apoi bre, ai apasat pe desene ca se fac si mai mari... sau tu zishi de aestea mari???
Melania
07-04-2004, 11:33 PM
ap eu imi stricam okisorii la ashela mititele, bre......
dune
07-04-2004, 11:36 PM
:) sorry pentru "bre", nu stiu de ce dar am crezut ca dnd o scris primu tau mesaj... amu imi dau seama ca defapt tot tu erai si nu inteleg cum de am ajiuns la asa o concluzie...
Melania
07-04-2004, 11:41 PM
da de ce te miri asa de concluzia mea? :wtf: am zis cumva vreo prostie?
dune
07-04-2004, 11:42 PM
stai putin, eu zishem de concluzia mea...
Melania
07-04-2004, 11:46 PM
mda...is cascata!!!
dune
07-04-2004, 11:48 PM
iaka na :)
dune
07-04-2004, 11:49 PM
adica eu am vrut sa zic "poftim" in loc de "na" da so grabit degetele sa apese pe tastatura rapid...
Melania
07-04-2004, 11:57 PM
dunel eu iti spun ...lumea ar putea sa nu inteleaga liubeznostile estia a noastre noctrune!
dune
07-05-2004, 12:00 AM
tre sa intoarcem probabil discutia cumva spre statistici si luna iunie, capoi shineva a mai zishe ca tipa avem reguli pe care nishi noi nu le respectam...
dnd
07-05-2004, 06:32 PM
apoi railor dnd o apasat primu pe link shi poate domnu' admin s-o incurcat oleaca...
da iaka la statistica cu zonele lumii, cineva din asia ne scrie...da daca mai afisai si din ce orase...sa aflu din curiozitate...
xx
07-27-2004, 11:50 AM
Tat ii bine, numai ca unica problema ii ca userii sa nu confunde "vizitatori pe zi" cu "hits by day" ca asta ii chestie diferita, vizitatori is cei unici, hitsurile is incarcari de pagina.
Si a doua problema unica ii ca reinvigorate nustiu cum calculeaza vizitatorii unici, da o face gresit, vizitatori unici reali de obicei is cam de vreo 5-10 ori mai putin decat arata ei. Eu imi inchipui ca se intampla cam chestia urmatoare: in primul rand nu foloseste cookies si considera ca vizitator unic orice ip nou, si in al doilea ii calculeaza pt. fiecare pagina, si asa cum codul ii inclus in footer.tpl, am impresia ca el calculeaza ipurile unice de pe index.php+de pe viewforum.php+viewtopic.php etc.
L-am folosit si eu, pana cand mi-am dat seama de chestia asta . Statistici corecte le arata counterele gen iplog ;-)
Ps: ramai un pic dezamagit dupa ce treci de la reinvigorate la un counter corect, toate miile celea de pe reinvigorate asa de frumos arata.. ))