Chi credetzi despre filmul ista controversat?...care a fakut multa zarva shi pe la noi, nu mai zik de Russia...spunandu-se ca face "propaganda mafiota"...
Eu personal il pastrez in arhiva pe DVD...alaturi de American History X, Matritza I,Vinipuh:)..etc.
Mie mi s-a parut realist si la subiekt movie...intrecand multe produktzii amerikanes de genul asta...mai ales la kapitolul regie...
[K]
10-12-2004, 10:40 AM
yntrecand? americanii au multa parasha, da brigada yi o fignea tare mare... shtii shi-am privit eu din brigada? doar episodul unde arata cum s-a facut filmul... iaca asheea ni-o placut... da bezrukov... fig ego znaet, parca nu se potriveshte acolo....
ciofu
10-12-2004, 11:00 AM
Filmu arata realitatea pura din Rusia, si cand il privesti, oricum ai o placere sa-l vezi, pe langa agresivitatea si violenta, vezi si bunatatea in sufletul oamenilor.
Filmu il privesti si te relaxezi cu "pricoalele" din el
Bad And Mad
10-12-2004, 05:06 PM
A schimbat idealurile copiilor de la virsta de 12 ani in sus, acum nu mai vrea usa fie eroi din filme de actziune ci blatnie, filmul ne educa o noua degeneratzie de oameni limitatzi in gindire si perceptzie a inconjuratorului... Imi pare rau, sincer ca sint oameni carora le plac astfel de filme... Companiile TV care ruleaza acest film sponsorizeaza prostia si criminalitatea. IMHO.
ciofu
10-12-2004, 08:20 PM
Bad and Mad, un om normal si sanatos psihic, niciodata n-o sa incerce sa puna in actiune in viata reala chestii care le vezi in asa filme...asa ca hai sa lasam ponturi ca dezvolta nu stiu ce sau altceva
Virys_D
10-13-2004, 08:14 PM
Ash fi vrut sa zic shi altceva.. o lata idee .. totushi astfel de filme au un shi o ideee de propagat .. uite in Brigada shi fasheu ei acolo? shi viatza aveau? o aratoat-o din toate punctele de vedere.. shi cum s-o terminat filmu? tragic? de ce? finca asta e mesaju!
la fel shi cu Bumer.. inshepind de la bita sheea data l-a shini nu trebi shi pina la sunetul mabilnicului din mashina aruncata in padure.....
toate astea au shi ele un mesaj!
la el.. vad ca nu v-atzi ghindit.. n-atzi atras atentzia.. da trebuia!
BetterDayz
10-20-2004, 07:24 AM
Yo nu cred ca filmul asta poate fi acuzat de violenta exagerata...In comparatzie cu productziile amerikane de acelasi gen, filmul asta aduce cu el macar o doza de realism pentru ca faptele au fost redate asa cum s-au intamplat, fara "interventii" in scenariu...Filmul arata perfekt situatzia din Russia si nu numai dupa '90...cand Mafia isi face aparitia in societatea postcomunista...Lucruri care s-au intamplat si la noi in MD...si inca se intampla:)
Filmul ista imi aduce aminte de "strelchile" de prin '94_'99 din Chisinau...Buiukaniu' cu Durlestiu'...Posta Veche cu "tat orashu":) si tot asa...
mxx
10-20-2004, 08:57 PM
Brigada.
Filmul este violent. De akolo se inspira toti tinerii care yhsi strika viatsa de la 14 ani furand.
E o prostie. Iar scuza inevitabila a producatorilor : "Noi aratam realitatea asha cum este ea!!!"
Bullshit, domnilor. Traim cu totii yn lumea asta shi shtim foarte bine shi singuri care este realitatea... Kiar nu avem nevoie de ea ecranizata.
Ma rog, filmul are o casa buna...shi pana la urma, shi-au umplut oamenii buzunarele...
Despre cum joaka actorii shi calitatea lui ca FILM cred ca nu mai trebuie sa vorbesc.
Film de mana a doua...
...parerea mea!
ciofu
10-20-2004, 10:39 PM
Cum vine vorba de filme rusesti, repede ca inspira violenta. In America se fac mult mai multe filme violente
[K]
10-21-2004, 09:46 AM
Filmul arata perfekt situatzia din Russia si nu numai dupa '90...cand Mafia isi face aparitia in societatea postcomunista...Lucruri care s-au intamplat si la noi in MD...si inca se intampla:)
Filmul ista imi aduce aminte de "strelchile" de prin '94_'99 din Chisinau...Buiukaniu' cu Durlestiu'...Posta Veche cu "tat orashu":) si tot asa...
shy pe tine asta te amuza? pe mine ma irita!
lia
10-21-2004, 11:59 AM
Cum adică "Mafia a apărut in societatea postcomunistă DUPĂ 90"? De unde şi până unde o atare "cronologie"? Mafia a fost prezentă în societatea comunistă şi a stat bine-mersi la masă cu cei mai "înalţi" şefi de partid şi de stat din fosta URSS... În perioada de "glasnosti" a ÎNCEPUT să se scrie în yiare despre mafia sovietică - asta e altceva.
ciofu
10-21-2004, 01:56 PM
el cred ca a avut in vedere anume asa cum e in film, a inceput sa se dezvolte dupa 90
Bad And Mad
10-22-2004, 12:59 AM
ciofu, no draga ciofule, eu vorbeam de mentalitatea fragila a copiilor shi mai ales a adolescentzilor care nu prea shtiu ce vreau de la viatza, dar daca ai ochi shi potzi vedea, ai fi observat pentru citzi bicalani Sasha Belii e idealul... Aceeashi reactzie a societatzii noastre bolnave ca shi dupa filmul Boomer :-x
BetterDayz
10-29-2004, 04:22 PM
Cum a zis si ciofu in comparatzie cu filmele amerikane de genu' asta Brigada este muuuuult peste ele....
Mi s-a parut foarte originala mai ales regia...nemaivorbind de scenariu care se pare ca nu a suferit "interventii"...de aia filmul inspira o doza mare de realism... 8)
AllEyezOnMe
11-07-2004, 09:58 AM
Cool movie man...Russian Mafia Rulezzz
deleanu
11-12-2004, 10:16 PM
tare mii interesant de unde Lia are asa cunoshtintze despre Mafie si despre tot ce inseamna ea????....nu cumva din ziare si cartzi tziai facut o asemenea iluzie despre aceasta "structura sociala"
parerea mea e ca LIa nu are habar ce este aceea Mafie si cu ce se ocupa ea cu adevarat,Lia mai bine vorbeshtene despre uniosnism si poeziile neamului.....dar cu Mafia :lol: ...mai bine abtzini-te!!! ca ma pufneshte rasul :ciupos:
][akep
11-14-2004, 10:17 AM
Anyway.... din 16 serii la Brigada cele mai zaebisi sunt primele trei...IMHO pentru ca sunt mai "naturale"...