Propun ca forumiştii să decidă ei înşişi dacă fenomenul Radu Midrigan este caracteristic pentru societatea noastră. Sau, mai simplu, dacă modul de a vedea lucrurile şi de a acţiona al lui Radu Midrigan îi reprezintă şi cât de mult.
lia
11-04-2004, 04:52 PM
Eu zic că e foarte puţin reprezentativ... Dar numai forumiştii pot să clarifice această chestiune.
lia
11-04-2004, 04:59 PM
So, sunt numai eu şi Radu pe forum, şi Radu a votat punctul 2. El personal se consideră "relativ reprezentativ". :ciupos:
Filip-Antonio
11-04-2004, 05:17 PM
So, sunt numai eu şi Radu pe forum, şi Radu a votat punctul 2. El personal se consideră "relativ reprezentativ". :ciupos:
Să ne spună vio, că e şi ea pe forum.
[K]
11-04-2004, 06:01 PM
hm.... nu pot sa ma pronuntz asupra subiectului... mie-mi pare ca personallitatea lu Radu se ymparte yn doua: partea sanatoasa, shi partea bolnava... daca nu ash vedea partea bolnava ash putea sa ma pronuntz da asha afirm: clar ca nu ne reprezinta, nu santem noi tatz palitz cu leuka-n cap!
lia
11-04-2004, 06:13 PM
K, e OK, nu e nimeni "dator" să voteze. Poll-ul e opţional, desigur...
Filipe, Vio probabil nu este de acord cu acest poll şi e foarte puţin probabil să scrie aici ceva. Şi cred că o înţeleg...
Filip-Antonio
11-04-2004, 06:16 PM
]hm.... nu pot sa ma pronuntz asupra subiectului... mie-mi pare ca personallitatea lu Radu se ymparte yn doua: partea sanatoasa, shi partea bolnava... daca nu ash vedea partea bolnava ash putea sa ma pronuntz da asha afirm: clar ca nu ne reprezinta, nu santem noi tatz palitz cu leuka-n cap!
Dar sper că eşti de acord că are nevoie urgentă de un consult psihiatric.
Natalytza
11-04-2004, 07:33 PM
]hm.... nu pot sa ma pronuntz asupra subiectului... mie-mi pare ca personallitatea lu Radu se ymparte yn doua: partea sanatoasa, shi partea bolnava... daca nu ash vedea partea bolnava ash putea sa ma pronuntz da asha afirm: clar ca nu ne reprezinta, nu santem noi tatz palitz cu leuka-n cap!
Dar sper că eşti de acord că are nevoie urgentă de un consult psihiatric.
E deacord shi Radu, numai ca nu vrea sa recunoasca...
Natalytza
11-04-2004, 08:21 PM
sa speram ca una din "personalitatzile" lui Midrigan va fi mai "deshteapta" shi le va convinge pe celelalte sa nu mai "strice" forumul...
dar slabe sperantze.....
niko
11-04-2004, 08:29 PM
cine este radu midrigan ?
Ingula
11-04-2004, 08:35 PM
Eu nu am nici cea mai mica idee despre cine este radu in relaitate, insa spiritul de observatie m-a face sa cred ca e un om relativ normal care sau
a. are nevoie de atentie si se da extremist doar din aceasta cauza ( in viata zilnica este as normal as others) sau
b. are vreun defect psihologic... nah,
Prima varianta.
Filip-Antonio
11-04-2004, 08:43 PM
b. are vreun defect psihologic...
Ce-o fi aia?
lia
11-04-2004, 09:33 PM
sa speram ca una din "personalitatzile" lui Midrigan va fi mai "deshteapta" shi le va convinge pe celelalte sa nu mai "strice" forumul...
dar slabe sperantze.....
Păi la asta mă gândeam şi eu, că cine ştie, poate una dintre "personalităţile" lui Radu să fie ceva mai rezonabilă... :-?
Natalytza
11-04-2004, 09:53 PM
mi-ar placea sa vad "lupta": Radu Midrigan vs. Gigolo....
cred ca ar ieshi ceva amuzant din asta...
