PDA

View Full Version : www.moldova.net ... problema :(

xupypr
09-27-2004, 07:08 PM
Buna,

am inregistrat nickname-ul xupypr ... pentru ca nu ma pot loga cu ::[xupypr]:: ... da de scris am scris yn instantse da raspuns nu am primit ... de aceea fac aceasta tema

Iata eroarea care o primesc cynd incerc sa ma loghez cu ::[xupypr]::

Eroare Generala

Could not update user information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'user_last_birthday' in 'field list'

UPDATE phpbb_users SET user_last_birthday = 1096297422 WHERE user_id = 272

Line : 657
File : /home/wolfy/public_html/moldova_net/includes/page_header.php

coolgreetings
09-27-2004, 08:01 PM
Iaka na....si la mine is probleme...
Dunel...pe unde te-ai pierdut?

dune
09-27-2004, 08:44 PM
::[xupypr]:: incearca acum sa faci login, sami zici daca merge. care e problema la tine cool2?

coolgreetings
09-27-2004, 08:45 PM
am scris deja pe tema "ultimile schimbari pe forum"

dune
09-27-2004, 08:47 PM
am vazut proaspat. am raspuns.

coolgreetings
09-27-2004, 08:48 PM
AM facut ce mi-ai spus...si nu merge! Scrie invalid_session

dune
09-28-2004, 01:21 AM
am sa incerc *probabil* miine, nici nu stiu ce sati fac pina cind...

::[xupypr]::
09-29-2004, 01:09 AM
totul e ok acu' .. thanks ;)

coolgreetings
09-30-2004, 12:25 AM
Dunel....cat mai am de asteptat?!

Am incercat si cu cool2 sa-mi cer parola.....si tot imi da invalid_session si mai scrie si Erroare Generala....
Deci problema ar trebui sa fie la toti!

10-01-2004, 09:46 AM
dupa cite yntseleg eu e vorba de o problema cu data care tine de ziua de na$tere

sus
10-01-2004, 10:30 AM
Buna,

am inregistrat nickname-ul xupypr ... pentru ca nu ma pot loga cu ::[xupypr]:: ... da de scris am scris yn instantse da raspuns nu am primit ... de aceea fac aceasta tema

Iata eroarea care o primesc cynd incerc sa ma loghez cu ::[xupypr]::

Eroare Generala

DEBUG MODE

UPDATE phpbb_users SET user_last_birthday = 1096297422 WHERE user_id = 272

mai bine zii lui dune sa schimbe numele din baza de date si astfel va ramane tote mesajele scrise de tine si info despre tine, decat sa faci un alt nik si sa incepi de la inceput

10-01-2004, 12:16 PM
la mine dune a rezolvat .. nu ai observat ? :) ... da iaka la cool nu
.. am yn vedere .. poate simplu nu gase$te vre-o solutie

coolgreetings
10-01-2004, 03:18 PM
blin...dune...cat se poate de asteptat? Deja m-am saturat cu nick-ul ista tampit....
Ai spus ca vei face ceva poimaine...si tot asa a ramas nefacut.....mdeah..

noyripoz
10-01-2004, 05:37 PM
eu cand incerc sa ma loghez cu niku zopiryon, inloc de index imi apare urmatoru mesaj :

Eroare Generala

DEBUG MODE

UPDATE phpbb_users SET user_last_birthday = 1096637792 WHERE user_id = 1448

rog frumos sa luati masuri urgent, ca am nevoie de mesajeria privata

multumesc :D

zop.

coolgreetings
10-02-2004, 12:58 PM
Hmm...dunel......da ce nu mai functioneaza Klip-ul? Nu mai este unit cu moldova.net? Ca de cateva zile l-am instalat si nu-mi arata nici o informatie cu moldova.net.

noyripoz
10-03-2004, 11:08 AM
cool, eu am impresia ca asta ei special asa o facut :-x

shiyti oameni si fasheti sheva ca am nevoie de PRIVATE !!! :evil:

coolgreetings
10-03-2004, 01:53 PM
n-o mai facut nimeni special...shii baietel cuminte si asteapta la rand!

lia
10-03-2004, 02:50 PM
Nu, e vorba de gresheli. Un timp, in cazul meu, nu aparea avatarul, apoi problema a fost rezoltava, dar.... :roll: acum nu mai apare numarul de mesaje shi nici alte date din profil... :-?

