Ati fost vreodata pe aceasta pagina?
Ce credeti despre ei?
MadAlex
07-28-2004, 01:55 PM
Ma intreb ce stimul au acesti oameni ca sa faca si sa participe la toate acestea, cred ca religia este un pretext.
luke_md
07-28-2004, 02:00 PM
asa este.
ce crezi despre aceasta?
pe mine ma intereseaza parera voastra despre astfel de activitati crestine opentru tineri
Daca nu intelegi l.rusa ei au pagini si in engleza
MadAlex
07-28-2004, 02:07 PM
Ma abtin sa am parere despre asa ceva, nu-mi pierd timpul pentru analiza a tot felul de "prostologii"
luke_md
07-28-2004, 02:13 PM
si totusi ai facut o analiza deja, spunind ca sunt prostolgii.
In baza la ce? ai putea argumenta?
Am vazut ca te mai plimbi prin "religie", inseamna ca te intereseaza ceva de aici. Interesant, ce?
MadAlex
07-28-2004, 03:10 PM
In primul eu privesc religia mai mult ca o stiinta si nu ceia ce avem in zilele noastre ce as putea clasifica ca o propaganda cu scopul de a face bani. Si daca si citesc materiale pe tema data, o fac pentru a-mi satisface curiozitatile, si nu a impune ideile mele si concluziile altora. Multi confunda religia cu credinta, nu poti sa impui omul sa creada in religie.
Vladmr
08-02-2004, 04:40 PM
Teologia la baieti e cam primitiva (din cate inteleg, fac un studiu biblic mai serios in grupuri la domiciliu la lideri), in schimb, muzica e super!!! Un rock crestin tare "zavodnoy" - desi e o inovatie cam controversata - mai ales intalniri de tineret de sambata seara seamana mai mult cu discoteca, cu dansuri si concursuri. Dar mie-mi place. :D
Kory
08-25-2004, 12:50 PM
Salut tuturor.
Vladimir, nu stiu ce te-a facut sa crezi ca teologia la baieti ca cam primitiva. Din cate stiu eu si din modul cum se predica la ei Cuvantul lui Dumnezeu cred ca in privinta aceasta la ei totul e-n ordine. Parerea mea ca sunt o biserica dinamica cu oameni ce-L iubesc pe Dumnezeu si sunt implicati in lucrare. Mai mult decat atat: sunt un exemplu. Admir entusiasmul si zelul cu care lucreaza. Si principalul - lumea (mai ales tinerii) vin la ei, ineamna ca le place! Si Slava Domnului! Cu cat mai multi in biserica cu atat mai putini prin "bordeluri" si puscarii. Nu?
Kory
08-25-2004, 12:50 PM
Salut tuturor.
Vladimir, nu stiu ce te-a facut sa crezi ca teologia la baieti ca cam primitiva. Din cate stiu eu si din modul cum se predica la ei Cuvantul lui Dumnezeu cred ca in privinta aceasta la ei totul e-n ordine. Parerea mea ca sunt o biserica dinamica cu oameni ce-L iubesc pe Dumnezeu si sunt implicati in lucrare. Mai mult decat atat: sunt un exemplu. Admir entusiasmul si zelul cu care lucreaza. Si principalul - lumea (mai ales tinerii) vin la ei, ineamna ca le place! Si Slava Domnului! Cu cat mai multi in biserica cu atat mai putini prin "bordeluri" si puscarii. Nu?
[K]
08-25-2004, 02:56 PM
bay, da shi au SUPERSONIC MINDZ cu religia? am vazt acolo ghitare shi nu shtiu shi....
ori ei canta - sant o oitza pierduta, vina shy ma cata?
luke_md
08-25-2004, 04:20 PM
De fapt din cite stiu eu, aceasta formatia exista pentru ca sa spuna oamenilor despre Dumnezeu si iubirea Lui fata de oameni. Nu imi place cuvintul religia, cu el mi se asociaza un set de reguli, ce omul trebuie sa urmeze. Insa Dumnezeu este viu, si vrea relatie cu noi si nu reguli de urmat. Si baietii despre asta cinta.
deci, ramine sa decizi daca e religie sau e vorba de o relatie vie...
e parerea mea...
[K]
08-25-2004, 04:37 PM
gata , m-am lamurit cu ei....
ca vazusem afishe prin orash... da nishte afishe de-ti sareau ochii din cap. zic: oho! tre sa shie sheava super...
Kory
08-26-2004, 10:07 AM
Hei, [K]
Dar, de fapt ce asteptari ai avut de la SUPERSONIC MINDZ vazand afisele lor prin tot orasul? Ai crezut ca va fi ceva de felu "...everybody, everybody" - fara mare sens? Pai mai sunt si formatii, care mai introduc si ceva continut in muzica lor. Cu regret, cred ca nu cunosti prea multe formatii care canta muzica cu continut crestin, pentru suflet? Si canta deseori mult mai interesant si mai profesionist decat multi interpreti de muzica usoara care au invadat ultimul timp scenele, dar care, la drept vorbind, nu costa prea mult.
[K]
08-26-2004, 12:45 PM
Kory, nu, nu shtiu absolut nici o formatzie ce canta muzica creshtina... Nici nu ma gandeam ca ei pot canta asha ceva cand am vazut afishele...
Si canta deseori mult mai interesant si mai profesionist decat multi interpreti de muzica usoara care au invadat ultimul timp scenele
sa vezi ce muzica "ushoara" eu ascult - tzi-ai pune mainile yn cap...
Kory
08-26-2004, 05:00 PM
Nu cred ca mi-as pune manine-n cap...
Ei, dar ne-am cam abatut de la tema.
Las populatia sa se exprime la tema propriu zisa.
Numai bine! :)
freejerk
09-21-2004, 05:44 PM
Acesti horosho sunt ca ciuma molipsitori si evident incearca sa raspandaesca secta in randurile toturor ca comunistii :) Cihar ma amuza site-ul si ideea in general. Kory eu ascult muzica grea care canta cu mai mult sens in cuventele lor decat multe alte formatii "crestine" de genu Supersonic. Get lost.
[K]
09-21-2004, 06:57 PM
ca de tipu shi sta la tine pe avatar,da? :D asheea-i papusha voodoo? shy shi album yi ashela?