PDA

View Full Version : Amintirile...

jawa350
05-24-2001, 07:57 PM
Scrieti cele mai frumoase care v-au marcat pe toata viata,daca le aveti.

queen
05-24-2001, 08:00 PM
Prea putin spatiu shi prea multe de spus :smile:

Sartoris
05-24-2001, 09:37 PM
Scriu in Word......apoi transfer..ok?

iulik
05-27-2001, 12:15 AM
:smile: cind am cumparat calculatorul :smile:
destul de romanitic, nu ???

Sartoris
05-27-2001, 01:21 PM
lol Iulok...lol :smile:

ciofu
05-27-2001, 02:58 PM
Ori eu am inteles gresit, sau aici discutam despre amintiri din dragoste?
"Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc, nu mai rezist"
Tocmai canta cantecul asta la mine!

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: ciofu pe 2001-05-27 05:59 ]</font>

Sartoris
05-27-2001, 11:14 PM
Si ti se potriveste....Ciofu ? :smile:

Picardul
05-28-2001, 06:08 AM
cind mi-o venit ideea sa sar de pe malul celalalt la vadu-lui-voda in apa (unde sari de pe mal abrup foarte inalt - cit vreo 3-4 etaje) si cind am simtit ca-s viu si c-am ramas in viata si ca-s in apa in afara oricarui pericol si ca pot inota inapoi pe malu cu plaja de la v-l-v o fost cel mai fericit moment din viata... nici nu stiti ce fericire o fost... o fericire care am simtit-o in tot corpu :grin:

madwolf
05-30-2001, 06:57 AM
eu l-as ruga pe jawa350 sa clarifice intentia sa inainte ca noi sa raspundem. vorbim despre dragoste?

ciofu
05-30-2001, 02:56 PM
Madwolf eu cred ca daca Jawa350 a deschis subiectul asta aici la "Romantica" atunci se referea la asta.
Sartoris, sa-ti raspund la intrebarea ta: nu, nu ma chinuiesc nici un fel de amintiri acum. Totul e ok.

Sartoris
05-30-2001, 04:59 PM
:smile::) dara nu-i interesant.. :smile:
glumeam...
Eu asta in gluma am spus..dar ma bucur ca nu suferi si acum...ca Queen...:sad: saracutza de ea !

madwolf
05-30-2001, 07:40 PM
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Eu asta in gluma am spus..dar ma bucur ca nu suferi si acum...ca Queen...:sad: saracutza de ea !
[/quote]

da ce a patit?

ciofu
05-30-2001, 08:05 PM
Madwolf ar fi mai bine sa citesti tu personal in "Suferintele si dezamagiri in dragoste"

madwolf
05-30-2001, 08:17 PM
aaaa...clar :sad:

Sartoris
05-31-2001, 12:45 PM
se mai intimpla din pacate. :sad:
Si eu mai n-am murit de dorul nunuia dupa ce ne-am despartit....dar a trecut.
Si acum totu le ok...
SI imi dau seama acum...ca degeaba mi-am pierdut nervii,cind ma gindeam la el.(dupa despartire !

queen
06-01-2001, 12:10 PM
Sartoris, eu iti "multumesc" desigur ca-ti faci "griji" p-tru "suferintele" mele dar stai linishtita ca totul ii bine shi foarte bine chiar shi ma "descurc" shi fara "suportul" "altora"...

Sartoris
06-01-2001, 03:38 PM
hm... :sad:

vicu
06-01-2001, 06:53 PM
cit am fost cu EA am fost fericit..chiar daca e greu de crezut....sincer...

madwolf
06-01-2001, 07:10 PM
vai, cat de brusc, domnisoara queen. oamenii iti vor binele, ba chiar iti iau apararea iar dumitale nimic recunostinta? :smile:

queen
06-01-2001, 08:35 PM
Cum mi-am putut permite... cita rautate shi mai ales nerushinare, da? :smile:

Sartoris
06-02-2001, 01:03 PM
cum vreti... eu acum nu am dispozitie...
Si nu am vrut sa fac rau...

ciofu
06-05-2001, 04:48 PM
Queen e tare mandra vad eu.

