Oameni buni, voi stiti ce venituri are moldtelecomul de pe spatele userilor ce stau pe dial-Up.
Printre altele are mai mult de cit providerii.
Nu credeti ca Moldtelecomul ar trebui sa plateasca un oarecare comision provideri-lor ?
Doomie
05-26-2001, 11:17 PM
parerea noastra nu conteaza :smile:
PS: se planifica de facut asha ceva - internet gratuit de la provideri shi tarife mai mari la MoldTC.
prin noiembrie-ianuarie se zvonea ca va fi asha, dar... mai bine e asha de-am:)
iulik
05-26-2001, 11:28 PM
:smile: Hmmm si tu cum crezi este real ca providerii sa ofere internet pe gratis ??
Asa ceva ar fi posibil doar pentru providerii sa spunem asa care sunt facuti de Sefii moldtelecomului ca sa nu le spunem direct pe numele. !!!
Doomie
05-27-2001, 01:08 PM
:smile:
se vorbea despre faptul ca Moldtelecom ar trebui sa plateasca un anumit comision providerilor pentru ca userii tarcesc pe inet cu preturi fantastice
despre cit este de realizabil aceasta - la noi majoritatea providerilor nu ar rezista pur shi simplu. nu cred ca cineva s-ar mai abona la moldinfonet, chiar shi pe degeaba, chiar shi cu email @moldova.md, daca serviciile relsoft, de exemplu, sunt net superioare
madwolf
05-30-2001, 09:07 AM
mdtc este unic si ei duc o politica de inadusire a oricarui potential concurent asa ca ei nu au nici un fel de interes sa faca nimic pentru ca primesc bani buni. pina nu va fi concurenta nu vom avea preturi mai joase si dreptate.
cati bani fac ei, numai singuri stiu....
iulik
05-30-2001, 11:17 AM
Daaa, Moldtelecomul dicteaza asa cum le place, dar asta forte degrba se va termina.
Vad ca relsoftul trece la canalele Voxtelului cred ca asa vor face si ceilalti provideri care se respecta.
Rion
05-30-2001, 09:12 PM
Providerii ar trebui sa aiba ceva, dar asta suna imposibil cu lacomia de bani a moldtele comului. Cu internet gratuit de la provideri nu cred. Cred ca doomie are dreptate in privinta rezistentei providerilor toti sar indrepta spre cei mai buni. Dar sa speram ca in curind ne vom putea conecta prin alte cai la internet care nu ne palesc peste portmonee
iulik
05-30-2001, 10:04 PM
Da ne vom putea conecta si eu sper foarte curind.
Domeniul meu este retelele. si am gasit undeva pe net Niste placi de retea care lucreaza pe firul de telefon obishnuit si da pina la 5Mb/s.
Daca eu am gasit, atunci la sigur am gasit si providerii nostri. Si eu cred ca Moldtelecomul mult no sa mai reziste.
daca va citi cineva din "VERHUSHCA" Moldth mesajul asta atunci paentru voi am sa va spun ca nimic nu e veshnic. pina la urma tot veti decadea. Asa ca fiti atenti.
:wink:
madwolf
05-30-2001, 10:09 PM
ei nu tare se vor supara...au inhatat atitea bani ca le ajunge pe toata viata, sunt sigur.
iulik
05-30-2001, 10:41 PM
madwolf,
de harbuji, femei si bani nu te saturi nici o data !!! :ciupos:
http://books.from.md
http://iulik.from.md
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: iulik pe 2001-05-30 13:43 ]</font>
posto
06-22-2001, 02:52 AM
la Cominfo de anul acesta am vb cu cineva de la MTC si o spus ca mai ieftin nu vor face plata de telefon, motivind ca (citez) : "cum sa-i lamuresti tu unei babute de 70 ani ca ia tre sa plateasca 7 bani pe minuta, da unu care se uita la p0rn0 sites numai 4?"
cam asta este... :/
cica in chisinau (moldova?,ca nu mai tin minte) numai 5% se folosesc de inet, asa ca mari investitii pentru asa user nu or sa faca
iulik
06-22-2001, 09:11 AM
Daca e asa, atunci au dreptate.
Cu citi mai multi useri vor fi, cu atit mai eftin.
Dar shi de la userii care sunt conectati MTC are bani foarte frumoshi.