PDA

View Full Version : Bumer

coolgreetings
11-20-2004, 09:27 PM
Cine a vazut filmul Bumer?
Mi-a placut la nebunie filmul acesta....
Total opusul unui film American care se termina cu bine si majoritatea supravietzuiesc......etc.
Cred ca occidentalii ar intelege foarte greu asa un film.....
Eu am ramas shokat de tot filmul!
Merita de-l vazut!

ciofu
11-20-2004, 10:08 PM
filmu ii :ciupel:
Degraba iese Bummer 2

coolgreetings
11-20-2004, 10:12 PM
Da cum poate sa iasa Bumer 2 daca trei din eroii principali au murit?

ciofu
11-21-2004, 01:31 PM
Am inteles ca o sa fie asa: unu din ei cand se impusca pe acolo ramane viu si cu acela din masina, is 2. O sa vedem deja cand iese. Hai sa vorbim despre prima parte :P

coolgreetings
11-21-2004, 02:06 PM
Aaaaa....pare sa fie tare interesant........"Razbunarea"

Ceea ce imi place foarte mult la filmul acesta este muzica......Soundtrack-urile merita de ascultat...desi nu toate :)

ciofu
11-21-2004, 03:22 PM
Stii ce-mi place mie cel mai mult din film? Masina :lol:

coolgreetings
11-21-2004, 03:30 PM
Cum spunea si baba ceea care lecuia pe unul din ei care a fost ranit si care apoi i-a si tradat......"Ce-i cu monstrul ista?" :D

Mobilnik.mp3 ii tare bun....vreau sa fac cumva ca sa ajunga cantecul acesta in telefonul meu :)

ciofu
11-21-2004, 05:07 PM
Eu tin minte filmu l-am privit in februarie 2004, da cand l-am privit chiar ca am primit o placere nu stiu cum, filmu pur si simplu te relaxeaza :D

coolgreetings
11-21-2004, 05:15 PM
Te relaxai cand te uitai la film? Eu nu ma relaxat nici o minuta...
Tot filmul te tine in strans.....Iti pare ca amush va iesi ceva dupa coltz.....si hop si o sa-i manance pe toti patru :)......La sfarsit cam asa si o fost....
Eu eram deprins cu filmele Americane.....tare am mai suferit ca s-a terminat filmul asa :)

[K]
11-21-2004, 07:00 PM
uai cool, de-am o trecut moda cu soundtracku de la bumer la mabilinishe... cam tarmazeshti tu...

ciofu
11-21-2004, 10:55 PM
[K] intelegi in Austria nu umbla lumea cu ringtones din Bummer, asa ca e de inteles :D

coolgreetings
11-22-2004, 01:21 AM
Ap“iaka...ciofu are dreptate!
Luand in considerare ca eu numai de o luna m-am uitat la filmul ista...e si clar ca eu "tarmazesc" pe langa cei din Moldova...
Asta cum ar fi la multe alte filme...care la voi ajung peste un an dupa ce eu deja le-am vazut....

IONIX
11-22-2004, 09:03 PM
filmu l-au facut intr-adevar interesant :)
se poate spus ca este chiar putin realistic

ciofu
11-22-2004, 11:30 PM
IONIX filmu e pura realitate :P

[K]
11-23-2004, 07:51 AM
mi-a placut shi mie filmul la ynceput.... ynsa acuma nu shtiu.... la sigur nu l-ash privi ynca o data... atuncea varu meu ymi zicea ca aceeashi fignea despre ympushkaturi, mafie chestii trestii shi eu yncercam sa-i demonstrez contrariul.... ca sunt doar 4 simpli baietzi carora nu le-am mers yn viatza... acuma nu mai shtiu ce sa zic... shi daca apare Bumer 2 la sigur o sa fie mai prost ca primul... socot ca un film bun nu trebuie sa aiba continuare, e foarte mare riscul... sunt putzine cazuri fericite...

ciofu
11-23-2004, 12:12 PM
K, sund deacord ca deseori continuarea filmelor e mai rea decat primele parti, dar sunt si exceptii, putine, da sunt

IONIX
11-23-2004, 09:31 PM
asa o exceptie pare a fi terminator2 :roll: :o

coolgreetings
11-24-2004, 09:33 AM
IONIX, gusturile de cele mai multe ori is diferite ;)

IONIX
11-24-2004, 10:01 AM
referitor la filmul acesta (t2) sunt mai multe pareri ca este mai reusit decit primul :wink: :P

dnd
11-24-2004, 11:13 AM
T1 e prea vechi si ecam demodat, insa T2 e mai bun ca si T3
In pprivinta Boomer-ului, am auzit persoane care deja spun BMW - Boomer, ma rog...
Totusi din cite am inteles, actorii cit si regizorii in mare parte (chiar si de la Brigada) nu prea au avut mare interes sa faca astfel de filme, IARASI despre banditi, chiar si firma BMW, care , din cite am auzit eu, facea cadou cite o masina pentru filmele rusesti, s-a cam saturat ca masina lor sa apara numai prin astfel de filme.
Voi spuneti de evenimentele care se petrec in Rusia de zi cu zi, asa si in film, din lipsa spatiului ei au aratat mai multe evenimente posibile, care in realitate nu puteau fi asa de des, cit de rau n-ar fi, ca nu de altfel s-ar incepe un razboi civil la rusi, cu toate ca cine mai stie...
Un alt aspect al acestor filme e incfluenta asupra copiilor, si e ADEVARAT ce spun psihologii, la multi li se pare c adaca vor face sau se vor comporta asa vor fi mai p*zdosi. In america, am auzit, ca sunt persoane care incearca sa opreasca violenta la tv, insa pierd de fiecare data din cauza lipsei "dovezii-directe" asupra impactului. Exemplu: baiutal care a impuscat copii in scoala, cineva mi-a spus ca s-a mai incercat o tentativa, insa a fost descoperita...

coolgreetings
11-24-2004, 03:27 PM
dnd, daca se sa analizezi fiecare film.....vei gasi de fiecare data ceva ce nu trebuie sa vada niste copii....asa ca ceea ce scrii este nerelevant....

dnd
11-24-2004, 04:37 PM
daca e sa analizezi, nu e vorba de orice film, am vorbit de violenta. :)

coolgreetings
11-25-2004, 09:42 AM
Pai, copiilor nici sex nu li se poate sa vada la TV.....
Si nici filme de groaza.....blablabla....etc.

2008.