PDA

View Full Version : Cosmaruri de noapte

Melania
06-28-2004, 04:20 AM
sa vorbim despre visele urite ...

de ce le visam?
cum reactioneaza creiru nostru la ele?
ce semnificatie au?

si daca ne fac rau?

eu una, visez foarte des urit....de ce? idee nam.....mi se intimpla sa ma trezesc inspaimintata.....sau plingand....

vitalic sprinceana
06-28-2004, 04:27 AM
sunt multe teorii despre vise..chiar bunelul freud s-a ocupat de asta..dar nu ma linisteste...faptul ca visul urat e poate reflectarea unui stres are pentru mine aceeasi importanta ca si interpretarea visului urat ca semn al unei boli,sau nenorociri...uneori se intampla sa visez urat in momente in care ma astept la asta cel ami putin..cand sunt langa EA, sau...cand totul in jur e atat de frumos..si bine..si doar eu ci visele...cand eram micut ma temeam sa dorm lu lumina stinsa,acum prefer sa dorm ascuns sub plapuma...de cele mai multe ori,visul urat la mine incepe cu un motiv frumos..un sarut visat...un peisaj linsitit...sau o iarna cu fulgi care cad-cad..si la un moment...o intorsatura,cea mai tampita si mai groaznica....si adio somn...

pashtashunea
06-28-2004, 06:26 AM
eu nu-mi pot aduce aminte ce-am visat :(

Mirabela Iucu
07-14-2004, 11:03 PM
Mda...viatza de zi cu zi e cel mai urat cosmar al meu :hahaha:...glumeam...
Un vis obsedant si urat al meu este acela ce se intampla atunci cand nu fumez seara inainte de a dormi...visez ca lucrez la o fabrica de tigari si prin fatza mea trec milioane de tigari pe care eu nu am voie sa pun mana...si uite asa ma trezesc inspaimantata in miezul noptii si imi aprind o tigara... :crazy:

vio
07-15-2004, 10:27 AM
Bine, chiar in noaptea asta m-am chinuit mult in visul meu.
Pe linga faptul ca profa de matematica ma gruzea din cauza unor rechizite si eu ca intotdeauna tremuram in fatsa ei, a mai fors o intorsatura de vis si se facea ca am intat intr-un castel din care nu mai puteam ieshi, era imposibil sa gasesc ieshirea...

Mirabela Iucu
07-28-2004, 04:12 PM
Psihologii sustin ca ale noastre vise reflecta de fapt subconstientul nostru... :crazy: ...in cazul asta eu sunt nebuna...:hahaha:

gr8dude
07-28-2004, 05:16 PM
eu nu am cosmaruri.

maximum ce mi se intimpla este SP [sleep paralisys], numai ca nu stiu de ce - pe mine aceasta experienta nu ma inspaiminta (din contra - imi place), pe cind conform statisticilor, oamenii se tem de treaba asta mai mult decit de cosmarurile simple.

cind eram mic, aveam asa un fel de gluck... nu pot sa spun ca era un vis.. dar era ceva ce 'simteam' noaptea.. era ceva vizual, si auditiv.
inchipuite-ti o suprafata lina, perfect neteda... calma.. ideala.. alba.. care instantaneu incepe sa se deformeze, sa se shimbe in niste culori care-ti taie privirea. aceasta incepe spontan, dureaza citeva clipe si apoi toata treaba se linisteste iar. sunetul era ca si imaginea, la inceput ceva calm, iar apoi se transforma in haos.

atunci eram foarte mic, nici la scoala nu umblam. aceste experiente ma inspaimintau, eu nu puteam sa le descriu, si nu intelegeam rostul lor.

acum ma uit in urma, si-mi zic "sarmanul copil, cum de a trecut prin asta?"

IONIX
07-29-2004, 02:35 PM
unii au cosmaruri cind privesc seara filme de groaza :o

Mirabela Iucu
07-30-2004, 01:13 PM
Cred ca astea sunt cele mai " banale " cosmare...te uiti seara la un film de groaza si apoi noapte ups...ai cosmar :lol:
In sprijinul teoriei ca visele ( frumoase sau cosmare ) sunt de fapt reflexii ale subconstientului, s-a demonstrat ca atunci cand un individ se gandeste intens la ceva inainte de a adormi, in vis vor aparea si acele imagini sau personaje la care s-a gandit...depinde doar de turnura pe care o iau lucrurile : vis frumos sau cosmar :crazy:

IONIX
08-02-2004, 12:26 PM
unele vise sunt parca niste preziceri :o
citeodata unele fapte iti par cunoscute, pe care probabil le-am vazut in somn :roll:

vadim
08-06-2004, 03:13 PM
si daca ne fac rau?

