ultimile schimbari de pe forum (recalibrarea mesajelor private, noul sistem de profil si control panel, lista amicilor, etc) au adus cu ele un numar neasteptat de erori precum imposibilitatea unora de a se logina sau de asi scrie si verifica mesajele private, si desigur in multe cazuri pierderea totala sau partiala a mesajelor private mai vechi.
vrem sa stim daca considerati aceste schimbari non-necesarii si ati dori revenirea la starea de dinainte?
asta presupune revenirea la sistemul vechi de mesaje private si profil, lipsa listelor (de amici, etc) precum si lipsa tuturor optiunilor adaugatoare din profil. de asemenea, mesajele private adaugate din timpul efectuarilor ultimilor schimbari vor fi sterse si mesajele din sistemul vechi ar trebui sa revina la locul lor.
probabil ca pe baza raspunsurilor de la aceasta tema vom lua masurile considerate necesare, de asta va rog sa va exprimati opinia pentru ca fiecare opinie conteaza.
ciofu
10-20-2004, 01:27 AM
pentru mine, cum era pana la ultimu update era mai bine, dar deja m-am deprins cu asta nou si nu cred ca mai merita sa schimbam ceva
[K]
10-20-2004, 09:16 AM
ei ys pentru aista nou.... lumea mai mult tanjeshte dupa mesajele private... cred ca cu loginurile se poate de rezolvat cumva... nie-ni plashi asha cum acuma este....
lia
10-20-2004, 12:44 PM
In general, am salutat schimbarile shi dorintza de a imbunatazti forumul, dar... nu am acces la mesajele private vechi, nu pot selecta textul, cand scriu un mesaj privat, nu pot folosi smilng-urile etc... Sunt mai multe incomoditatzi decat facilitatzi, deci... :(
IONIX
10-20-2004, 01:05 PM
forma aceasta noua se incarca mai repede :)
NaE
10-20-2004, 02:23 PM
Moarte galbanarilor (si altor forme de hepatita)!!! Conservatismu rules! :D
lia
10-20-2004, 02:36 PM
Uneori dimpotriva, se incarca mai greu. Iar cautarea este practic compromisa, din cauza ca trebuie sa dai mereu "refresh" pentru "rezultatele cautarii", ca sa revii la ele. :cry:
gr8dude
10-20-2004, 04:15 PM
imi placea cum era mai inainte, insa m-am adaptat.. acum imi convine oricare din variante.
daca unii useri au probleme cu versiunea actuala - atunci cred ca tre' de trecut la ceea ce a fost cindva.
Gigolo
10-20-2004, 09:48 PM
ultimile schimbari de pe forum (recalibrarea mesajelor private, noul sistem de profil si control panel, lista amicilor, etc) au adus cu ele un numar neasteptat de erori precum imposibilitatea unora de a se logina sau de asi scrie si verifica mesajele private, si desigur in multe cazuri pierderea totala sau partiala a mesajelor private mai vechi.
vrem sa stim daca considerati aceste schimbari non-necesarii si ati dori revenirea la starea de dinainte?
asta presupune revenirea la sistemul vechi de mesaje private si profil, lipsa listelor (de amici, etc) precum si lipsa tuturor optiunilor adaugatoare din profil. de asemenea, mesajele private adaugate din timpul efectuarilor ultimilor schimbari vor fi sterse si mesajele din sistemul vechi ar trebui sa revina la locul lor.
probabil ca pe baza raspunsurilor de la aceasta tema vom lua masurile considerate necesare, de asta va rog sa va exprimati opinia pentru ca fiecare opinie conteaza.