Sartoris
06-10-2001, 09:16 PM
as she wishes......

Ingula
06-11-2001, 12:28 AM
stati putin.. aici parca ar fi trebuit sa se vorbeasca despre amintiri, nu-i asa?

Sartoris
06-11-2001, 01:02 PM
Ingula :smile:
ai dreptate..
cu venirea ta revenim la toate temele ale forum-ului :smile:

Ghitza cu truba
06-11-2001, 02:06 PM
queen, daca nu incapi aici vino pe "viva" acolo e loc destul pentru toate sentimentele tale :grin:

queen
06-11-2001, 05:32 PM
Da "ghitsa", multumesc p-tru invitatie numai ca ma tem ca o sa ramineti fara nici o teme pe acolo daca mai vin eu o data "in vizita" :smile:

Sartoris
06-11-2001, 10:57 PM
Queen .... :smile:
nu te lasa intimidata de ....baietzi :smile:

iulik
06-12-2001, 02:37 AM
Ehhhh, pai asta este dragostea mea, PC-ul.
Daca aveti ceva impotriva, atunci asta este problema voastra :wink:

Sartoris
06-19-2001, 06:50 PM
he-he....
ai grija.. :smile:

jawa350
06-20-2001, 12:05 AM
Gata cu "Viva" oameni buni,s-o dus..

Sartoris
06-20-2001, 03:32 PM
Jawa350...de ce ???

iulik
06-26-2001, 02:49 PM
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Pe 2001-06-19 09:50, Sartoris a scris:
he-he....
ai grija.. :smile:
[/quote]
Sa am grija de ce ? :???:

ciofu
06-26-2001, 04:21 PM
Va rog mult sa revenim la tema. Daca aveti nevoie de un subiect fara tematica, unde sa vorbiti despre mai multe odata, atunci spuneti si vedem, dar acum va rog-> Amintirile.

Sartoris
07-01-2001, 10:38 PM
oki :smile:

iulik
07-04-2001, 07:14 PM
OK trecem la amintiri.
Va spun eu asa o chestie destul de interesanta am cumparat o inchetata la o faca cu care ma intilneam deja de citeva luni shi era asta inainte de paste shi ea nu o dorit sao manince pentru ca a zis ca tine post. :smile: Shi a aruncat ingetata la urna :sad:

Sartoris
07-10-2001, 02:47 PM
iaka Iulik,nu ti-a mers

Sartoris
iaka Iulik,nu ti-a mers

Sartoris
iaka Iulik,nu ti-a mers

iulik
07-10-2001, 07:47 PM
cred ca printr-un mesaj eara de ajuns sa-mi spui daca mi-a mers sau nu :wink:
Shi inca ceva eu dupa aceia nu am dorit sa ma mai vad cu ea si stii de ce? pentru ca am observat ca era o egoista, putea da ingetata la un copil sau altcuiva daca chear intradevar postea shi nu o arunca la urna.
Pararea mea este ca chear mi-o mers am dat citiva lei in schimb am aflat ce prezinta.

Adriana
09-30-2001, 08:46 PM
Bine , eu cu amintirile o duc mai bine. Am o colectie de amintiri de care ma mindresc.Zilele trecute am fost la Vadul lui Voda si am avut parte de amintiri bune si mai putin bune. Am reusit sa-mi dau seama de unele chestii ce se petreceau de mult la mine si cu mine dar cred ca m-a ajutat intr-un fel.E o istorie lunga si nu vreau sa o povestesc aici,chestia e ca amintirile sunt bune pentru a-ti da seama ce se intimpla cu tine. Eu mi-am dat seama ca am o multime de prieteni care sunt gata sa ma ajute cind am nevoie, si acest lucru m-a facut sa fiu, poate, mai buna.

Laura
10-03-2001, 12:05 AM
Cele mai interesante amintiri sunt cele de la gradinita sau cel pition cind eram cu crestetul cit masa!!!

snoopy
10-03-2001, 06:27 PM
totush' amintirile cele mai frumoase sunt cele de la bunica, de pe deal, de la o nunta moldoveneasca...

