Ce facem cu Filip-Antonio? El nu duce normal nici o discutie, se amesteca in teme in care nu spune nimic. Eu propun sa i se baneze contul, si de dorit pentru o perioada nelimitata de timp, nemaivorbind si ip-ul si in genere serverele din apropierea lui.
Filip-Antonio
11-15-2004, 12:56 PM
Asa deci
Ce facem cu Filip-Antonio? El nu duce normal nici o discutie, se amesteca in teme in care nu spune nimic. Eu propun sa i se baneze contul, si de dorit pentru o perioada nelimitata de timp, nemaivorbind si ip-ul si in genere serverele din apropierea lui.
In acest caz, ar trebui sa interziceti accesul lui zorzonel, care ameninta cu violenta fizica. Ba mai mult ar trebui sesizata si procuratura, ce ziceti admini?
ciofu
11-15-2004, 12:59 PM
Zorzonel banarea lui demult a fost acceptata de moderatori, dar problema e ca administratorii sunt offline. Iti dai seama ca cum apar, totu va fi executat
lia
11-15-2004, 01:19 PM
Informaţie utilî pentru zorzonel:
betterdayz a fost banat din motive de incitare la ura si violenta verbala dind dovada de lipsa de respect fata de alti membri ai forumului (1.b), asumarea rolului de administrator in sensul punerii in discutie a persoanelor ce trebuie banate sau nu de pe forum (1.c) responsabilitate exclusiva a administratiei si echipei de moderatori.
http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=7097
În plus, zorzonrl monte când spune că Filip Antonio nu ştie să discute. După părerea mea, zorzonel e cel care se aprinde dion orice şi se supără când i se demonstrează că nu are argumente. Acum văd că recurge la răzbunare, ca toţi acei care nu ştiu să-şi susţină părerile cu argumente.
coolgreetings
11-15-2004, 01:31 PM
FA, Zorzonel va fi unul din ultimii care va fi blocat pe forumul ista.
Ai pierdut jocul! Demult trebuia de inchis kislorodul dictatorului si comunistului de FA!
[K]
11-15-2004, 01:37 PM
observatzi scorul? 2:1 (nu/da) pentru banare! interesant, foarte interesant! Lia, ai votat "NU"? :)
lia
11-15-2004, 01:50 PM
Bineînţeles că am votat NU. Apreciez mesajele foarte consistente ale lui Filip Antonio şi am un dezgust ENORM pentru complexaţii care văd în mesajele sale sarcastice doar ofense. Am mai scris de ce este important ca Filip Antonio să scrie pe forum, şi nu vreau să mă repet. Cât despre Zorzonel, am discutat şi cu el. S-a supărat şi pe mine, pentru că a fost contrazis, cu argumente. Nu a adus contraargumente. A reluat doar învinuirile lui Betterdayz şi Radu, atunci când a fost clar că ideile lui sunt alogice... De obicei, ASTFEL de oameni se "supără" şi pe Filip Antonio... :(
ciofu
11-15-2004, 02:05 PM
Acum Lia se face ingeras. Tie sa-ti zica cineva ceva de genul fiica de comunist sau alte lucruri care si le permite FA sa le zica altora, te aprinzi si nu te opresti sa scrii vreo 4 pagini de plangeri si critici
ciofu
11-15-2004, 02:10 PM
Citez din Reguli si Principii:
Administratorii si moderatorii acestei pagini isi rezerva dreptul permanent de a edita/sterge mesajele adaugate de utilizatori in conformitate cu parerea lor despre lipsa de respect a regulilor de aici. Numai administratorii/moderatorii vor decide daca o regula a fost incalcata sau nu. In urma atentionarii utilizatorilor de catre moderatori, administratia forumului poate decide sa lichideze contul utilizatorului respectiv (+- ban) in caz ca acesta iarasi nu se conformeaza regulilor de aici.
Filip-Antonio
11-15-2004, 02:11 PM
Acum Lia se face ingeras. Tie sa-ti zica cineva ceva de genul fiica de comunist sau alte lucruri care si le permite FA sa le zica altora, te aprinzi si nu te opresti sa scrii vreo 4 pagini de plangeri si critici
Fecioraş de diplomat comunist din Germania, a trebuit să inervin eu, cu Lia şi cu Doomie ca să ştergi murdăriile de pe forumul pe care-l păstoreşti. Pe urmă te faci că nu vezi discuţiile despre droguri unde se incită tineri naivi la consum de droguri. Asta nu o vezi?
lia
11-15-2004, 02:22 PM
Nu mă fac "îngeraş". Spun ceea ce am spus DE MULTE ORI. Părerea mea e că adevăraţii obraznici sunt cei care nu suportă să fie criticaţi de Filip Antonio şi se apucă "să scrie 4 pagini de plângeri". Câr despre expresia cu "feciorii de nomenklaturişti" )că asta e expresia folosotă de Filip), scuză-mă, dar ce e INCORECT în ea? Ce e altceva, dacă nu nomenklaturist comunist, un diplomat numit de Voronin în post? Am impresia că nu ştii sensul cuvântului "nomenklaturist" (vine de la nomenklatura (şi are aceeaşi rădăcină cu "a numi", btw :roll: ))...
ciofu
11-15-2004, 02:24 PM
1. Eu nu stau 24/24 de ore ca tine pe forum sa observ fiecare mesaj publicat pe forum, si sa sterg repede sau sa calmez lumea. Cand gasesc prostiile, merg la actiuni.
2. Eu nu sunt jandarm aici sa am grija de oameni care vor sa se drogheze, asa ca calm down
ciofu
11-15-2004, 02:27 PM
Pentru FA si pentru LIA: ai vazut undeva sa sustin comunismu sau ceva ce tine de el?