Ingula
11-04-2004, 10:09 PM
Ce-o fi aia?
Ar fi vreo maladie a creierului care il face pe radu sa creada ca tot ceea ce zice e adevarat :lol:
Filip-Antonio
11-04-2004, 10:32 PM
Ce-o fi aia?
Ar fi vreo maladie a creierului care il face pe radu sa creada ca tot ceea ce zice e adevarat :lol:
În cazul ăsta e vorba de o maladie pshiatrică nu psihologică.
lia
11-04-2004, 11:49 PM
mi-ar placea sa vad "lupta": Radu Midrigan vs. Gigolo....
cred ca ar ieshi ceva amuzant din asta...
Dar.... cred că au fost şi cazuri în care "Radu1" îi răspundea lui "Radu2". Dacă găsesc mesajele respective, le posetz aici...
zopiryon
11-05-2004, 05:11 PM
Radu e reprezentativ pt societatea noastra in aceasi masura in care filipovici e reprezentativ pt societatea noastra, eu iaca intru pe forum o data in saptamana, da aici nimic nu se skimba :)
stii filip cand il acuzi pe radu de nebunie imi vine in cap proverbu, rade harb de oala sparta :lol:
ciao.
Filip-Antonio
11-05-2004, 05:16 PM
Radu e reprezentativ pt societatea noastra in aceasi masura in care filipovici e reprezentativ pt societatea noastra, eu iaca intru pe forum o data in saptamana, da aici nimic nu se skimba :)
stii filip cand il acuzi pe radu de nebunie imi vine in cap proverbu, rade harb de oala sparta :lol:
ciao.
Eu n-am cum să fiu reprezentativ pentru societatea "voastră" pentru că, Slavă Domnului, nu fac parte din ea.
lia
11-05-2004, 05:16 PM
Daaa, chiar mă gândeam zilele trecute cât de tare semănaţi, tu şi Radu... Şi nu numai tu... :wink:
zopiryon
11-05-2004, 05:37 PM
ciao.
Eu n-am cum să fiu reprezentativ pentru societatea "voastră" pentru că, Slavă Domnului, nu fac parte din ea.
tu fizic nu faci parte din ea, da psihologic esti tipic pt societatea noastra, desi nishi eu momentan nu fac parte din ea, fiind la 900km :D
oricum prefer sa nu'ti mai raspund la msg, capu departe nu ajung...iaca cu lia as vorbi :D ea chiar daca e la fel de ticnita ca si tine si radu, macar e mai pasnica nu stiu cum :lol:
Filip-Antonio
11-05-2004, 05:55 PM
ciao.
tu fizic nu faci parte din ea, da psihologic esti tipic pt societatea noastra, desi nishi eu momentan nu fac parte din ea, fiind la 900km :D
oricum prefer sa nu'ti mai raspund la msg, capu departe nu ajung...iaca cu lia as vorbi :D ea chiar daca e la fel de ticnita ca si tine si radu, macar e mai pasnica nu stiu cum :lol:
1. Nu sunt născut în Bastardostan.
2. Fizic sunt la peste 2000 km. Dar nu mă aştept să cunoşti geografie.
redneck
11-05-2004, 08:12 PM
Midrigan facut cu ou si si otet pe forumul yam.ro
http://www.yam.ro/forum/read.php?f=3&i=38341&t=38198
Filip-Antonio
11-05-2004, 08:55 PM
L-au luat în şuturi de ţi-e şi milă de el. Numai că acolo nu-şi permite ceea ce-şi permite aici.
Bad And Mad
11-06-2004, 01:15 PM
prea il luatzi voi in serios pe Raducu, el e mai inofensiv decit pare :)
coolgreetings
11-06-2004, 01:19 PM
Daca sincer....mai bine as prefera un !diot ca Radu....
Decat o [cenzurat] ca lia! Lia esti asa de limitata...parca ti s-ar fi pus niste chestii care se pun la cal la ochi ca sa vada numai inainte...asa esti si tu!
