Un sport destul de practicat de multi barbati. Cine se ocupa cu asa ceva, spune-ti unde cel mai bine in Chisinau de umblat, cum e, ce preturi s.a.
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: ciofu pe 2001-06-05 06:00 ]</font>
Leppard
06-10-2001, 01:16 PM
Depinde ce anume vrei sa faci si cyt potzi sa cheltui... Bine, yn ultimii 2 ani nu prea am fost pe faza... dar: daca esti yncepator, ytzi e suficient sa vizitezi o sala la orice club din Chisinau, chiar daca aparatele synt cam vechi... Daca vrei mai mult, yncearca la manej (lynga circ), sau alte sali care poate s-au mai deschis yntre timp. Eu cunosc ynca trei mai simple... Dinamo din centru, Dinamo dela Telecentru si sala dela Asaki. Informatzia are o vechime de 2 ani... :smile: Pretzuri - idee n-am... inflation, you know...
apstudio
09-19-2001, 11:55 AM
Eu de exemplu ma antrenam cindva la o sala lainga Malina Mica shi plateam 10 lei pe luna, dar pe urma am devenit un fel de veteran shi nu mai plateam nimic :smile:
La manej este cam 80 lei pe luna (3 ori pe saptamina).
Dupa parerea mea este cel mai ieftin sport (in comparatsie cu altele), itsi trebuie o pereche de paltaloni sportivi vechi, o maica veche shi o pereche de incaltsaminte veche, desigur poti satsi cumperi shi nou dac ai multi bani :smile: .
Itsi trebuie multa literatura ca sati potsi face concluziile tale despre acest sport.
Arina
10-15-2001, 02:11 AM
incearca la complexul sportiv al USM
ciofu
10-15-2001, 02:05 PM
La manej este cel mai bine. Sunt multe aparate, e o sala mare, si nu e scump, 100lei de 3 ori pe saptamana si 120lei de cate ori vrei pe saptamana si cand vrei.
apstudio
12-11-2001, 09:36 AM
Principalu e sa ai vointsa! Dar restu se gaseshte! Ce folos ca ai de toate shi nu le foloseshti cum trebu shi cind trebu???? Arnold se antrena shi in armata in tank :lol: va inchipuitsi ce vointsa de fier avea omul ista??
ciofu
12-11-2001, 11:07 AM
Apstudio, deacord.
Dar ca atare este foarte important sa o faci cum trebuie, adica sa nu-i dai mult deodata, sa faci toate chestiile necesare, incalzire...., apoi alimentare normala si multe altele.
apstudio
12-11-2001, 12:33 PM
Da incalzirea este foarte importanta! Shi inca mai depinde shi de staj! Fiecare kulturist trebuie sa-shi cunoasca corpul sau ! Sa shtie cind trebuie de dat fortsaj shi cind trebuie oleaca de mai apasat pe frina!! Eu acum ma antrenez dupa principiul haosului!!! Adica nu pot shti precis am sa fac la antrenament! Pot sa fac un super-split, sau pot sa ma antrnez shi cu splituri simple!! Dar una e importanta trebuie sa antrenezi mushchii cu ajutorul spliturilor!!!
ciofu
12-11-2001, 02:49 PM
Apstudio, ci asta split?
Tu unde te ocupi?
apstudio
12-11-2001, 04:37 PM
Tu eshti vad-ca incepator da?? Sau nu ma intselegi?? Eu folosec un limbaj ruso moldovenesc shi poate de asta nu ne intselgem??
Split - asta este o programa prin care se subintselege ca in timpul treningului antrenezi o grupa 'mare' shi 1-2 grupe 'mici' de mushki! Prin grupele mari se subintselege- spinarea, pectoralii... Prin mici-bicepshii, tricepshii, delita....
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: apstudio pe 11-12-2001 18:42 ]</font>
ciofu
12-11-2001, 09:05 PM
Apstudio, cum sa-ti zic, eu deamu de vreo 4 luni ma ocup. Ca atare, nu am auzit de termenul asta. Dar stiu ca sunt 3 grupe importante: pieptul, spatele si picioarele.
Bion
12-11-2001, 09:17 PM
Păţami, eu cīnd mă ocupam (tare demult :smile: ), apu ne holbam īntr-o carte, autor Joe Weider se pare, systema după care se antrenau tăte star-urile...
