PDA

View Full Version : Cel mai tare post de radio al momentului

dnd
09-06-2004, 11:24 PM
Continuam povestea celor "tari" pe moldova.net. De astazi alegem cel mai indragit post de radio al vostru...
Lista a fost aranjata in ordinea descrescatoare a frecventilor.

Remarca
Cei care au votat sa motiveze decizia s-a pentru a intelege de ce e mai bun decit altii.
Specificam postul ales, motivul prin - muzica si emisiunile sale

PS celelalte posturi de radio n-au fost incluse din cauze restrictionarii pol-ului lanumarul de afisari

gr8dude
09-06-2004, 11:41 PM
as fi votat pro fm daca raminea emisiunea 'rondul de noapte'

am votat pentru dinamit fm pentru ca acolo dau de muzica care-mi place [electronica]... cindva pro fm compensa totul prin 'hot party mix' si 'the ministry of sound session'.... dar nu stiu ce-au facut, ca nu mai ascult radio de o mie de ani, pentru ca acolo la 3min de cintec revin 5min de reclama

amelie
09-06-2004, 11:50 PM
Nashe radio, pt ca nu exista alternativa la moment... inainte era Maximum, acum nu-i...

dnd
09-06-2004, 11:50 PM
intr-adevar, pro fm inainte avea emisiunile respective, insa acum "s-a trecut" la programa Chisinaului, da chiar imi pare ca toata grila de emisie e a Chisinaului...iar muzica difuazata la Chisinau difera de cea de la Bucuresti - in stil.

i0dus
09-07-2004, 11:04 AM
Kiss Fm...

As vota pentru Dinamit, dar, Nu-mi plage grila de zi... uite seara e altceva.

qert
09-07-2004, 01:00 PM
aproape toate posturile la noi sunt ruse shi asta ma bate tare! :-x
asha ca-mi bag pula in Fm-u nostru!

Gigolo
09-07-2004, 02:43 PM
sa-mi bag picioru' in "vashe radio"

dnd
09-07-2004, 04:52 PM
Am votat cu Kiss FM cu toate ca as fi votat si pentru Nova, Dinamit , daca e sa luam grila de emisie, cum au spus si alti useri, a acestor posturi de radio pe parcursul zilei, atunci as vota cu Kiss FM si a nu uitam ca o mare parte din emisie e a Bucurestiului, oricum acolo se munceste din greu, pentru a convinge lumea ca Kiss FM merita ascultat...
Nova si Dinamit sunt posturi foarte bune, insa organizarea de care dau dovada e de mica calitate, la Nova mai toata ziua cit si noaptea "cinta" calculatorul, la Dinamit aceleasi piese toata ziua, iar seara cu totul altceva(ceva bun, desigur), cit de greu nu le-ar fi pe acest segment de piata, daca doresc pot sa faca multe cu putzinul care-l au. :wink:

nero
09-08-2004, 12:09 PM
Inainte se intimpla sa ascult si eu cite un post de radio dar dupa ce reusesti sa patrunzi putin mai in adincul jegului care se invirte pe acolo si iti dai seama cit de penibil de invidioasa si avida este lumea din spatele showbiz-ului ti'e sila sa te mai apropii citva de vre'o frecventa FM.
Fiecare imbecil se crede "kooh-i-noor-ul si kriptonita FM-ului", daca ar fi sa'i citezi pe baietii de la Cronica Circotasilor. Asa ca de curind prefer sa ascult muzica exclusiv la calculator si sa stau cit mai departe de FM.
votul meu este -A G A I N S T A L L T H I S S _ I T.... parerea mea.

Django
09-09-2004, 05:34 PM
dinamit is ok seara.

si lor delock nu le este greu...pe acest segment sau pe altul...banii se fac ziua :ciupos:

grila de zi e comerciala la toti, depinde de preferinte.

iar noaptea - e party time, pentru cei care inteleg, pentru cei care nu - las'sa'transmita salutari colegilor, prietenilor si familiei in rubricile respective. :zzz: si sa asculte orice - e la fel.

dnd
09-09-2004, 07:07 PM
Cei din provincie asculta Antena C? Ca acolo cam asta si se aude, mai ese si Moldova...