Revino-ti!....Mai saturat cu !dioteniile tale pe forum!
Filip-Antonio
11-06-2004, 07:48 PM
Decat o [cenzurat] ca lia! Lia esti asa de limitata...parca ti s-ar fi pus niste chestii care se pun la cal la ochi ca sa vada numai inainte...asa esti si tu!
Adolescentul cu cosuri pe fata, fiu de diplomat bastardostan, a revenit pe forum...
lia
11-06-2004, 07:52 PM
L-au luat în şuturi de ţi-e şi milă de el. Numai că acolo nu-şi permite ceea ce-şi permite aici.
Nu-şi permite, pentru că sunt mai mulţi cei care-i ripostează. E ca şi în cazul lui Vitalic Sprinceană...
coolgreetings
11-07-2004, 02:45 AM
Adolescentul cu cosuri pe fata, fiu de diplomat bastardostan, a revenit pe forum...FA, batranule cu gheb in spinare, da am revenit sa-ti fac viata mai grea pe forumul acesta!
Recunoaste o data si o data ca parintii tai au nascut un dictator pe lumea asta!
Doomie
11-07-2004, 04:49 AM
Un apropos: mi-am dat seama ca de fapt il stiu pe d-nul Midrigan de ceva timp deja, cu mult inaintea aparitiei acestui forum. Cred ca numele "FIDO" ar trebui sa ii fie familiar :)
Si acolo fusese luat in ris de majoritatea oamenilor. Dar asta pentru ca acea comunitate este dominata de rusofoni.
FreeMan
11-07-2004, 09:08 AM
Doomie: hai sa jucam Doom3 :D
iar cu exceptia lui 'filea-si-liutza' pe forumu asta nu prea mai gasesti 'romanisti'
tu nu stii cine mi-ar putea da un ip-point ?
coolgreetings
11-07-2004, 12:57 PM
FreeMan vrei sa-ti schimbi Ip-ul?
Am foarte multe......da un privat....si-ti trimit....
Filip-Antonio
11-07-2004, 01:00 PM
Adolescentul cu cosuri pe fata, fiu de diplomat bastardostan, a revenit pe forum...FA, batranule cu gheb in spinare, da am revenit sa-ti fac viata mai grea pe forumul acesta!
Recunoaste o data si o data ca parintii tai au nascut un dictator pe lumea asta!
Asa zici tu???
coolgreetings
11-07-2004, 01:15 PM
Asa zic eu!
Ce mai vrei de la mine? Crezi ca ma poti sfida spunandu-mi numele in public?
Ha, FA, am crescut mucosule.....
Nu esti cu nimic mai bun ca comunistii, iar comunistii nu sunt cu nimic mai buni ca tine! Ambele regime au lacune, ambele regime se aseamana puternic....numai ca la tine FA, este in alta directie....da nu conteaza! Asa cum actioneaza comunistii, asa actionezi si tu! Imi pare rau prapaditu-le!
Filip-Antonio
11-07-2004, 01:18 PM
Asa zic eu!
Ce mai vrei de la mine? Crezi ca ma poti sfida spunandu-mi numele in public?
Ha, FA, am crescut mucosule.....
Nu esti cu nimic mai bun ca comunistii, iar comunistii nu sunt cu nimic mai buni ca tine! Ambele regime au lacune, ambele regime se aseamana puternic....numai ca la tine FA, este in alta directie....da nu conteaza! Asa cum actioneaza comunistii, asa actionezi si tu! Imi pare rau prapaditu-le!
Comunistii il platesc pe tac-to, deci tu traiesti din banii pe care ii platesc comunistii (fireste banii contribuabilului).
coolgreetings
11-07-2004, 01:27 PM
SI ce vrei tu de la mine?
Eu ti-am spus ca esti un prapadit si ca regimele voastre se aseamana...amandoua incearca prin metode asemanatoare sa atraga lumea sau sa "lumineze" lumea.
FA, daca vrei asa de mult sa discuti despre familia mea...nici o problema....
Poate incepi sa-i scrii CV-ul lui Taica-mea si lu´Maica-mea? Poate in general scrii istoria familiei mele?