Olishka
10-05-2001, 05:42 PM
la mine de exemplu cele mai frumoase amintiri de dragoste sunt din shcoala cind ambii aveam 16 ani shi stateam intr-o banca. El imi aducea ciocolate shi la lectii ne faceam ca mai scapam stiloul pe jos shi mai mushcam din ciocolata dar ne retineam cam mult pe sub banca asha ca ne-a trimis invatatoarea afara (inca mai bine pentru noi). Am foarte multe amintiri cu acel baiat shi asta e cam tot ce mai am...

Adriana
10-06-2001, 08:56 PM
Amintirele sunt ceva ce nu trbuie lasat sa se piarda. E lucrul care imi tine companie cind ma gruzesc :crazy:

dune
10-06-2001, 08:58 PM
uneori insa te gruzesc si mai tare nu stiu cum, tu astepti ca tat sa shie ghine si parca rapid te navalesc, te *vzlomesc* si te trezesti sa fii cu totul dubit, nu recomand asa chestii la volan :smile:

pepers
10-07-2001, 07:19 PM
AMINTIREA

Un soare cald si suflete reci,
un ultim amurg si inimi imbatranite,
Trudit le cauti pe vechile poteci,
inlaturand gramezi de frunze ingalbenite.

Spargi ziduri ca sa le gasesti!
Vechile locuri ti se par straine…
Si în clipa in care crezi ca izbutesti,
noi ziduri se inalta, mai haine.

Le regasesti intr-un sfarsit:
si inimi, si amurg, si suflete.
Dar nu le recunosti, iti par un mit
creat din flori de margarete.

Prin trupu-ti cald iti trec simtiri
si sangele-ti pulseaza-n vine.
Iar buzele-ti rapace de iubiri,
Soptesc parca fara tine:

“ -- Inchisi in sine ca-ntr-un chist,
noi asteptam o zodie mai buna,
Nimic nu poate fi mai trist
decat a petrece o zi impreuna.

Poate doar a petrece o noapte.
Poate _ dar nu vom sti-o niciodata.
E prea tarziu si nici o noapte
nu poate fi vreodata repetata.”

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: pepers pe 2001-10-07 10:21 ]</font>

nutu
10-08-2001, 06:26 PM
OLISKA Sensibilitatea ta este foarte imprsionanta tu o sa faci parte din catalogul amintirilor mele MERCI

Olishka
10-12-2001, 09:58 PM
Shtii, Nutu, de-ar intelege sotul meu macar a 100 parte din ceia ce simt shi gindesc eu , ash fi bucuroasa, dar nu e asha cum vreau eu....nu cum am visat
Shi apoi ma uit la ceia ce am lasat in urma mea shi ma intreb daca a meritat, daca n-am greshit cumva , dar ce folos pasul a fost facut shi decizia luata...

nutu
10-13-2001, 05:21 PM
Hai sa-ti spun o gluma.
Un Norvegian o intreaba pe sotia lui:
Spunemi draga mea ce iti place mai mult la mine, inteligenta mea, dinamismul meu, cultura mea sau virilitatea mea ?
Si sotia lui ii raspunde:
Ceia ce imi place mie mai mult la tine este humurul tau.
Eu nu vreau sa rid de detresa ta dar cum tu trebuie ( si sint sigur )ca esti frumusica eu nu vreau ca tu sa-ti alterezi obrazul cu idei triste, risul este cel mai bun medicament.Eu stiu ce inseamna sa fii trist departe de al tai, am trecut pe acolo si eu.
Cum am spus, tu esti tinara si ai posibilitatea sa "ALEGI" tu nu ai fost vinduta, tu ai demnitatea ta.Am facut un voiage la Cap Nord si i-am cunoscut pe norvegieni,am fost foarte desamagit.Sa nu te lasi abatuta, esti o MOLDOVEANCA.

nutu
10-13-2001, 05:27 PM
Am uitat sa-ti spun un lucru sint bunic si sint fericit acuma, eu ma adresez la tine ca la fica mea,fara ambiguitate.

