PDA

View Full Version : banere pe moldova.net?

dune
07-04-2004, 11:34 PM
va rog sa cititi atent shi sa va ginditi pentru o clipa la ceia ce scriu aici

consideram optiunea de a plasa un baner pe moldova.net de dimensiunea 468x60 in partea de jos a paginii ca parte a programului de banner exchange de pe ad.md.

e important urmatoru detaliu: banerul are sa apara numai pentru oaspeti, la loginul pe forum, banerul dispare. adica membrii forumului nau sa observe nici o diferenta pentru ca banerul va aparea numai pentru lumea neloginuita pe site, adica oaspeti.

scopul banerului in asa caz ar fi de a promova forumul si a aduce mai multa lume pe aici. rolul mesajului curent ii de a descoperi parerea lumii de pe forum fata de o astfel de 'actiune' din partea noastra... astept raspunsuri sau alte sugestii poate...

Melania
07-05-2004, 12:01 AM
da baneru are sa fie numa atunci cand se va deskide site asta a nostru sau si pe altele?

dune
07-05-2004, 12:02 AM
baneru are sa apara pe fiecare pagina a forumului, si pe index si atunci cind te uiti la mesajele dintro tema si cind raspunzi, etc. nu poti scapa de dinsu :) dar apare numai daca nu esti loginat, cum te loginezi baneru nu mai apare nicaieri...

Melania
07-05-2004, 12:30 AM
da pe alte site-uri?

dune
07-05-2004, 01:02 AM
care situri? tip la pixel? se poate pune si acolo, dar ii mai complicat cu implementarea, dar ma rog sa facem ceva si dupa asta sa vedem daca este vreun folos...

imported_Oleg
07-05-2004, 01:10 AM
cred ca ar prinde bine..
cit despre promovare - dune, e vreo statistica cu nr de vizite ale utilizatorilor logati vs userii anonimi?

PS. Potzi pune width=0 height=0 la banner pentru utilizatorii deacum log'atzi :wink:

coolgreetings
07-05-2004, 02:22 AM
Eu-s pentru...
Ideia este buna...
Demult ma gandeam ca ar fi cazul ca pe forumul nostru sa mai apara niste banere ca sa ne cunoasca mai multa lume...

lia
07-05-2004, 02:32 AM
Din cate shtiu eu, alte forumrui renuntza la banere, pentru ca nu sunt eficiente, doar suparatoare... Dar... cam ce fel de baner va fi?

gr8dude
07-05-2004, 08:03 AM
nu cred ca bannerul este masura cea mai eficienta de atragere a userilor noi [insa nici nu pot propune altceva].

si daca spuneti ca userul inregistrat nu va fi incomodat, atunci "go go go!"

oricum oamenii care doresc _tare_ sa scape de banere, stiu cum s-o faca.

aha, inapoi la propuneri, poate ca:
facem niste tricouri cu logo+motto - asa ceva as purta cu placere [atit timp cit sunt de acord cu ceea ce scrie acolo, si are un design wow]
sau vre-un chipiu [tot cu design gustos], cu toate ca nu-k skimb pe al meu in nici-un caz [unless oferiti ceva de WOWori mai bun]

evident ca designul celor mentionate va fi facut cu participarea userilor, si poate ca vor fi mai multe variante, si desigur ca userul suporta cheltuielile de printing si altele.. ca sa achite sinecostul [+delta] produsului

ce ziceti? nu e atit de maret ca reclama la televiziunea nationala sau bannere aninate prin oras, dar tot e ceva; si se omoara cu singe rece 2 iepuri [un iepure si un epure]

Black
07-05-2004, 09:54 AM
10X PENTRU BANER!

zopiryon
07-05-2004, 10:10 AM
daca ai jos, si ai visibil numa pt ce'i nelogati, nu vad nici un dezavantaj in banere, asa ca merita de incercat...

dnd
07-05-2004, 06:39 PM
se poate de incercat pe o perioada de timp...ca mai apoi de va avea efect pozitiv...va putea sa ramina...

Sniffer
07-05-2004, 07:42 PM
Atit timp cit nu o sa deranjeze Membrii , foc inainte ! E o idei poductiva!

_victor_
07-05-2004, 08:06 PM
Eu-s pentru...
Ideia este buna...
Demult ma gandeam ca ar fi cazul ca pe forumul nostru sa mai apara niste banere ca sa ne cunoasca mai multa lume...