Ce vrei sa ajungi cu asta? incerci sa ma santajezi? Ha, bravo......regimule autoritar.
FA, ma convingi din ce in ce mai mult ca nu esti nimic mai bun ca comunistii.....unicul lucru care imi place la tine este, ca esti pro-vest....in rest nici o diferenta....ba poate esti mai rau...mai rau ca ciuma!
lia
11-07-2004, 01:58 PM
Cool, m-ai convins: Radu midrigan este destul de reprezentativ pentru societatea noastră. Poţi să nu mai insişti, îţi dau drepate! :D
coolgreetings
11-07-2004, 02:20 PM
Cool, m-ai convins: Radu midrigan este destul de reprezentativ pentru societatea noastră. Poţi să nu mai insişti, îţi dau drepate! :DDe ce sa insist, naivo? Eu inca nici nu am votat in poll!
Eu is contra regimului dictatorial impus de FA si Redneck...ca tu pe langa ei esti o peshka.....cred ca si tu intelegi bine...ca esti folosita de ei...ca dupa aia sa primesti un picior in fund cu cuvintele: "Adio, naivitate intruchipata"
Te-am mai comparat...si o mai fac inca o data! Esti regimul Bush pe un nivel mult mai minor!
lia
11-07-2004, 02:23 PM
Cool, m-ai convins: Radu midrigan este destul de reprezentativ pentru societatea noastră. Poţi să nu mai insişti, îţi dau drepate! :DDe ce sa insist, naivo? Eu inca nici nu am votat in poll!
Eu is contra regimului dictatorial impus de FA si Redneck...ca tu pe langa ei esti o peshka.....cred ca si tu intelegi bine...ca esti folosita de ei...ca dupa aia sa primesti un picior in fund cu cuvintele: "Adio, naivitate intruchipata"
Te-am mai comparat...si o mai fac inca o data! Esti regimul Bush pe un nivel mult mai minor!
Vţăduţ, m-ai convins prin comportamentul tău, foarte asemănător cu al lui Radu... :( Şi prin solidaritatea pe care i-o arăţi, desigur.
coolgreetings
11-07-2004, 02:28 PM
Lia, puicutza.....
Lol....iaka...iaka.....cand nu mai ai ce spune.....face comparatie cu Radu Midrigan!
Stii de ce sunteti sistemul si regimul idiotilor? Pentru ca nu sunteti in stare sa acceptati si alte lucruri...
Ah....numai din cauza ca il sustim pe Radu....devin automat ca dansul! Lol ce gandire de oameni naivi! Du-te de aici.....ca ma jenez sa stiu ca esti moldoveanca!
lia
11-07-2004, 02:37 PM
Lia, puicutza.....
Lol....iaka...iaka.....cand nu mai ai ce spune.....face comparatie cu Radu Midrigan!
Stii de ce sunteti sistemul si regimul idiotilor? Pentru ca nu sunteti in stare sa acceptati si alte lucruri...
Ah....numai din cauza ca il sustim pe Radu....devin automat ca dansul! Lol ce gandire de oameni naivi! Du-te de aici.....ca ma jenez sa stiu ca esti moldoveanca!
Nu mai spune! Nu te mai jena atâta. Că dacă ai fi răspunzător de ceea ce fac ceilalţi moldoveni ar trebui să faci închisoare pentru traficanţii de carne vie, de rinichi umani şi droguri, şi pentru cei care practică evaziunea foscală, şi pentru politicenii care încalcă drepturile omului... Deci, mai bine nu veni cu invocaţii de tip stalinist, că nu ţin. Fiecare răspunde de propriile acţiuni. OK?
Cât despre solidaritatea cu Radu, păi sigur că eşti ca el. Uite... câte mesaje a la radu Midrigan ai scris, de când "te-ai întors"! :D
coolgreetings
11-07-2004, 02:44 PM
Lia, eu-s impotriva idiotismului tau si a companiei voastre de naivi!
In rest nu am nimic cu Radu!