Bad And Mad
09-09-2004, 11:40 PM
sunt de acord cu nero - 100%
Cind aud de provincie, parca imi spune cineva o insulta :) deprindere :) nu prea, adik' io' asult, mai putzin altii... Am ales Kiss... imi pare ca din cele cu muzika el e cel mai tare, dar muzika pe placul meu e doar la mine pe Hard...

dnd
09-11-2004, 04:40 PM
Se spunea pina acum ca Antena C se receptioneaza pina la Husi...insa la ei a aparut un alt post de radio pe recventa 102.4 , ceea ce este imposibil de a incerca sa receptionezi Chisinaul...insa Moldova (radio) se aude binisor pe doua frecvente 100.5 si 103.5...
Mare mi-a fost mirarea cind ascultind un radio din Bucuresti am constatat faptul ca la ei abia acum e in top Usher cu Yeah si Danzel cu pump it up :D cu toate ca moldovenii deja s-au cam saturat de piesele astea...

dankat23
09-11-2004, 04:47 PM
suntem mai lenti noi astia din vest :D

imported_Adrenalin
09-13-2004, 08:04 PM
Ash asculta 24/24 Retro Fm.. Daca nu ar pune muzica ruseasca(la dinshii ii una ruseasca una in alta oarecare limba..)..
Asta-i care imi place ;)

[K]
09-14-2004, 10:05 AM
eu tot nu ascult readio..... mp3 only....
anyway, ymi placea Maximum, shi anume acela de la moscova... ymi placeau prezentatorii aia nebuni shi emisiunile.... acuma ash da preferintza KissFMului....da nish pe ashela nu-l ascult, ymi placea ProFMul atunci cand numai aparuse la noi, shi nu era nici o emisiune de la Ch...
nu am votat yn top....

ROCKA
09-14-2004, 03:01 PM
Momentan nu observ nici un post de radio care sa fie TARE, SUPER sa-l ascult 24/24 ore...shi de aceea nu votez

Cindva demult ascultam Radio Nova chiar shi noaptea acuma...n-ai ce asculta shi n-ai pe cine asculta acolo!!!

ProFm-ul avea un raiting mai mare atunci cind se difuzau emisiunile de la Bucureshti...."Rondul de noapte" cu Vlad Craioveanu, 13/14 cu Andrei Gheorghe.....dupa asta farmecul a disparut!!!

Imi placea la nebunie Maximum....pentru ca se difuza muzica care imi place....acuma din el a ramas doar fishiitul!!!

kissfm cica e unicul post de radio care e ascultat de people....dar eu nu-l prea ascult ca ma plictiseshte...se repeta aceleashi melodii!!!

concluzia> mai bine ascult muzica mp3...shi anume ceea ce-mi place :wink: :wink:

dnd
09-16-2004, 01:39 AM
pai de ce s-a inchis Maximum?

[K]
09-16-2004, 12:20 PM
ca-s dalbaiobi.... unde am citit?! cred ca tot aici pe forum...ca era vorba sa ieie licentza la 5 posturi.... da numa la maximum le-au luat...

`Nightwish`
09-16-2004, 12:23 PM
da yn moldova este vr`un post yn afara de 101.3 care spoate de ascultat ??? :evil:

dnd
09-16-2004, 12:32 PM
pai cum le-au luat-o? intelegeam de o luau de la un post roman, asta da, ei ofera 5 licentze din care nici unu la cele care au programe mai nu pe placul statului...
Am impresia ca Maximum s-a inchis din cauza banilor! 2. probleme interne. 3. de fi fost asha, si sunt asha multi fani ai acestui post de ce ma rog nu va-ti interesat oare de ce s-a inschis???

adagio
10-06-2004, 06:25 PM
imi place pro fm . observ ca la diferite virste mi-au placut diferite radiouri.
kiss fm-ul e plin de publicitate si este foarte foarte comercial . desi stiu ca dac pun pe kiss fm ori dau de un cintec tare ori dau de 5 minute de reaclama. cele rusesti sa se duca naibii cu unele exceptii.
radio nova e ok, dar la capitol dedicatii sin al nabii de plictisitori si enervanti.
ei hai sanatate la toti sila toate!

dnd
10-07-2004, 01:17 PM
Cineva spunea mai sus ca programa profm de la Bucuresti e mai buna ca cea de la Chisinau...ei nu-i chiar asa...IN Bucuresti Profm seamana mult cu Kiss Fm, eu imi faceam o alta inchipuire despre Radio 21, ca fiind cel mai ascultat si apreciat radio din Romania, insa nu e asa, dimineata asculti mai lka toate posturile una si aceeasi...exista un post CITY fm dedicat muzicii rock, romantic fm si mai erau...

