PDA

View Full Version : Redneck moderator la "Politică"?

Vasile
11-05-2004, 11:54 PM
De ceva timp am observat că cîteva mesaje ale melea au disparut dintr-o discuţie, apoi o temă ("Irlanda si Republica Moldova" - http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=7077) a fost încuiată fără nici un temei şi mai ales fără drept de replică în faţa unor înjurături şi inepţii...

Am impresia că asta-i legat cu faptul că "redneck" a devenit administrator... Alegerea mi se pare cel puţin stranie

lia
11-06-2004, 12:01 AM
Si ale mele au disparut, cele in care incercam sa-ti lamuresc ca nu ai nici un motiv sa te cinsideri chiar atat de destept 8) , dar recunosc ca erau raspunsuri la mesajele tale cam deplasate si trebuiau sterse, pentru ca nu se refereau la subiectul discutiei. Altfel, forumul Politica avea nevoie de un moderator: in lipsa lui Zeidrik, forumul acela devenise un simplu Chat despre fleacuri postate de Radu si "lamuriri" de ale tale privind sensul adanc al mesajelor lui Raducu...

Vasile
11-06-2004, 12:12 AM
Si ale mele au disparut, cele in care incercam sa-ti lamuresc ca nu ai nici un motiv sa te cinsideri chiar atat de destept 8)
asta-i stilul tău - în loc să vorbeşti la subiect, analizezi "capacităţi"

Altfel, forumul Politica avea nevoie de un moderator: in lipsa lui Zeidrik, forumul acela devenise un simplu Chat
decît un moderator părtinitor şi harţăgos, mai bine un moderator absent

lia
11-06-2004, 12:14 AM
Si ale mele au disparut, cele in care incercam sa-ti lamuresc ca nu ai nici un motiv sa te cinsideri chiar atat de destept 8)
asta-i stilul tău - în loc să vorbeşti la subiect, analizezi "capacităţi"

Altfel, forumul Politica avea nevoie de un moderator: in lipsa lui Zeidrik, forumul acela devenise un simplu Chat

Imi pare rau, erau raspunsuri la mesajele tale, nu am facut decat sa urmez "pretiosul" tau exemplu... Dar alta data sper ca voi reusi sa te ignor, pur si simplu.

Vasile
11-06-2004, 12:20 AM
Imi pare rau, erau raspunsuri la mesajele tale, nu am facut decat sa urmez "pretiosul" tau exemplu... Dar alta data sper ca voi reusi sa te ignor, pur si simplu.

fă ce doreşti, dar dacă ai vreo idee de apărat, apărăţi-o cu argumente, fără etichetări ("varză", "lipsite de logică"..) şi atacuri la persoană ("Ce te tot bagi singur în seamă?", "făcând-o pe prostul"..)

lia
11-06-2004, 12:27 AM

fă ce doreşti, dar dacă ai vreo idee de apărat, apărăţi-o cu argumente, fără etichetări ("varză", "lipsite de logică"..) şi atacuri la persoană ("Ce te tot bagi singur în seamă?", "făcând-o pe prostul"..)

Bine, nu voi repeta parerea mea despre tine de fiecare data, ca oricum, shi din acest mesaj al tau e clar ca nu exista nici o shansa ca sa mi-o schimb. :D

Am insa o propunere: de ce nu mi-ai ignora mesajele, asa incat sa nu fie nevoie sa-ti explic, cu DEX-ul in mana, sensul cuvintelor din limba romana? Pana la urma, e treaba ta daca intzelegi si CE intzelegi. Nu ti-e dator nimeni sa-ti explice lucruri elementare, pe care orice liceean le shtie.

redneck
11-06-2004, 02:30 AM
Te rog sa aduci dovezi ca am fost moderator partinitor si dovezi ca am fost moderator "hartagos". In caz contrar, voi considera mesajul de mai sus drept o insinuare gratuita. Pe de alta parte, daca te interesa sa afli motivele pentru care ti-am sters cele 3 mesaje si pentru care am inchis tema "Irlanda si Republica Moldova" imi puteai trimite un mesaj privat.

dan_the_man
11-06-2004, 04:37 AM
categoric nu!
Tipul nu valoreaza nici doi bani!

dan_the_man
11-06-2004, 04:38 AM
da am observat si eu ca mi-au sters un mesaj in care eu am scris ca nu sunt deacord cu oamenii care folosesc englezisme???!!!
WTF?? dune?! rog ca individul sa fie scos din functie imediat! tzaranii la putere.. iata unde am ajuns :(

Vasile
11-06-2004, 06:01 AM
Te rog sa aduci dovezi ca am fost moderator partinitor si dovezi ca am fost moderator "hartagos". In caz contrar, voi considera mesajul de mai sus drept o insinuare gratuita

În primul rînd, n-am spus că tu eşti "părtinitor şi arţăgos", a fost o frază în general - "decît un moderator părtinitor şi harţăgos, mai bine un moderator absent"

Dar gîndind puţin, chiar puţinele lucruri ce le-ai făcut pînă acum mă fac să cred că eşti şi părtinitor şi harţăgos.