Acolo erau o grămadă de pricoale, trening progresiv şi etc., ce să hăleşti şi cīnd...
Da la manej pentru un īncepător era (nu ştiu cum īi amu) cam hrenovo, vinea un cacioc cu un biţeps de 60 de cm. :smile: şi ī-ţi lua ştanga sau gantelele şi zicea că n-are cānd aştepta, ce erai să-i zici, mai ales că ei erau cu cantora, vre-o 5... :sad:
ciofu
12-12-2001, 01:16 AM
Bion, poate inainte era altfel, da amu la manej ii tare ghine, sunt multe stangi, aparate, greutati. Rar se intampla ca sa astepti. Sala de la Manej rules :ciupel:
Bion
12-12-2001, 07:34 AM
Apu mă bucur că măcar ceva s-a schimbat spre bine :smile:
Da duş amu au? Atunci nu era...
apstudio
12-12-2001, 10:40 AM
Bion tu ai dreptate in privintsa cartilor :grin: Mai sunt jurnale care face sa le cumperi( Muscule &Fitness, Flex...)!! Da principile de baza trebuie sa le shtii!! Shi inca ceva Bion la noi in Moldova eu nu am auzit ca sa aib vre-un cacioc bicepsu de 60 cm :grin: !
Ciofu 4 luni asta deacum ceva inseamna :lol: Iaka eu cind am hotarit sa ma duc la sala shtiam mai multe decit cei care aveau staj de 1 an , shi cum crezi de ce?? Da de aceia ca mai intii m-am informat shi am inceput mai intii singur acasa!!
Valeriu
12-20-2001, 11:10 PM
Cine stie ce tre de facut in cazul cand unii muschi tarmazesc fatza de altii?
apstudio
12-21-2001, 10:51 AM
Descire concret care mushchi! Ce ai in vedere tormozesc, shi ce fel tormozesc??
Descrie concret !
ciofu
12-22-2001, 03:07 PM
Cum ci? sa ii lucrezi pe acei care tormozesc mai bine.
apstudio
12-24-2001, 12:26 PM
CIOFU depinde ce tormozeshte la dinsu :grin:
Valeriu
12-24-2001, 11:12 PM
bai tu perversule :smile:
de ex. umerii is mai dezvoltati ca pieptul
apstudio
12-25-2001, 10:48 AM
Tak-s znacit tu VALERIU spui ca umerii sunt mai dezvoltatsi ca pieptul(acum itsi mai spun sa mai concretitizezi care piept.... dupa cum shtii pectoralii se impart in 3 parsti...care dupa parerea ta ramine in urma)??
Exista urmatoarele variante...
1) Cit mai широкий хват la жим лёжа - asta va lucra 100%.
2) Разводка cu gantelile.
3) Cit mai mari greutatsile...
De exemplu cit ridici tu acum la жим лёжа ??
Valeriu
12-27-2001, 12:02 AM
Eu cred ca cei nijnie sunt mai slabuti
In orice caz nu sunt reliefati asa ca umerii
Jim leja ridic 60(primul podhod)-70-80-5-85(cateodata 90)
da la cel cu scaunul de 45 de grade mai putin cu vreo 10kg
12-27-2001, 09:18 AM
Daca acei de jos sunt mai slabi trebuie sa faci otjimania na brusiah(paralele) cu greutate legata de briu... Shi + la asta sa te satarui sa faci shi jim lioja cu capul in jos... (numai ca trebuie sa pui mai mare greutate la astfel de jim...) Da vesu e normal... Nu te gindi la relieg, nabireshte masa...
Valeriu
12-28-2001, 05:18 PM
si inca una e interesant ca eu nu nabiresc ves (cu toate ca muschi se fac), ma antrenez vreun an cu intreruper
ce-i drept eu am 80kg
apstudio
12-28-2001, 08:11 PM
Da cite kg ai avut tu cind ai inceput??? De tsi se pare ca nu nabireshti!!??
Valeriu
12-30-2001, 11:41 PM
cam tot pe atata
poate vreun kg sau doua mai putin
apstudio
01-01-2002, 01:21 PM
Hmmm!!! da de cit timp te ocupi??
Vezi ca are mare importantsa shi timpul de odihna.... shi cum te hraneshti, shi dac fumezi sau daca bei...
Valeriu
01-02-2002, 11:40 PM
Cam demult de vreun an
numai ca cu intreruperi(de fumat parca nu fumez)
Ciprian aka Scar
01-04-2002, 05:24 PM
Shtie cineva o metoda buna de cresterea a mushilor spinarii (aripele).