Melania
10-03-2004, 02:53 PM
lia...cred ca ai fost ultimu timp fata rea...iaka si pedeapsa! :lol: :lol:

lia
10-03-2004, 03:05 PM
lia...cred ca ai fost ultimu timp fata rea...iaka si pedeapsa! :lol: :lol:

Mel, nu doar in ultimul timp... :wink:

P.S. Shi tu de ce ai fost rea, de-tzi apare numai avatarul? :)

Melania
10-03-2004, 10:53 PM
de ce numai avatarul....? eu vad ca scrie si numarul de mesaje si ziua inregistrarii si virsta ....

lia
10-03-2004, 11:21 PM
Da, daca eshti logata. Daca insa nu eshti?.....

Probabil ca e aceeashi problema ca shi la mine. Concluzia: ambele am fost/suntem rrrrele! :D

Melania
10-03-2004, 11:31 PM
geniala concluzie! si atit de adevarata!

te ador lia....

Codrin
10-03-2004, 11:40 PM
Nde , iata lipsesc si eu oliaka si le gasesc la intoarcere pe marginea lezbianismului facandu-si declaratii de dragoste una alteia . :D

De ce rele ? Eu as zice mai degraba misterioase . :P .... Pana amu dadeam pe link la profil si va puteam vedea toate mesajele , amu trebuie sa ma chinui sa scriu la " cauta " ca sa va vizualizez nazbatiile ..... Dune poate faci ceva sa apara din nou la toata lumea linia cu "arata toate mesajele" ...... Eu mai mult citeam asa forumul, ca scrierile complete ale persoanelor interesante decyt ca teme intregi .

lia
10-03-2004, 11:48 PM
( :oops: In shoapta, ca sa nu auda Codrin): Mel, shi eu te ador. Povesteshte ce-ai facut (rau)! :crazy:

Codrine, acum observ shi eu ca in profilul tau nu apare nimic. De fapt shi despre tine se shtie doar ca eshti "misterios" (nu shi pentru Lucia, dar asta e alta discutzie.... :wink: ).

Vasile
10-04-2004, 01:51 AM
Da iaca eu cred că totu-i aşa cum trebuie - pentru Melania "stringul jos" e cel mai reprezentativ, iar pentru Lia "Sex - (nica)"+România mare :D

PS: Lia, nu te "raslabli" cu diacriticele

noyripoz
10-05-2004, 10:19 AM
sa ma pish eu pe voi, va bateti jioc de oameni, daca va'ti apucat de facut forumuri, apu aveti grija ca lumea care scrie aici de 2 ani sa se poata logina macar, nesimsitilor :evil:

dune
10-06-2004, 09:49 PM
nu stiu zopi, defapt ii foarte suspect ca tu si coolgreetings nu puteti sa faceti login, as ziche chiar ironic la numaru de mesaje scrise de voi, dar nu stiu, tu de ce nu poti sa faci login? acelasi motiv ca si la cool?

dnd
10-07-2004, 01:38 PM
chestia asta ca ceva apre si ceva nu la avatar si nu mai stiu eu unde e pe toate paginile uneori apare uneori nu...
desigur sunt acum probleme...da se va rezolva treaba...

coolgreetings
10-07-2004, 06:45 PM
dune.......schimba-mi parola.......si trimitemio pe e-mail.....eu cred ca tu poti manual sa-mi reactivezi contul...
am avut si in trecut probleme de acestea....da tu mi-ai schimbat pass-ul si mi l-ai trimis!

lia
10-07-2004, 06:54 PM
Dune, mai sunt utilizatori care au aceeaşi problemă. So... dacă te întrebi de ce lumea nu prea scrie pe Forum, s-ar putea că asta e explicaţia... :-?

dune
10-07-2004, 07:10 PM
cine mai are aceiasi problema?

coolgreetings
10-07-2004, 08:01 PM
dune....nu mi-ai spus daca e posibil ceea ce ti-am spus eu mai sus!

dune
10-07-2004, 08:11 PM
cool, cred ca ii posibil, unde vrei sati trimit passwu?

coolgreetings
10-07-2004, 08:13 PM
il trimiti pe e-mail-ul: coolgreetings@moldova.net ;)

lia
10-07-2004, 08:16 PM
cine mai are aceiasi problema?

