamāna, din dorinta de a fi oricānd la dispozitia abonatilor. Centrele Moldcell vor oferi īntregul spectru de servicii: vānzari de telefoane mobile, īncasarea oricaror plati, semnarea si reperfectarea contractelor, activarea sau deactivarea oricaror servicii, etc. Deschiderea acestor Centre denota o noua abordare a conceptului de deservire a abonatilor Moldcell.
3. MOLDCELL CLUB
Moldcell Club constituie un proiect de loializare a tuturor abonatilor Moldcell utilizatori ai unuia dintre pachetele cu abonament: Advance Paid si Postpaid. Membrii Moldcell Club vor obtine un card nominal care le ofera dreptul de a beneficia de discount īn reteaua partenerilor Moldcell: magazine, cluburi de dans si restaurante, centre de deservire tehnica a automobilelor, saloane de computere, companii de asigurare. Actualmente, numarul partenerilor proiectului constituie circa 30 companii de renume, oferind reduceri īn circa 80 puncte de vānzari.
4. PROIECTUL SOCIAL SI EI SUNT COPIII NOSTRI
Lansata pe 15 aprilie, campania de caritate cu acelasi nume este orientata spre a ajuta copiii. Prima etapa a Campaniei va dura din 15 pana pe 28 aprilie si va include organizarea, de comun cu postul de radio PRO FM si Clubul Black Elephant, a doua concerte de caritate sustinute de catre formatia din Romānia Vita de Vie. Concertele vor avea loc pe data de 26, 27 aprilie.
Banii obtinuti īn urma vānzarii biletelor vor fi folositi pentru procurarea obiectelor de stringenta necesitate spre a fi donate maternitatii din cadrul Institutului de Cercetari stiintifice īn domeniul Ocrotirii Sanatatii Mamei si Copilului, īn care se afla multi copii parasiti de catre parinti.
Toate proiectele si serviciile prezentate se īnscriu īn politica strategica de dezvoltare a Companiei:
comunicare accesibila,
deservire de īnalta calitate a abonatilor,
elaborarea si implementarea de servicii inovative.
Doomie
04-27-2002, 05:23 AM
bai, trebuie sa fii tare debil ca sa foloseshti WAP, poate doar atunci cind ii nasharu. WAP ii un standand depashit shi care de fapt niciodata nu a fost bun. doar o incercare de a oferi ceva "nou" care a eshuat vertiginos.
in vest deja toate companiile au trecut la GPRS.. ei las-ca shi la noi poate o sa fie. cindva :)
coolgreetings
04-27-2002, 09:16 AM
La noi cred ca sunt inapoiati
GYN_Tonic
04-27-2002, 06:34 PM
La noi nu e inaoiat... pur si simplu lumea nu e pregatita pentru asa ceva...
Daca luati dupa statistici cata populatie are mobil... atunci veti vedea ca e de netrebuinta...
Mai ales dupa preturile la serviciile oferite...
In lume preturile poate si sunt normale... la noi ele sunt exagerat (de mici)... Daca va veti interesa preturile la alte companii de peste hotare veti vedea ca ele's cam mari i comparatie cu ale noastre...
Tot din cauza "bunastarii" populatiei romanesti...
Doomie
04-27-2002, 06:38 PM
nu, nu, la noi pretsurile is exagerat de mari!!
cum potsi sa compari tu Moldova cu alte tsari shi sa zici ca la noi pretsurile is mici?!
Tu nu iai in considerare un factor: veniturile medii ale populatsiei. Salariul mediu pe economie (inclusiv sectorul privat, i.e.) este de apr. 560 de lei pe luna. In tsari mai civilizate din vest acest numar este de vreo 50 de ori mai mare. Oare raportul pretsurilor este acelashi? Dimpotriva, pretsurile sunt comparabile, shi pe mine citeodata ma mira cum la noi in general exista apr. 200000 de "consumatori" de servicii GSM.