Desigur, exista unele afirmatii, cum ca unele vise ne pot ajuta la preintimpinarea unor anumite intimplari.

vadim
08-11-2004, 12:57 PM
da eunt vise care dupa un timp oarecare te interbi ca ai mai vazut epizodul acesta de multe ori mi sa intimplat asa ceva,cred ca visele sunt ceva ce trebuie sa ti se intimple sau cine naiba stie ce e acesta vis :(

Melania
08-11-2004, 08:36 PM
vadimake......astai deja vu! :lol:

Melania
08-11-2004, 08:40 PM
noaptea asta.....am crezut ca mi se rupe creieru in timpu somnului.....am visat urit...foarte urit......era haos, multa lume....nimik clar...totu negru....zgomot....doamne ca mam trezit ca capusheanu mort!

ca urmare...ziua a trecut porcos!

Mirabela Iucu
08-11-2004, 09:48 PM
Intotdeauna cand am un cosmar urat ziua ce-i urmeaza e de rahat...iar seara urmatoare imi impun sa visez frumos...si ma gandesc la sufletul meu pereche...si tot e ok :crazy:

vadim
08-16-2004, 11:43 AM
vadimake......astai deja vu! :lol:
Ti-ash rugate fara vadimake eu tsie nutsi zic Melanoaia hai sa avem cit de cit stima unul fatsa de altul O.K

vadim
08-16-2004, 11:50 AM
poate ca sa scapam de cosmaruri noapte ar fi bine sa ne mai facem cruce inainte de somn si poate atunci nu vom visa asha urit

Melania
08-16-2004, 10:28 PM
cate 30 de matanii inainte de somn ....obligatoriu! :hail: :hail: :hail:

haideti sa va zic....acum cateva zile...am dormit intrun lok nou....si se zice ca de cate ori dormi undeva unde nu ai mai dormit tre sa fii atent la ceea ce visezi, ca ai putea sati vezi ursitu in somn....

binnnne, na fost si cazu meu...am dormit oribil!

da altceva am vrut sa va intreb....voi credeti in asa ceva? o fi vreo superstitie....vreo vrajatorie sau ceva....dar stiu lumea care a visat si caruia i sa implinit visu....

voi ce credeti?

www.cbi.ro
08-17-2004, 01:27 AM
Cit de mult te afecteaza ce se intimpla in jurul tau ? Esti optimista ? Poti sa faci ceea ce iti place in viata ? Sa faci ce vrei ?

vadim
08-17-2004, 10:52 AM
este ceva si in vise dar cu cit mai mult te aprofunzi in asha ceva cu atit mai mult incepi sa crezi in asta,nu trebuie de luat totul in cap, spre exemplu eu am visat dushmanul meu de moarte l-am vazut in vis ceia ce si este in realitate acum paradox

www.cbi.ro
08-17-2004, 12:56 PM
Pot sa fac fel si fel de analize - dupa cum cred ca se potate observa - cine citeste mesajele mele se poate prinde destul de usor - dar pentru asta am nevoie de date. trebuie sa cunosc omul asa cum e el.

in general visele au legatura directa cu maniera fiecaruia de a percepe viata si modul sau de gindire. Un om de ex foarte credicios sau fricos gindeste cu totul altfel decit unul care este foarte stapin pe sine, frica si stapinirea de sine tin de felul fiecaruia de a fi, fel care se poate intr-o oarecare masura educa. De exemplu sa ne gindim la o fata care nu suporta sa vada singe. De fapt ce este asta. Este o asociere directa cu frica, cu durerea provocata de o rana. Se poate scapa de aceasta frica prin sport - adica intarirea fizica a organismului - si printr-un antrenament usor in domeniul medical. De ex analize pentru stabilirea grupi, analize la care se face o intepatura in deget. Apoi tot mai mult. De asemenea se poate face cu filmulete medicale alese astfel incit sa nu-l socheze pe cel care se antreneaza. Cu timpul se va obisnui cu ideea ca singele este o parte din noi si ca il putem vedea foarte bien asa cum ne vedem mina sau piciorul sau parti mai intime ale corpului care in definitiv exact asta sint toate - parti ale corpului. Pe unele nu le vedem pentru ca sint acoperite dar nu sint cu nimic mai exceptionale decite restul. Este doar o iluzie provocata de o un mod de gindire prost format. Acest mod de gindire se poate corecta.