Cel puţin încă trei persoane. Le-am zis sa te contacteze pe e-mail. E bine?

dune
10-07-2004, 08:17 PM
e ok. chestiile estea cu loginu sint stranii, ma indeamna sa iau solutii extreme mai ales ca nu le cunosc cauza :)

lia
10-07-2004, 08:42 PM
Adica..?

dune
10-07-2004, 09:13 PM
hmmm, nu stiu, orice, insa ... extrem.

lia
10-07-2004, 09:28 PM
Poate reînregistrarea utilizatorilor, conturile noi par să meargă mai bine... Oricum, ceva trebuie făcut, având în vedere că mulţi abia aşteaptă să scrie aici alte mii de mesaje. :)

dune
10-08-2004, 02:09 AM
presupun ca cine chiar vrea sa scrie se poate oricind reinregistra...

lia
10-08-2004, 02:11 AM
Pentru mine n-ar fi o problemă. Dar cu orgolioşii noştri... :roll:

lia
10-08-2004, 12:11 PM
Dune, care mai e regulamentul acum? Se poate face puţină curăţenie pe forumri, please!

... shi pe forumul politic... la fel:

http://www.moldova.net/viewtopic.php?p=196843#196843
http://www.moldova.net/viewtopic.php?t=6903&postdays=0&postorder=asc&star t=80
........ :roll:
Mai sunt câteva thread-uri care le repetă pur şi simplu pe cele de pe forumul Politic.

Şi încă ceva, când va fi pusă la loc arhiva forumului? Mulţumesc.

P.S. Thanks... Mel. :)

lia
10-08-2004, 12:49 PM
Referitor la reînregistrare, vezi că majoritatea ar vrea să-şi păstreze contul şi nick-ul. Dacă nu se desfiinţează conturile vechi, înseamnă că fiecare cont va fi dublat, şi apoi triplat, dacă problema se repetă... Nu cred că e bine. :-?

coolgreetings
10-08-2004, 08:16 PM
dunel, tu cand ai de gand sa-mi schimbi pass-ul?

Gigolo
10-10-2004, 02:49 AM
dune: vreau sa-ti atrag atentia ca liutza a inceput propaganda electorala pe forumul Politica... nu-i asta atit de grav ci modul in care o face insultind in dreapta si-n stinga: din cuvintele liutzei se vede clar: cine nu voteaza pentru PPCD dar alege alt partid (de ex. Moldova Democrata) acela e retardat... asta o spune chiar liutza (sint chiar cuvintele ei). Oare asta e modul in care credea ea ca va reusi Roska sa adune suficiente voturi ca sa ramina in parlament?

si mai e inca ceva: modul in care vacutza de lia insulta cetatenii R.Moldova: cuvintele liei: cine se auto-identifica drept "moldovean" la referendum acela n-are suficient IQ (caci e nevoie de tare multa minte dupa parerea liei ca sa alegi "roman" si nu "moldovean" la referendum)... si inca a mai scris ca trebuie interzis moldovenilor sa se autoidentifice cum vor ei... sa li se interzica sa se auto-identifice moldoveni... Eu i-am lamurit: nimeni nu-i interzice liei sau oricarul alt moldovean sau macar chinez sa se auto-identifice "roman" , e dreptul fiecaruia la auto-identificare; insa ea e de parere ca trebuie neaparat interzisa auto-identificarea "moldovean"