Eu o chestie nu inteleg, lamuriti-ma si pe mine ... cum sa ne cunoasca lumea, daca punem baner la noi pe site???? Sau aveti in vedere un schimb de banere cu alte situri? Adica sa punem si noi banerul nostru la ei pe site ...

imported_Oleg
07-05-2004, 08:52 PM
Eu o chestie nu inteleg, lamuriti-ma si pe mine ... cum sa ne cunoasca lumea, daca punem baner la noi pe site???? Sau aveti in vedere un schimb de banere cu alte situri? Adica sa punem si noi banerul nostru la ei pe site ...

Ad.md - schimb de bannere (banner exchange)

animaluts
07-06-2004, 10:29 AM
dune, o mica intrebare, chestia asta doar pentru a face o reclama la site, sau ceva de gen ( pay per view, pentru fiecare vizitator acolo 0.05$ ) ceva de genul acesta..

imported_Oleg
07-06-2004, 12:16 PM
dune, o mica intrebare, chestia asta doar pentru a face o reclama la site, sau ceva de gen ( pay per view, pentru fiecare vizitator acolo 0.05$ ) ceva de genul acesta..

consideram optiunea de a plasa un baner pe moldova.net de dimensiunea 468x60 in partea de jos a paginii ca parte a programului de banner exchange de pe ad.md.

http://free.ad.md

animaluts
07-06-2004, 02:00 PM
Oleg :) sorry eu nu am fost atent la faptul ca e de pe ad.md.. :)

dan_the_man
07-07-2004, 09:32 AM
-20x pentru banner
sucks anywayz :desovel:

dune
07-20-2004, 12:42 PM
dupa cum puteti observa am adaugat un baner 100x100 in partea de jos a paginii care apare numai pentru oaspeti. dupa login banerul respectiv nu mai apare. vom publica statisticile dupa baner in fiecare luna pe forum pentru a vedea rezultatele participarii la programul de baner exchange (1ha.ad.md).

Victor Prohnitchi
07-29-2004, 12:40 PM
Aceasta tema a a fost deschisa daca nu ma gresesc dupa ce au fost publicate statisticele vizitelor pe moldova.org, oricum...

... analizindu-le puteti vedea ca avem peste 100.000 (o suta mii) de afisari lunar. Ce inseamana sata in cazul in care Baner Bank-ul ofera rata de schimb 10:9? Pai nimic altceva decit faptul ca banner-ul moldova.net va fi afisat lunar pe alte site-uri care teoretic au trafic de vizitatori destul de mare in proportie de 90%, sau de 90.000 de ori.

Spunea cineva mai sus ca nu e eficient schimbul de bannere... da? si daca nu poti propune altceva????

In general, schimbul de bannere se dovedeste a fi unul din cele mai eficiente (Gratuite) metode de promovare a imaginii site-ului. Doar ca in RM este o problema, afara de ad.md si infopit.net nu exista un alt serviciu de schimb de bannere, afara de ad.try.md care este al rusilor...

Propunerea mea este ca bannerul sa nu fie lasat doar pentru vizitatorii anonimi, ci pentru toate categoriile (ma refer si la grupuri). Nu cred ca banner-ul care sta jos, si care la care de cele mai multe ori nu atragi atentia deranjaza atit de mult, doar facem un serviciu nou si comunitatii in care purtam discutii,... imi amintesc in acest moment discutiile care se purtau pe moldova.net acu doi ani cind intriga la anumite teme ca politica, economie si integrare europeana era foarte mare, faze care permit schimbul de lincuri la tematice cu alte site-uri.

Apropos, tre sa vedem si ce propun site-urile romanesti referitor la schimbul de bannere, oricum pe rusi nu-i intereseaza

sus
07-30-2004, 05:32 PM
1. bannerele de 100x100 sunt mai putin eficiente decat 486x60
2. in romania nu sunt retele de baner exange mai avantajoase decat la noi o rata de schimba de 10:9 nu o sa gasesti (poate doar la traficdublu.ro)

dune
07-31-2004, 10:03 PM
da, eu am aplicat si pentru programu cu 468 insa nishi pina amu nimeni nu nio raspuns. de asta eventual mam gindit ca poate aplic pentru 100x100 sa vad cemi zic acolo...

sus
08-10-2004, 06:13 PM
aceeasi persoana raspunde pentru ambele retele de bannere mai incearca o data si daca nu spune si eu o sa-i telefonezi

i0dus
09-01-2004, 10:48 PM
Chestia cu banerele si cu login-area, propuse de Dune... o sustin :)

E chiar super...
Odata ce nu ai un account pe moldova.net... mai uitate si la reclama :)

2008.