Declar pentru obsedati si pentru scolari: Sunt mai democrat ca voi toti luati la un loc!
lia
11-15-2004, 02:31 PM
1. Eu nu stau 24/24 de ore ca tine pe forum sa observ fiecare mesaj publicat pe forum, si sa sterg repede sau sa calmez lumea. Cand gasesc prostiile, merg la actiuni.
2. Eu nu sunt jandarm aici sa am grija de oameni care vor sa se drogheze, asa ca calm down
Da, dar ai spus că forumul e al tău (al vostru), nu? Şi reclama la droguri se face chiar pe forumul tău... :(
Filip-Antonio
11-15-2004, 02:33 PM
Pentru FA si pentru LIA: ai vazut undeva sa sustin comunismu sau ceva ce tine de el?
Declar pentru obsedati si pentru scolari: Sunt mai democrat ca voi toti luati la un loc!
N-a zis nimeni că eşti comunist, eşti doar odraslă de nomenklaturist comunist, membru al protipendadei regimului Voronin.
coolgreetings
11-15-2004, 02:33 PM
Ciofu, nu-i lua in seama pe niste retardati ca FA si lia...
Ai vazut ca redneck s-a linistit daca a fost facut moderator?
Treb´de-o facut si pe naivitatea intruchipata (lia) moderatoare si pe FA (comunistul si dictatorul retardat) si se vezi cu s-or opri toti ;)
FA in general cand nu mai are ce scrie, cand i se termina inspiratia...incepe sa numeasca pe nume.....
Filip-Antonio
11-15-2004, 02:34 PM
Ciofu, nu-i lua in seama pe niste retardati ca FA si lia...
Ai vazut ca redneck s-a linistit daca a fost facut moderator?
Treb´de-o facut si pe naivitatea intruchipata (lia) moderatoare si pe FA (comunistul si dictatorul retardat) si se vezi cu s-or opri toti ;)
FA in general cand nu mai are ce scrie, cand i se termina inspiratia...incepe sa numeasca pe nume.....
Măi fecior de diplomat comunist din Austria, tu vorbeşti de comunism?
coolgreetings
11-15-2004, 02:37 PM
Lol.....o.......iaka asa imi place....
FA, ce mai spui? Hai mai zii ceva........ca retardatii au mereu de spus ceva "interesant"
Bah.....dictator comunist ce esti? Oare crezi ca vei reusi sa intorci populatia moldoveana impotriva Romaniei? Am inteles demult ce se ascunde sub asa zisul "pro-europeanul" FA....
Nu esti decat un tampit care incearca prin metode foarte interesante sa incinga lumea impotriva europei!
lia
11-15-2004, 02:38 PM
[quote]Pentru FA si pentru LIA: ai vazut undeva sa sustin comunismu sau ceva ce tine de el?
Şi UNDE am spus eu sau Filip Antonio că susţii comuniştii? Eu am spus că susţii IDFEOLOGIA de Stat a comunştilor, atunci câns susţii moldovenismul (pentru că moldovenismul este ideologie de stat comunistă). Fiu de nomeklaturist însă e exact denumirea corectă pentru un fiu de diplomat. Şi dacă regimul care a numit diplomatul e comunst, atunci asta e: nomenklaturist comunist... Îmi pare rău, dacă îţi sună ca o ofensă. Cum să fie ofensă, dacă e adevărul. Şi, mai ales, dacă faci dovada că eşti într-adevăr un anticomunist.
Şi deci... susţii banarea lui Filp Antonio, pentru că te critică! :D păi, asta ziceam şi eu... democraţie... :wtf:
coolgreetings
11-15-2004, 02:40 PM
Lia, hai nu fi asa naiva.......
Voi doi (FA si tu) n-aveti nimic cu democratia...ca daca ar fi asa....as accepta si alte pareri.....
Asa......du-te cu asta: "Şi deci... susţii banarea lui Filp Antonio, pentru că te critică! păi, asta ziceam şi eu... democraţie..." cat mai departe!
ciofu
11-15-2004, 02:42 PM
Ai dreptate tarancuto, si vacile trebuie mulse, asa ca ai destula treaba.Tarancuto lasa amenintarile si apuca-te de muls vacile.
Asculta mai taranoi kolhoznic, incaltat la prima generatie, mai bine te-ai duce la tara sa-ti ajuti parintii care mor de foame in bordeiul lor de chirpici, nu e internetul de tine.
Esti un rasist abject.
mi place sa-mi bat joc de indivizi ca tine, adepti ai moldovenismului primitiv romanofob si rusopupincurist
Betterdayz, vezi-ti de treaba ta si nu te baga in chestiuni care depasesc nivelul tau intelectual mediocru.
2) Inceteaza sa folosesti limba moldobolovanesca, mankurt nenorocit.
Amenintarile pastreaza-le pentru taranoii kolhoznici cu care pazesti oile pe tapsan.
Motivele mele pentru banarea lui FA.
lia
11-15-2004, 02:45 PM
[quote]Ai vazut ca redneck s-a linistit daca a fost facut moderator?
Dar tu, Cool de ce nu te-ai "oprit", când ai fost făcut moderator? Deaceea nu, nu cred că metoda e bună... :D Altfel, eu ştiu foarte bine că dacă eşti moderator nu ai voie să te implici ăn discuţii (pe alte forumuri asta e o regulă de aur). N-aş accepta niciodată aşa ceva. Nu-mi place rolul de moderator, aşa că nici o şansă, Coll!
Filip-Antonio
11-15-2004, 02:48 PM
Ai dreptate tarancuto, si vacile trebuie mulse, asa ca ai destula treaba.Tarancuto lasa amenintarile si apuca-te de muls vacile.
Asculta mai taranoi kolhoznic, incaltat la prima generatie, mai bine te-ai duce la tara sa-ti ajuti parintii care mor de foame in bordeiul lor de chirpici, nu e internetul de tine.
Esti un rasist abject.
mi place sa-mi bat joc de indivizi ca tine, adepti ai moldovenismului primitiv romanofob si rusopupincurist
Betterdayz, vezi-ti de treaba ta si nu te baga in chestiuni care depasesc nivelul tau intelectual mediocru.