Caci de vreo 3-4 ani ii dau bataie, fac culcat record 100, genoflexiuni record 115 si teaga stanovaya - 117.5 da spatele tot mic ramane de te umfla rasu...
apstudio
01-04-2002, 06:57 PM
Hmmm ...Ciprian... daca culcat faci cu 100kg, atunci la stanovaia e putsin cu 117, sau cu 120... min ar trebui sa faci cu 180...
Deci sa spinarea sa creasac trebuie sa variezi exercitsiile... este unul care da volum spinare tare :ciupel: тяга одной рукой гантели в наклоне.... este un exercitsiu tare cool...
Dar trebuie sa incepi cu ridicari la bara широкий хват...
Valeriu.. ceva nu faci corect... sau nu te odihneshti normal.. umbli prea des la sala...sau demult nu ai mai ridicat bariera de greutate... sau cu alimentatsia stai prost...
Valeriu
01-05-2002, 09:02 PM
Da daca sa ma antrenez de doua ori pe saptamana(cheptu)?
de ex. marti: cheptu si umerii
Joi: spatele, biceps si triceps
sambata: picioarele si oleaca cheptu(adica vreo 2-3 exercitii)
apstudio
01-09-2002, 02:35 PM
Cit timp tu itsi petreci in sala???
Dupa ce program te antrenezi??
Cu ce incepi??
Ce faci deodata dupa trening??
Valeriu
01-09-2002, 04:34 PM
Ma antrenez cam vreo ora si jumate poate si mai mult
Marti fac: cheptu si umerii
Joi: Spatele si mainele
Sambata: Picioarele si cateva exercitii la chept (asta nu demult am inceput sa fac cheptu de 2 ori pe saptamana si parca oleaca da rezultat)
dupa antrenament (peste vreo jumate de ora) mananc asa usor acum am inceput sa beau suc de mere
apstudio
01-09-2002, 07:52 PM
VALERIU o sa te coste vr-o 10 kg de bere info pe care ts-o dau :grin:
Karoce trebuie sa reduci timpul tau la 1 ora in sala...
Dupa trenning trebuie numai decit sa bei ceva lapte cu miere(de albini)... nuci(vitamina E)... Merge shi 100 gr de brinza dulce... principalu e sa fie proteinovoie "okno" astupat la timp... daca ai oua e shi mai bine... ele contsin totsi aminoacizii necasari...
Tak eu am o programa care deistvuieshte in aproape toate cazurile fara exeptise... numai ca trebuie sa te tsii strogo de ya..
Tsi-o dau dupa ce vad berea :grin:
ciofu
01-09-2002, 09:44 PM
Apstudio, hai da numarul contului bancar si iti arunc 10 EUR de bere :grin:
Valeriu
01-09-2002, 11:16 PM
Facem :smile:
apstudio
01-10-2002, 09:43 AM
Patsanii.... trimitetsimi pe Moldova Express.. :smile: ii de dorit in lei...
Eu va pot asigura ca prodvijenii o sa fie... eu am experimentat sistema asta timp de o luna... shi am progresat foarte tare in putere shi masa...
ciofu
01-10-2002, 03:24 PM
Apai ce Apstudio, hai dezvaluie si noua programa ta.
apstudio
01-10-2002, 03:36 PM
voi shi patsani?? :crazy: :???: asha info se cumpara...
Valeriu
01-10-2002, 04:22 PM
Ciofu ne schidanim? :smile:
apstudio
01-10-2002, 06:37 PM
Nu davai... intre timp cit va mai ginditsi ... spunetsimi masurile la biceps, cutie toracica, talie, git, goleni, shi biodre...
am si eu o programa care cred ca e buna(a facut-o unul mai expermentat)
Valeriu
01-12-2002, 05:19 PM
totusi e bine sa antrenez de doua ori pe saptamana aceeasi muschi(cheptu)?
marti(po polnoi programe) si sambata (doar cele de baza)
apstudio
01-12-2002, 09:34 PM
Valeriu... tu trebuie neaparta satsi mareshti cutia toracica... Pentru 1.80 ...100 e tare putsin...
Tak dar schidanitsaiva shi eu va dau programa cu care tottsi parametrii eshtea timp de 3 luni se vor mari foarte tare...