Referitor la fizic: dezvoltarea fizicului are efecte directe asupra intelectului si modului de gindire. In timpul dezvoltarii musculaturii pot sa apara mici accidentari care fac subietul sa se obisnuiasca putin cu durerea, cu o singerare mica etc. in plus se modifica treptat metabolismul si cantitatea de anumi9te substante care circula prin organism ceea ce are o influenta puternica si benefica asupra creerului.

In rest modificarea ideilor preconcepute este o chestiune de educatie si autoeducatie. Subiectul trebuie sa gindeasca logic si sa mediteze profuncd daca temerile si frustrarile pe care le are au o baza reala (adica daca are vreun motiv real sa se steama de ceva sau numai asa in virtutea inertiei) sau nu. Trebuie sa se autonalizeze si sa vada daca ceea ce gindeste si ceea ce face sint lucruri logice sau nu si daca nu sint logice de ce gindeste sau face anumite lucruri. Punindu-si aceste intrebari o sa afle singur raspunsuri. E valabil pentru toata lumea.

De ce ziceam ca am nevoie de informatii ? Simplu. Un om poate nu se descurca sa faca singur treburile asta cu auto examinarea comportamentului si a gindirii. Din acest motiv poate fi foarte util pentru acea persoana sa spuna cuiva care se pricepe bine si care poate sa o analizeze obiectiv (nu subiectiv cu s-ar putea intimpla la autoanaliza) din exterior si fara sa fie afectat de temeri si frustrari. In plus o persoana stapina pe sine si pe situatii poate sa molipseasca prin fermitatea convengerilor sale subiectul si sa-i imprime mai multa incredere in sine.

Eu cred ca Melania sufera (cam mult spus) de lipsa de incredere in fortele proprii. Iar calculatorul nu o ajuta de loc. Daca ar invata mai multe despre calculatoare ar descoperi ca poate sa faca si singura niste lucruri si asta sigur ar ajuta-o mult, atit ca timp si energie consumata cit si ca satisfactie. Ar fi mai multumita si mai stapina pe sine.

Melania, cred eu ar trebui sa te gindesti sa inveti cit mai mult despre computere. Orice meserie e buna dar computerul il ai in fata si cu el te poti dezvolta mai rapid. cu cit vei reusi sa faci mai multe cu el cu atit o sa vezi ca in general poti sa te dezvolti si ca nu depinzi de cei din jur si o sa fii un pic mai midra de tine ceea ce o sa te ajute. Si am asa o presimtire ca o sa scapi si de cosmare.

Inca ceva: este posibil ca visele repsective urite sa aiba legatura si cu niste cauze bio-chimice din organism. Poate ai vreo carenta de vitamine sa minerale. Ar fi bine sa treci pe la un medic. Poate iti recomanda vreo vitamina cu multiminerale. Noi avem in romania o vitamina cu multimenerale foarte eficienta care se numeste Eurovita Multimineral. e facuta la Brasov. In caz ca la voi nu se gaseste poti sa folosesti Centrum care are exact aceeasi formula. Oricum consulta medicul inaite.

Vitaminele au in general un efect rapid si e interesant sa iei atunci cind ai cosmaruri sau lipsa de somn sa vezi daca apare vreo ameliorare a situatiei. Dar numai cu acordul medicului. Este strict necesar pentru ca poti sa mai ai vreo afectiune la care vitaminele cu multiminerale ar putea fi contraindicate si numai medicul iti poate spune daca totul e ok.

vadim
08-17-2004, 04:20 PM
am vrut sa va intreb....voi credeti in asa ceva? o fi vreo superstitie....vreo vrajatorie sau ceva....dar stiu lumea care a visat si caruia i sa implinit visu....

voi ce credeti?
stiu si eu asa fel de cazuri care li s-a indeplinit visul dar nustiu ce sa spun sunt oameni care se conduc dupa visurile lor in fiecare zi incearca sa-si intseleaga ceia ce a visat ,intr-un timp eram si eu pe aceias cale dar am zis ea mai dale naibii de visuri ca incepi sa te tunchesti la minte

vadim
08-17-2004, 04:34 PM
Melania, cred eu ar trebui sa te gindesti sa inveti cit mai mult despre computere.