2) Inceteaza sa folosesti limba moldobolovanesca, mankurt nenorocit.
Amenintarile pastreaza-le pentru taranoii kolhoznici cu care pazesti oile pe tapsan.
Motivele mele pentru banarea lui FA.
EÅŸti tare complexat, ciofule.
coolgreetings
11-15-2004, 02:49 PM
[quote]Ai vazut ca redneck s-a linistit daca a fost facut moderator?
Dar tu, Cool de ce nu te-ai "oprit", când ai fost făcut moderator? Deaceea nu, nu cred că metoda e bună... :D Altfel, eu ştiu foarte bine că dacă eşti moderator nu ai voie să te implici ăn discuţii (pe alte forumuri asta e o regulă de aur). N-aş accepta niciodată aşa ceva. Nu-mi place rolul de moderator, aşa că nici o şansă, Coll!Lia, DEX-copilaresc ce esti.....
Eu-s moderator, insa asta nu ar trebui sa ma opreasca sa discut cu asa niste intrusi super-pro-comunisti in societatea noastra(nu a ta si nici a lu´FA).
Folositi niste metode impecabile.......bravo...cred ca va faceti bine lucrul...cred ca ati reusit sa faceti o parte mare din adolescenti pro-Rusia..pro-comunisti....si doar cu ajutorul vostru!
lia
11-15-2004, 02:53 PM
"]Ai dreptate tarancuto, si vacile trebuie mulse, asa ca ai destula treaba.Tarancuto lasa amenintarile si apuca-te de muls vacile.
Ce e rău în cuvântul "ţărăncuţă"? Sau tebuia specificat "cu bujori în obrăjori"? :roll: Şi dacă e vorba de ameninţări, poate că e cazul să cioteşti TOATĂ disncuţia şi să dai şi link-ul, domnule moderator NEimplicat şi democrat?
Interesant, de ce nu au fost "banaţi" acei care imi ziceau mie lucruri CU ADEVĂRAT obsecene? Vedeţi aici ceva obscen sau vulgar?
Esti un rasist abject.
Dar!, rasiumul ESTE cconsidera ceva ABJECT în toată lumea dmocratică, domnlue democrat!
La fel, este ABJECTĂ şi xenofobia (deci şi românofobia), iar moldovenismul ESTE o ideologie xenofobă.
...
ca să nu mai vorbesc de insistenţa cu care "democraţia" asta STRICĂ prin încurajarea limbajului rusificat limba română. Nu e nimic mai antidemocratic decît a promova politica lui Stalin de rusificare a limbii române, dominlor democraţi... :(
Filip-Antonio
11-15-2004, 02:56 PM
Lia, DEX-copilaresc ce esti.....
Eu-s moderator, insa asta nu ar trebui sa ma opreasca sa discut cu asa niste intrusi super-pro-comunisti in societatea noastra(nu a ta si nici a lu´FA).
Folositi niste metode impecabile.......bravo...cred ca va faceti bine lucrul...cred ca ati reusit sa faceti o parte mare din adolescenti pro-Rusia..pro-comunisti....si doar cu ajutorul vostru!
Adolescenţii, ca tine, sunt deja pro-Rusia şi pro-comunişti, pentru că ştiu că părinţii lor vor rămâne pe drumuri odată ce comuniştii vor pierde alegerile.
zorzonel
11-15-2004, 02:59 PM
lia
nu scoate cuvintele din context si din intonatie. e clar ca a calcat pe bec, si daca ai de gand sa-i tii aparare, cred ca ai sanse mari sa-i urmezi soarta
oamenii aici nu vin de dragul lui Filip sau Lia, vin ca sa discute, dar din cate eu cunosc regulile forumului, acestea sunt incalcate, dura lex sed lex
Filip-Antonio
11-15-2004, 03:02 PM
lia
nu scoate cuvintele din context si din intonatie. e clar ca a calcat pe bec, si daca ai de gand sa-i tii aparare, cred ca ai sanse mari sa-i urmezi soarta
oamenii aici nu vin de dragul lui Filip sau Lia, vin ca sa discute, dar din cate eu cunosc regulile forumului, acestea sunt incalcate, dura lex sed lex
Zorzonel-coadă-de-căţel, ameninţarea cu violenţa fizică se încadrează la dura lex sed lex?
Sam
11-15-2004, 03:05 PM
Ce mai discutie, parca am fi la un tribunal unde se aduc argumente pro shi contra de catre procuror shi respectiv avocati, iar restul sunt pe postul de jurati, eu zic sa lasam votul sa mearga doar pyna la 12 persoane ca sa fie reprezentativ ... :lol:
lia
11-15-2004, 03:06 PM
lia
Soarta? scuză-mă, soarta mea nu se decide pe nici un forum... Aici încerc să mă exprim. Dacă văd că e un forum unde frustraţii şi complexaţii ignoranţi îşi impun regulile, voi înceta să scriu eu însămi. Iar dacă voi fi "banată" pe aceste crtierii, pe care le invoci tu sau Ciofu, voi trage concluzile mele despre voi (eu nu am înjurat şi nu am ofensat pe nimeni până acum. Dimpotrivă, am trecut cu vederea o groază de ofense la adresa mea: din MILĂ pentru autoii debusolaţi care le-au scris :D )...