[K]
10-07-2004, 02:07 PM
uh ty! cool , radio dedicat muzicii rock...

amu de cand ni-an luat player ascult cate-odata kiss fm, blea da sara pan la 10 cand sant dedicatzii imposibil sa-l ascultz pe idiotu shela de nicu timofti. o fost la profm mai ynainte, poate l-o data afara... da asha-i un bykalan.... nishte prikoale deshovyie di tat... shy vashe.... iaca

`Nightwish`
10-09-2004, 03:08 PM
eu kynd nimeresk peste altsheva yn afara de 101.3 ap turbez :)
iaka dimineatza la prima pereke yi prikolna de askultata ''shyzgariki'' :lol:

dnd
10-09-2004, 09:08 PM
]uh ty! cool , radio dedicat muzicii rock...

amu de cand ni-an luat player ascult cate-odata kiss fm, [cenzurat] da sara pan la 10 cand sant dedicatzii imposibil sa-l ascultz pe idiotu shela de nicu timofti. o fost la profm mai ynainte, poate l-o data afara... da asha-i un bykalan.... nishte prikoale deshovyie di tat... shy vashe.... iaca
da...astea de la profm, vlad craioveanu facea "misto" de el... strica mia toata imaginea Kiss FM, am incercat odata sa-i ascult emisiunea, insa nu am rezistat mult, vorbeste de parca e o pisica miorlaita...
AM sa mai ascult postul ala dedicat genului rock ca sa va mai spun daca e bun...nu ma pricep eu bine in rock, insa ceva...

Doomie
10-11-2004, 02:35 AM
ProFm-ul avea un raiting mai mare atunci cind se difuzau emisiunile de la Bucureshti...."Rondul de noapte" cu Vlad Craioveanu

Eu credeam intotdeana ca Rondul era condus de Razvan Exarhu.

Ca sa il citez -- "deci, in concluzie", oameni de pe aici nu prea dau mare atentie altor calitati ale posturilor de radio decit muzica pe care o difuzeaza. Ceea ce e cam trist -- asa ca avem posturile de pe FM pe care le si meritam... (mai exista postul ala oribil "Radio Shanson"?)

Un fost colaborator la un post de radio ;)

Dino
10-11-2004, 10:10 PM
Ehh, ce vremuri.
Mi-ati provocat nostalgii. :oops:

Cea mai buna perioada a profm-ului a fost atunci cand existau emsiunile:

Midnight Killer emisiune difuzata duminica noaptea. (Andrei Gheorghe)

Rondul de noapte (Razvan Exarhu)

13-14 cu Andrei Gheorghe.

Ce perioada a fost atunci. :roll:
Apoi incet incet...s-au dus la vale chiar daca au mai aparut temporar emisiuni interesante.

Si inchei cum ar spune Razvan Exarhu:

Haideti sa haidem. :roll:

[K]
10-12-2004, 09:32 AM
aaaaaaaaaaaaah, razvan exarhu, mama draga de cand nu mai are emisiunea aia.... cred ca de vre-o 5-6 ani la sigur... ymi placea la nebunie emisiunea aia.... bay cum pierdeam eu timpu pan la 12 noaptea shy ascultam radio la un magnetofon de mashina unit la un bloc de alimentare shi cu o boxa fara case, adica numa dinamicu.... he heeee, au fost vremuri....
anyway, yl ascultam pe exarhu , apoi pe gheorghe, apoi pe craioveanu, sau schimbam la radio d'or shi-i ascultam pe graieshte moldoveneshte sau buna seara vecine(cu 2 ani yn urma am aflat ca el v naturi o fost vecinu meu, m-ai n-am leshynat) sh-amu shed cu mp3-u meu cu radio, shy n-am shi asculta la radio... kiss fm ma irita de tot... ok, hai sa vedem cine shi ce posturi de la noi recomanda...
101.3? mmmm..... nu totdeauna ymi place muzica de acolo, da sa stau shi sa schimb posturile ca nebunul tot nu vreau... profm face amu o ceapa degenerata sau nu?

p.s.: bai ze uai, am auzit chiar la profm cineva a zis, regretatul razvan exarhu... shi s-o slucit cu el? apoi am auzit ca a plecat yn sua... true?