Vezi ce cretina esti tu? Daca nu-s cu voi, inseamna ca-s cu Radu...
Daca nu-s ca voi inseamna ca-s comunist....unde-i logica?
Da te tine ma jenez....ca tu esti in strainatate si promovezi tampenia asta dictatoriala!
Ha....incalcarea drepturilor omului? Tu si co sunteti primii care o fac! Incalcand dreptul de a te putea normal exprima!
lia
11-07-2004, 03:05 PM
Lia, eu-s impotriva idiotismului tau si a companiei voastre de naivi!
In rest nu am nimic cu Radu!
Vezi ce cretina esti tu? Daca nu-s cu voi, inseamna ca-s cu Radu...
Daca nu-s ca voi inseamna ca-s comunist....unde-i logica?
Da te tine ma jenez....ca tu esti in strainatate si promovezi tampenia asta dictatoriala!
Ha....incalcarea drepturilor omului? Tu si co sunteti primii care o fac! Incalcand dreptul de a te putea normal exprima!
Vlăducel, dragă, n-am spus ca eşti CU Radu, ci CA Radu. Deci, toată "construcţia ta (a)logică" se bazează pe o afirmaţie greşită. Iar comparaţia ta cu Radu este pe deplin îndreptăţită, având în vedere chiar aceste mesaje inusltătoare ale tale la adresa mea.
Şi ce mă rog "promovez" eu "în străinătate"? Şi CARE libertate de a te "exprima normal" (mă întreb ce o fi însemnând "normal" pentu tine :roll: ) ţi-a fost încălcată ŢIE personal de către Redneck? Parcă ai spus că TU ai fost acela care i-ai şters meajele, el însă nu ţi-a şetrs niciunul. Deocamdată, cât timp nu ai înjurat şi nu ai insultat pe nimeni in forumul Poltică... :ciupos:
Cât despre solidaritatea ta cu radu, dă-mi voie să-ţi reîmprospătez memoria:
coolgreetings
Alaturat: 28 Sep 2001
Virsta: 18
Sex: M Scris pe: Sat Nov 06, 2004 1:19 pm Subiect:
Alaturat: 04 Nov 2004
Sex: - Scris pe: Sun Nov 07, 2004 9:08 am Subiect:
Doomie: hai sa jucam Doom3
iar cu exceptia lui 'filea-si-liutza' pe forumu asta nu prea mai gasesti 'romanisti'
tu nu stii cine mi-ar putea da un ip-point ?
In sus
coolgreetings
Alaturat: 28 Sep 2001
Virsta: 18
Sex: M Scris pe: Sun Nov 07, 2004 12:57 pm Subiect:
FreeMan vrei sa-ti schimbi Ip-ul?
Am foarte multe......da un privat....si-ti trimit....
"Iubi", uite-te ce am scris eu!
Daca esti....asa neinteleapta.....ap´mai bine i-a si te ascunde sub plapuma......ca te prostesti mai tare.....
Si ce are mesajul lui´FreeMan sa caute la quote.
Lia, nu e vorba de redneck......e vorba de ceea cu inchide FA gura......el daca ar putea in general ar cenzura 90% din forum...ceea ce demonstreaza inca o data...!diotia voastra dictatoriala!
lia
11-07-2004, 03:20 PM
Lia, oare chiar esti asa de naiva? Extraordinar! Parca as vorbi cu parentii sau cu monitorul!
"Iubi", uite-te ce am scris eu!
Daca esti....asa neinteleapta.....ap´mai bine i-a si te ascunde sub plapuma......ca te prostesti mai tare.....
Si ce are mesajul lui´FreeMan sa caute la quote.
Lia, nu e vorba de redneck......e vorba de ceea cu inchide FA gura......el daca ar putea in general ar cenzura 90% din forum...ceea ce demonstreaza inca o data...!diotia voastra dictatoriala!
Vlăduţ, linişteteşte-te. Cearta ta cu Filip Antonio a devenit plictisitoare. Altfel, inulţi şi faci afirmaţii, fără să ai vreo dovadă: atât despre Redneck, cât şi despre Filip Antonio. Iar faptul că nu ai argumente, atunci când discuţi te face vulnerabil şi începi să înjuri, ca şi Radu, de altfel.
