PDA

View Full Version : Stiluri de a scrie si a merge pe drum.

NaE
06-28-2004, 01:55 AM
Asa cum simpatizam/uram/nici nu observam mersul strainilor din strada tot asa simpatizam/uram/nici nu observam stiluri de a scrie a celor din apropierea noastra imediata... de pe forum.....

Melania
06-28-2004, 03:07 AM
aha....shi despre ce ne propui sa vorbim? despre cum mergem sau despre cum scrim? daa e despre scris.....o luam pe lia ca arbitru!

lia
06-30-2004, 01:08 PM
Eu presupun ca Nae are deja o noua analiza, psihografica (sau psihografostilistica :-? ), de data asta, shi nu s-a gandit la chestiunea cu "abribtrul", defel. ;)

dune
06-30-2004, 04:10 PM
presupun ca Nae are dreptate, ca stiluri exista atitea cite si fire de iarba si ca pe fiecare ne caracterizeaza pina la urma ceva unic, desi toti sintem intr-un fel sau altul la fel, daca ne-am uita dintro parte cred ca am descoperi ca toti vrem acelasi lucru insa cum sintem altfel gasim si cautam modalitati diferite de a ne atinge scopurile... vorba cintecului "we have just one world, but we live in different ones"... pina la urma exista factori care ne apropie asa diferiti cum sintem, faptul ca radu vine pe acelasi forum (intotdeauna insistent) unde vine si redneck e un exemplu destul de direct...

lia
06-30-2004, 04:25 PM
... pina la urma exista factori care ne apropie asa diferiti cum sintem, faptul ca radu vine pe acelasi forum (intotdeauna insistent) unde vine si redneck e un exemplu destul de direct...

Nu shtiu daca asta e stil sau... :roll: : Radu e convins ca Redneck e Filip Antonio, shi revine ca sa "faca dreptate" - Radu are un foarte dezvoltat simtz al dreptatzii ... :D Hmmm, asta deja suna de parca ar fi vorba de "stil"...

gr8dude
06-30-2004, 06:03 PM
sunt de acord;
dar ce anume ai in vedere?
continutul unui mesaj sau modul in care el este scris? [puncte de suspensie, paragrafe, spatii libere, smile'uri etc]
trebuie de tinut cont si de 'griselile gramatecale' ;-)

despre mers.. o persoana mi-a spus ca la mine mersu' e 100% unic.. da' eu parca n-am observat nimic special..
un alt om a spus ca "mergi de parca nu ai frecare cu aerul" :-) [asta probabil ca e din cauza 'ghebului'... daca il dezdoi, nu voi fi atit de aerodinamic] lol

solara
06-30-2004, 11:47 PM
Radu e convins ca Redneck e Filip Antonio, shi revine ca sa "faca dreptate" - Radu are un foarte dezvoltat simtz al dreptatzii ... :D

Cine vorbea de "simtul dreptatii" :crazy:

Sniffer
07-01-2004, 11:11 AM
Il sustin pe Dune. Fiecare are stilul sau unic,desi posibil ca nici nu realizeaza acest lucru. Fiecare e unic,fie prin miscare, fie prin stil , fie prin aura.

lia
07-04-2004, 01:53 AM
Radu e convins ca Redneck e Filip Antonio, shi revine ca sa "faca dreptate" - Radu are un foarte dezvoltat simtz al dreptatzii ... :D

Cine vorbea de "simtul dreptatii" :crazy:

Eu! :)

De Radu am zis cu sens ironic, pentru ca el nu cauta decat sa se razbune. Eu insa sunt o "justitziara". Recunosc ca am acest viciu, care uneori imi joaca feste, in sens ca neglijez propriul meu interes de dragul principiului...

Aaz
09-23-2004, 05:57 PM
dacy sy graieshti di stil apu el sy poati de redus la cyteva lucruri cum ar shi
- modu de exprimare (asha mai moldovenesc oleacy sau ceva mai "intelegent")
- modu in care iti argumentezi parerile shi chiar faptul faci sau nu faci acest lucru :)
- folosirea anumite fraze proprii tie

da iaca shi sa fashi cu stilurile estea hz

NaE
10-10-2004, 06:02 PM
as scrie cu placere si aici si in alte parti da nam destul timp... neaparat o fac altadata...

sorry pt lipsa temporara de pe forum.. promit sa ma revansez :wink:

2008.