Arina
01-12-2002, 11:37 PM
mama draga ce baieti obsedati de infatisarea lor
apstudio
01-13-2002, 12:21 AM
Arina!!! Da tu ce cautsi pe aici?? Tu ce vrei sa spui ca nu eshti obsedata de infatsisharea ta?? В здаровом теле, здоровый дух!!!
Arina
01-13-2002, 05:43 AM
nu sunt obsedata, nu vreau sa ajung grasa sau ceva de genul acesta sau deformata, dar synii nu incerc sa-i cresc sau mushchii de la fund cum alte fete fac.
dar iaca citind cum voi aici scrieti - aoleu, care sunt dimensiunile acolo, dincolo, of, of, of, valeu, valeu nu am cyt trebuie.
apstudio
01-13-2002, 02:16 PM
ARINA!!! Pentru o femee dimensiunile normale ar fi 90/60/90...
Зделай своё тело, достойным твоего духа!!!
Arina
01-13-2002, 06:22 PM
urasc barbati/baieti care zi asa ceva - o brynza, totul mai depinde si de inaltime, ereditate, si multe chestii, unde sa-mi vyr intestinele si stomacul daca am 60, si iaca unele fete cascate asculta pe unii si adica vor sa ajunga la 90/60/90 si asa mai apare si bulimia. "zdorovyi duh" e atunci cand mintea e sanatoasa si esti sanatos fizic asa cum esti, dar sa nu cauti careva marimi - fu
Leppard
01-13-2002, 06:25 PM
Arina, tat yi drept, numai ca de imagine tot trebuie sa ai grija.
Arina
01-13-2002, 06:36 PM
ai grija, dar nu asa ca sa te masori in fiecare zi si sa vezi daca ai slabit cu un milimetru. mananci sanatos, mai faci gimnastica, mai fugi. si in general nu-mi plac barbatii cu prea multi muschi, asa ca tocmai vinele se vad.
Leppard
01-13-2002, 06:46 PM
Manynci sanatos, faci gimnastica, fugi - toate trebuie sa faca parte din viatza shi nu doar la nivelul de "mai". Sportul de performantza creeaza deprinderile enumerate mai sus. Desigur, cynd uvlekaeshsja, deja devine un mod de viatza shi eshti obsedat de marime, de cantitate.
Arina
01-13-2002, 06:51 PM
pentru mine nu e interesant cand mananc intotdeauna sanatos si fac gimnastica - mai vreau sa fiu lenoasa, sa mananc chipsuri etc :smile:
Leppard
01-13-2002, 06:57 PM
Asta yi temporar :wink:
Arina
01-13-2002, 07:41 PM
"ty na chto namicaeshi"? :smile:
totul e temporar
apstudio
01-14-2002, 10:38 AM
In primul rind Bodybulildingul este un sport care mentsine organismul inbtr-o stare buna mai mult timp... Arina ia shi analizeaza oamenii acre se ocupa cu acest sport de o viatsa... shi comparai cu acei de virsta lor... de exemplu 70 de ani ... kulturishtii arata mult mai tineri... in primul rind deaceia ca acesta este un sport impotriva morshinilor... fiecare om ar trebui sa arat ca un Heracle, pentru fete exista fitnessul un sport alcatuit din Bodybuilding shi gimnastica ritmica... nimeni nu te impune sa te ocupi cu acest sport Arina...
Da i-an spunemi tu mie tsear placea sa stai alaturi de un barbat bine facut?? Sau alaturi de un slabanog care umbla cu chetre in buzunar ca sa nu-l sufle vintu cind trece vre-o mashina pe linga el :grin: ??
Valeriu
01-18-2002, 04:09 PM
Tak si se aude cu metoda ceea?
si care-i garantia ca e efectiva?
eu am o carte cu Weider si tot nu as spune ca e garantie deoarece pentru fiecare ii buna metoda lui
apstudio
01-18-2002, 06:44 PM
Sigur ca da Valeriu...
Eu pot sa va ajut oleaca...sa va pun pe calea cea dreapta...credema am incercat multe metode...shi pentru mine cea mai buna e pricipiul haosului...
Weider mai mult a scris nu medode, da pricipii...dar in genere el multe a descoperit in lumea acestui sport...
Asha cum spui tu pentru fiecare metoda lui...