Ce caută Free Man la "quote"? Foarte simplu. Să nu zici că nu ştii că Free Man e Radu Midrigan, ca NU TE CRED. :ciupos:
dune
11-07-2004, 03:24 PM
coolgreetings, orice chestii legate de forum te rog sa i le trimiti pe privat lui negru. totusi presupun ca ai dreptate, ias da o avertizare lui FA daca as fi moderator aici pentru faptul ca nuti respecta dreptul la confidentialitate; daca ar fi dupa mine insa tias da si tie o avertizare pentru toate complimentele la adresa liei & co.
in afara de asta, atita timp cit facilitezi accesul lui radu&co pe forum (alldayz, betterdayz, freeman, adagio, etc) esti intro situatie unde poti fi banat fara nici o avertizare. nu am nimic cu tine sau cu radu, incerc sa te fac perfect constient de situatia in care te pui pe tine insuti aici pe forum, asta e tot.
in rest, as recomanda celor implicati in toate discutiile estea fara sfirsit sa incerce sa discute diferentele existente intrun mod constructiv. o alta 'solutie' ar fi ca discutiile sa continue astfel cum continua, fara nici un rezultat de foarte multa vreme...
forumul a fost si ramine deschis pentru toata lumea. nimeni nu pleaca nicaieri de aici, fortat de nici o liga publica sau anonima. oricine pleaca o face din dorinta proprie de a lasa comunitatea asta confuza a noastra in urma.
daca radu e serios in intentiile sale suspecte, ii recomand lui si ligii sale sa vina cu doliantele lor in public, pe puncte. fara chestii tip eu vreau fete virgine sau x, y, z tre sa plece de pe forum. daca asta se intimpla, cred ca fa&co au sa dee un raspuns constructiv si situatia se va rezolva.
printrun astfel de gest radu isi va putea asigura accesul liber si nelimitat la forum, iar cei care siau asumat o atitudine negativa fata de fa, lia, redneck vor vedea ca persoanele respective sint mai mult decit deschise spre orice dialog liber.
daca asta nu se intimpla, ramine numai sa cred ca tot ce vrea radu e ca forumul sa devina o comunitate anarhica pentru sufletul lui in care visele lui de noapte sa devina realitate imediata prin implicarea slugilor la stapin (eu adica). ramine numai sa cred ca radu nu e rezonabil, si respectiv ramine sa banez orice suflet care ii acorda suportul spre a teroriza forumul.
coolgreetings
11-07-2004, 03:29 PM
Sigur ca cearta mea cu FA a devenit plictisitoare! Voi sunteti pe forum numai ca sa aduce-ti cearta! Nu m-ar mira daca face-ti parte din SIS...si sunteti platiti pentru ceea ce face-ti!
Tu, redneck si FA sunt acei care injura....de la voi am luat exemplu...
Daca as putea undeva sa votez Idiotii anului....crede-ma ca voi ati fi votati de mine!
Ce argumente vrei? Ca FA...este dictator si ca tu esti un joker? Si ca sunteti incapabili sa acceptati alte lucruri? Ce argumente vrei? Ca va faceti de ras pe un forum unde nimeni nu va accepta? Ca sunteti ciuma moldova.net-ului? Ca sunteti "inteligenta" basarabiei!
DOamne......scuteste-ma de asa !dioti....care au in cap numai politica, sunt naivi si toromaci!
coolgreetings
11-07-2004, 03:32 PM
Dune, nu stiam ca el este Radu. Eu am revenit pe forum in forta de curand...si numai din cauza la acei care planuesti sa faca din Moldova.....Dictardostan!
lia
11-07-2004, 03:48 PM
Dune, nu stiam ca el este Radu. Eu am revenit pe forum in forta de curand...si numai din cauza la acei care planuesti sa faca din Moldova.....Dictardostan!