Părtinitor - ai şters nişte mesaje ale melea fără să ştergi toate mesajele "adverse" ce "încălcau" aceleaşi reguli. Ai închis "threadul irlandez" fără drept la replică, mai ales cînd era vorba de afirmaţii mîrşave
Harţăgos - reacţionezi bolnăvicios la remarcile melea în privinţa moderării

Fără să mai vorbim de faptul că mulţi te confundă cu FA, şi cred că sînteţi una şi aceeaşi persoană (am şi eu dubii în această privinţă)

Şi, dacă este vorba, pe ce puncte din "Reguli si Principii!" (ce sînt la
http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=4000 ) te bazezi cenzurîndu-mi mesajele sau închizînd teme?

Nu ţi se pare că cerinţele tale de "a nu devia tema discutiei" sînt, cel puţin, ridicole şi chiar "pline de colb comunist"?

Pe de alta parte, daca te interesa sa afli motivele pentru care ti-am sters cele 3 mesaje si pentru care am inchis tema "Irlanda si Republica Moldova" imi puteai trimite un mesaj privat.
E vorba de nişte teme publice (legată de funţia ta de "moderator", nu de "persoana ta sau a mea"), deschiderea şi închiderea lor trebue să se facă public, motivat (de fapt, n-am teme de discuţie cu tine "în privat"). Şi n-am nevoie să "TE ROG să-mi prezinţi motivele", ar fi normal să-ţi motivezi ceea ce faci ca moderator.

tzaranii la putere.. iata unde am ajuns
nu cred că problema-i în "ţărani" (ce sînt în general oameni chibzuiţi şi cumpăţi), dar în "îngîmfaţi la putere"

Bine, nu voi repeta parerea mea despre tine de fiecare data, ca oricum, shi din acest mesaj al tau e clar ca nu exista nici o shansa ca sa mi-o schimb.
Lia, fă măcar şi borş cu părerea ta, nu te-am rugat nici să ţi-o schimbi, nici "să-mi dai şanse". Dar cînd ţi-o exprimi public, fă-o argumentat

Am insa o propunere: de ce nu mi-ai ignora mesajele, asa incat sa nu fie nevoie sa-ti explic, cu DEX-ul in mana, sensul cuvintelor din limba romana? Pana la urma, e treaba ta daca intzelegi si CE intzelegi. Nu ti-e dator nimeni sa-ti explice lucruri elementare, pe care orice liceean le shtie
Nu înţelegi anume că te-ai oprit la lucruri elementare, la un nivel liceal

lia
11-06-2004, 12:46 PM
Te rog sa aduci dovezi ca am fost moderator partinitor si dovezi ca am fost moderator "hartagos". In caz contrar, voi considera mesajul de mai sus drept o insinuare gratuita

În primul rînd, n-am spus că tu eşti "părtinitor şi arţăgos", a fost o frază în general - "decît un moderator părtinitor şi harţăgos, mai bine un moderator absent"

Dar gîndind puţin, chiar puţinele lucruri ce le-ai făcut pînă acum mă fac să cred că eşti şi părtinitor şi harţăgos.

Părtinitor - ai şters nişte mesaje ale melea fără să ştergi toate mesajele "adverse" ce "încălcau" aceleaşi reguli. Ai închis "threadul irlandez" fără drept la replică, mai ales cînd era vorba de afirmaţii mîrşave
Harţăgos - reacţionezi bolnăvicios la remarcile melea în privinţa moderării

Fără să mai vorbim de faptul că mulţi te confundă cu FA, şi cred că sînteţi una şi aceeaşi persoană (am şi eu dubii în această privinţă)

Şi, dacă este vorba, pe ce puncte din "Reguli si Principii!" (ce sînt la
http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=4000 ) te bazezi cenzurîndu-mi mesajele sau închizînd teme?

Nu ţi se pare că cerinţele tale de "a nu devia tema discutiei" sînt, cel puţin, ridicole şi chiar "pline de colb comunist"?