Olishka
10-14-2001, 01:07 PM
sa shtii, nutu, ca chiar acuma sunt pusa in fata unei alegeri- ori sa-l urmez tot timpul pe el unde-shi va gasi de lucru sau sa traim separat , fiecare cu lucrul lui shi cu ocupatiile lui. Asha ca mult vreau sa incep sa fac ceva singura, sa iau propriile mele decizii, sa ma mut in Oslo, dar niciodata n-am trait singura (nici macar o zi) shi mi-e frica putin...

nutu
10-14-2001, 08:08 PM
Daca ai frica de lupi sa nu intri in padure spune prverbul romin si francezi spun, ca frica nu evita percolul. Daca nu ai copii esti libera dar daca ai copii ? gindestete .
Sa fii la Oslo (un oras foarte auster ) nu te apropie pe tine de amintirile tale.Eu cind m-am intors pentru o vizita in tara nu mai conosteam pe nimeni si nimenea nu ma mai cunostea eram strain acasa.Vechii mei prieteni i-am gasit batrini si primul lucru care l-am facut am fugit sa ma uit intro oglinda si m-am gasit ..... batrin.
Amintirile ramin si numai timpul le uzeaza si devin din ce in ce mai itangibile
Haide capul sus si privirea dreapta.

Black
10-15-2001, 09:39 AM
nutu, ai atins cel mai delicat lucru din capitolul amintiri, amintirile imbatranesc shi ele...

dune
10-15-2001, 11:08 AM
mai tineti minte povestea ceia 'tinerete fara batrinete si viata fara de moarte'? cind so intorsd Fat Frumos acasa si no gasit nimic inafara de ruinele lucrurilor pe care odata lea lasat in urma...

Cei interesant ii ca motivul ista (cind cineva intra intro alta lume cu alt timp practic interminabil si apoi se intoarce) ii prezent ii foarte multe literaturi peste tot in lume...

Chiar si la japonezi de e4xemplu in povestile lasate de pe timpuri se intimpla uneori peste faz de tip nimereste aista in lumea ceia si ramine acolo pentru o vreme dupa care fie nu mai poate de dor fie isi aduce aminte tot si se intoarce inapoi...

in dependenta de cit de repede se intoarce cu atit mai putine schimbari sint in lumea asta, poate asti un fel de sugestie, un fel de morala de la generatiile mai vechi...

coolgreetings
11-04-2001, 04:56 PM
cele mai frumoase amintiri ale mele sunt cele cand eram pe acoperis la "Marita"unde mai n-am facut dragoste

coolgreetings
11-04-2001, 05:02 PM
si mai am una :sub un copac de nuci....

ahx
11-04-2001, 05:28 PM
eu nu cred ca cele mai frumoase amintiri se pot reda in integritate asa simplu cu ajutorul unui mesaj pe un forum si in plus, oricum n-ar fi, tot amintiri vor ramaine, deci mi se pare daca vrei sa traiesti din plin, uneori trebuie sa mai lasi deoparte amintirile, chiar si cele frumoase.

negru
10-30-2003, 03:57 AM
cred ca amintirile ne conduc in viitor ca sa schimbam ceva in viata nostra, de exemplu ceea ce nu am reusit sa facem la moment...

lelaina
10-30-2003, 11:56 AM
... amintiri... amintirile sunt doar niste piedici in calea uitarii... poate daca nu ar exista, ne-ar fi mai usor sa ne traim viata in continuare, lasand in urma trecutul cu toate evenimentele ce odata ne-au impresionat...

... insa pastrand vie memoria vremurilor de odinioara, vine odata momentul cand te ineaca sentimentul ca totusi n-ai trait in zadar...

Melania
10-30-2003, 12:03 PM
....tre sa existe respect pentru amintiri....dar nu prin renegarea prezentului....

cine face asta....e pierdant!

negru
10-30-2003, 12:27 PM
... amintiri... amintirile sunt doar niste piedici in calea uitarii... poate daca nu ar exista, ne-ar fi mai usor sa ne traim viata in continuare..

daca nu ai amentiri nu poti compara prezentul cu trecutul

Melania
10-30-2003, 12:42 PM
...cea mai mare greseala...sa compari trecutu cu prezentu....astfel iti limitezi sansele de a fi fericit cu adevarat!!!! finka, omului ii este caracteristic sa fie subiectiv in unele cazuri....de asta, lui inconstient ar putea ai para...ca ceea ce a fost, a fost perfect si la fel no sa mai fie....