Think about it.
Victor Prohnitchi
04-27-2002, 06:53 PM
Eu intii trebuie sa-mi cumpar mobilsi apoi sa vad care si ce ofera
GYN_Tonic
04-27-2002, 07:14 PM
Eu totusi cred ca voxtel e mult mai accesibil decat Moldcell
coolgreetings
04-27-2002, 08:37 PM
GYN tu spuneai ca la noi este eftina convorbirea cu mobilul...
In Austria costa 0.1 pentru un minut mobil cu mobil..., iar in moldova cred ca este mai eftin, dar daca sa compari viata noastra din Moldova shi cu cea a Austriei cu un venit mediu pe an de 26830$ pe cap de locuitori ,iar a Moldovei de doar 380$...reiese ca la noi este foarte scum sa ai un mobil...
Cred ca shi doomie asta a mentionat-o :)
animaluts
04-27-2002, 08:40 PM
Daca sa raspund la intrebarea temei , mai bine Voxtel , e mai scump , dar mai calitativ !
imported_Manix
05-02-2002, 12:51 PM
GYN spuneai ca la noi preturile sunt exagerat de mici da?!?! Nu stiu cum acum, dar eu cand am inceput utilizarea mobilului m-a costat $30 pentru conectare la tempo, si in fiecare 2 luni, sau poate chiar si o luna plteam cate...da-ti sa-mi amintesc, in jur de vreo 190 de lei pentru 30 min (asta e in jur de vreo $13-15 da?!??!). Aici in state eu pe luna platesc Aprox. $45 insa am 500 minute normale, 1000 minute gratis in orele de noapte si inca 1000 de minute in week-end plus free long distance si free roaming. Asa ca compara. Tu pur si simplu nu ai luat in consideratie puterea de cumparare a leusorului nostru... :wink:
imported_Manix
05-02-2002, 12:54 PM
Multi il considera pe moldcell bun deoarece are rate foarte mici, o gramada de servicii s.a.m.d. Pai tot asta e o smecherie de tip marketing pe care eu au introdus doar de la inceput, ia sa-mi spuneti SMS si acum este pe gratis?!? da preturile is aceleasi, eu nu stiu de aceea si intreb, insa cred ca preturile deja s-au marit. Voxtel insa are deja traditie si istorie in Moldova, iar eu respect doar lucrurile care au traditie si nume bun (sau cum spun americanii "goodwill").
coolgreetings
05-02-2002, 04:17 PM
Voxtel de la inceput a inceput sa jupoie lumea de bani...
Iat acuma multi cred ca ea este o companie mai buna doar de aceea ca este mai scumpa shi a venit prima pe piata Moldovei de GSM
Mask
05-02-2002, 05:25 PM
Aratami macar un operator mobil care era primul in tsara si nu jupuia poporul de bani :)
coolgreetings
05-02-2002, 05:45 PM
Eu totushi cred ca preturile erau prea mari...!!!
Mask
05-02-2002, 05:47 PM
Si acuma nu-s mici, nici la VX nici la Moldcell, dar parerea mea e ca totusi VX ofera calitate mult mai buna decit ML.
coolgreetings
05-02-2002, 05:55 PM
Majoritatea asha cred...
Poate la Voxtel acoperirea este mai buna in rest ce poate fi mai bun nu inteleg? Ca este companie franceza?
Mask
05-02-2002, 06:21 PM
Calitatea convorbitilor is mai bune :) Asta mult inseamna. Nu tot timpul cind acoperire este calitatea lor e buna(cazul ML). La VX foarte rar se intimpla asha ceva.