Pe de alta parte, daca te interesa sa afli motivele pentru care ti-am sters cele 3 mesaje si pentru care am inchis tema "Irlanda si Republica Moldova" imi puteai trimite un mesaj privat.
E vorba de nişte teme publice (legată de funţia ta de "moderator", nu de "persoana ta sau a mea"), deschiderea şi închiderea lor trebue să se facă public, motivat (de fapt, n-am teme de discuţie cu tine "în privat"). Şi n-am nevoie să "TE ROG să-mi prezinţi motivele", ar fi normal să-ţi motivezi ceea ce faci ca moderator.

tzaranii la putere.. iata unde am ajuns
nu cred că problema-i în "ţărani" (ce sînt în general oameni chibzuiţi şi cumpăţi), dar în "îngîmfaţi la putere"

Bine, nu voi repeta parerea mea despre tine de fiecare data, ca oricum, shi din acest mesaj al tau e clar ca nu exista nici o shansa ca sa mi-o schimb.
Lia, fă măcar şi borş cu părerea ta, nu te-am rugat nici să ţi-o schimbi, nici "să-mi dai şanse". Dar cînd ţi-o exprimi public, fă-o argumentat

Am insa o propunere: de ce nu mi-ai ignora mesajele, asa incat sa nu fie nevoie sa-ti explic, cu DEX-ul in mana, sensul cuvintelor din limba romana? Pana la urma, e treaba ta daca intzelegi si CE intzelegi. Nu ti-e dator nimeni sa-ti explice lucruri elementare, pe care orice liceean le shtie
Nu înţelegi anume că te-ai oprit la lucruri elementare, la un nivel liceal

Parcă ai zis că nu vei mai răspunde la mesajele mele? Eşti şi tu ca Răducu? nu te poţi opri? :roll:

Înainte de a te avânta să discuţi materii înalte, trebuie să ştii lucruri elemenatre, altfel, te prezinţi exact aşa cum te przinţi tu. Nu înţelegi nimic din ce se discută şi ai nevoie de explicaţii cu DEX-ul în mănă. Dragaă vasile, eu ştiu că ţi-e greu, tu care nu ştii care e varianta pl. pentru cuvântul "film" să discuţti despre politică, mai ales că în mod evident ai chiulit de la lecţiile de sociologie. Dar tocmai asta e, ai nevoie măcar de nişte cunoştinţe de bază ca să te poţi da mare pe forumul Politica. Înţelegi?

Păi, există regulamentul. Ce să-ţi mai explice? Să mai posteze o dată regulamentul forumului, pe care tu ca de obicei, îl ignori?

coolgreetings
11-06-2004, 01:09 PM
Mdeah....redneck moderator?
Bah....vezi sa nu cenzurezi forumul politica, ca de la tine numai la asta si te poti astepta!
Stiti care e problema oamenilor ca redneck? Ei sunt ca niste dictatori care impun lumea sa-i urmeze prin tot ce zic ei! Dictatorul redneck deja si-a inceput lucrul....sa te vedem Ioane unde vei ajunge.....

Bad And Mad
11-06-2004, 01:11 PM
Un moder tre sa fie neutru la toate discutziile politice shi sa actzioneze doar cind i se cere acest lucru. Iar din cite am intzeles el nu face astfel, nefiind bun de un moder obiectiv. imho
Toata treaba e relativa shi concluzia am traso recent, pot sa nu fiu corect, eu nu-s de mult pe acest forum...

coolgreetings
11-06-2004, 01:14 PM
Un moder tre sa fie neutru la toate discutziile politice shi sa actzioneze doar cind i se cere acest lucru. Iar din cite am intzeles el nu face astfel, nefiind bun de un moder obiectiv. imho
Toata treaba e relativa shi concluzia am traso recent, pot sa nu fiu corect, eu nu-s de mult pe acest forum...Neutralitate la redneck? Nu ma fa sa rad.....
El va cenzura tot ce nu-i va place....
El e o creatura dictatoriala...care nu-si vede greselele....si defapt ca fiecare dictator crede ca ceea ce face o face cu minte....

Vasile
11-06-2004, 04:03 PM
Neutralitate la redneck? Nu ma fa sa rad.....
El e o creatura dictatoriala...care nu-si vede greselele....si defapt ca fiecare dictator crede ca ceea ce face o face cu minte....

100% de acord

lia
11-06-2004, 04:42 PM

100% de acord

Cool, care a şi fost banat pentru că a ăncplcat regulemntul forumului şi pentru că se certa cu Filip Antonio, vasile, pentru că şi-a propus să ca scop în viaţă să lupte contra lui Filip Antonio până la moarte... Măi baieţi nu vedeţi că sunteţi ridicoli?