Pentru a va da metoda de care spuneam trebuie mai intii sa va vad in sala de trening... tre sa vad ce putesti voi shi cu cit... shi apoi eu am sa proectez antrenamentele voatrse, pe care voi trebuie sa le respectati in tocmai... shi va asigur ca se va primi...
Datsi sa va dau un exemplu, eu m-am folosit de metoda data 1 luna... da sa va spun acum rezultatle(prima cifra indica greutatea inainte, ultima dupa):
Jim lioja - 80kg | 110 kg
Bicepshi - 40kg | 80 kg
Prisidanii- 80kg | 170 kg
Daca aceste cifre va spun ceva inseamna ca va datsi seama progresul timp de o luna...
Valeriu
01-21-2002, 01:03 AM
Sa zicem ca accept, ce urmeaza sa fac?
da ma antrenez eu acum in sala de la liceul "Gh. Asachi"
eu de ex. am observat ca e bine de schimbat sala din cand in cand
apstudio
01-21-2002, 09:05 AM
Urmeaza sa fixam o strelca...numai ca iaka la mine cu timpul e slab...nu am timp deloc in timplu saptaminii...
In privintsa salii...ash spune ca uneori e bine uneori e rau sa schimbi sala...
Valeriu
01-21-2002, 11:05 PM
si cam cate sticle de bere zici ca tre? :smile:
apstudio
01-22-2002, 09:07 AM
Ei lasa ca o vom vedea pe loc :wink:
Printre altele... voi cumparatsi ceva literatura pe bodybuilding?? Va informatsi cu info de ultima ora?? Shtitsi de exemplu cine este Mr.Olimpya, etc...substantse de ultimul virf care au aparut shi care fac creshtera mushchilor mult mai rapida??
Valeriu
01-22-2002, 04:18 PM
am o carte cu Weider
Ms Olimpia e un titlu acordat celui mai bun culturist
apstudio
01-23-2002, 09:47 AM
Nu e neaprat celui mai bun...dar asha se crede :wink:
De exemplu prin anii 1980 se alegeau dupa formele lor (ce-i drept shi dupa masa), dar pe atunci masa juca un rol secundar...da iaka in anii 1990 a inceput sa fie pe primul loc... shi daca atsi observat sunt foarte masivi... de exemplu Li Pirst... are o inaltsime de 1.65 dar are o masa de 135 de kg in timpul competitsiilor... asta este ceva ieshit din comun... comparatsil cu Arnolda care pe 1.86 avea doar aproape 100 kg in timpul competitsiilor... dar cum arata :grin: ...
Valeriu
01-25-2002, 04:55 PM
apstudio: tu folosesti dupa antrenament proteinovai kokteil?
apstudio
01-25-2002, 07:36 PM
Ma starui sa folosesc ceva...shi inainte shi dupa...daca nu am proteinovii cocteil...folosesc late sau alte forme de proteine...
Valeriu
01-28-2002, 02:41 PM
apstudio: apoi asa si nu inteleg cum de intr-o luna sa ajungi la biceps de la 40 la 80kg.
intr-o luna sunt 12 antrenamente, adica la un antrenament + 3.33kg
hai spune secretul :smile: daca exista
apstudio
01-28-2002, 05:57 PM
Pai v-am spus doar...mai intii berea :grin:
Tak eu mi se pare am sa vin pe 02.02.02 in Chishinau shi am sa fiu linga arca(daca am sa vin) pe la orele 15.00 ...tak daca vretsi sa aflatsi secretul...pojaluista...venitsi...acolo o sa mai fie TEA shi Iulik...poate shi altcineva :grin:
Valeriu
01-29-2002, 01:44 PM
Da eu pe 2.02.02 am sa fiu la intalnirea absolventilor la Asachi (daca am sa vin)
as putea trece pe linga arca da nu stiu ce placere va avea Iulik si Tea sa asculte metode de bodybilding, sau o pregatesti inscris?
