Nu am incercat sa caut pe forum daca mai sunt topicuri de acest gen, oricum vreau sa intreb populatia ce parere au despre asta?
Ingula
07-15-2004, 07:36 PM
iodus, la ce te referi??? precizeaza please.. lectura fantasy?
i0dus
07-15-2004, 07:59 PM
Ups... sorry ma refeream la lectura .
Spre exemplu, cred ca multi au auzit de Lukianenko, da?
Ce parere spre exemplu aveti despre ночной Дозор. La citit cineva?
P.S. Este vorba de un roman pentru care rusii au facut un film anul acesta.
Ingula
07-15-2004, 08:15 PM
un nou discovery Reymond Feist...(or very close to it)... cu ciclul de Riftwar Saga.... excellent.
i0dus
07-15-2004, 09:15 PM
Imi Place Zeleazny, shi mifologia lui Asprin. :)
[K]
07-16-2004, 09:45 AM
da yn shi consta anume Fantasy? nishodata n-am shetit asha o cartishica.... principalu sa shie SF shy ni-o cazut la sufletsal...da?
axeltron
07-17-2004, 12:41 AM
[K] .. you ARE OUT OF SPACE MAN :) ... duti si ti scalda :) si cind hotarasti sa citesti seva Fantasy .. adreseazate :))))
btw. sini acolo o scris mai sus despre Riftwar Saga ... a lu Feist .. zuppa :) numa ca nu-i chiar sini stie si nou :))) .. dar "Magul" super :)
Ingula
08-01-2004, 08:33 PM
[K] .. you ARE OUT OF SPACE MAN :) ... duti si ti scalda :) si cind hotarasti sa citesti seva Fantasy .. adreseazate :))))
btw. sini acolo o scris mai sus despre Riftwar Saga ... a lu Feist .. zuppa :) numa ca nu-i chiar sini stie si nou :))) .. dar "Magul" super :)
pentlu altii nu-i nou, pentru mine e :D magul e bun.. insa pe mine ma enerveaza Pug:)
PiggyEFromHell
10-29-2004, 09:32 PM
Incearca si George R. R. Martin - "Calea crucii si dragonului" si mai multe din astea, sunt interesante. Mai sunt la el si SF+Fantasy cum ar fi "Zburatorii Noptii" sau "Un cantec pentru Lya" aparute la ed. Teora, anul nu stiu, sorry.
[K]
10-30-2004, 10:43 AM
da axel shtiu ca ys out of space... nie yn ultimu timp nu-i ajiunje timp nish sa ynvatz biletele la shoferie... da shini acolo dzyshe de nocinoi dozor? asta-i fantasy? fantasy asta e Lord Of The Rings, sau film: Conan the Barbarian.... asta-i fantasy... da Saga nu shtiu care dispri shii? poate ma apuc shy eu sa shetesc cumva... of, am atatea de citit nish nu shtiu cu care sa yncshep!
i0dus
10-31-2004, 01:36 AM
K, eu aveam in vedere ceea ce ascris Lukianenco, nu ceea ce au filmat rushii, in filmul cu acelashi nume.