Bettedayz de când a venit pe forum numai despre Filip Antonio şi Redneck vorbeşte (şi tot ăncă îi încurcă pe cei doi! :crazy: ). A deschis tocmai două tzâhreaduri în care încerca să manipuleze forumul împotriva lui Filip Antonio, Redneck, Lia şi (paradoxal, deşi se solidarizează intru TOTUL cu Răduduc) şi a lui radu....

http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=7082
http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=7084

Mai lipssea Mircea Kaag, şi, având în vedere infinitatea de nick-uri ale lui radu midrigan... aveşti majoritatea în acest sondaj, iniţiat de Vasile, care e atât de plin de ură faţă de redneck, încât a uitat că mai există o opţiune, de obicei (opţiunea celor indecişi)... Nu mai spun că, orice sondaj bine gândit, ăncepe cu opţiunea afirmativă, şi abia pe urmă o indică pe cea negativă... :D Atâta ură nu poate face bine, mai VĂsulică!

[K]
11-06-2004, 06:43 PM
dan_the_man ai belit ochii ca dune nu mai este adminstrator? eu asha shy m-am gandit ca schimbarea adminului o sa treaca neobservata da iaca redneck la politicaaaaaaa, ne to, da?

dan_the_man
11-06-2004, 06:45 PM
]dan_the_man ai belit ochii ca dune nu mai este adminstrator? eu asha shy m-am gandit ca schimbarea adminului o sa treaca neobservata da iaca redneck la politicaaaaaaa, ne to, da?
da cine este admin la momentul actual?

[K]
11-06-2004, 06:47 PM
doamne milueshte-i pe romani!

lia
11-06-2004, 06:51 PM
]doamne milueshte-i pe romani!

Nu, că nu merită... :roll:

Ingula
11-07-2004, 12:04 AM
Mie imi parea ca intr-un proces democratic mai intai se voteaza, apoi se alege presedintele.... insa se vede ca in cazul forumului politica, am gresit putin.
Redneck moderator? Nu Stiu.

Although probably the most qualified din punct de vedere a cunostintelor politice si dezoltarii intelectuale, cred ca rednek pur si simplu nu va fi obiectiv. El crede prea mult in ceea ce crede si nu cred ca are un nivel de toleranta suficient de dezvoltat pentru a-i lasa pe altii sa isi exprime pareri total opuse. Poate ca nu am dreptate, insa imi pare ca va promova parerile sale prea mult, fara a incuraja opozitia.
Si intr-al doilea rand, nu apeleaza si el la off topicuri( chiar atacuri personale cand nu ii plac ideile cuiva.. example: radu?).
Insa in lipsa unui moderator mai bun, s-ar putea sa fie OK. Cel putin am putea incerca pe o perioada limitata.

dan_the_man
11-07-2004, 12:09 AM
lasa englezismele deoparte!

lia
11-07-2004, 12:14 AM
Mie imi parea ca intr-un proces democratic mai intai se voteaza, apoi se alege presedintele.... insa se vede ca in cazul forumului politica, am gresit putin.
Redneck moderator? Nu Stiu.

Although probably the most qualified din punct de vedere a cunostintelor politice si dezoltarii intelectuale, cred ca rednek pur si simplu nu va fi obiectiv. El crede prea mult in ceea ce crede si nu cred ca are un nivel de toleranta suficient de dezvoltat pentru a-i lasa pe altii sa isi exprime pareri total opuse. Poate ca nu am dreptate, insa imi pare ca va promova parerile sale prea mult, fara a incuraja opozitia.
Si intr-al doilea rand, nu apeleaza si el la off topicuri( chiar atacuri personale cand nu ii plac ideile cuiva.. example: radu?).
Insa in lipsa unui moderator mai bun, s-ar putea sa fie OK. Cel putin am putea incerca pe o perioada limitata.

Inga, nu ai observat că Radu atacă forumiştii care nu-i împărtăşesc părerile (şi nu numai cele politice), chiar de la început, de când a apărut pe forum (şi semna ca Om Slab)? Nu înţeleg care e ideea ta, atunci când aduci ca exemplu cazul lui Radu?