Cu alte cuvinte liutzei nu-i pasa de Europa Occidentala si de regulile acesteia; austriecii desi sint etnici germani, dpdvd. etnic, vorbitori de germana, se identifica totusi ca natiune civica austriaca (fara sa apartina germanilor si Germaniei: deci nu deutsch si Deutschland-ului dar austriecilor si Osterreich-ului)... nemaivorbind de faptul ca natiunea elvetiana sau belgiana e ceva ce n-ar trebui sa existe dupa parerea liei... deci daca in Elvetia traiesc vorbitori de franceza, germana si italiana, acestia conform logicii liei nu au dreptul sa se considere ca apartindind natiunei Elvetiene ci trebuie "impartiti pe etnii", deci natiunea/etnia asta-i obsesia liutzei care o o nazzista pur si simplu...
Ian zi-mi liutzo: in Belgia de exemplu un parinte e flamand iar celalalt e valon (adica unul vorbitor de olandeza, iar celalalt de franceza), copiii nascuti intr-o asemenea familie carei natiuni/etnii apartin dupa parerea ta ? Deci consideri ca belgienii nu au dreptul sa-si aleaga la referendum nationalitatea "belgieni" tot asa cum ai interzice cetatenilor R.Moldova sa aleaga la referendum nationalitatea "moldoveni"

Cu asta cred ca discutiile s-au incheiat.
Daca liutza va indrazni sa mai insulte in vreun fel pe moldovenii din R.M. care au hotarit ca sint moldoveni la referendum (vom vedea rezultatele referendumului) sau daca ii va insulta pe acei care nu vor vota pentru Roska imi voi permite s-o trimit in toate bortzile...
tu imi esti martor dunele-banele...

PS: nu sterge aces mesaj !!!
iar liutzei sa-i faci un forum cu poezie patriotica sa traiasca in continuare in sec.19

lia
10-10-2004, 12:40 PM
dune: vreau sa-ti atrag atentia ca liutza a inceput propaganda electorala pe forumul Politica... nu-i asta atit de grav ci modul in care o face insultind in dreapta si-n stinga: din cuvintele liutzei se vede clar: cine nu voteaza pentru PPCD dar alege alt partid (de ex. Moldova Democrata) acela e retardat... asta o spune chiar liutza (sint chiar cuvintele ei). Oare asta e modul in care credea ea ca va reusi Roska sa adune suficiente voturi ca sa ramina in parlament?

si mai e inca ceva: modul in care vacutza de lia insulta cetatenii R.Moldova: cuvintele liei: cine se auto-identifica drept "moldovean" la referendum acela n-are suficient IQ (caci e nevoie de tare multa minte dupa parerea liei ca sa alegi "roman" si nu "moldovean" la referendum)... si inca a mai scris ca trebuie interzis moldovenilor sa se autoidentifice cum vor ei... sa li se interzica sa se auto-identifice moldoveni... Eu i-am lamurit: nimeni nu-i interzice liei sau oricarul alt moldovean sau macar chinez sa se auto-identifice "roman" , e dreptul fiecaruia la auto-identificare; insa ea e de parere ca trebuie neaparat interzisa auto-identificarea "moldovean"

Cu alte cuvinte liutzei nu-i pasa de Europa Occidentala si de regulile acesteia; austriecii desi sint etnici germani, dpdvd. etnic, vorbitori de germana, se identifica totusi ca natiune civica austriaca (fara sa apartina germanilor si Germaniei: deci nu deutsch si Deutschland-ului dar austriecilor si Osterreich-ului)... nemaivorbind de faptul ca natiunea elvetiana sau belgiana e ceva ce n-ar trebui sa existe dupa parerea liei... deci daca in Elvetia traiesc vorbitori de franceza, germana si italiana, acestia conform logicii liei nu au dreptul sa se considere ca apartindind natiunei Elvetiene ci trebuie "impartiti pe etnii", deci natiunea/etnia asta-i obsesia liutzei care o o nazzista pur si simplu...
Ian zi-mi liutzo: in Belgia de exemplu un parinte e flamand iar celalalt e valon (adica unul vorbitor de olandeza, iar celalalt de franceza), copiii nascuti intr-o asemenea familie carei natiuni/etnii apartin dupa parerea ta ? Deci consideri ca belgienii nu au dreptul sa-si aleaga la referendum nationalitatea "belgieni" tot asa cum ai interzice cetatenilor R.Moldova sa aleaga la referendum nationalitatea "moldoveni"

Cu asta cred ca discutiile s-au incheiat.
Daca liutza va indrazni sa mai insulte in vreun fel pe moldovenii din R.M. care au hotarit ca sint moldoveni la referendum (vom vedea rezultatele referendumului) sau daca ii va insulta pe acei care nu vor vota pentru Roska imi voi permite s-o trimit in toate bortzile...
tu imi esti martor dunele-banele...

