PDA

View Full Version : The Butterfly Effect

Gigolo
10-08-2004, 06:57 PM
si totusi nu poti schimba trecutul :(

dan_the_man
10-08-2004, 08:11 PM
si mie! eu asteptam sa fie un happy ending...
priveste Taking lives... este tot din acelasi gen

[K]
10-08-2004, 08:16 PM
pe mine m-o shokat cand el se trezeshte dimineatza , se uita - alaturi prietenul lui cu padrujka yn pat shy tat yi ghini shy frumos, da el yi fara maini.... yuck!

dan_the_man
10-08-2004, 08:20 PM
da pe mine m-a socat cind el este in spitalul de psihiatrie si urmeaza pasii tatalui sau care era "dеbil"

gr8dude
10-09-2004, 09:08 AM
1 - e un film
2 - daca ignoram faptul ca 1=true, atunci filmul ne arata ca trecutul poate fi optimizat

filmul mi-a placut foarte mult. insa ma grabesc..

fakeru
10-10-2004, 02:05 AM
nui prikolinii

Bad And Mad
10-10-2004, 08:20 PM
N-am inteles cum adik? pai la urma ce nu e happy-ending? trecutul el l-a schimbat, nu-ntzeleg despre ce vorbitzi!
Bai moldovan de neam, cum adik "nui prikolinii"? de ce? argumenteaza!

fakeru
10-10-2004, 08:50 PM
fantezie americana

Bad And Mad
10-12-2004, 04:40 PM
hmmm... de parca nu americanii au scris clasica fantasy... da-mi atunci un exemplu de fantezie ne-americana!

dan_the_man
10-13-2004, 05:48 AM
fantezie american au toate filmele produse la hollywood.

mxx
10-19-2004, 06:04 PM
filmu yi absolut za best
mie tare mi-a placut
cateodata intru yn casa sh ma gandesc : oare mai yntyi sa ma duc sa ma spal pe maini, sa hranesc motanul sau sa deskid compu ?
sh cand te gandeshti ca de o asemenea hotarare stupida poate depinde viatsa ta...
ap tukma te trec fiorii
pe mine filmu m-a rupt
numa ca ashton nu era tocmai potrivit pentru acest rol
...parerea mea!

ox2
10-19-2004, 06:25 PM
:(
nu l-am vazut

fakeru
10-19-2004, 06:31 PM
da nu-i prokolinii!!

Gigolo
10-20-2004, 10:34 PM
bai fackerule, te repeti intr-una: nu-i prikolnii, nu-i priklonii... m-ai saturat de-acuma... tu cred ca nici n-ai vazut filmul sau l-ai vazut cind erai beat si n-ai inteles nica...

daca nu-ti plac "fantezile americane" ian zi-mi te rog fackerule ce filme is prikolnie dupa parerea ta ? :tu_mori:

ox2
10-20-2004, 11:13 PM
Gigolo: se poate eu se poate eu!!!!!!
don profesor!
fight club ii super
american history x
requiem for a dream
pulp fiction
black cat/white cat
arizona dream
:roll: am uitat restu
se poate sa ma pregatesk pe myine?

Gigolo
10-21-2004, 01:31 AM
Din cele enumerate de tine oxic, vreau sa vad (caci nu le-am vazut inca):

American History X
Requiem for a Dream
Arizona Dream

daca-ti place Emir Kusturica si filmele sale, atunci priveste in primul rind Underground ... iar Black Cat, White Cat nu mi-o placut asa tare... daca vrei sa rizi oleaca, poate...

Gigolo
10-21-2004, 01:33 AM
dar revenind la tema: The Butterfly Effect :ciupel: e super :D

mxx
10-21-2004, 04:38 PM
Gigolo iaka aishi I Agree With You :)

Ox puia...daca nu incluzi yn lista "Da-ni fotografiili!!!" ap nu ti pup.. :) ti iubesc dulceatsa!

Da Requiem For A Dream e super. E unicul film din lumea asta pe care nu am rezistat sa-l vad dintr-o data... Am vazut jumate...apoi cealalta jumate...De soundtrack eu yn genre tack...vioara vaia te rupe!
...parerea mea!

a, da...sh underground tot rupe...kalashnikov :)

ox2
10-21-2004, 07:24 PM
relu puiu da eu asta nish nu scriu ca lumea nu are onoarea sa-l fi vazut shi nu veau sa le fac in ciuda
eu shtiu ca-s norokoasa shi il am ca zestre
;)
il las in testamernt la copii relu shi dac imi dai voie sa-i dau un oskar o fac
:)
ca el rupe totu puiuts!:)

ROCKA
10-27-2004, 03:58 PM
ei....am vazut filmu prin primavara shi tare mi-a placut....mai ales cind se produceau rapid efectele.... :wtf: :wtf: :wtf:
sfirsitul filmului il putem interpreta ca fiind cu happy-end sau de ce nu nu prea happy!!

hai sa ne gindim de ce se numeste filmu "The Butterfly Effect"???

Mask
10-27-2004, 04:39 PM
hai sa ne gindim de ce se numeste filmu "The Butterfly Effect"???

Pai asta e clar de la inceputul filmului. Conform teoriei haosului, bataia aripei a unui fluture la un capat de lume poate stirni un storm la alt capat de lume. Se numeste asta efectul fluturelui.

Iaca descrierea mai precisa din cartea lui Ian Stewart "Does God Play Dice? The Mathematics of Chaos.":
"The flapping of a single butterfly's wing today produces a tiny change in the state of the atmosphere. Over a period of time, what the atmosphere actually does diverges from what it would have done. So, in a month's time, a tornado that would have devastated the Indonesian coast doesn't happen. Or maybe one that wasn't going to happen, does."

`Nightwish`
11-15-2004, 11:24 AM
o idee de geniu , un film de kkt ...

mxx
11-15-2004, 09:04 PM
eu n.ash fi asha de radikal
pur shi simplu ashton nu era potrivit pentru rol...

krown
11-16-2004, 11:28 AM
iaca nu am fost atent la : o bataie de fluture intr-o parte poate starni ... in alta parte .
Eu cand ma uitam la film ma gandeam de ce are asa denumire. Si cand i-a facut lu ala cu raze X prin cap , era radiografia( sau ce era aia) a capului lui si se vedeau emisferrele ca niste aripi de fluture. Da iaca n-am fost atent la faza ceea cu : o bataie de fluture intr-o parte poate starni ..furtuna. in alta parte .

cineva care va...
11-16-2004, 12:29 PM
da shi aista-i film? :wtf:

zopiryon
11-16-2004, 01:02 PM
actorii o fost super nepotriviti si in genere filmu'i prea...americanizat defapt nightwish are dreptate, realizare de kkt :lol:

mxx
11-16-2004, 01:33 PM
De fapt eu am alta idee...
Americanii folosesc asta destul de des. Notiunea, vreau sa zic.
Adika, daca din cauza unui fleac se da peste cap viata unui om, ap ei spun ca this is the butterfly effect.
Ideea cred ca mi-ati inteles-o!

2008.