Ingula
11-07-2004, 12:22 AM
Poate ca Radu nu e cel mai bun exemplu fiind un ticnit care trebuie banat, e primul care mi-a venit in minte... insa am mai observat ca redneck raspunde cu replici de tipul "tu nu stii nimic" ( replica nu e citata lui Redneck , e un rezumat destul de apropiat de realitate) cand cineva nu e de acord cu ideile sale...si in aceste conditii, nu stiu daca nu va transforma politica intr-un loc comunist in care doar ceea ce crede el e lege.
Admit ca aceasta impresie pe care o am despre el ar putea fi departe de realitate, insa e ceea ce cred la momentul de fata despre abilitatile sale de moderator.

lia
11-07-2004, 12:30 AM
Poate ca Radu nu e cel mai bun exemplu fiind un ticnit care trebuie banat, e primul care mi-a venit in minte... insa am mai observat ca redneck raspunde cu replici de tipul "tu nu stii nimic" ( replica nu e citata lui Redneck , e un rezumat destul de apropiat de realitate) cand cineva nu e de acord cu ideile sale...si in aceste conditii, nu stiu daca nu va transforma politica intr-un loc comunist in care doar ceea ce crede el e lege.
Admit ca aceasta impresie pe care o am despre el ar putea fi departe de realitate, insa e ceea ce cred la momentul de fata despre abilitatile sale de moderator.

În calitate de simpli forumişti, toţi exgerâm uneori, mai ales atunci când avem de a face cu "personalităţi" de felul lui Radu, dar ca moderator... ţie persdonal ţi-a şetrs vreun mesaj (ştiu că nu sunteţi de acord, dar important e să ştiu dacă a şters vreun mesaj pe motiv de incompatibilitate de idei)?

lia
11-07-2004, 12:31 AM
lasa englezismele deoparte!

Cu ce sunt mai rele englezismele decât rusismele?

Melania
11-07-2004, 12:32 AM
nu prea mare folos din toata tema asta....ati stricato si pe aceasta! imi dau seama ca pt unii useri kiar nu conteaza care e subiectu temei...ei zic ceea ce au de zis...neluind in consideratie ca se discuta altceva....

nui sariti in cap Ingulei.....ea cel putin sa dat cu parerea in privinta moderarii lu redneck si a argumetat tot ceea ce a zis!

acum despre redneck.....

e deja moderator....s-a luat decizia.....e bun sau e rau...e obiectiv sau nu el...timpu o sa arate...-kiar nu putem sai dam o sansa omului? ar fi nedrept sa spunem ca nu se pricepe la politica........asa ca oricat de mult no sa urlati ca e tiran si dictator.....asta no sa duca la nici un rezultat.....

timpu o sa arate! Rabdare!

lia
11-07-2004, 12:38 AM
Mel, am ăntrebat-o pe Inga dacă i s-a şters vreun mesaj PE MOTIV de intoleranţă la ideile "opoziţiei", cum a insinuat Inga.

Altfel, acest tam-tam îmi aminteşte de cel stârnit la numrea ta ca moderator. Atunci, inclusiv eu am fost cam "sceptică". Şi, slavă Domnului, nu a trebuit mult timp ca să accept ideea...

Ingula
11-07-2004, 12:44 AM
Lia,
Nu mi-as sters redneck nici un mesaj.
Mel, ai dreptate, s-a luat decizia, cineva trebuie sa fie in control. Cu timpul se va vedea daca el este un moderator bun sau nu. Cel putin cineva va avea rabdarea sa citeasca toate mesajele de pe acest forum.

Melania
11-07-2004, 12:49 AM
e normal sa fim toti cam "sceptici" atit userii cat si moderatorii...finka nime din noi nul cunoaste pe redneck.....dar na... ma adresam acum anume acelor care din start nul accepta pe redneck, nedindui nici macar sansa sa se arate in noua functie......si la acest capitol is foarte recunoscatoare Ingulei care a argumentat foarte clar parerea sa! asa ar trebui sa faca fiecare!

asat am avut de spus! cat despre moderarea mea....lia e ceva wrong ?

lia
11-07-2004, 12:50 AM
Lia,
Nu mi-as sters redneck nici un mesaj.

E OK. Mulţumesc pentru răspuns...

lia
11-07-2004, 12:53 AM
e normal sa fim toti cam "sceptici" atit userii cat si moderatorii...finka nime din noi nul cunoaste pe redneck.....dar na... ma adresam acum anume acelor care din start nul accepta pe redneck, nedindui nici macar sansa sa se arate in noua functie......si la acest capitol is foarte recunoscatoare Ingulei care a argumentat foarte clar parerea sa! asa ar trebui sa faca fiecare!

asat am avut de spus! cat despre moderarea mea....lia e ceva wrong ?