PS: nu sterge aces mesaj !!!
iar liutzei sa-i faci un forum cu poezie patriotica sa traiasca in continuare in sec.19

Gogolo Radu, dumneavoastră nu aţi înţeles nimic din tot ce s-a discutat pe acest forum, aşa cum n-aţi înţeles nimic din cele discutate pe altele. Sigur ca asta e dovada de retardare, de altfel, acest mesaj al dvs. demonstreayă incă o dată redartarea dvs. :) Şi confirmă că sunteţi şi mincinos, pe de asupra: NU am făcut nimic din ceea ce susţine... domnia TA. Poate aţi visat? Altfel, dvs. deminstraţi ăn fiecare mesaj că NU citiţi ceea ce scriu eu. Chiar vă rog, puteţi citi cele scrise demine, că nu e secret, Zău! :D

În plus, daţi dovadă că nu aveţi nici cel mai mic simţ al umorului. Asta e grav. E nevoie de ambulanţă! (O, iată o altă concluzie pe care o scoate Radu de aici, ca eu aş fi spus că toţi cei care se identifica ca moldoveni sunt paranoici şi isterici ca Radu Midriogan!) Nu, Răducule, NU ce care se identifică ca moldoveni sunt retardţi, ci moldoveniştii de teapa ta, nişte "proşti cu iniţiativă", cum spune o cunoştinţă de a mea. :) Sau idoţii utili ai lui Stalin (sau Stati), cum spune Filip Antonio. :D

Radu minte de îngheaţă apele. Am spus ca mulţi se vor declara moldoveni la recensământ, DIN CAUZA politicii de MOLDOVENISM primitiv, agresiv, EXTREMIST şi xenofob şi pot să mai repet de mii de ori asta). Şi Radu e un exemplu excelent că anume aşa stau lucrurile. Radu incită la ură rasială şi injură ca un proletar stalinist pe un forum public, neavând argumente pentru teoria lui Stati, pe care o reproduce, cu agramaţia care îl caracterizează.:)

So, Gigolo, îţi mulţimesc că îmi ajutaţi să demonstrez că moldvenismul e o teorie nu numai lipsită de orice fel de argumente, dar şi că e profund extremistă şi prin asta AUTODISTRUCTIVĂ. De altfel este primul pas spre dispariţie totală a moldovenilor din Basarabia. (propo, un exemplu elocvent in acest sens e Transnistria, domnule Gigolo Radu.

dune
10-10-2004, 01:17 PM
va rog sa va continutati discutia in cadrul unei teme potrivite. orice mesaje adaugate la tema inceputa cu doua mesaje mai sus vor fi sterse de aici.

coolgreetings
10-10-2004, 01:57 PM
duneeeeeeeeeeeeeeeeee....cat sa mai astept sa-mi trimiti pass-ul?

dune
10-10-2004, 10:07 PM
pe ce email sati trimit passu?

imported_Oleg
10-10-2004, 10:20 PM
cool@mariaj.info

Melania
10-10-2004, 11:05 PM
mariaj.info? ......hahahahahahaha! ......daca acum e mariaj.info...ceo sa fie peste vreo cativa ani?

cool@tatacu2copii.com ?

coolgreetings
10-11-2004, 04:33 PM
dune ti-am scris deja o data pe ce e-mail sa-mi trimiti! Da iti mai scriu inca o data....de data asta iti dau alt e-mail
coolgreetings@onemail.at

Mel.....ma tem ca tu vei fi mamica cu 2 copkii

imported_Oleg
10-11-2004, 10:36 PM
dune, trimite pls parola Melaniei la mel@iubirea.info :wink: :ciupos:

dune
10-11-2004, 10:47 PM
Oleg, parintii tai stiu shiai facut tu cu nic.info sau ei inca nu teo zamicit? cui sai mai trimit parola melaniei? poate facem un concurs cine da mai mult... incepem de la 10 lei? eu dau 10 lei... cineva da mai mult pentru parola melaniei (care inseamna si accesu la toate mesajele melaniei si la super girls). stati ca eu dau 20, sa shiu sigur ca nu ma ie nimeni :)

imported_Oleg
10-11-2004, 11:40 PM
facem un melania.info ?