"Călcat pe bec"? Şi tu de câte ori ai călcat pe bec? Poate discutăm şi asta aici, dacă tot TU eşti cel care a deschis tema? Ori poate e cazul să fie închisă o temă care nu are nici un haz, de vreme ce Filip Antonio nu a "calcat" nici un bec... Şi de vreme ce alţi "călcători pe bec" (Betterdayz, de exemplu) se "plimbă liber" pe forum... :roll:
Altfel, văd că mă ameninţi şi pe mine! :D îţi mai aduci aminte de discuţia noastră, în care susţineai că un patron rus nu e dator să-mi respecte drepturile de consumator vorbitor de română? Mai eşti supărat? :wtf:
P.S. sau pur şi simplu ţi-e teamă că vei rămâne din nou fără argumente, acum, când ai început o nouă temă în sprijinul ideologiei de stat comuniste (moldovenismul primitiv) pe forumul politic? http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=7132&postdays=0&postorder=asc&star t=0
coolgreetings
11-15-2004, 03:36 PM
Lia, DEX-copilaresc ce esti.....
Adolescenţii, ca tine, sunt deja pro-Rusia şi pro-comunişti, pentru că ştiu că părinţii lor vor rămâne pe drumuri odată ce comuniştii vor pierde alegerile.FA, nu zi hop pana nu ai sari....
Te-am rugat o data...te mai rog inca o data...scrie te rog tot CV-ul lui taica-mea sau in general scrie istoria familiei mele...ca se pare ca tu stii mai bine ca mine cine e taica-meu si cu ce se ocupa....
Inca o data Filipe.......esti un intrus....incerci sa faci adolescentii sa urasca Romania......si sa se intoarca cu fata spre Rusia...ceea ce faci tu pe forum...este decat o propaganda impotriva Romaniei...si stii cu o faci? Prin atitudinea ta fata de tanara generatie! Oare crezi de unde a venit faza: "Romanii ne cred prosti".......de la cei care au fost insultati de "oameni"(bastarzi) ca tine.... Oare crezi ca un moldovean normal va mai ramane cu fata spre Romania....cand romananii sa-i zicem ne cred de prosti....
Ceea ce faci tu pe forum...e intocmai inversul la ceea ce tu incerci sa arati ca vrei sa faci!
zorzonel
11-15-2004, 03:44 PM
cool, chiar crezi ca FA este in stare sa-mi schimbe parerea mea despre romania, sau despre rostul/locul nostru acolo? fii pe pace 8)
problema e ca asta nu poate discuta si deviaza (bruiaza, cum s-a exprimat lia) orice tema. alta problema ca exista cam multe persoane pe forum carora acest caracter al sau nu le place. ce e de factu in asa caz?
Filip-Antonio
11-15-2004, 03:56 PM
cool, chiar crezi ca FA este in stare sa-mi schimbe parerea mea despre romania, sau despre rostul/locul nostru acolo? fii pe pace 8)
problema e ca asta nu poate discuta si deviaza (bruiaza, cum s-a exprimat lia) orice tema. alta problema ca exista cam multe persoane pe forum carora acest caracter al sau nu le place. ce e de factu in asa caz?
Zorzonel-coadă-de-căţel, te-am întrebat dacă consideri că ameninţările cu violenţa fizică sunt acceptabile pe forum. Refuzi să răspunzi.
coolgreetings
11-15-2004, 03:59 PM
Zorzonel, vezi ca FA...este ca ciuma...unde vine el se incep razboaie.....
El e ca George Bush....pentru democratie....lol......
Filip eu astept sa scrii CV_ul lu´taica-meu.....sa te vad comunist bastard ce estÃ*!
Filip-Antonio
11-15-2004, 04:01 PM
Zorzonel, vezi ca FA...este ca ciuma...unde vine el se incep razboaie.....
El e ca George Bush....pentru democratie....lol......
Filip eu astept sa scrii CV_ul lu´taica-meu.....sa te vad comunist bastard ce estÃ*!
Mai Culiţă Tărâţă, problema ta este că eşti mult prea mic pentru un "război" aşa de mare. Eşti un ignorant care habar n-are ce este ăla comunism, dar îţi dai cu părerea. Iar George Bush a fost ales prin alegeri democratice, aşa că încetează să mai baţi câmpii.
zorzonel
11-15-2004, 04:06 PM
FA
de ce crezi ca trebuie sa-ti raspund? atat timp cat tu nu raspunzi la tema de ce as fi silit sa o fac eu?
referitor la amenintari - consider nu numai ca sunt acceptabile in cazul tau, dar cred ca si sunt indicate, si cu o frecventa cat mai inalta, si cu putinta neintarziate 8)
coolgreetings
11-15-2004, 04:07 PM
Care democratie Filipe? Stii cine era la carma Floridei in 2000 cand a ajuns George Bush presidinte? Stii cine era la putere in Curtea Suprema?
Nu ma fa sa rad.....zicand ca a fost democratic....America demult nu mai este democratica!
Tu esti ca George Bush...... am intrat in Iraq ca sa aparam populatia Iraqiana de regimal Sadam Husein........si? Ce a facut prostanacul de Bush? A ucis si ucide mai departe populatia bastinasa....asa vei fi si tu daca vei intra la putere....vei ucide fiecare moldoveana ce nu iti va imparti ideile...vei ucide fiecare care nu ti se va supune!
Dictator bastard ce esti!
Vreau sa vad CV-ul lui taica-mea......sa il stii si te temi sa-l arati din cauza ca are lucruri bune acolo?
Filip-Antonio
11-15-2004, 04:07 PM
FA
de ce crezi ca trebuie sa-ti raspund? atat timp cat tu nu raspunzi la tema de ce as fi silit sa o fac eu?
referitor la amenintari - consider nu numai ca sunt acceptabile in cazul tau, dar cred ca si sunt indicate, si cu o frecventa cat mai inalta, si cu putinta neintarziate 8)
Bănuiesc ca adminii au văzut acest mesaj.
Filip-Antonio
11-15-2004, 04:09 PM
Care democratie Filipe? Stii cine era la carma Floridei in 2000 cand a ajuns George Bush presidinte? Stii cine era la putere in Curtea Suprema?
Nu ma fa sa rad.....zicand ca a fost democratic....America demult nu mai este democratica!