Inca ceva: este posibil ca visele repsective urite sa aiba legatura si cu niste cauze bio-chimice din organism. Poate ai vreo carenta de vitamine sa minerale. Ar fi bine sa treci pe la un medic.

Vitaminele au in general un efect rapid si e interesant sa iei atunci cind ai cosmaruri sau lipsa de somn sa vezi daca apare vreo ameliorare a situatiei. Dar numai cu acordul medicului. Este strict necesar pentru ca poti sa mai ai vreo afectiune la care vitaminele cu multiminerale ar putea fi contraindicate si numai medicul iti poate spune daca totul e ok.
am citit cu atentie materialul tau, ce sa spun poate ca tu ai citit foarte multa literatura in acest domeniu, dar ce legatura are cosmarurile cu computatorul, si inca o intrebare scrii despre medic tu dupa propria experinta umblind pe la medici nu visezi cosmaruri, in principiu este cite ceva despre ce ai scris tu dar cind voi acumula ceva mai mult informatsii pe aceasta tema vorbim mai detaliat O.K fii pe fir

www.cbi.ro
08-17-2004, 06:37 PM
Legatura dintre cosmaruri si computator este urmatoarea. Probabil ca Melania are o problema cu lipsa de incredere in fortele proprii. Eu cred ca computerul este o buna cale a capata incredere in sine. Daca vede ca poate sa-l stapineasca mai bine eu cred ca o va ajuta in viata in general si ca o ii mai dispara din temeri si angoase. Oricum nu cred ca ii va strica. nu are cum.

In ceea ce priveste medicul eu nu ma gindeam la unul care sa-ti produca cosmaruri ca doar nu te duci la operatie. Ai putea sa intrebi medicul ca pe un prieten, sa-i ceri sfatul de profesionist in legatura cu vitaminele. E ca la mecanicul auto. Il intrebi: crezi ca masinii mele dupa cum o cunosti tu, i-ar prii un ulei de nu stiu care ? Care e parerea ta de meserias ?

[K]
08-21-2004, 11:04 AM
ia spunetzi-mi daca-s bolnav mintal.....mie-mi plac coshmarurile de noapte.... dimineatza cand ma trezesc shi ymi dau seama ce am visat tocmai kaifuiesc.... ymi place sa visez haosul care-l genereaza creierul..... cate-odata nu-mi palce subiectul care se desfashoara.... da azi a fost super - parca eram cu prietenii yntr-o gradina, erai nishte pui pe acolo shi trebuie sa am grija de ei, era o peshtere misterioasa acolo....shi era ca un loc intim..... super! e normal sa-tzi placa sa visezi coshmaruri?

vadim
08-21-2004, 11:52 AM
]ia spunetzi-mi daca-s bolnav mintal.....mie-mi plac coshmarurile de noapte.... dimineatza cand ma trezesc shi ymi dau seama ce am visat tocmai kaifuiesc.... ymi place sa visez haosul care-l genereaza creierul..... cate-odata nu-mi palce subiectul care se desfashoara.... da azi a fost super - parca eram cu prietenii yntr-o gradina, erai nishte pui pe acolo shi trebuie sa am grija de ei, era o peshtere misterioasa acolo....shi era ca un loc intim..... super! e normal sa-tzi placa sa visezi coshmaruri?

dar tu stii ce inseamna cind visezi pui astai nseamna copii,de aicea reese ca tu ve zaliti si vei avea grija de copii tai singur intr-o pestera :hahaha: nu te supara de gluma dar pui daca sunt mici inseamna copii asta fara gluma :D :D

[K]
08-21-2004, 12:02 PM
ups! nish nu shtiem, eu vashe nu ma alint cu carte de vise , cu horoscoape... hi hi.... eu tipa vrau copkii da nu asha divreme.....

vadim
08-21-2004, 01:39 PM
lasa ca nui nimic mai devreme sau mai tirziu tot una vei avea copii daca ve mai visa asa ceve sa fii sigur ca vei avea copii vrei tu sau nu asaca fii atent ce faci si cucine faci :D :D

Sam
08-21-2004, 03:30 PM
K daca nu vrei coshmarurile sa devie realitate data viitoare sa ymbrashi 2 prezerv. odata, sa poate shi 3 daca se va primi :lol:

Melania
08-23-2004, 12:38 AM
tak.....nu prea imi place ceea ce citesc pe aici....nu stiu pe unde scria www.cbi.ro ca nu am incredere in fortele proprii....inca undeva ca nu fac destul efort intelectual.....eiii...cei cu voi? ce vi se pare ca eu matur strezile de dimineata pinan seara? am si eu un job care imi consuma nu numai energia, dar si nervii.....si capu si creeru si tot intelectu.....asa ca nu mai ziceti din astia....
la cat ma epuizez eu zilnik si intelectual si fizic.....ar trebui sa dorm ca moarta...dar na....nu e kiar asa! si visele urite ce le am...nu e din cauza ca creieru meu iaka nu mai are ce face decat sa inventeze prostii noaptea.......

si incredere in propriile forte am....am...am...am si intotdeauan am sa am.......stiu ca adesea gresesc, cad, ma lovesc dau cu capu-n gard.....dar si asta ma face sa fiu atit fe puternika.....

nu mai vreau comentarii la subiectu dat!

Mirabela Iucu
08-23-2004, 12:42 AM
Asculta bine la mine Mel...cei ce comenteaza poate ca n-au habar de nimic...nu pune nimic la suflet ca apoi taman o sa ai cosmar cu userii moldova net...si nu merita...trust me :wink: ...sau poate ca merita...daca te scap eu de ei...si de data asta o fac gratis :hahaha:

Melania
08-23-2004, 12:51 AM
asta da cosmaru cosmarurilor.....sai mai vad pe userii moldova net si in somn! fereasca dumnezeu de asa blestem!

Mirabela Iucu
08-23-2004, 12:53 AM
:sarut:

Melania
08-23-2004, 12:58 AM
Mira....am editat mesaju....dar sper ca ai prins varianta initiala a lui.....care era mult mai sincera decat cea care e acum!

Mirabela Iucu
08-23-2004, 01:00 AM
Ptr. varianta cealalta era pupicul :wink:
Si varianta asta e amuzanta :lol:

vadim
08-23-2004, 11:57 AM
Asculta bine la mine Mel...cei ce comenteaza poate ca n-au habar de nimic...

zrea spui ca n-au habar de numic sa fi fost sa nu aiba habar atunci pe forum aveai sa fii singura...........

Mirabela Iucu
08-23-2004, 02:21 PM
Ei na...nu ai intalnit inca oameni care n-au habar de nimic dar se baga in toate ? :lol:
Si nu ma refeream la toata lumea...asa ca incearca sa te calmezi :wink:

vadim
08-23-2004, 05:11 PM
sunt destul de calm tu accentuiaza de cine ai in vedere O.K

Melania
08-23-2004, 06:45 PM
Asculta bine la mine Mel...cei ce comenteaza poate ca n-au habar de nimic...

zrea spui ca n-au habar de numic sa fi fost sa nu aiba habar atunci pe forum aveai sa fii singura...........

hmmm....ce sa insemne asta?

Mirabela Iucu
08-23-2004, 07:33 PM
Ce importanta are ce inseamna...e o discutie care s-a abatut rau de la tema... :lol:
Vadim...data viitoare o sa exemplific persoanele :wink:

Melania
08-23-2004, 08:58 PM
nu nu nu Mira stai asa.....eu kiar vreau sa stiu ce a avut vadim in vedere

Mirabela Iucu
08-24-2004, 12:33 AM
ok gorgeous :wink:

vadim
08-24-2004, 10:58 AM

ce anume vrei sa afli de lamine, ce am avut eu in vedere?.......dupa cum vad aici pe forum nu chiar sunt totsi prietenoshi hai sa lamurim odata lucrurile, ce si cui nui place si ce anume nui place,spre exemplu ce tu ai impotriva mea ca vad ca ne abatem cu totul de la tema...

vadim
08-24-2004, 11:01 AM
Ce importanta are ce inseamna...e o discutie care s-a abatut rau de la tema... :lol:
Vadim...data viitoare o sa exemplific persoanele :wink:

voi fi foarte bucuros daca vei explica care persoane,dar acuma dati si vom vorbi despre cosmaruri parimise aceasta este tema data

[K]
08-24-2004, 02:57 PM

ce anume vrei sa afli de lamine, ce am avut eu in vedere?.......dupa cum vad aici pe forum nu chiar sunt totsi prietenoshi hai sa lamurim odata lucrurile, ce si cui nui place si ce anume nui place,spre exemplu ce tu ai impotriva mea ca vad ca ne abatem cu totul de la tema...

asta se numeshte paranoie.. adica poate ca shi cineva nu te agreeaza, da cand o spui yn public ca datz sa lamurim, ap denota o paranoie... las-o balta!

vadim
08-24-2004, 03:01 PM
iara-si tu cu variantele tale,da sa incheem tema aceasta si sa vorbim despre cosmaruri, vrei?

