PDA

View Full Version : Alien vs. Predator

Gigolo
09-17-2004, 03:01 AM
A aparut de-acum in cinematografe (nu si la noi)
Ideea e ca nimeresc pe pamint monstrii din filmul Alien dar si acei din Predator si lupta va fi intre ei de aceasta data (oamenii vor fi spectatori?)
Iata aici si traileru (vreo 10 MB)
http://www.rgj.com/entertainment/movies/trailers/41610_700.asf

[K]
09-17-2004, 09:43 AM
am vazut filmu! uaaaaaaaaaaaaaaaaaiiii, shi ni-o placut.... sfarshitu m-o dat jios.....
nie tot timpu ni-o placut predator-ii....
nie ni-o placut faza cand la sfarshit iese regina (da yn film predatorii parca-s greoi, mari) shi vroie s-o zamaceasca pe o fumee, shy o arata pe regina de jos, shi asha un cadru super, cum un predator sare cu o sulitza de-asupra ei... foarte frumos momentul.... iarashi apare lance henriksen

Bad And Mad
09-22-2004, 11:19 PM
Are ceva cu jocul, da si nu stitzi a aparut Alone in the Dark (movie)?
Miine daca se va primi voi viziona Resident Evil: Apocalypse; se promite Milla Jovovich nude :wink: :crazy:

gr8dude
11-20-2004, 08:40 PM
eu am fost dezamagit de acest film. nu se compara nici cu unul din seria "Aliens", si nici chiar cu "Predator", care chiar daca sunt mai 'simple', la vremea lor au fost mult mai 'eficiente'. pe fonul acestora, AVP nu se evidentiaza cu nimic... insa daca il analizez ca un film aparte, ii dau ratingul 'average'.

dar oricum sunt dezamagit.. asteptam ceva mult mai wow.
filmul are bug'uri in el... miscalculations, sau cum sa spun..
* in unele cazuri din alieni iese acid, in altele [ex: atunci cind il ataca femeia] - nu.
*si partea cu semnul asemanator cu 'T'.. of, o poveste pentru copkii.
*aliena-mama -> [dar chiar si alieneii mici] e in stare sa faca gauri in pereti, si in acelasi timp s-a lasat batuta de lantul care o lega de turnul cela.. era lantul mai puternic? n-a dus-o capul sa-si muste coada? sa sparga lantul..
*"explozia care distruge civilizatia" ??

acum mi-am dat seama ca am facut o descoperire.. am gasit un motiv nou folosit din ce in ce mai frecvent - "motivul congresului stiintific" (tm), pe care il intilnim in ResidentEvil2, the Core, si altele... esenta - cind apare o problema mare - cineva convoaca un super congres si cheama "cei mai de vaza savanti din lume", cu Manole - zece; care-i si intrece ;-)

un alt motiv - "while(1) enemy++" , prima data l-am vazut in the Matrix, acolo inca inteleg... esenta - arata cum un unit sau doua lupta cu o [practic] infinitate de inamici (Neo lupta cu Smiths, iar in AVP - citiva predatori in virful unei piramide luptau cu citiva alieni, iar cind s-a facut zoom out, se vedea ca alienii nu se mai terminau). un alt loc unde se aplica tehnica asta - the Troy - se vede foarte bine cit de multe corabii aveau cei care au invadat cetatea ;-)
orice lectie in armata incepe cu aceea ca unul din elementele pe care se bazeaza succesul este contactul permanent a unitatilor.. sa-mi spuna cineva, cum comunicau cei de pe corabii? daca prina corabie a ajuns la mal si e deja in lupta, iar cea din urma inca n-a iesit din port :-)

si asta ne aduce la motivul "mega zoom out". prima data l-am vazut in Men in Black, acum il intilnim peste tot.. la sfirsit de Resident Evil2, in AVP.
atrageti atentia asupra faptului ca de fiecare data cind se face acest megazoomout, totul se termina cu un satelit care orbiteaza planeta, in acelasi timp se aude un zgomot cu un bass adinc ;-) si inca ceva, inainte de iesirea din atmosfera, vedem ori continentul Nord American, ori Africa. sa-mi spuna cineva in care film la zoom out vedem Europa, sau Australia ;-)

*cei care au murit la inceput.. the super tough girl with a gun - se pare ca nu i-a ajutat nici arma, si nici coafura ;-) ea a incurcat adresa... s-a dus la bal, dar a venit la party'ul predatorilor =)
*Razorback? cum naiba au ajuns ei acolo in 1904? atrageti atentia asupra faptului ca chiar si in acele vremuri pe cladiri se scria cu un font modern... de parca ar fi bannerul unui monopolist contemporan cu o filiala in Antarctida
*inamicul inamicului e prieten.... offf.. cum de la urma predatorul nu s-a casatorit cu super vedeta noastra?
*tot aici invatam despre o super busola, care lucreaza perfect si la poli.
*in ultimele citeva minute a filmului... ea se distreaza in mijlocul desertului arctic, cind si un termometru nu mai functioneaza... da' ea alearga semidezbracata... a... da, coz she's a hot one, isnt she? ;-)
*hackerul italian... ooo da.. acesta are un built-in converter a numerelor din baza 20 in baza 10 ;-) mare arheolog... ca in ziua de azi, nu toti cei de la programare stiu ce e baza 20, si mai ales cum sa faca un 'on-the-fly' conversion fara de pix si hirtie, si mai ales - fara de greseli :-)
*predatorii aveau posibilitatea sa scaneze ceea ce vad in diverse moduri, si sa vada cum alienii s-au acomodat in oameni, sau in 'ouale' lor... insa nu i-a dus capul sa-l scaneze pe prietenul lor cel din urma... ce se va intimpla? vom afla in episodul urmator :-)
de fapt vor fi minimum inca 2 filme:

a- alienii devasteaza planeta predatorilor. producatorii vor trebui sa rezolve o problema - daca pe corabie a nimerit un singur alien.. fie mascul, fie femela... el nu va fi in stare sa distruga toti predatorii daca este singur... dar cum se va inmulti? si inca una - pina ajung predatorii la ei acasa.. alienul ii va distruge cumva.. si cine ramine sa piloteze corabia, ey?

b- alien-mama, care a fost tinuta inghetata din '45, a trecut prin foc si sabie, razboaie nucleare, lovituri, una si alta... si cam cu ce ocazie ea sa se lase omorita la fundul apelor Antarctidei?? evident ca ea se va intoarce ca sa distruga civilizatia umana de pe Terra.
in filmele precedente am vazut ca alienii pot inota cu maiestrie.. am vazut cum ei se invata sa-si cauzeze leziuni, astfel incit acidul sa distruga obiectele din jurul lor.. deci, nu vad nici-o bariera in fata mamei-alien.

un lucru foarte important totusi l-am aflat! acum stiu cine a construit piramidele!!!!! woooooohooo!!!!

si nu inteleg, cum de am aflat abia acum, cind actiunea se petrece in octombrie 2004!!! %-) mustve fallen asleep.. am scapat toata distractia.. eeh..

2008.