Nu e wrong ... :) Dimpotrivă, aş zice că ai fost foarte răbdătoare cu... alde mine (şi eu, recunosc, nu sunt un model de politeţe, ca Inga, de exemplu!). Şi când zic "cu alde mine" e pentru că ai fost răbdătoare nu numai cu mine, cred...

coolgreetings
11-07-2004, 02:31 AM
Mel, despre ce sansa vorbesti?
Tu nu vezi cum se poarta pe forum? Da cum se poarta cu user-urii? Tu oare chiar crezi ca el poate fii impartial?
Am repetat-o si o mai repet! Este un dictator.... nu ma jenez sa-l compar cu dictatorul Lukashenko....care face si va face totul ca sa-si tina tronul. Insa la redneck nu este vorba de tron ci de ideologiile politice! Cum este un regim dictatorial asa este si el. Un regim dictatorial nu accepta alte regime, asa si redneck and co! Oare aici mai poate fi vorba de democratie? Ha....sa nu ma faceti sa rad!

lia
11-07-2004, 02:35 AM
Tu nu vezi cum se poarta pe forum? Da cum se poarta cu user-urii? Tu oare chiar crezi ca el poate fii impartial?
Am repetat-o si o mai repet! Este un dictator.... nu ma jenez sa-l compar cu dictatorul Lukashenko....care face si va face totul ca sa-si tina tronul. Insa la redneck nu este vorba de tron ci de ideologiile politice! Cum este un regim dictatorial asa este si el. Un regim dictatorial nu accepta alte regime, asa si redneck and co! Oare aici mai poate fi vorba de democratie? Ha....sa nu ma faceti sa rad!

Cool, mai ţii minte despre discuţia despre felul TĂU de a modera pe Forumul Internaţional? Când Anatolie îţi explica că moderezi ghidându-te de simpatiile şi antipatiile personale, şi tu nu înţelegeai de ce nu ai voie să te implici? Nu-i judeca pe alţii după propriile tale imperfecţiuni, te rog. Nu toţi sunt ca tine... :)

coolgreetings
11-07-2004, 02:38 AM

100% de acord

Cool, care a şi fost banat pentru că a ăncplcat regulemntul forumului şi pentru că se certa cu Filip Antonio, vasile, pentru că şi-a propus să ca scop în viaţă să lupte contra lui Filip Antonio până la moarte... Măi baieţi nu vedeţi că sunteţi ridicoli?

Bettedayz de când a venit pe forum numai despre Filip Antonio şi Redneck vorbeşte (şi tot ăncă îi încurcă pe cei doi! :crazy: ). A deschis tocmai două tzâhreaduri în care încerca să manipuleze forumul împotriva lui Filip Antonio, Redneck, Lia şi (paradoxal, deşi se solidarizează intru TOTUL cu Răduduc) şi a lui radu....

http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=7082
http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=7084

Mai lipssea Mircea Kaag, şi, având în vedere infinitatea de nick-uri ale lui radu midrigan... aveşti majoritatea în acest sondaj, iniţiat de Vasile, care e atât de plin de ură faţă de redneck, încât a uitat că mai există o opţiune, de obicei (opţiunea celor indecişi)... Nu mai spun că, orice sondaj bine gândit, ăncepe cu opţiunea afirmativă, şi abia pe urmă o indică pe cea negativă... :D Atâta ură nu poate face bine, mai VĂsulică!""""""Dragoste""""""....da de ce nu ai mentionat ca si FA a incalcat regulamentul si inca o mai face?
De ce ascunzi? Imi permit sa te compar cu Domnul G.Jr.Bush.....care ca si tine spune lucrurile care ii plac, iar cele ce nu-i plac sau le omite sau le lasa in umbra (desi aici este pe o/un ebene/nivel mult mai minor/a). Defapt ce mai tot scriu eu atat ca oricum cu niste mitocani ca voi nu ai ce vorbi! Cred ca si poll-ul a demonstrat atitudinea forumului fata de echipa voastra dictatoriala!

coolgreetings
11-07-2004, 02:41 AM

Cool, mai ţii minte despre discuţia despre felul TĂU de a modera pe Forumul Internaţional? Când Anatolie îţi explica că moderezi ghidându-te de simpatiile şi antipatiile personale, şi tu nu înţelegeai de ce nu ai voie să te implici? Nu-i judeca pe alţii după propriile tale imperfecţiuni, te rog. Nu toţi sunt ca tine... :)Lia, "draga", pe Forumul International erau sterse mesajule lui Redneck care erau ofensatoare! Stii de ce nu erau sterse celelalte mesaje? Din simplul motiv ca erau opinii proproi...fara adresari ofensatorii la alti membri! Asa ca te rog....

lia
11-07-2004, 02:45 AM

Cool, mai ţii minte despre discuţia despre felul TĂU de a modera pe Forumul Internaţional? Când Anatolie îţi explica că moderezi ghidându-te de simpatiile şi antipatiile personale, şi tu nu înţelegeai de ce nu ai voie să te implici? Nu-i judeca pe alţii după propriile tale imperfecţiuni, te rog. Nu toţi sunt ca tine... :)Lia, "draga", pe Forumul International erau sterse mesajule lui Redneck care erau ofensatoare! Stii de ce nu erau sterse celelalte mesaje? Din simplul motiv ca erau opinii proproi...fara adresari ofensatorii la alti membri! Asa ca te rog....