Tu esti ca George Bush...... am intrat in Iraq ca sa aparam populatia Iraqiana de regimal Sadam Husein........si? Ce a facut prostanacul de Bush? A ucis si ucide mai departe populatia bastinasa....asa vei fi si tu daca vei intra la putere....vei ucide fiecare moldoveana ce nu iti va imparti ideile...vei ucide fiecare care nu ti se va supune!
Dictator bastard ce esti!
Vreau sa vad CV-ul lui taica-mea......sa il stii si te temi sa-l arati din cauza ca are lucruri bune acolo?
Ai început să-ţi pierzi controlul, coolgreetings. Nu te mai hazarda pe terenul politicii, reîntoarce-te la sex şi droguri, temele tale preferate.
coolgreetings
11-15-2004, 04:13 PM
Ha....te temi de adevar?
Sau te doare ca l-am jignit pe iubirea ta George Bush? Amandoi sunteti pentru razboi...amandoi sunteti niste prostanaci!
Vreau CV_ul lui taica-mea...de ce taci? Bastardule unde ti-ai pierdut graiul?
zorzonel
11-15-2004, 04:15 PM
FA eu sant gata sa raspund pentru orice fraza a mea pe acest forum, da tu esti gata?
Filip-Antonio
11-15-2004, 04:32 PM
Ha....te temi de adevar?
Sau te doare ca l-am jignit pe iubirea ta George Bush? Amandoi sunteti pentru razboi...amandoi sunteti niste prostanaci!
EÅŸti complet infantil, coolgreetings, fiu de diplomat comunist la Viena.
Filip-Antonio
11-15-2004, 04:33 PM
FA eu sant gata sa raspund pentru orice fraza a mea pe acest forum, da tu esti gata?
Cu alte cuvinte, confirmi faptul că m-ai ameninţat cu violenţa fizică?
zorzonel
11-15-2004, 04:38 PM
evident, FA, si asta inclusiv
Filip-Antonio
11-15-2004, 04:39 PM
evident, FA, si asta inclusiv
Cu alte cuvinte, eÅŸti un derbedeu violent.
zorzonel
11-15-2004, 04:40 PM
fa da tu esti gata sa raspunzi pentru cuvintele tale?
Filip-Antonio
11-15-2004, 04:41 PM
fa da tu esti gata sa raspunzi pentru cuvintele tale?
Te-am întrebat: recunoşti că eşti un derbedeu violent?
zorzonel
11-15-2004, 05:00 PM
fa, tu ai de gand sa-mi arati cate de tare esti? pana a raspunde eu la intrebarea ta nu mi-ai raspuns la intrebarile mele, sau asta este dialog in versiunea ta?
zorzonel
11-15-2004, 05:01 PM
shi chiar mi-i interesant cine a votat impotriva banarii lui fa?
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:03 PM
mi-i interesant
Uzualul calc rusesc al derbedeului violent.
zorzonel
11-15-2004, 05:05 PM
ca sunt violent, asta nu neg, si am sa-ti demonstrezi la prima noastra intalnire, dar ca sunt derbedei aici pe forum, toti de aici cand au sa aiba de ales intre tine si mine au sa arate cu degetul spre tine...
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:07 PM
ca sunt violent, asta nu neg, si am sa-ti demonstrezi la prima noastra intalnire, dar ca sunt derbedei aici pe forum, toti de aici cand au sa aiba de ales intre tine si mine au sa arate cu degetul spre tine...
Lipsa de argumente, derbedeu violent, ignorant ÅŸi mankurt.
krumel
11-15-2004, 05:09 PM
Raznaaa!!!!! :x
coolgreetings
11-15-2004, 05:21 PM
Ha....te temi de adevar?
Eşti complet infantil, coolgreetings, fiu de diplomat comunist la Viena.De ce infantil? Pentru ca iti cer sa-mi dai CV-ul lu´taica-meu? Daca ai de spus ceva rau de el...spune.....adu´argumente!
zopiryon
11-15-2004, 05:21 PM
Eu nu inteleg cum de'l mai tolerati pe filipovici ? Si daca tot v'ati apucat sa scapati de nebuni, banatii si pe redneck si lia, ca si astia la vremea lor au injurat indeajuns...
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:30 PM
Ha....te temi de adevar?
Eşti complet infantil, coolgreetings, fiu de diplomat comunist la Viena.De ce infantil? Pentru ca iti cer sa-mi dai CV-ul lu´taica-meu? Daca ai de spus ceva rau de el...spune.....adu´argumente!
Eşti infantil la modul în care vorbeşti despre o democraţie ca Statele Unite. Iar tac'to e în post la Viena pentru că e un favorizat al diferitelor regimuri (neo) comuniste de la Chişinău.
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:32 PM
Eu nu inteleg cum de'l mai tolerati pe filipovici ? Si daca tot v'ati apucat sa scapati de nebuni, banatii si pe redneck si lia, ca si astia la vremea lor au injurat indeajuns...
Alt ignorant care nu cunoaşte sensul termenului "înjurătură".
zopiryon
11-15-2004, 05:33 PM
ignorant yi cel ce te imbraca dimineata :lol:
hai explica ce inseamna ca noi poate chiar nu stim, si ne suparam ca prostii :lol:
zorzonel
11-15-2004, 05:35 PM
stii, fa, tin foarte mult la parerea altora despre mine, de fapt cand e vorba de parerea despre mine, altii o spun, eu nici o data, asa imi este firea. dar ceea ce ai scris ma face sa-mi revad pozitia, poate chiar sunt, dar asta o poti spune doar atunci cand ma vei cunoaste, dar iti garantez, ca ai sa ma cunosti si o sa te doara
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:36 PM
ignorant yi cel ce te imbraca dimineata :lol:
hai explica ce inseamna ca noi poate chiar nu stim, si ne suparam ca prostii :lol:
zi'am zis odata, ignorant ai ala care te imbraca dimineata
da ce's alea dictionare ? :D
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:43 PM
Cu ţărănoi kolhoznici ignoranţi ca tine nu-mi pierd vremea. Pune mâna şi învaţă limba română.
coolgreetings
11-15-2004, 05:44 PM
FA, esti naiv........esti ca lia....care are pus ca la cal niste chestii la ochi ca sa se uita numai inainte...iar ce se intampla in parti nu vede! Esti un om limitat...care va muri cu ideologia lui tampita! Esti un ratat care a fost prost invatat....esti o ciuma ce incearca sa se strecoare prin mintile noastre....