DonVIper
05-13-2002, 12:18 AM
la mine ii alocard la mobil si pina acuma nu miau creat nici o problema :D
:pimp:
ciofu
05-15-2002, 02:10 PM
nu mai este Voxtel cu nimic mai bun ca Moldcell.
ca a aparut primul pe piata asta e alta chestie.
ce tine de acoperire, acoperirea deja e cam aceeasi la ambele...dar considerand pasii cu care s-a extins Moldcell...
kimy
06-17-2002, 10:29 PM
eu il telefonam pe fratele meu la Moldcell de la ocnitsa de pe fix si pentru 10 apeluri am platit 12 lei, nui chiar strasnic shi logic ca nu am vrb cu viteza luminii.
ML e mai tinar shi de aceasta multi nu au incredere. eu sint multumita. la mine in fam toti 4 sintem conectati la Moldcell shi nu cred ca e mare diferenta. preturile sint accesibile, calitatea este satisfacatoare.
dar fiecare cu parerea lui
Doomie
06-18-2002, 02:01 PM
12 lei nu i-ai platit (in totalitate) Moldcell-ului ci Moldtelecomului :)
IONIX
06-18-2002, 03:38 PM
HI to all!!! E mai bine cind sunt 2 operatori :lol: , deoarece este concurentza. cind a aparut VOX numai "boss"-ii :ciupos: aveau mobile, tempo cam tot era scump 8) dar alocard le-a permis studentzilor shi elevilor :lol: sa aiba mobile la un pretz mai "frumos". in ceea ce priveshte pretzurile la convorbiri VOX-ul are tarificare pe sec 8) iar moldcell'u cu impulsurile sale... :-?
_Ciad_
10-04-2002, 02:45 PM
Salutare natziune..uite ca am citit multe mai sus..shi unele au adevar...altele sint cam "impulsive" dar asta e...:)
Cred ca e cam greu sa iei o decizie justa. Fara sa ai mobil nu poti vorbi de calitatea serviciilor prestate...dar cum ai optat pentru o companie sau alta....incepi sa-tzi lauzi decizia..sint avantajele la ambele companii...Exemplu...Eu folosesc Tempo si....fitzi atenti: Voxtele e Super :) Nu va asteptati nu? Dar...MEsageria vocala Voxtel...bine ca se taxeaza din 6 in 6..altfel :) Si inca ceva....Am folosit mult web site-urile cu sms uri gratuite....si Voxtel livra mult mai stabil mesajele :) (Nu vorbesc de cele 2 pagini ofociale) Ok.. GAta!!!
NiTROUS
12-26-2002, 02:37 PM
I-mi place mai mult Moldcell-ul din doua considerente:
1) Are serviciul funX (Logouri de Operator, Mesaje si Tonuri de Apel pentru Nokia) si WAP :clap:
2) Este mai amabil cu clientii, si serviciile sunt mai ieftine :hail:
:robot:
IONIX
12-27-2002, 02:09 PM
ce sa aleg?? am deja moldcell, dar imi trebuie al doilea pachet.
ce mai bine sa iau:
Voxtel Tempo Go 15$ sau
Moldcell Alocard Amic 10$??
si mai departe cu plata cum va fi?? de ex la moldcell imi ajung 300 impulsuri pe 3 luni
ciofu
12-29-2002, 08:49 PM
Stiti, eu ma uit la modul cum decurge gms-ia in moldova si mi se creaza 2 imagini pentru voxtel si moldcell: pentru voxtel="Elita si crutiznaua" si Moldcell="Oamenii simpli si taranii". :D
alex aka
12-31-2002, 08:56 PM
ciofu si eu de aici din romania acelasi lucru l-am auzit! eu numai de voxtel am tot auzit de moldcel nu prea, sorry!
Bion
01-22-2003, 02:46 PM
Da eu am PostPaid la Moldcell, 1.68 lei minuta in orice retea din Moldova (inclusiv fix, adica telecom). Vorbesc cat i-ni trebuie, nu trebuie sa am grija cate impulsuri sau minute in pachet mi-au mai ramas, platesc la sfarshitul lunii. Un lucru e rau, SMS-urile is scumpe (30 sec.), insa nici nu folosesc, pentru asta exista internet-ul :D
Asa ca sint pe deplin multsumit de moldcell si serviciile lor.
zap.