Dino
10-12-2004, 01:04 PM
Ce vremuri :roll:

[K], uite ultimile noutati despre Exarhu:

De citeva saptamini, Academia Catavencu anunta cu surle si trimbite faptul ca isi face post de radio. Trustul Academia Catavencu are deja sapte reviste (dintre care doua, “Idei in dialog” si “SuperBebe”, vor fi lansate in curind), un ziar (“Cotidianul”) si un viitor post de radio. Trustul a achizitionat postul Radio Fun si va prelua frecventa acestuia, urmind sa mute sediul si sa aduca o echipa noua.

"Singurele nume confirmate oficial pentru acest radio sint cel al lui Liviu Mihaiu si cel al lui Razvan Exarhu, care va fi directorul postului. Cunoscut ascultatorilor mai ales pentru talkshow-rile pe care le realiza noaptea, Exarhu a renuntat la radio acum patru ani. “Am vrut sa mai fac si altceva decit radio si cred ca experienta pe care o am acum in domeniul comunicarii ma va ajuta sa fac un radio asa cum nu prea se poate asculta in momentul de fata”, spune Exarhu.

On topic

Eu nu prea mai ascult radio acum.
Cam toate sunt bor|ng :(
Folosesc doar winamp.

Printre emisiunile nice din ultima vreme au fost farsele lui Buzdugan, care l-au facut foarte cunoscut.
Si am mai ascultat o chestie interesanta la Radio Star, in care se da un telefon la intamplare si se pun tot felul de replici din filme.
Cel care participa la concurs trebuie sa anticipeze cat va dura acea convorbire (persoana-replici din film).
Daca ghiceste (cu marja de 10 secunde) atunci castiga niste bani.

Bad And Mad
10-12-2004, 08:16 PM
Tovarasi, nu shtitzi unde pot sa-l mai ascult pe Andre Gheorghe, ca tare-mi mai place mie omu' cela!

[K]
10-13-2004, 09:45 AM
gheorghe o trecut la prima tv ori unde naiba....

fenix
10-23-2004, 04:26 PM
da yn moldova este vr`un post yn afara de 101.3 care spoate de ascultat ??? :evil:
nu

eu kynd nimeresk peste altsheva yn afara de 101.3 ap turbez
iaka dimineatza la prima pereke yi prikolna de askultata ''shyzgariki''
tii bine, mai rau de mine ca santem 13 in clasa, baganiash picioru in liceele private :-x, iaka bine mai era la asachi: 40 in clasa.

IONIX
12-07-2004, 01:01 AM
interesant, care post este acum mai interesant?? tot kissu :o :o

dnd
12-07-2004, 07:48 AM
interesant, care post este acum mai interesant?? tot kissu :o :o
nuuu...daca au ajuns ca dupa citeva luni sa mai difuzeze piese care deja sunt roase de tot, atunci numai stiu. Ce, nu mai au piese?Din cand in cand mai auzi ceva nou...acum inca mai canta Usher, Ciocolata, cantecul ala cu dute in...

[K]
12-07-2004, 09:06 AM
kiss fm suxx! suje pricimokivaia!

bai ze uai, avem un post nou interesant: 92.8 MHz ... Univers FM... ciotkaia muzica au

dnd
12-07-2004, 01:22 PM
si ce gen? ceva diferit de alte posturi, hai povesteste!
astea de aici au inchis radio Fun si gata cu muzica romaneasca, acum e radio Guerilla, muzica asa si asa, cante ceva mai din anii '90.
Totusi e pacat ca s-a inchis, de-ar fi la nou cu ruskoe radio asa...

[K]
12-07-2004, 04:34 PM
ce sa zic, e muzica mai relaxanta... eu nu prea ascult radioul dar dupa cate mi s-a spus sunt faine piese, shi sunt piese mai vechi shi mai noi... plus ceva muzica romaneasca... shi fara muzica ruseasca...
da guerila radio cica e fain, mai ales au nishte shtiri tare speciale

dnd
12-07-2004, 04:58 PM
daca spui ca-i de-al nostru atunci numai de bine...
cineva asculta kiss fm dupa 10? a incercat cineva sa-si incordeze creerul ce vrea sa spuna? Totusi nici pina acum nu inteleg ce cauta aceasta emisiune la acest post de radio...

