PDA

View Full Version : de ce ma "confusati" sau personality diffusion

Ingula
07-23-2004, 08:04 PM
De ce sunt unii pe acest forum care au cate 2-3,.10..n nickuri...???de ce nu pot sa foloseasca doar unul si sa spuna totul ce au de spus?
de ce unii pretind a fi 10 persoane diferite?
nu au ce face si incearca sa isi gaseasca o ocupatie in viata???
de ce se ascund unii ca sa nu stim noi cine e online la un moment anumit??
ma intreb "why do you have to go to that extent? who cares?

dune
07-23-2004, 11:48 PM
si eu ma intreb de multe ori aceiasi chestie, ma tot intreb de ce unii nu invata din ceia ce vad in jur si continua sa insiste in cele mai crincene moduri asupra unuia si aceluiasi lucru, desigur radu imi nimereste inexplicabil printre cuvinte aici...

de multe ori am tentatia sai explic lui radu cum ii cu viata, cum stau lucrurile cu societatea, cu cei care vin care se duc, dar cum si intelegerea mea ii limitata as ajunge intro situatie in care radu defapt ar ramine la aceleasi argumente cu care sar incepe discutia. totusi, tot ce pot zice ii sai recomand lui si altora de tip sa fie sinceri, sa inceapa sa fie sinceri cu lumea din jur, sa fie sinceri cu dinsii, si eventual poate se rezolva intrebarea, iar pina cind tot pe vechi...

Gigolo
07-24-2004, 02:27 AM
sa stii dunel-banel ca daca ar fi fost dupa mine atunci as fi ramas cu acelasi nick Radu si nu mai era nevoie de atitea clone...
dar ce sa-ti fac daca la insistenta lui redneck si lia, radu este macit de fiecare data cind se iveste ocazia?
ca a spus ceva impotriva americoshilor, ca nu i-a placut liei sau lui filea si iaca asa e banat radu de fiecare data cind hotaraste cuplul lia-redneck -> perechea de moldovenisti moderni si contemporani :wtf:

gr8dude
07-24-2004, 12:32 PM
consider ca Ingula a avut in vedere altceva: oameni care au diferite nickname'uri, toate fiind active. unii fac asta pentru studii - sa observe cum reactioneaza cineva la o replica... altii o fac incercind sa puna mina pe o fata sau pe un baiat ;-) exista si alte exemple.

cit despre Radu, nu stiu unde e radacina conflictului, dar din mesajele pe care le-a scris 'fiind alcineva', n-am gasit unde e problema... in orice caz scrie mai organizat decit scriu unii 'normali' :-)

catre administrator,daca stiti ca iar va crea un user now, si oricum va scrie ce are de scris... de ce sa nu-l lasati sa existe? eu cred ca libertatea tot poate fi o metoda de constringere.

lia
07-24-2004, 12:38 PM
cit despre Radu, nu stiu unde e radacina conflictului, dar din mesajele pe care le-a scris 'fiind alcineva', n-am gasit unde e problema... in orice caz scrie mai organizat decit scriu unii 'normali' :-).

Da, mai ales atunci cand pune pe toate forumurile acelashi text, referitor la fotografiile Melaniei! Sau cand injura "tyrfele" shi "bayshii" pe forumrile Integrare Europeana, Poltica sau Ciuleandra... Sau cand scrie ca se va arunca de pe munte din dragoste pentru Vio, shi nu raspunde la rugamintzile forumishtilor care il consoleaza de a da un semn de viatza, iar mai tarziu revine ca sa o injure public pe Vio, shy zaodno shi pe celelalte fete - fara nici o remushcare shi fara sa reactzioneze in vreun fel la mesajele pline de simpatie care i-au fost adresate... :ciupos: Un model de "organizare", ce sa mai zic. :D

BetterDayz
07-31-2004, 05:20 PM
Nu cred ca e o idee buna ca un iuzver sa aiba mai multe conturi...insa cateodata esti nevoit...
Mi s-a intamplat sa fiu banat...doar ca Liutzei si lu' radneok...nu ja prea "convenit" nishte posturi ale mele...si m-au turnat admin-ului sau moderatorului zeidrik...de parca as fi Radu....care stie toata lumea ca e banat automat din moment ce e depistat... :wtf:
Si tot n-am auzit skuze din partea pretenilor...:)
Anyway astia doi nu prea mai au zile multe pe forum...daca continua cu propaganda si provokarile offtopik...deja sunt prea multzi impotriva lor :tu_mori:

2008.