Esti retardat.....
Hmm....ma mira ca tu un om asa "destept" nu poate recunoaste ca constituatia Americii e demult depasita...si ca deja numai este democratie....
Atunci cand Al Gore are cea mai mare parte a voturilor si tot pierde...asta se numeste democratie? Nu ma fa sa ma tavalesc pe jos de ras....si nici nu te fa te rog de rusine!
Asa....mi-a placut ce ai spus de taica-meu....
Mai vreau sa aud.....ma precizat de rog....ca nu ai spus nimic cu ceea ce ai inceput...
vreau CV-ul idiotule...ca altfel nu-ti pot spune...ca se vede ca nu ma poti intelege!
redneck
11-15-2004, 05:46 PM
Arata-mi un mesaj in care am injurat?
zopiryon
11-15-2004, 05:47 PM
Cu ţărănoi kolhoznici ignoranţi ca tine nu-mi pierd vremea. Pune mâna şi învaţă limba română.
taranoi e tat'to
si kolhoznica e ma'ta
iar ignorant e ala care te imbraca dimineata, da am mai zis atsa odata de ce nu poti pricepe o kestie atata de elementara
sa stii filipovici ca nu esti tu ala care imi pune mie note la cunostintele de romana
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:48 PM
FA, esti naiv........esti ca lia....care are pus ca la cal niste chestii la ochi ca sa se uita numai inainte...iar ce se intampla in parti nu vede! Esti un om limitat...care va muri cu ideologia lui tampita! Esti un ratat care a fost prost invatat....esti o ciuma ce incearca sa se strecoare prin mintile noastre....
Esti retardat.....
Hmm....ma mira ca tu un om asa "destept" nu poate recunoaste ca constituatia Americii e demult depasita...si ca deja numai este democratie....
Atunci cand Al Gore are cea mai mare parte a voturilor si tot pierde...asta se numeste democratie? Nu ma fa sa ma tavalesc pe jos de ras....si nici nu te fa te rog de rusine!
Mai vreau sa aud.....ma precizat de rog....ca nu ai spus nimic cu ceea ce ai inceput...
vreau CV-ul idiotule...ca altfel nu-ti pot spune...ca se vede ca nu ma poti intelege!
Prostănăule, dacă vrei să discuţi despre Statele Unite - cea mai mare democraţie din lume - asta se face pe forumul "Politica", unde tu n-ai ce căuta. CV-ul lu' tac'to? Ia-l de la KGB.
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:50 PM
taranoi e tat'to
si kolhoznica e ma'ta
iar ignorant e ala care te imbraca dimineata, da am mai zis atsa odata de ce nu poti pricepe o kestie atata de elementara
sa stii filipovici ca nu esti tu ala care imi pune mie note la cunostintele de romana
Degeaba, ţărănoi kolhoznic ignorant, ai demonstrat că nu cunoşti suficient de bine limba română, nu ştii ce este aceea o "înjurătură".
zopiryon
11-15-2004, 05:52 PM
redneck eu sunt aici inca de inainte ta, si stiu f. bine ce ai scris, asa cum stii si tu, crede'ma ca nu are rost acuma sa scotocesc prin mesaje veki din cauza ca oricum ramai acolo unde esti, din cauza ca asa o hotarat moderii, dar eu nu's deacord cu ei si cred ca un nebun ca tine tre pus in asa post, nu zic ca nu'ti faci treaba bine, ca oricum nu intru pe politica de ceva timp, dar iti mai zic odata tu ai injurat la timpu tu si nu incerca sa ma convingi contrariu ca no sa reusesti, si in genere hai sa nu mia discutam despre asta ca amus ne trezim ca ne certam, da eu n'am kef sa ma cert cu tine...
eu vreu cu filipovici sa ma cert, ca el mai nebun si mai intolerant la opiniile altora ca tine
zopiryon
11-15-2004, 05:53 PM
ai demonstrat că nu cunoşti suficient de bine limba română, nu ştii ce este aceea o "înjurătură".
imi arati si mie demontratia, ca as fi curios sa vad cum suna :lol:
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:53 PM
redneck eu sunt aici inca de inainte ta, si stiu f. bine ce ai scris, asa cum stii si tu, crede'ma ca nu are rost acuma sa scotocesc prin mesaje veki din cauza ca oricum ramai acolo unde esti, din cauza ca asa o hotarat moderii, dar eu nu's deacord cu ei si cred ca un nebun ca tine tre pus in asa post, nu zic ca nu'ti faci treaba bine, ca oricum nu intru pe politica de ceva timp, dar iti mai zic odata tu ai injurat la timpu tu si nu incerca sa ma convingi contrariu ca no sa reusesti, si in genere hai sa nu mia discutam despre asta ca amus ne trezim ca ne certam, da eu n'am kef sa ma cert cu tine...
eu vreu cu filipovici sa ma cert, ca el mai nebun si mai intolerant la opiniile altora ca tine
Redneck, nu ai impresia că acest mankurt nu cunoaşte sensului termenului "înjurătură"?
dan_the_man
11-15-2004, 05:56 PM
banare! indivizii ca el nu au ce cauta pe acest forum.Agresivitatea si folosirea cuvintelor vulgare este inexplicabila! :evil:
Filip-Antonio
11-15-2004, 05:57 PM
ai demonstrat că nu cunoşti suficient de bine limba română, nu ştii ce este aceea o "înjurătură".