[K]
12-28-2004, 04:42 PM
iaca am dat putzin mai demult de radio guerila... exarhu e acolo... e postul de radio despre care vorbea Dino... da ce cata Mihai Dobrovolski acolo....

Doomie
12-28-2004, 07:18 PM
Guerrilla ii destul de cool, mie imi place. Pacat ca din cauza diferentei intre fusele orare pierd emisiunea lui Exarhu (nu ma pot scula la 6am...).

Apropo, se zvoneste ca vor avea emisiunile inregistrate pe site in curind. www.eliberadio.ro

lucia
10-08-2006, 10:56 AM
nu am citit tema de la capat, deci nu m-am prins: e vorba de cel mai fain post de radio din MD?.. pai...daca da, atunci am sa zic ca depinde de ce fel de muzica itzi place sa ascultzi.... eu optez pentru radio Nova, pentru muzica lor super buna seara de la 10...si muzica lor super-buna in weekend, fara nici un dj nik si fara prea multa vorbaraie.... apoi, imi place si radio 21, iar proiectul asta a lor cu raspunsul la telefon "SCULT RADIO 21!" e tare fain... se cashtiga bani fratzilor, chiar si 1800 de euro s-au dat!.. dar e nostim asha, te suna un prieten sau...chiar proful de chimie, si tu..in loc sa zici un "alo", urli la el "ascult radio 21!!!"..:)) foarte fain!..
voi,...pareri..ceva?.... ;)

COLGATE
10-24-2006, 11:43 PM
Consider ca cel mai tare radio este RADIO PLAI, si cred ca e asa deoarece este o varianta romana a Russkoe Radio, ca de altfel e aceeasi intreprindere. Muzica e buna in general, prezentatorii au o dictie minunata. Se exclude ETNO si MANELELE, care nu-mi plac si sper ca sunt si altii care nu le prea sufera aceste genuri de muzica

Sam
10-31-2006, 10:07 AM
Univers FM, numai ca de la o vreme incearca sa-l puna pe picior commercial, dar oricum au some hours cu muzica buna. Radio Nova (unicul post de Radio care de la 9.00 AM de Luni pana Vineri baga muzica si nu sunt obligat sa ascult tampeniile de emisiuni matinale de la celelate posturi, ce sunt difuzate pana la 10.00, da poate shi mai tyrziu)
Shi "vaapshe" eu an crescut ascultand Nova :D

khama
10-31-2006, 01:21 PM
da nie ni-i dor de radio d'or

adrenalina
10-31-2006, 11:53 PM
decat Plai, mai bine Noroc... ii suta la suta romanesc, fara variante de-a posturilor rusesti...

lucia
10-31-2006, 11:59 PM
ba da, am descoperit si eu cenet radio univers, muzica super-buna, mai ales dimineatza pe la 7.... fara prea multa vorbaraie...
radio 21 pune acelasi gen de muzica toata ziua...de la o vreme incoace - plictisitoooor.....
si la Nova, in afara de emisiuea lui Nikitush, totul e ok.....

khama
11-01-2006, 12:51 AM
ascultatz radio sanatatea!
tata meu numa pe asta zavisneshte

Endo
11-02-2006, 02:06 PM
info pro

Beep
11-03-2006, 02:53 PM
...Radio 21...simple is the best...

Burduff
11-03-2006, 04:17 PM
Natzional FM! shuri buri radio :super:
shi tot pe frecventza lor dau de FRESH FM! :) sau ca dupa 18:00 dau Fresh FM! ma rog cica cele mai bune melodii de dragoste :rusinat:

lucia
11-03-2006, 04:19 PM
de dragosteee??? vau si eu melodii de dragosteeee...... hey, oricum Univers FM dimineatza bate topul! :P

link
11-08-2006, 02:50 PM
radio 21 bineinteles

khama
11-08-2006, 04:19 PM
de ce?

calugarita
11-09-2006, 06:34 PM
Radio 21 :)

khama
11-09-2006, 06:48 PM
de ce???

lucia
11-09-2006, 06:50 PM
Univers FM totusi!!!! radio 21....au numa hituri, da'..uneori am impresia ca le-a cam ars fonoteca si in afara de 2 CD-uri acolo, nu mai au si alta muzica buna, decat din asta mai comerciala....