Nu de acele mesaje vorbesc. De cele ale lui Filip Antonio. Sau ai uitat?

Deci ai şters şi mesajele lui Redneck? Păi atunci... cum să nu te temi acum că vei fi tratat la fel? Totuşi, ar fi bine să aştepţi mai întâi să vezi cum moderează Redneck, şi abia pe urmă să protestezi... Tu pui carul înaintea boilor...

coolgreetings
11-07-2004, 02:48 AM
Lia, "papusa", tu macar vedeai/stiai ce scria FA? NU, asa ca te rog mai puneti comentariile undeva....stii tu unde!
in primul rand erau mesaje adresate personal mie...deci nu aveau ce cauta pe forumul acesta!
Offf....fata scrie, insa ideie nu are despre ce scrie! Informeaza-te!

lia
11-07-2004, 02:58 AM
Lia, "papusa", tu macar vedeai/stiai ce scria FA? NU, asa ca te rog mai puneti comentariile undeva....stii tu unde!
in primul rand erau mesaje adresate personal mie...deci nu aveau ce cauta pe forumul acesta!
Offf....fata scrie, insa ideie nu are despre ce scrie! Informeaza-te!

Cool, stai liniştit. Ţin minte. Şi probabil mai ţine minte şi Anatolie, care e de o corectitudine exemplară, spre deosebire de tine... :wink:

Dar de discuţia asta îţi mai aduci aminte?

http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=4199&postdays=0&postorder=asc&high light=cool&start=160

coolgreetings
11-07-2004, 03:02 AM
Lia, "iubi", imi spui si mie "neinteleptului", de ce la naiba mi-ai dat pagina asta web? Ce legatura are cu discutia de acum? Sigur ca imi aduc aminte, defapt mi-ai adus aminte ca FA este paranoic......ha........ce nostim...

lia
11-07-2004, 02:04 PM
Lia, "iubi", imi spui si mie "neinteleptului", de ce la naiba mi-ai dat pagina asta web? Ce legatura are cu discutia de acum? Sigur ca imi aduc aminte, defapt mi-ai adus aminte ca FA este paranoic......ha........ce nostim...

Vlăduţ, cât timp mă vei numi "iubi" şi în general altfel decât LIA, te voi numi Vlăduţ. Ce legătură are? Păreciteşte-o, poate îţi dai seama cât de rificol apari atunci când când îl acuzi pe Redneck că VA FI (sic!) un moderator fprp fair play, atunci când de fapt TU te faci vinofat de lipsaă de fair Plaz (din discuţie e clar că tu erai acela care se înregistra de zeci de ori, ca să MISTIFICE rezultate unui sondaj de pe forum)... Acum ai priceput?

coolgreetings
11-07-2004, 02:14 PM

Vlăduţ, cât timp mă vei numi "iubi" şi în general altfel decât LIA, te voi numi Vlăduţ. Ce legătură are? Păreciteşte-o, poate îţi dai seama cât de rificol apari atunci când când îl acuzi pe Redneck că VA FI (sic!) un moderator fprp fair play, atunci când de fapt TU te faci vinofat de lipsaă de fair Plaz (din discuţie e clar că tu erai acela care se înregistra de zeci de ori, ca să MISTIFICE rezultate unui sondaj de pe forum)... Acum ai priceput?Lia, naivitate intruchipata ce esti! Tu nu vezi ce forma a luat acolo discutia? Ha.....ce naivitate....
Oare tu crezi ca chiar daca as fi fost eu...as fi recunosc ca eu le-am inscris pe toate? Nu te fa ras....ca si asa.......cazi cu fiecare mesaje in ochii oamenilor de rand! Ah...oare inca nu ti-ai dat seama ca FA este paranoic? Trebuie sa faca ceva parintii cu dansul...ca de altfel......isi pierd fiul parintii...