dune
10-11-2004, 11:49 PM
cred ca asa o decizie necesita a fi aprobata de sus, de melania :)

Oleg, da tu numai info poti sa snimesti sau ai si alte posibilitati? :)

imported_Oleg
10-11-2004, 11:52 PM
LADNA ..
Anuntz pentru totzi - inregistrez pentru un "merci" domaine .info (pe un an) - oferta valabila inca putin timp

ps.. numa info :cry:

dune
10-12-2004, 12:00 AM
eu simt ca ar trebui sa pun mesaju tau ca anunt, shi zishi? totusi tre sa iei makar o sticla de bere pe domain, si tot inainte...

imported_Oleg
10-12-2004, 12:08 AM
1 butoi de bere pentru o kila de domaine

Melania
10-12-2004, 10:18 PM
ehhh baieti baieti...iaka nu mam gandit niciodata ca o sa ma vindeti cu 20 de lei!

Gigolo
10-12-2004, 10:21 PM
cu 30 de lei liber poti sa cumperi o pizda ca melaniushka ca s-o futzi :D

Melania
10-12-2004, 10:33 PM
Normal Radule ca tu stii toate preturile....de vreme ce nu esti in stare sati gasesti vreo fata care pur si simplu sa vrea sa iasa cu tine sau sa se intilneasca cu tine....tu degraba o sa trebuiasca sa platesti nu numai pt sex dar si pt faptu ca lumea pur si simplu iti vorbesti....ca stii si tu....nu fiecare ar vrea sa intre in orice fel de contact cu un om cu probleme psihice...ca doamne fereste nu tii mai stapini si ii sari pe cineva......

asa ca zi multumesc ca mesajul ce til scriu acum e gratis!

Gigolo
10-13-2004, 03:50 AM
ian zi-mi melaniushko, te-au "snimit" sau inca nu arabetzii?
vad ca la rusnaci le-ai facut de-acum cite o sugere de pula :D de ti-au rusificat limbutza cu sperma lor ruseasca moscalii :lol:

lia
10-13-2004, 12:38 PM
ian zi-mi melaniushko, te-au "snimit" sau inca nu arabetzii?
vad ca la rusnaci le-ai facut de-acum cite o sugere de pula :D de ti-au rusificat limbutza cu sperma lor ruseasca moscalii :lol:

Radule, propabil ca te excitzi cand scrii mesaje de astea pe forum, dar nu shtiu dece inca mai cred ca Forumul are alta utilitate... Shi se vede ca mesajul Melaniei te-a atins taaare de tot. :D

De fapt, viatza privata a Melaniei nu o priveshte decat pe dansa, asta chiar daca ceea ce presupui tu ar fi adevarat. Ideile tale xenofobe (rusofobe in acest caz, in altele americanofobe sau, invers, islamofobe, ca sa nu mai vorbim de cronica ta romanofobie) sunt insa dezgustatoare (aviz administratorilor, btw). Nu mai vorbesc de lipsa ta de logica (ma rog, poate ca tu shtii care e "specificul" "spermei ruseshti" in compatazie ale "natzii" - asta chiar numai tu o potzi shti!)...

Esentzial e ca cee ce vrei tu sa sugerezi cu aceasta "metafora transparenta" refelcta exact functzia moldovenismului, pentru care faci tu propaganda de catziva ani buni pe acest forum, in ciuda faptului ca nu te accepta decat moldovenishtii tai... shi tot nu chiar totzi dintre ei... :ciupos:

Vasile
10-13-2004, 02:36 PM
Normal Radule ca tu stii toate preturile....de vreme ce nu esti in stare sati gasesti vreo fata care pur si simplu sa vrea sa iasa cu tine sau sa se intilneasca cu tine....tu degraba o sa trebuiasca sa platesti nu numai pt sex dar si pt faptu ca lumea pur si simplu iti vorbesti....ca stii si tu....

Chiar drept, Radu :-)

coolgreetings
10-13-2004, 03:57 PM
Ura....pot scrie cu coolgreetings!
Aaaaa....FilipAntonio mi-a vazut e-mailul...si mi-a scris un e-mail...se pare ca nu a fost omorat cum am crezut eu pana acuma!
O viata lunga, draga Filipe!