01-22-2003, 11:18 PM
Da, da ma iut la Voxtel shi la Moldcell shi cred ca am sa trec eu la Moldcell. :( :(
IONIX
02-03-2003, 02:59 PM
tempo este mult mai "bun" decit Alocard!
am incercat din propria experienta
packard
02-03-2003, 04:15 PM
e bun pachetul asta PostPaid, numai vezi tu Bion, ca nu e pentru toata lumea, e numai pentru persoane juridice, si de la 10 numere in sus
cit de SMS, nare nici un rost sa perzi timpul cu ele
alex aka
02-04-2003, 08:21 PM
nu stiu ce e, dar am auzit ceva: voxtel rulez :D
skelet
11-03-2003, 08:55 PM
da ce puteti sa spuneti despre calitate la voxtel? eu is la moldccel si nu ma schimb mai ales acum cu legatura asta de-a p*** din cauza transnistriei la voxtel in genere e mai rea si nu o sa schimb numarul din cauza ca-s turci e drept ca nu-mi place faptul poate la nimeni nu le place ca si lumina e de la spanioli sa cine mai sunt da toti se folosesc de ea!asa ca n-ai cei face
IONIX
11-04-2003, 01:39 PM
probleme cu legatura au amindoi operatori GSM, mai ales la Ciocana :-x pina nu se vor rezolva toate problemele nu se poate vorbi de nimic :roll:
fenix
11-04-2003, 10:19 PM
way patani pentru ca eu is utilizator moldcell nu am sa ma mai sporesc cu voi care mai bun. MOLDCELL si vseo! :mobil: da de cand cu transnistrienii istea nimic nui bun. imi vine sai: :wild: in... idiotii draculu :iaka amu: pe tati la macit tre dei pus
IONIX
11-05-2003, 03:48 PM
de s-ar mai ieftini mobilele acestea impreuna cu tarifele lor de 'bazar' :)
Adrenalin+=-
11-06-2003, 04:30 PM
FeniX suuge kalpa4oku ;) Voxtel rulez ! :) Poti trimete sms-uri de pe situl lor cit incape.. Chear daca o bagat ssl ;) Rulzzzzzz
P.S si de pe irc puteti trimete sms-uri .. undernet -> #voxtel ;P
#moldcell -> coming soon ;P
ciofu
11-06-2003, 04:33 PM
Oameni, daca nu vii greu, lamuriti-ma cum se suna acuma intern intre retelele gsm in moldova si cum din afara moldovei.
ciofu
12-14-2003, 02:21 PM
Moldcellu a lansat o tombola in care sunt pentru castig 3 masini Mini.
Eu am impresia ca asta e cea mai serioasa tombola vreodata dupa independenta MD....super
KILER
03-02-2004, 10:39 AM
Baieti nare rost sa va contraziceti si Moldcel si Voxtel sunt de o teapa, in unele locuri Moldc.. prinde mai bine in altele Voxt.., dar in principiu eu ma folosesc de Moldc.. si numi pare rau prinde formidabil.
BR :) :ciupos:
ciofu
03-31-2004, 07:03 PM
Compania "Moldcell" a anunÅ£at cÄ va lansa, cu Ć®ncepere de la 7 aprilie, un nou serviciu - PhotoCell.
Noul produs permite trimiterea de imagini Åi alte documente de la telefonul mobil la adresa E-mail sau la un alt telefon mobil, la o vitezÄ de pĆ¢nÄ la 38,4 kbps.
Serviciul va fi accesibil tuturor clienţilor cu abonament.
