PDA

View Full Version : Britney - Everytime

kedd
07-22-2004, 11:21 PM
Atsi vazut clipul? Poate cineva sa traga un comentariu literar? Ce-o vrut fetitsa sa zica? ca pentru mine clipu ii foarte "deep" :-)

Valerika
07-22-2004, 11:41 PM
comentariu literar nu pot sa fak....
da clipu l-am vazut.......desi nu pre m-o impresionat....cantecu imi place....... e ceva foarte lin....linishtit......imi place........
dar dupa ,,toxik" asta o fost kam ...

deleanu
07-23-2004, 01:32 AM
Eu propun moderatorilor sa inchida aceasta tema deoarece este tema aparte ce tine de muzica Pop!!!si ingeneral!!!cei cu voi copiilor???nu vede-ti ce gen de muzica e discutat pe acest forum??mai mult domneshte muzica Underground(adika Rock,trance,house,rap si r&b).
Asa ca lasati-o mai moale cu Popsaua asta ieftina!!!Au pus si Americanii o tar.fa sa cante si toti proshtii si proastele o asculta.Da ce sa mai vorbim de clip!!!Romantica suge!rata de BRitnei HUi.RS,poate fi descifrata in felul urmator"Hai sa facem pipi impotriva vantului!!!....si dupa asta o sa vedem rezultatul....Daca intradevar vrei sa te inpresioneze vre-un clip uitete la "Smack my bitch up" de Prodigy ori la clipurile lui Rammstein.Iar dupa asta fa comparatie cu "marioneta"asta comerciala BRitney Spears!!!

Bad And Mad
07-23-2004, 03:19 AM
Deleanu, nu ai dreptate, poate si e o zdreantza Britney, poate doar prostii o si asculta, dar au si ei dreptu' sa asculte muzica lor preferata :)
In rest sunt de acord cu tine, doar exemplele nu-s chiar adecvate, ai ales niste proecte comerciale, care se deosebesc de tarfa de Britney prin 2 lucruri:
1 Nu au siini si nu-si arata fundu' :)
2 Cinta un alt gen de muzica...
Aproape totzi cintaretzii care cistiga bani buni se prostituiaza...

mxx
07-23-2004, 04:47 PM
tare m-am revoltat
mai oameni, voi va datsi seama catsi fani are fata asta yn toata lumea?
shi totsi acuma sunt siguri ca sinuciderea este cea mai buna solutsie la cea mai mika cearta
:(
tare prostesc
shi tare aiurea
cantecul e fine

amelie
07-23-2004, 09:27 PM
da' chiar demult nu s-au deschis teme de-astea tampite pe Hop sh'asha shi chiar mi s-a trezit un fel de melancolie deschizand-o...
bai, britnI sux, da' tema-ni plashi :D ...

dune
07-23-2004, 11:52 PM
mie piesa imi pare relaxanta si chiar neasteptat de sensibila, asta in contrast cu imaginea lui britney care inca persista si care e destul de departe de ceva sensibil si emotionant... de asta intrun fel sau altul nu am incredere in piesa, simt de parca britney deja devine fata asta inocenta care a obosit de lume, desi pina la urma toti sintem oameni, si toata lumea are ceva inocenta in suflet, undeva cumva...

kedd
07-24-2004, 12:31 PM
Eu propun moderatorilor sa inchida aceasta tema deoarece este tema aparte ce tine de muzica Pop!!!si ingeneral!!!cei cu voi copiilor???

Eu propun moderatorilor sa baneze orice copil care nu respecta drepturile exprimarii libere a celorlaltsi copii! :lol:

acidrock
07-24-2004, 07:08 PM
Aproape totzi cintaretzii care cistiga bani buni se prostituiaza...

CHIAR????
si cine ma rog le este proxenet???

deleanu
07-25-2004, 01:14 AM
doamne Kedd,tocmai ma sperii!!!cand ma gandesc de cata maturitate dai tu dovada,prin raspunsurile tale :ciupos:
....Si acum hai sa vorbim sincer!!..Tzie chiar iti plac astfel de teme gen:3sud est,Britney Spears,Zoofil X,....mie personal astfel de teme mi se par putzin b.oryte!! :te_tai: Nui nici o problema!! :wink: lasa omu'sa se exprime.....dar sa nu deschida teme unutile si "copilareshti"

P.S----Imi pare bine ca esti un copil mare :lol:

gila
07-27-2004, 03:48 PM
bai, Britney asta-i sila.... ce voi intselegi in "muzica"

catyusha
07-27-2004, 11:24 PM
ei..
davai shi ni-om sinucide...
fata are bani pre multz shi nu shtie pi shi sa-i dei...
de ar shti kytz bani kosta o ynmormyntare...
ap ar da faliment numa gyndindu-se la asta....
vai shy amar...
iak mxx o zys ghini...
sunt o groaza de kopilashi inocentzi shi prostutzi kare o urmeaza...
sheva di genu ...daka s arunka ea pe fereastra ...s atunka shi ei..
shy va mai miratzi de ce sunt atytea cazuri de sinucidere la shtirile de la ora 5..

2008.