Gigolo
10-13-2004, 06:01 PM
Esentzial e ca cee ce vrei tu sa sugerezi cu aceasta "metafora transparenta" refelcta exact functzia moldovenismului,

liutzo in pat cu filea tu chiar nu vezi cum ai ajuns de la pizde ca melania cumparate cu 30 lei... tu iarasi vezi peste tot numai moldovenism ? :lol:

esti obsedata cu moldovenizmul tau... nu de alta dar nici macar arabii nu vor sa te fute spre deosebire de melaniushka care are cu ce se lauda :D

lia
10-13-2004, 08:15 PM
Gigolo Scris pe: Wed Oct 13, 2004 5:01 pm Subiect:

lia a scris:
Esentzial e ca cee ce vrei tu sa sugerezi cu aceasta "metafora transparenta" refelcta exact functzia moldovenismului,

liutzo in pat cu filea tu chiar nu vezi cum ai ajuns de la pizde ca melania cumparate cu 30 lei... tu iarasi vezi peste tot numai moldovenism ?

esti obsedata cu moldovenizmul tau... nu de alta dar nici macar arabii nu vor sa te fute spre deosebire de melaniushka care are cu ce se lauda

Gigolo Radu, te doare? Sciza-ma, n-am vrut sa te doara chiar asha de tare! Apropo, e doar meritul tau ca "metafora" ta seamna atat de mult cu imaginea ta de continuator al lui Stati pe forum (chiar itzi multzumesc pentru a fi descris moldovenismul atat de "plastic" :ciupel: ), dupa cum........... tot "meritul" tau e ca eshti respins de fete. Continua, te rog, ca sa vezi cata dreptate are Melania! :)

Gigolo
10-13-2004, 09:09 PM
Eu respins de fete? :D
uite mai bine la lepadaturile ca tine pe care nici macar arabii nu vor sa le fute :)

lia
10-13-2004, 09:19 PM
Eu respins de fete? :D
uite mai bine la lepadaturile ca tine pe care nici macar arabii nu vor sa le fute :)

Da, eu nu shtiam de ce stai zile shi noptzi pe toate forumurile posibile shi injuri rushii shi romanii, de rand cu americanii, arabii shi... virginele din Chisinau... :wtf: Deci asta inseamna ca eshti foarte ocupat cu... fetele? :wtf: :ciupos:

Raducule, lasa... Nu fi trist. :) Prostutze shi urate sunt multe. E una shi pentru tine, pe undeva. :roll:

Gigolo
10-13-2004, 10:44 PM
uite vacutzo :) melaniushtei de exemplu i-as permite sa-mi faca o sugere de pula, tie nici macar asta... cine se uita la vacutzele urite, grase si proaste ca liutza? nici de haremul unui arab sa-i fii sluga nu esti buna :)

lia
10-13-2004, 10:54 PM
uite vacutzo :) melaniushtei de exemplu i-as permite sa-mi faca o sugere de pula, tie nici macar asta... cine se uita la vacutzele grase si proaste ? nici de haremul unui arab sa-i fii sluga nu esti buna :D

Intrebarea e ce ar putea face Mel cu "permisiunea" ta. :D Cred ca te bagi in gratziile ei cam tot asha cum te bagi singur in seama injurand pe forumuri. Raducule, felul in care gandeshte o fata e mare enigma pentru tine, ca shi istoria shi literatura romana. Shi nici o shansa sa recuperezi in aceste domenii.

Asha incat nu vad alta perspectiva pentru tine. Trebuie sa continui a injura zi shi noapte pe forumuri shi sa faci imperialismului rusesc acel serviciu "delicat" (pe care l-ai descris intr-un stil de mare cunoscator in mesajul adresat Melaniei), cu moldovenismul tau.