khama
11-09-2006, 06:52 PM
lucia +1... tot aceleashi piese le baga... dar prin asta mai cashtiga bani posturile de radio...

calugarita
11-09-2006, 07:04 PM
sunt de acord... intr-adevar :) asculti Radio21 3 zile la rand si vezi aceeasi succesiune la piese :)

imi plac farsele lui Buzdugan

KX250
11-10-2006, 03:17 AM
Nu stiu daca e vorba doar de posturile din Moldova..nu am chef sa citesc toata tema, dar eu ascult EuropaFm nu stiu daca se prinde acolo.Au tot felul de muzica si citeodata seara au multa muzica veche.Mai exact muzica disco a anilor 80 gen ITALO DISCO EURO DANCE HI NRG 80s. Care vrea sa se delecteze "http://213.132.182.42/"....Winamp add url.....e un post cu acelasi gen.

kraft_natasha
11-10-2006, 04:01 PM
imi plac farsele lui Buzdugan

aham - le askult in fiekare dimineata kind merg la liceu ku taika`meu... ma irita ka aleg nishte timpiti fara kultura generala shi`i ineaka in termeni intortokeati shi dificili pentru kreierii lor, de`ar alege nishte oameni mai culti, kare sa se prinda ar fi mai amuzant, da` asha...

imi place reklama la ford tranzit

KX250
11-12-2006, 01:08 PM
aham - le askult in fiekare dimineata kind merg la liceu ku taika`meu... ma irita ka aleg nishte timpiti fara kultura generala shi`i ineaka in termeni intortokeati shi dificili pentru kreierii lor, de`ar alege nishte oameni mai culti, kare sa se prinda ar fi mai amuzant, da` asha...

imi place reklama la ford tranzit

Curios, eu am auzit unele in care erau implicati doctori, directori de liceu, etc.
oare si astia erau tampiti fara cultura?

kraft_natasha
11-14-2006, 04:31 PM
am auzit shi eu una ku o doamna kare era direktor de liceu

konkluzie - au shi ei diplome kumparate

calugarita
11-14-2006, 04:42 PM
:D ce haios.. de-ar alege mai culti :D nu stiu ce ai in vedere prin cuvantul 'culti'
cred ca nu ar mai fi interesant, daca s-ar prinde toti din prima :)

ador faza "esti un viezure" .. am ras mult :)

kraft_natasha
11-14-2006, 04:45 PM
makar o sa se prinda... + ka aproape toate sunt identice

calugarita
11-14-2006, 05:04 PM
sunt identice pentru ca prostia omeneasca e identica :D

surcufft
02-17-2007, 08:42 PM
la mine, radio transilvania.

Antimatter
06-04-2007, 12:22 PM
radio jazztronica

lelaina
06-04-2007, 12:27 PM
Maestro ii fain.

khama
06-04-2007, 12:34 PM
sh Radio Nova noua rupe :)

lelaina
06-04-2007, 12:37 PM
...aha, si Rock Line cu Octav Casian. :D Tre sa gasesc frecventa.

khama
06-04-2007, 12:38 PM
105.9 MHz :)

Antimatter
06-04-2007, 12:45 PM
Maestro ii fain.

stiu...ador muzica care o invirtesc acolo

Arina
06-04-2007, 01:09 PM
si mie imi place Maestro... l-am ascultat de cateva ori in microbus :) chill-out si alte ramificatii :)

khama
06-04-2007, 01:16 PM
sant cateva ore de emisie cand pun jazz mai fain sau alte chestii faine, da in rest deam shtiu pe de rost cant'shili de la Maestro

capsunica
06-04-2007, 06:07 PM
maestro rupe.

da' pe voi nu va enerveaza faptul ca in ultimul timp se dau prea multe piese moldoveneshti? shi anume de astea tampite?

irusik
10-16-2007, 07:21 AM
Radio Deea. Duh!!!

Hmmm
10-18-2007, 01:05 PM
88.6 Megapolis FM dance music....

KoNieK
10-28-2007, 12:20 PM
maestro rupe.

da' pe voi nu va enerveaza faptul ca in ultimul timp se dau prea multe piese moldoveneshti? shi anume de astea tampite?
Nu stii daca se poate de ascultat Maestro pe net?

2008.