Sorry pentru spam, da iaca va scrim si noi din Romania din Sinaia. Mersi mult pentru sustinerea forumistilor pe care si noi ii iubim foarte mult. Ne-a placut foarte mult plecarea! Sunteti super!!!!
La noi e timp frumos, si am vizitat castelul Peles si Pelisor.
Revenim cu vesti mai tarziu
vio, _victor_ si Cioroiul
:sarut:
[K]
08-02-2004, 09:24 AM
bay _victore_ nish acolo nu te potz lasa de internet! malaghetz! tu mai scrie sheava veshti, sa shtim despre voi, nu va prapaditzi! sa-ni venitz jii shy sanatoshi!
vio
08-03-2004, 01:07 PM
Mai jii ca acum nici in vis nu am fost.
Deja am vizitat si Castelul Bran. Ii super!
Venim acasa si o sa aratam poze.
Myine plecam la Sighishoara si vedem ce a mai ramas pentru noi pe acolo.
Va pupam!
[K]
08-03-2004, 03:08 PM
tak! az shi-i? martz? oi nna! mai avetz ynca dofiga de odihnit, da noi de va ashteptat!
vio
08-03-2004, 09:48 PM
Ah, azi a fost o minune de zi. Cea mai formidabila din viatsa mea!
Am fost sus, sus de tot la cota 2000, deasupra norilor, am fost in al 9 cer.
Pe la Net intram ca sa copiem pozele pe disc si va vizitam si pe voi.
Myine plecam la Sighishoara.
Revenim!
Melania
08-03-2004, 11:02 PM
mai voi, calatorilor.....am crezut ca mi se ia sufletu in momentu in care ati plecat de la gara.....as fi vrut sa fiu si eu macar a 5 roata la caruta sa merg cu voi....
uffff...shi nii de dor......
sa nu ratati nici o clipa.....sa vedeti tot ce aveti de vazut....si sami aduceti autograf de la Andrea Marin!!!!
si cat mai repede acasa.......
[K]
08-04-2004, 08:58 AM
mai re mai re ca eu ma prapadesc aishi....
Melania
08-07-2004, 11:08 PM
iaka ghiciti cine mo sunat numai ce...NaE....daca sincer cam oleaca ni se oprise pulsu cand am auzit in partea cealalta de fir "Alo, Melik, privet, astas eu...."....nu mas fi priceput 100 de ani ca e NaE....
hai sa va zic...el e bine.....se intoarce pe 17 august.....ii jiu, sanatos...zice ca ii dor de noi.....deam om vede shi cadouri nea adushi! :lol: tocmai in momentu in care vorbea cu mine zicea ca sta la malul Marii Adriatice.....
iaka asai cu NaE....vo transmis la toti salutari!!
:lol:
zopiryon
08-08-2004, 10:40 AM
shi kruta :lol:
vio
08-08-2004, 12:10 PM
Da noi am ajuns la Chisinau. Ieri toata ziua am dormit caci ma durea spinarea, dar azi la sigur va voi vedea.
Pozele inca-s pe disc. Dar am ceva pentru cuscra!
P.S. Cel mai aiurea e ca nu am apa de cum am ajuns acasa. si am chieltuit aproape toata apa florilor.
Melania
08-08-2004, 12:14 PM
fa, puteshestvinitza......noi cu [k] ne faceam asa planuri pentru dimineata asta......sa ne trezim pe la 5 (darpin la urma am renuntat la idea asta), sa o luam si pe Marcu...sa inflam baloane si sa venim cu dinsele la gara.....aaa, si tort am fi cumparat....da voi sheati facut? t r a d a t o r i l o r ....
vadim
08-10-2004, 11:23 AM
....tu uimeshti lumea pe zi ce trece :D :D :D :D
vadim
08-11-2004, 01:43 PM
ha ha ha :D :D :D
Melania
08-11-2004, 08:56 PM
ceva de felu....." a mne nekogda ne bivaet skucino.....potomushto ia soshol s uma!"
...se pare ca e despre tine, vadimas!
vadim
08-12-2004, 12:36 PM
ceva de felu....." a mne nekogda ne bivaet skucino.....potomushto ia soshol s uma!"
maine poimine toti ne vom ticni incetul cu incetul
vadim
08-12-2004, 12:38 PM
maine poimine toti ne vom ticni incetul cu incetul
cu astia de la mine de la lucru e imposibil sa nu te ticnesti la minte pursisimplu mii poh4i si ma cheama Vadim