ReprezentanÅ£i ai companiei au informat cÄ deocamdatÄ sunt cunoscute tarifele doar pentru abonaÅ£ii la pachetele Advance existente. Astfel, taxa de activare a serviciului PhotoCell este de 60 lei, fÄrÄ TVA, iar plata lunarÄ - 120 lei, fÄrÄ TVA. Taxele pentru ceilalÅ£i clienÅ£i "Moldcell" vor fi anunÅ£ate ulterior.
BASA-Press
Sam
05-15-2004, 04:06 PM
Yn primul rynd sa va dezamagesc. Serviciul PhotoCell nu reprezinta serviciul cunoscut sub denumirea de MMS mesaging yn lumea yntreaga, deoarece Moldcell fiind pe frecventza 900 Mhz nu poate lansa un asha serviciu. Acest lucru la moment yl poate face doar Voxtel, avynd deja careva statzii ce emit yn 1800 Mhz, dar ynca nu este deajuns.
Nu vi s-a parut straniu, celor ce au Moldcell shi s-au interesat de acest serviciu, de ce e necesar sa achitatzi o taxa lunara de 134 lei, sau cam asha ceva... pentru data/fax, adica mesajele voastre sunt trimise ca data/fax, dar nu ca mesaje multimedia, respectiv avetzi o viteza mai mica de expediere shi un consum mai mare de impulsuri, minute, lei, etc. Asha ca mai face de ashteptat pyna vor trece operatorii noshtri pe 1800 Mhz, sau la 3 G, atunci shi video vom trimite 8)
ciofu
05-15-2004, 04:43 PM
Sam tu esti pentru Voxtel sau Moldcell?
Sam
05-15-2004, 05:01 PM
Sam tu esti pentru Voxtel sau Moldcell?
Nu pot sa zic ca sunt cu ambele myini pentru o companie sau alta. Spre exemplu eu deja de 2 ani sunt abonat Voxtel, pyna atunci aproximativ 1 an am fost abonat Moldcell.
Daca sa vorbesc de imagine atunci Voxtel sta mai bine la capitolul asta. Moldcell s-a lansat shi se tzine pe pozitzia - pentru masele largi, Voxtel se orienteza mai mult spre clientzii corporativi.
Cred ca mai degraba sunt pentru Voxtel :roll:
do0my
05-15-2004, 05:29 PM
deshi is la Voxtel, dar nu prea il respekt, eu au fakut toata retziaua asta pe utilaj "spisuit" in Frantza, din cauza asta ei shi nu pot presta servicii mai seriose(Wap, GPRS, MMS) dekit cele legate de comunicarea Voice.
Sam
05-15-2004, 05:37 PM
deshi is la Voxtel, dar nu prea il respekt, eu au fakut toata retziaua asta pe utilaj "spisuit" in Frantza, din cauza asta ei shi nu pot presta servicii mai seriose(Wap, GPRS, MMS) dekit cele legate de comunicarea Voice.
Nu ca am sa apar Voxtelul acum da MMS-u shi GPRS-ul n-are nimic cu aparatajul Voxtelului. Yn primul rynd cum am mai zis, pentru MMS avem nevoie de 1800 Mhz shi nu 900, iar pentru GPRS shi Wap lumea yn Moldova ynca nu e gata, sau mai bine zis nimeni nu s-a apucat de educarea potentzialilor clientzi. Moldcell are wap, dar n-am prea auzit de o explozie yn materie de utilizare a wap-ului. Asha ca sa nu ne grabim sa tragem concluzii pripite yn necunoashtere de cauza :wink:
do0my
05-15-2004, 05:46 PM
Nu ca am sa apar Voxtelul acum da MMS-u shi GPRS-ul n-are nimic cu aparatajul Voxtelului. Yn primul rynd cum am mai zis, pentru MMS avem nevoie de 1800 Mhz shi nu 900, iar pentru GPRS shi Wap lumea yn Moldova ynca nu e gata, sau mai bine zis nimeni nu s-a apucat de educarea potentzialilor clientzi. Moldcell are wap, dar n-am prea auzit de o explozie yn materie de utilizare a wap-ului. Asha ca sa nu ne grabim sa tragem concluzii pripite yn necunoashtere de cauza :wink:
okei... vrei sa zici ca GPRS-ul poate fi utilizat pe aparatajul care a fost skos din exploatare de France Telecom in 1998? nu sunt sigur.... :roll:
Sam
05-15-2004, 05:56 PM
Eu nu zic ca GPRS-ul trebuie sa mearga pe tehnica din 98.