...atata timp cat traesti comparind trecutu su prezentu.....pierzi....

lelaina
10-30-2003, 01:54 PM
"Cel mai bun profet al viitorului este trecutul" (Lord Byron, George Gordon)

Pentru a putea continua, pentru a-ti putea trai viata cu adevarat, sa privesti cu lumina spre viitor, tre sa-ti intelegi trecutul... sa-ti ierti greselile comise (sa inveti din ele) si sa pastrezi cu grija memoriile momentelor fericite...

Amintirile ar trebui sa ramana doar amintiri si nu sa ne conduca prezentul sau viitorul...

Melania
10-30-2003, 03:56 PM
...ok...voi doi sa mergi inainte subtioara cu amintirile.....eu, insa....am altceva mai bun de facut....
.....eu cred intrun alt fel de viitor.....nelegat de trecut!!!

negru
10-30-2003, 04:10 PM
foarte bine nu ai decat s-o faci ....

eu nu zic ca trebuie sa ai trecutul ca masstab, eu zic si repet ca te ajuta sa-ti creiezi un viitor mai bun, daca zici ca trebuie de lasat totul e in urma si de mers inainte e corect, dar in subconstiinta faci orcum comparatie cu trecutul...

coolgreetings
10-30-2003, 04:19 PM
... amintiri... amintirile sunt doar niste piedici in calea uitarii... poate daca nu ar exista, ne-ar fi mai usor sa ne traim viata in continuare, lasand in urma trecutul cu toate evenimentele ce odata ne-au impresionat...

... insa pastrand vie memoria vremurilor de odinioara, vine odata momentul cand te ineaca sentimentul ca totusi n-ai trait in zadar...Daca as putea m-as naste din nou ca sa uit tot ce am facut viata aceasta si ceea ce nu am facut......amintirile imi aduc aminte de multe lucruri neplacute si multe lucruri care la un moment dat le-am ezitat ceea ce ma face trist si nesigur.

lelaina
10-30-2003, 05:41 PM
Daca as putea m-as naste din nou ca sa uit tot ce am facut viata aceasta si ceea ce nu am facut......
Daca te-ai naste din nou, si ai uita totul, ai face exact ce ai mai facut odata... Ai avea aceleasi remuscari, tristeti etc. Trecutul tre de tinut minte, insa prezentul tre trait.

coolgreetings
10-30-2003, 05:43 PM
Ah....cate as schimba la acei 17 ani ai mei....cate le-as face sa fie altfel.....
Mai mult ma intristeaza cand ma gandesc la lucrurile care nu le-am facut....
La un timp regretam ca am cunoscut o persoana sau alta, insa apoi am inteles ca este sper bine mele.....si ca am avut mai multe de castigat decat de pierdut......

negru
10-30-2003, 05:49 PM
Daca as putea m-as naste din nou ca sa uit tot ce am facut viata aceasta si ceea ce nu am facut......
Daca te-ai naste din nou, si ai uita totul, ai face exact ce ai mai facut odata... Ai avea aceleasi remuscari, tristeti etc. Trecutul tre de tinut minte, insa prezentul tre trait.

absolut corect !!!!

lelaina
10-30-2003, 06:06 PM
....si ca am avut mai multe de castigat decat de pierdut......
Esti abia la inceput de viata si totul ce s-a intamplat pana acum e relativ simplu si lipsit de importanta... Cand ti se pare ca ceva a mers gresit, ar trebui sa-ti inveti lectia pt viitor, si sa-i multumesti Domnului ca nu s-a intamplat ceva mai grav.

joker
10-30-2003, 06:43 PM
daca nu compari - nu stii atunci ce vrei. doar nu iai lucrul care a nimerit la intimplare sau te intilnesti cu primul care i-ti apare in cale.
p.s. mel, da ce facem cu prezentul? :roll: azi e acelash trecut de mine.

coolgreetings
10-30-2003, 06:48 PM
....si ca am avut mai multe de castigat decat de pierdut......
Esti abia la inceput de viata si totul ce s-a intamplat pana acum e relativ simplu si lipsit de importanta... Cand ti se pare ca ceva a mers gresit, ar trebui sa-ti inveti lectia pt viitor, si sa-i multumesti Domnului ca nu s-a intamplat ceva mai grav.Daca ti-as urma sfatul....pai......no coments