Valeriu
01-29-2002, 01:51 PM
am gasit un site destul de interesant despre culturism cred ca acolo se poate de gasit multe sfaturi utile
ciofu
01-29-2002, 07:44 PM
Baieti, va rog chestii de tip: nu stiu daca am sa pot veni, ca trebuie acolo sau la X...pe privat.
apstudio
01-30-2002, 09:47 AM
Sunt multe situri interesante...shi potsi afla multe lucruri utile de acolo..dar toate articolele sunt vechi...adica nu-i nica new...mai intii apar in jurnal apoi de acolo le trec pe site... pe situl meu am aninat nishte lucruri utile despre steroizi... despre masurarea corpului...shi altele...inca nu m-am apucat de trening...dar degraba va fi... iata un site :ciupel: http://www.bodybuilding.spb.ru/
Valeriu
01-30-2002, 12:55 PM
da eu aveam in vedere de culturism.ro
mie mi s-a parut destul de interesant
Valeriu
01-30-2002, 01:00 PM
inca una: tu zici ca la biceps ridici 80kg si jim lioja 110kg, nu ti se pare cam neproportional?
adica prea mult ridici la biceps sau prea putin la chept
apstudio
01-30-2002, 03:07 PM
Valeriu...eu am spus ca am ridicat 80...dar nu am spus ca asta era trenirovocinii ves...
Asta a fost asha o incercrae de nebunie... Cind imi aduc aminte apoi ma apuca plinsul de ceia ce se putea intimpla cu bicepshii mei...
Dar in genere vesul meu rabocii era 65 kg...
In privintsa ca e proportsional sau nu eu nu atrag atentiea...principalu este sa creasca masa...
Da la http://www.culturism.ro tot sunt multe lucruri interesante...mi-a placut mai mult calculatorul de calorii...
Leppard
02-03-2002, 08:13 PM
Nu shi, aps, tz-o pus patzanu piva? Hai deam shii om shi publica super sistemu shela :grin:
apstudio
02-04-2002, 09:24 AM
Nu mi-o pus ....ca n-o fost!!!
Noi am ashteptat poate mai vine cineva...
Nu ladno daca ceva eu va mai anunts... totuna sistemul e bine de inceput prin mai...adica cind e cald shi sunt unile fructe pe copaci :grin:
Valeriu
03-14-2002, 10:39 PM
Iaca am revenit si eu.
Dar prin mai ne inteltegem unde si pun berea :smile:
da pana atunci daca vrei mai scrie sheva sfaturi la baieti
eu de ex. nu stiu de ce dar raman constant in masa(80kg), poate ca nu iau rationul de proteine necesar pe zi?
apstudio
03-19-2002, 09:14 AM
Tot ce e posibil ca mininci putsin...sau cit maninci atit shi cheltui...
Trbuie sa shtii ca daca vrei satsi mareshti masa tu trebuie minim de 6 ori pe yi sa maninci...cam peste fiecare 3-4 ore...
Inainte de somn...chear inainte de culcare numaidecit...altfel se incepe katabolismul shi perzi din masa...
apstudio: tot vreau sa pun berea ceea si iaca tu nu esti :) ?
da despre metoda ceea e ceva foarte deosebit sau nu kiar? ca esentialul cunosc si eu
apstudio
06-25-2002, 05:55 PM
Face...face...asta sigur... fiindca este probata pe mai multe persoane...shi fiecare a spus ca rezultate nemaipomenite...
apstudio
06-25-2002, 06:10 PM
Uite itsi dau numai cite ceva din acest system...
10+10+10 in afara de aestea 30 de padhoade nu mai faci nica...in afara de incalzire...
mai mult itsi spun cind vad bereaaaaa..... :)
Om_Slab
06-26-2002, 01:29 AM
Ian ascultati: oamenii slabi tot au voie sa se ocupe cu bodibildingu'?
de exemplu eu nu am mai mult de 70 kilograme, dar am peste 1.90m.
Asta inseamna ca sint subtire.
Eu am sau nu dreptul sa ma ocup cu culiturizmu ?
apstudio
06-26-2002, 09:46 AM
Tatsi oamenii au dreptul sa se ocupe cu bodybuildingul...
De exemplu tu pentru inaltsimea ta trebuie minim sa ai 95 kg ca sa aratsi normal...asta inseamna ca trebuie sa mai pui pe tine minim 25 de kg :)
Asha ca daca vrei un nastavnic bun...adreseazate la mine ...
Cindva eu eram la fel de slab... aveam 1.75 shi 65 kg... dar dupa ce am inceoput sa ma ocup cu bodybuildingul am ajuns la 1.83 shi 93 kg... asha ca singur prichini...cu cit eu am avansat...shi vreu sa spun ca asta intr-o perioada scurta...undeva 2 ani cu intrerupere...
Tat depinde de vointsa ta...