Să lăsăm asta cu "n-am ştiut" (ar putea să fie adevărat, de la Cool mă aştept să scrie şi fără să se lămurească asupra situaţiei d pe forum :) ) Dar, Cool, pentru ce i-ar trebui unui utilizator al moldovei.net să-şi schimbe IP-ul, nu te-ai întrebat?
Altfel, Moldova ESTE un Dictatorstan.
Resolution adopted by the XVIth EPP Congress
Human Rights in Moldova
The EPP Congress ascertains that since the Communist Party came to power after the parliamentary elections of February 2001, Vladimir Voronin, the leader of this party and also the president of the country, has established a totalitarian regime
In Moldova nu-i dictatura! Dictatura este in Belarusia, in Moldova sigur nu este!
dune
11-07-2004, 03:59 PM
trebuie si SISu sa se distreze cumva, si o face pe seama necajitilor de noi; makar daca niar zishe shine ii sis si shine nu ca eu sa nu mai banez indodi...
totusi problema cu radu sta cum o fost - tipu isi face de cap in shel mai haios mod pe forum, si dupa asta se trezeste ca brusc altshineva ii vinovat, nu conteaza shine, arabii, profetul, lia, vinzatorul de tigari de la colt; si isi manifesta tati emotiile negative aishi in loc sa se duca cuminte la biserica sau sa discute si el cu cineva aproape sufletului la o halba de bere...
sis si radu, lasatine va rog in liniste sufletele...
lia
11-07-2004, 04:12 PM
Daa, eu îmi dau seama că SIS-u nostru nu prea are ce face, aşa că e foarte posibil că se distrează, citind mesajele lui Radu... :o
Filip-Antonio
11-07-2004, 06:49 PM
In Moldova nu-i dictatura! Dictatura este in Belarusia, in Moldova sigur nu este!
Du-te pe siturile pornografice si lasa-ne.
coolgreetings
11-07-2004, 07:20 PM
FA....da eu am timp si pentru site-urile pornografice...si pentru tine...si pentru forum....mai ai niste sugestii "destepte"?
Filip-Antonio
11-07-2004, 07:21 PM
FA....da eu am timp si pentru site-urile pornografice...si pentru tine...si pentru forum....mai ai niste sugestii "destepte"?
Daca nu ai timp de forum, cara-te de aici.
coolgreetings
11-07-2004, 07:25 PM
FA, ha....tu esti acela care ma alunga de pe forum? Viniticule! Marsh in Londra...si lasa populatia Basarabeana in pace!
Se vede ca de batranete nici nu mai poti citi bine....reciteste mesajul!
Bai, dictatorule... nu fa lucrurile si mai rau!
Filip-Antonio
11-07-2004, 07:26 PM
FA, ha....tu esti acela care ma alunga de pe forum? Viniticule! Marsh in Londra...si lasa populatia Basarabeana in pace!
Se vede ca de batranete nici nu mai poti citi bine....reciteste mesajul!
Bai, dictatorule... nu fa lucrurile si mai rau!
Daca n-ai timp de forum, pune mana pe carte si inavata.
coolgreetings
11-07-2004, 07:28 PM
Defapt nu prea am nevoie sa invat...ca si asa ultimile note vorbesc de la sine.....un 2 la Germana si un 1 la Bio......ce mai vrei? De ce te mai anini acum?
Filip-Antonio
11-07-2004, 07:35 PM
Defapt nu prea am nevoie sa invat...ca si asa ultimile note vorbesc de la sine.....un 2 la Germana si un 1 la Bio......ce mai vrei? De ce te mai anini acum?
2 din 10?
coolgreetings
11-07-2004, 07:40 PM
2 din 10?nu mai.....
1....e cea mai buna nota
2....e ca 9-8 la Chisinau
3...e ca 7-6 la Chisinau
4....blablabla
5....negativa....
Mai vrei comentarii?
Filip-Antonio
11-07-2004, 07:43 PM
2 din 10?nu mai.....
1....e cea mai buna nota
2....e ca 9-8 la Chisinau
3...e ca 7-6 la Chisinau
4....blablabla
5....negativa....