Gigolo
10-13-2004, 11:42 PM
vad ca confirmi inca odata ca esti o vacutza foarte incapatinata :)
da cu coarnele mai departe, poate te-a baga cineva in seama... :)
din acest moment ignore pe tine :D
poti sa te iai de minutza cu Metalic Sprincenatu, va potriviti... :) numai asa te mai poti baga si tu in seama pe forumul asta cu moldovenismul tau... de altceva nu te mai duce capul :)

lia
10-14-2004, 12:04 AM
vad ca confirmi inca odata ca esti o vacutza foarte incapatinata :)
da cu coarnele mai departe, poate te-a baga cineva in seama... :)
din acest moment ignore pe tine :D
poti sa te iai de minutza cu Metalic Sprincenatu, va potriviti... :) numai asa te mai poti baga si tu in seama pe forumul asta cu moldovenismul tau... de altceva nu te mai duce capul :)

Imi pare bine ca ai decis sa continui. Intr-adevar, nu are rost sa renuntzi tocmai acum, cand ai acumulat experientza shi dai dovada de multa dexteritate in actziunea aia despre care ii vorbeai Melaniei :wink: . Succes la... "moldovenism", Raducule. :ciupos:

Vasile
10-14-2004, 05:01 AM
Shi nici o shansa sa recuperezi in aceste domenii.

Eşti prea dură aici. Chiar şi Radu, dacă vrea - poate

Radu, nu-i bine să înjuri, mai ales în prezenţa copiilor/fetelor/femeilor...

lia
10-14-2004, 11:32 AM
Shi nici o shansa sa recuperezi in aceste domenii.

Eşti prea dură aici. Chiar şi Radu, dacă vrea - poate

Radu, nu-i bine să înjuri, mai ales în prezenţa copiilor/fetelor/femeilor...

Nu cred. Prin felul in care vorbeshte despre fete e clar ca nu a aflat pana acum de ce fetele vor sa fie frumoase, de exemplu. El crede ca asta are de a face cumva cu felul in care el vede frumuseteza lor! :D Shi el tot mai crede ca faptul ca vrea sa se culce cu ele e de ajuns pentru a le convinge sa-l vrea shi ele :wtf: :wtf: Shi multe altele se pot deduce numai din aceste ultime mesaje ale dlui "Gigolo Radu". :lol:

Vasile, sigur ca exagerez, ar trebui sa nu ai simtzul umorului, ca sa nu vezi ca exagerez. Shi nu numai in acest caz, majoritatea mesajelor mele sunt sracastice sau ironice shi n-ash da un ban pentru ocazia de a vorbi serios despre "sperma ruseasca a moscalilor" (ce expresie tipica pentru Radu! :zzz: ) sau "cat costa o fata ca Melania" - sunt prostii pe care numai prin sarcasm le potzi opri (macar temoporar :roll: ). Sigur, ar fi fost mai bine daca moderatorii ar fi intervenit la timp (eu inca mai sper ca vor interveni 8) ), dar Radu a demonstrat de zeci de ori ca nu respecta deciziile moderatorilor...

Insushi faptul ca am raspuns unui mesaj atat de prostesc e de fapt o gluma, shi n-ash fi scris nimic, daca mesajele lui radu nu ar fi fost atat de lipsite de orice logica shi n-ar fi oferit loc de comentarii atat de sarcastice :D . Toata frumusetzea situatziei e ca Radu crede ca se poate apara prin prostie. :crazy: In mod normal nu discut cu persoane incapabile sa intzeleaga lucruri simple... Dar... eshti foarte naiv, daca shi tu crezi ca nu au vorbit, multzi dintre forumishti, printre care shi eu, FOARTE frumos cu el. Tipul e tare prost, Vasile. Ar trebui sa mai citeshti shi din arhiva, ca sa intzelegi ceva.

redneck
10-14-2004, 01:06 PM
Dupa ce s-a solidarizat cu rusopupincuristul Kaag pe forumul yam.ro, Vasile ia apararea lui Midrigan, uitand convenabil de comportamentul abject al acestei scursuri. Nu poti face din Midrigan bici si sa faca si trosc (vorba lui Filip Antonio).

Vasile
10-15-2004, 12:53 AM
Ar trebui sa mai citeshti shi din arhiva, ca sa intzelegi ceva.
Poate. Dar n-am timp

Nu poti face din Midrigan bici si sa faca si trosc (vorba lui Filip Antonio).
credeam că eşti FA (nu lua aceasta ca o felicitare, încurajare...)

2008.