Om_Slab
06-27-2002, 04:58 PM
Da tu ian spune-mi mie: eu daca am de exemplu 70 kg, tu cum crezi ca eu o sa pot adauga 20-25 kg ? Tu crezi ca asta e posibil? Daca eu sint slab si cintaresc putin asta inseamna ca asa e metabolizmu iar de adaugat kilograme eu cred ca n-o sa pot pentru ca asta e constitutia mea...
Corecteaza-ma daca eu gresesc.
apstudio
06-28-2002, 10:33 AM
Tatsi pot... asta e dovedit ...la mine tot constitsutsia era asha...dar daca shtii ce sa faci schibi constitsutsia....cu ajutorul greutatsilor s epoate de schimbat shi tipul corpului shi metabolismul... Dupa cum am spus...daca vrei un nastavnic ...ma ai pe mine....numa ca nu nasharom :) tat asta costa bani...eu am adunat opit shi cunoshtintse in acest domeniu dimp de citsiva ani...asha ca za vsio nado platiti daje za soveti...
Om_Slab
06-28-2002, 05:24 PM
care e cea mai buna sala de forta din chisinau ca sa te kaceeshti?
aceea de la maneju care-i mai jos de circ ?
apstudio
07-01-2002, 10:09 AM
Principalu e sa vrei...ca te caceshti shi cu nishte chetre :)
Da...la manej tipa e bine...dar acum s-a deschis la ULIM o sala ciotkaia...intreaba acolo...dute shi vezi...la manej e prea scump...mai sunt sali in alta parte... la academie(pe linga telecentru)tat depinde unde tu traieshti...
Om_Slab
07-02-2002, 03:16 AM
eu traiesc chiar linga manej.
apstudio
07-02-2002, 12:17 PM
Vezi shi tu...daca eshti linga manej e mai bine...cu cit mai aproape de casa cu atit mai bine...
apstudio
10-29-2002, 05:59 PM
Tatsi kulturishtii tak :D
Se antreneaza nu shaga.
Vine iarna. Nu uitatsi ca iarna este un sezon cam urit pentru noi bodybuilderii. Fara vitamine, fara caldura... shi inca se poate foarte ushor de racit.
animaluts
01-03-2003, 08:15 PM
Tatsi oamenii au dreptul sa se ocupe cu bodybuildingul...
Cindva eu eram la fel de slab... aveam 1.75 shi 65 kg... dar dupa ce am inceoput sa ma ocup cu bodybuildingul am ajuns la 1.83 shi 93 kg... asha ca singur prichini...cu cit eu am avansat...shi vreu sa spun ca asta intr-o perioada scurta...undeva 2 ani cu intrerupere...
Tat depinde de vointsa ta...
Apstudio , eu tot vreau sa ma ocup , numai ca :
1. am 12 ani
2. am 1.72m-inaltimea si 62kg-greutatea si musci doar in maini si umeri ! ???
3. Nu shtiu nici un salon shi mai ales ma gandesc cum eu ( la varsta mea am sa fiu primit acolo ) ??? Poate ma sfatui shi pe mine ? :roll:
imported_Oleg
01-03-2003, 11:33 PM
way .. nu te gindi .. du-te undeva ca de la vista asta se incepe totu'
animaluts
01-07-2003, 05:43 PM
eu cam nu shtiam precis ce e asta bodybuilding-ul , eu doar vreau sa ridic greutati la "trenajoare" :roll:
apstudio
01-21-2003, 04:05 PM
La varsta asta tu inca creshti. asha ca ocupte cu sport general. Pe la 15-16 ani incepe cu bodybuildingul.
dar aici se poate de dat multe sfaturi. tat depinde de organism.
animaluts
01-26-2003, 12:53 PM
ok , am inteles !
:)
GYN_Tonic
06-10-2003, 03:43 PM
Orice ai face nu-ti strica coloana vertebrala.... caci o sa-ti para rau :o
Nu ridica greutati din piciore... sau daca le ridici sa tii spinarea dreapta!!! :o
Ati stiut ca soia are efecte secundare??? :-?
Am auzit ca slabeste vedere... i vseo takoe... :-?
NaE
02-16-2004, 11:46 PM
Mai face cineva sportu asta?
GroSSu
02-16-2004, 11:56 PM
Bai nu va punetzi cu nae ca asta va rupe 100%, in trorie (am vazut cite literatura are :o - comparativ cu mine 8) ) tak shto ascultam ce ai de spus ......