Melania
10-30-2003, 06:53 PM
....ceva nu e in regula ori cu faptu cum ma exprim eu...ori cum intelegeti voi....
......am si eu amintiri.....le respect....le tin linga inima mea....dar nimik mai mult....ce folos sa stau acum si sa mi dau cu pumnu-n cap....."ah, ce bine a fost, ca daca nu era...habar naveam ce sa fac....offf, ce tare miar placea sa intorc tot...sau doamne doamne ce bine a mai fost atunci si ce mizerie e acum...."

NOOOO, trecutu pentru mine e ca si cafeaua rece....nu ma mai ating, desi stiu ca este!!! e "cana mea de cafea" si daca ma respect imi fac alta mai buna...daca nu ma respect beau cafeau rece.....

Mel

coolgreetings
10-30-2003, 06:58 PM
Dramatizezi.....Melania.....
Eu nu am avut invedere ca imi bat capul in fiecare zi de ceea ce a fost in trecut.
Se intampla, in timpuri mai triste ca ma gandesc la trecut, insa in rest, in zilele normale nu ma gandesc de loc la ceea ce a fost mai demult......eu compar trecutul cu moartea........daca esti mort nu mai reinvii, asa si trecutul.....

joker
10-30-2003, 07:03 PM
mel, ideia cu cafeua e foarte buna! canuta trebuie mereu ingrijita ca apoi sa ai de unde bea, insa nu trebuie sa uitam si de calitatatea cafelei, modalitatea de preparare si de savurare. citeodata ii mai punem si indulcitor sa para viata mai placuta..... in caz ca te saturi de cafea poti trece si la ceai. dar daca te saturi de partener ce facem? il aruncam sau il schimbam?

lelaina
11-03-2003, 03:27 AM
dar daca te saturi de partener ce facem? il aruncam sau il schimbam?
Cum poti sa-l arunci? Ii dai papucii si atat. :crazy:

joker
11-03-2003, 10:17 AM
:lol: dar daca nu-i are?

negru
11-03-2003, 02:39 PM
atunci iei papushii tai shi-i dai in cap...

lelaina
11-03-2003, 03:24 PM
Vezi, Joki, cum se rezolva totul? :crazy:

AlbiNutza
11-04-2003, 09:51 PM
trebuie sa te gandesti doar la lucrurile placute din trecut, amintirile placute, in care ai fost fericit........... doar in clipele de melancolie ne gandim la ceea ce-am pierdut......... la sansa pe care am ratat-o.......
trebuie sa fim puternici........ trebuie sa gandim pozitiv........ sa traim cu prezentul, sa incercam sa fim fericiti in clipa de fata, fiindca nu se stie ce va urma maine, cum va fi ziua de maine.......
iaka eu acum traiesc clipa......... ma aflu pe forum.......... URAAAAAAAAA!!
:hehei: :hehei: :hehei: -iaka asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NaE
11-05-2003, 02:16 AM
mda... despre GIndirea Pozitiva..si o tema am deschis in tineretse... :)

AlbiNutza
11-05-2003, 11:57 AM
nu esti de acord cu ceva NaE?

Vanessa
11-05-2003, 06:39 PM
Amintirile...uneori ai da orice ca sa uiti pe cineva, sa faci un "delete" la tot ce te leaga de el/ea, insa apoi realizezi ca acest insucces sau suferinta face parte din viata noastra si ca mai bine ar fi sa-i facem un coltisor aparte in mintea noastra!
Amintirea face parte din viata noastra.
Amintere = experienta

NaE
11-06-2003, 12:19 AM
nu esti de acord cu ceva NaE?

Dimpotriva. Multi se axeaza...pe experientele din trecut... insa din trecut tre de mai tras si ceva lectii.....iar apoi dat uitarii....

joker
11-06-2003, 07:42 PM
experimentam o viata intreaga si tot nu aflam adevarul :ciupos: poate experimentam cum nu trebuie :roll: :lol:

2008.