Citeşte un dicţionar şi ai să vezi.
zopiryon
11-15-2004, 06:02 PM
mankurt esti tu si tat neamu tau filipovici, iaca acuma inteleg de ce zoronel vrea "violenta fizica" si eu vreu, ca indivitu yi super enervant, el pur si simplu iti zice porcarii si asteapta sa'i zici ceva gresit
daca tot ai gasit prin msg mele demonstratia ca nu stiu ce e aia injuratura,
imi poti demonstra ca sunt
traktorist
taranoi
ingnorant
oricum n'ai sa faci asta, caci nu ai cum, in skimb o sa te repeti si o sa'mi zici ceva de genu : eu nu demonstrez nimic traktoristilor ignoranti ce nu cunosc romana, am dreptate sau nu?
coolgreetings
11-15-2004, 06:02 PM
Esti retardat.....
Prostănăule, dacă vrei să discuţi despre Statele Unite - cea mai mare democraţie din lume - asta se face pe forumul "Politica", unde tu n-ai ce căuta. CV-ul lu' tac'to? Ia-l de la KGB.LOl.....atunci de ce incepi discutia despre taica-meu...daca nu ai nici o ideie cine este el..si daca nu poti sa dai macar o explicatie mai coerenta despre el? Iti dai seama ca acum arunci in vant cuvinte...fara ca sa stii ce vrei sa spui?
Despre democratia US....nu am ce discuta cu un imbecil care vede numai inainte...iar ce se petrece in parti nu vede!
Ciao, loser!
zopiryon
11-15-2004, 06:03 PM
Citeşte un dicţionar şi ai să vezi.
eu te'am rugat sa'mi arati UNDE AM DEMONSTRAT EU CA NU CUNOSC CE A AIA O INJURATURA
Filip-Antonio
11-15-2004, 06:05 PM
mankurt esti tu si tat neamu tau filipovici, iaca acuma inteleg de ce zoronel vrea "violenta fizica" si eu vreu, ca indivitu yi super enervant, el pur si simplu iti zice porcarii si asteapta sa'i zici ceva gresit
daca tot ai gasit prin msg mele demonstratia ca nu stiu ce e aia injuratura,
imi poti demonstra ca sunt
traktorist
taranoi
ingnorant
oricum n'ai sa faci asta, caci nu ai cum, in skimb o sa te repeti si o sa'mi zici ceva de genu : eu nu demonstrez nimic traktoristilor ignoranti ce nu cunosc romana, am dreptate sau nu?
Modul în care te exprimi este tipic unui tractorist kolhoznic ignorant. Faptul că te faci apologia violenţei fizice, mă face să te trec şi pe tine în rândul derbedeilor violenţi.
Filip-Antonio
11-15-2004, 06:06 PM
Esti retardat.....
Prostănăule, dacă vrei să discuţi despre Statele Unite - cea mai mare democraţie din lume - asta se face pe forumul "Politica", unde tu n-ai ce căuta. CV-ul lu' tac'to? Ia-l de la KGB.LOl.....atunci de ce incepi discutia despre taica-meu...daca nu ai nici o ideie cine este el..si daca nu poti sa dai macar o explicatie mai coerenta despre el? Iti dai seama ca acum arunci in vant cuvinte...fara ca sa stii ce vrei sa spui?
Despre democratia US....nu am ce discuta cu un [cenzurat] care vede numai inainte...iar ce se petrece in parti nu vede!
Ciao, loser!
coolgreetings, ţi-am recomandat să te limitezi la discuţiile despre sex şi droguri, politica te depăşeşte.
coolgreetings
11-15-2004, 06:06 PM
De la: Filip-Antonio
Catre: coolgreetings
Subiect: Kuliţă prostănăul Scris pe: 15 Nov 2004 16:02
--------------------------------------------------------------------------------
Ai început să-ţi cu părerea în politică? Vrei din nou să te fac de R@hat?
Lol, iaca cu ce ma ameninta FA....
Bai, imbecilule......inainte ma durea ca imi spui pe nume....acum ma doare undeva departe :lol:
Sa te vad ce ai sa spui....
Ca esti idiotul melleniului....
Si in general...eu tot mai astept CV-ul lu´taica-meu...daca tot despre el vorbesti..si demulte ori te referi la el!
Filip-Antonio
11-15-2004, 06:08 PM
Subiect: Kuliţă prostănăul Scris pe: 15 Nov 2004 16:02
--------------------------------------------------------------------------------
Ai început să-ţi cu părerea în politică? Vrei din nou să te fac de R@hat?
Lol, iaca cu ce ma ameninta FA....
Bai, [cenzurat]......inainte ma durea ca imi spui pe nume....acum ma doare undeva departe :lol:
Sa te vad ce ai sa spui....
Ca esti idiotul melleniului....
Si in general...eu tot mai astept CV-ul lu´taica-meu...daca tot despre el vorbesti..si demulte ori te referi la el!
coolgreetings, te-am mai făcut de râs în faţa unui forum întreg demonstrând că eşti mincinos. Mai vrei să fii făcut de râs?
coolgreetings
11-15-2004, 06:09 PM
Da vreau, Filipovici...
Hai......
INsa inainte de asta...vreau CV-ul lu´taica-meu....ca-l faci de ras fara dovezi....
Filip-Antonio
11-15-2004, 06:10 PM
Da vreau, Filipovici...
Hai......
INsa inainte de asta...vreau CV-ul lu´taica-meu....ca-l faci de ras fara dovezi....