lia
11-07-2004, 02:20 PM

Vlăduţ, cât timp mă vei numi "iubi" şi în general altfel decât LIA, te voi numi Vlăduţ. Ce legătură are? Păreciteşte-o, poate îţi dai seama cât de rificol apari atunci când când îl acuzi pe Redneck că VA FI (sic!) un moderator fprp fair play, atunci când de fapt TU te faci vinofat de lipsaă de fair Plaz (din discuţie e clar că tu erai acela care se înregistra de zeci de ori, ca să MISTIFICE rezultate unui sondaj de pe forum)... Acum ai priceput?Lia, naivitate intruchipata ce esti! Tu nu vezi ce forma a luat acolo discutia? Ha.....ce naivitate....
Oare tu crezi ca chiar daca as fi fost eu...as fi recunosc ca eu le-am inscris pe toate? Nu te fa ras....ca si asa.......cazi cu fiecare mesaje in ochii oamenilor de rand! Ah...oare inca nu ti-ai dat seama ca FA este paranoic? Trebuie sa faca ceva parintii cu dansul...ca de altfel......isi pierd fiul parintii...

Vlăduţ, nu numai că ai recunoscut, dar ai şi continuat să te porţi ca şi până la incident. Lucru pentru care ai fost pedepsit. Credeam că ai mai crescut de atunci... Dar văd că nu. :(

coolgreetings
11-07-2004, 02:23 PM
Lia, eu tot vad ca ai ramas naiva fata pe care am lasat-o cu vreo jumate de an in urma cand am disparut de pe forum!
Oare nu este clar.....ca sunteti regimul !diotilor?

lia
11-07-2004, 02:26 PM
Lia, eu tot vad ca ai ramas naiva fata pe care am lasat-o cu vreo jumate de an in urma cand am disparut de pe forum!
Oare nu este clar.....ca sunteti regimul !diotilor?

Deocamdată, e clar că doreşti să te răzbuni... În fond, e treaba ta ce alegi să faci în viaţă... :D

coolgreetings
11-07-2004, 02:30 PM
De ce sa ma razbun? Spun ceea ce cred despre voi PI (partidul !diotilor)

lia
11-07-2004, 03:12 PM
De ce sa ma razbun? Spun ceea ce cred despre voi PI (partidul !diotilor)

Nu e nici un partid. Asta e paranoia, aş zice eu. Iar dacă spui ceea ce crezi despre noi, ar trebui să fii de acord că am ŞI EU dreptul să spun ce cred despre tine.... :ciupos:

coolgreetings
11-07-2004, 03:18 PM
Lia, oricum parerea unor pacatosi ca voi......ma doare undeva in fundul fundului :P
Scrie ce vrei!
Pushtoaiko.....poate in general ma scutesti de prezenta ta pe forum....ca imi faci durere de cap! :)

lia
11-07-2004, 03:23 PM
Lia, oricum parerea unor pacatosi ca voi......ma doare undeva in fundul fundului :P
Scrie ce vrei!
Pushtoaiko.....poate in general ma scutesti de prezenta ta pe forum....ca imi faci durere de cap! :)

Exact asta era şi ideea mea; că părerea ta despre mine, de exemplu, valorează cam cât valorează acest mesaj INSULTĂTOR al tău, adică ZERO. :D

Filip-Antonio
11-07-2004, 06:51 PM
Scrie ce vrei!

Ma mucosule cu cosuri pe fata, fiu de diplomat comunist aflat in post la Viena, ma pusti ignorant si obraznic, cum iti permiti sa vorbesti asa? Tac-to diplomatul comunist stie ce faci pe internet?

coolgreetings
11-07-2004, 07:18 PM
FA, continua derbedeule......imi este interesant unde vei ajunge...
Sa te vad.....
Imi face placere...sa citesc ceea ce scrii!

Filip-Antonio
11-07-2004, 07:23 PM
imi este interesant unde vei ajunge...

Ca de obicei, calc rusesc.

coolgreetings
11-07-2004, 07:26 PM

Ca de obicei, calc rusesc.Nu conteaza....
Tu continua......hai.......ca nu esti cu nimic mai prejos de regimul comunist!

Filip-Antonio
11-07-2004, 07:35 PM

Ca de obicei, calc rusesc.Nu conteaza....
Tu continua......hai.......ca nu esti cu nimic mai prejos de regimul comunist!

Zau, pui de diplomat comunist?

coolgreetings
11-07-2004, 07:39 PM
Stii...la inceputul inceputului ma deranja ca ma numesti asa....insa acum cand mi-am dat seama ce retardat esti......asa mi-i de tot una!
Nu tu esti persoana potrivita ca sa ma numesti asa!
Ciao, iubire Filip Antonio...sa-ti fie tarana usoara!

Melania
11-07-2004, 07:58 PM
as a conclusion la toata tema asta !

Redneck e moderator! Decizia a fost luata deja! e inutil sa va certati. Timpu o sa ne arate......e obiectiv, e tiran sau e om normal!

tema se inkide.

2008.