[K]
08-24-2004, 03:18 PM
vadim, sorry, eu tzi-am mai spus, n-am nika ympotriva ta....
tzi-am zis cum arata dintr-o parte...

coshmaruri? blin, iaca az n-am visat nika strashnick....

Mirabela Iucu
08-24-2004, 04:00 PM
Tema s-a transformat intr-un cosmar...nu mai suport :hahaha:

vadim
08-24-2004, 04:21 PM
mai bine datimi ceva sfaturi va rog frumos impotriva cosmarurilor

Mirabela Iucu
08-24-2004, 04:23 PM
O cana de ceai de tei te va linisti. Cand sunt obosita automat visez urat si am o stare de neliniste...o cana de ceai de tei insa imi face bine in fiecare seara...si sincera sa fiu nu am mai avut de mult cosmare :crazy:

[K]
08-24-2004, 05:47 PM
cica laptele cald ceva ar ajiuta!

catyusha
08-24-2004, 06:37 PM
Konsider visurile ka fiind o metoda de komunikare yntre subkonshtient sh konshtient...
mereu kynd am koshmaruri ...sunt stresata...obosita...satula...

Mirabela Iucu
08-24-2004, 11:04 PM
mda...insa ce ma fac eu mai [K] daca sunt alergica la lapte :hahaha:

Melania
08-25-2004, 12:46 AM
menta draga mea...ceai cu menta!

Mirabela Iucu
08-25-2004, 09:22 AM
Ceai de menta beau spre seara...inainte de a dormi vine ceaiul de tei...si dimineata ceai negru sau verde...depinde de starea mea :crazy:
Astea sunt variantele de ceai acceptate de mine... :lol:

vadim
08-25-2004, 09:42 AM
mersi pentru sfaturi sunteti tovarasi adevarati

Mirabela Iucu
08-25-2004, 03:51 PM
Na acuma stii unde iti sunt tovarasii adevarati...pe moldova.net :lol:

vadim
08-25-2004, 04:48 PM
da desigur ca pe moldova net,nici nu ma indoiesc ca toti sunt gata sa sara in ajutor :D

[K]
08-30-2004, 09:59 AM
azi mi-am dat seama ce-i un coshmar pentru mine.... toate visurile alea cu fel de fel de minunatzii shi fantasme asheea yi fignea - doresc astfel de vise! pentru minw un coshmar e un vis pe care nu-l pot deosebi de realitate! nu vi se pare asta a fi cel mai coshmar? azi dimineatza m-am trezit shi nu-mi puteam reveni de la nishte ganduri, care mai ca ma ynnebuneau. Am visat pe cineva care mi-a facut ceva ce m-a facut sa tzip: nu cred! nu poate fi! imposibil! cand?
shi asta yntr-un background unde totul e normal(de obicei yn visele mele ceva e wrong cu background-ul).... strashnick de tot..... realitatea e cea care ne sperie....

vadim
09-01-2004, 01:25 PM
K,tsi s-a intimplat vreodata ca trezindute dupa un cosmar sa te incepi a ride si sa spui Doamne macar bine ca e vis....... :D

vio
09-01-2004, 03:42 PM
In una din noptsile precedete am visat un cosmar.
Cel m-ai mult m-a uimit ca m-am speriat in vis nu de faptul ca cineva ma inneaca tinyndu-mi capul in apa, dar ca: "ce cauta el in sala de sauna pentru fete" :wtf: .

vadim
09-01-2004, 04:45 PM
ceia ce cauta si ea in sala de sauna p/u baieti :D

vio
09-02-2004, 11:15 AM
:o ....sa ma inece in apa bazinului......... :cry:

vadim
09-02-2004, 02:00 PM
nu retrai ca e doar un vis totul va fi O.K calmeazatete

vadim
09-08-2004, 09:40 AM
ah, cosmar cosmar de ce ti-ai legat de capul meu :-?

2008.