De ce-l fac de râs? Că l-a trimis acolo comunistul Voronin?
zopiryon
11-15-2004, 06:12 PM
cool, tu cred ca deja avand ceva experienta cu filipovici, ti'ai dat seama ca nu ai ce vorbi cu el, ca el tot trancanesti una si buna despre ingnoranta si traktoristi
sa stii ca fara traktoristi, s'ar duce de rapa agricultura tarii si ar muri mii de tarani care si sunt baza poporului roman, a carui limba tu te starui sa o conservezi... :lol: :lol:
eu o sa fac cum am facut cu radu : Ignore!
ciao.
coolgreetings
11-15-2004, 06:13 PM
NU mai idiotule. Ca vorbesti despre el fara ca sa te referi la niste date diferite! Daca a fost trimis de catra comunisti nu inseamna ca este comunist
Imbecil retardat ce esti!
Iaka ce scrie !imbecilul
Subiect: Kuliţă iritat Scris pe: 15 Nov 2004 16:12
Kuliţă Tărâţă, de ce faci spume la gură?
coolgreetings
11-15-2004, 06:15 PM
Zop, intelegi ca daca il ignori el crede ca ti-o castigat!
Da eu nu am sa-l ignor.....am sa-i raspund....si nimic nu ma va opri sa sustin ca FA este un dictator comunist....si ca US....demult nu mai este tare democratica!
Filip-Antonio
11-15-2004, 06:15 PM
cool, tu cred ca deja avand ceva experienta cu filipovici, ti'ai dat seama ca nu ai ce vorbi cu el, ca el tot trancanesti una si buna despre ingnoranta si traktoristi
sa stii ca fara traktoristi, s'ar duce de rapa agricultura tarii si ar muri mii de tarani care si sunt baza poporului roman, a carui limba tu te starui sa o conservezi... :lol: :lol:
eu o sa fac cum am facut cu radu : Ignore!
ciao.
Agricultura modernă (nu ca cea de subzistenţă, din Bastardostan) se face de fermieri, nu de ţărani. Pe urmă, tu nu distingi între tractoristul ca profesie şi comportamentul de tractorist pe forum.
Iar "te stărui" e calc rusesc. Tipic.
Filip-Antonio
11-15-2004, 06:17 PM
Da eu nu am sa-l ignor.....am sa-i raspund....si nimic nu ma va opri sa sustin ca FA este un dictator comunist....si ca US....demult nu mai este tare democratica!
Dacă vrei să te faci de râs, susţine în continuare. Ca şi atunci când ai fost descoperit cu minciuna, coolgreetings.
zopiryon
11-15-2004, 06:21 PM
te intereseaza tare ce crede asa un psihopat ? pe mine nu...caci eu stiu foarte bine cine sunt, si nu am nevoie de un rahatel libidinos ca dansu sa'mi zica mie ca nu cunosc romana sau ca's fiu traktorist...asa cum nu cred ca te intereseaza ce crede el despre taica'tau...
asa ca sau il ingnoram sau ne certam si yi oferim ocazia sa'si bata joc de noi
redneck
11-15-2004, 06:27 PM
Zopiryon, stii diferenta dintre "injuratura" si "insulta"?
zopiryon
11-15-2004, 06:29 PM
eu vreu sa va intreb ceva...
de ce tre neaparat sa fiti porci si incercati intodeauna sa aratati ca voi sunteti cei mai deshtepti, prin facandui pe altii prostii...
asta e ca faza cu profu care e super tampit, si pune la toti 2 ca sa para el destept
eu nu am vazut nici un dialog si nici o discutie normala, in care sa fiti implicati unu din voi doi..
dan_the_man
11-15-2004, 06:31 PM
stii diferenta dintre taran si redneck?
Filip-Antonio
11-15-2004, 06:32 PM
eu vreu sa va intreb ceva...
de ce tre neaparat sa fiti porci si incercati intodeauna sa aratati ca voi sunteti cei mai deshtepti, prin facandui pe altii prostii...
asta e ca faza cu profu care e super tampit, si pune la toti 2 ca sa para el destept
eu nu am vazut nici un dialog si nici o discutie normala, in care sa fiti implicati unu din voi doi..
Zopiryon, nu redneck şi cu mine te-am făcut prost, nu suntem noi părinţii tăi.
Filip-Antonio
11-15-2004, 06:33 PM
Depinde dacă la propriu sau la figurat....
zorzonel
11-15-2004, 06:34 PM
ma intereseaza altceva la momentul dat, daca in afara de moldovenii pe care ii cunosc voi mai stiti moldoveni la londra. eu am, da-s la santiere, si nu am acces internet la ei?
Filip-Antonio
11-15-2004, 06:37 PM
ma intereseaza altceva la momentul dat, daca in afara de moldovenii pe care ii cunosc voi mai stiti moldoveni la londra. eu am, da-s la santiere, si nu am acces internet la ei?
Vrei să-i tocmeşti cumva?
dan_the_man
11-15-2004, 06:38 PM
observati gradul de obsesie a lui FA. Se baga unde nu-i fierbe oala.
Individul trebui sa viziteze un psihiatru pe bune...
exemple sunt multe...
ne mai vorbind de faptul ca sta 24/7 pe forum.
dan_the_man
11-15-2004, 06:40 PM
Depinde dacă la propriu sau la figurat....
intrebarea nu ti-a fost adresata tie... sau clon'ul lui redneck o sa raspunda pentru redneck ? :-?
redneck
Mentalitate de mafiot.
Filip-Antonio
obervati gradul de obsesie a lui FA. Se baga unde nu-i fierbe oala.
Individul trebui sa viziteze un psihiatru pe bune...
exemple sunt multe...
ne mai vorbind de faptul ca sta 24/7 pe forum.
Nu eu am deschis această temă...
[K]
11-15-2004, 06:42 PM
oho! la ora 12 v-am lasat cu nici o pagina de mesaje....
observatzi scorul strans.... 8:7 !!!!!!!!!!!!!!1
dan_the_man
11-15-2004, 06:42 PM
Romanul de rind nu ar arata asa un grad de osesie si de ura fata de Moldova... ce te tine pe tine pe acest forum? daca toti dupa "ginderea" tasunt "tractoristi", "colhoznici" si "mulgatori" ?