Dar ei sa fi lucrat doar pe tehnica din 98 noi acum yn general nu am fi avut retzea, nu e cea mai super tehnica Alcatel, dar cine a zis ca ei n-au mai facut upgrade-uri, mai ales ca ei, dupa cam am mai zis, au introdus acum vreo 3 emitzatoare pe 1800 Mhz, ce au necesitat shi tehnica noua :roll:
do0my
05-16-2004, 08:02 PM
Eu nu zic ca GPRS-ul trebuie sa mearga pe tehnica din 98.
Dar ei sa fi lucrat doar pe tehnica din 98 noi acum yn general nu am fi avut retzea, nu e cea mai super tehnica Alcatel, dar cine a zis ca ei n-au mai facut upgrade-uri, mai ales ca ei, dupa cam am mai zis, au introdus acum vreo 3 emitzatoare pe 1800 Mhz, ce au necesitat shi tehnica noua :roll:
sa vedem ce vor face ei ku 3 emitzatoare de 1800 mhz :)
Sam
05-17-2004, 09:41 AM
sa vedem ce vor face ei ku 3 emitzatoare de 1800 mhz :)
Este doar un ynceput :wink:
maryk
05-28-2004, 05:02 PM
va inselati amarnic cei ce spun ca moldcell e mai bun sau mai convenabil :ciupos: pe zi ce trece moldcell va da cu totul faliment :D
diesel@
05-29-2004, 01:02 PM
au introdus acum vreo 3 emitzatoare pe 1800 Mhz
Unde ?
ANARHIA
06-18-2004, 12:20 AM
Chiar daca sunt un abonat al retelei Voxtel. Va spun ca Moldcell rulez mai tare:
Acoperirea la Voxtel este de 69% in toata tara, dar la Moldcell este de 79% in toata tara intrati pe http://www.gsm.md si comparati cele doua hartzi. :evil:
ciofu
06-18-2004, 01:46 AM
aha, acoperirea e cu mult mai exstina decat la Voxtel, ca nu era asa....bravo :ciupel:
talmaci
06-18-2004, 02:19 AM
poate de jure acoperirea si este mai mare la moldcell..da de fapt semnalul este maislab!
eu is la moldcell-in subsoluri nu prinde deloc, pe cand voxtelu lucreaza ka ceasu
Cioroiul
07-14-2004, 09:08 PM
pro- Moldcell
... sunt cu conceÅ£ia aceasta din 2000 pĆ¢nÄ recent Åi Ć®ncÄ nu am schimbat-o ... poate pe alocuri cedeazÄ Voxtel-ului din punct de vedere a acoperirei, dar pe mine mÄ aranjeazÄ cea care o fost Åi care este ... singur nu trÄiesc Ć®n vre-o peÅterÄ sau prin vre-un subsol Åi de aceea cred cÄ prinde phone-ul meu
lucky13
07-15-2004, 10:53 AM
poate de jure acoperirea si este mai mare la moldcell..da de fapt semnalul este maislab!
eu is la moldcell-in subsoluri nu prinde deloc, pe cand voxtelu lucreaza ka ceasu
intra la barul 'Vitanta' in subsol shi vei vedea cit de bine prinde Voxtel-u :hahaha:
diesel@
07-16-2004, 12:22 AM
...au introdus acum vreo 3 emitzatoare pe 1800 Mhz, ce au necesitat shi tehnica noua :roll: