Asa cum pe copaci cresc Ciuperci mari ca capu... asa si pe forum apar BUBE mari ... si dureroase... gen mecshi.. boshi...Razi, diferiti...
CUm, de ce si cind au aparut ele?
NaE
06-28-2004, 03:02 AM
Parerea mea e ca... sa dubit forumu asta... si majoritatea stricaciunii apare de la turbarea userilor vechi.. sau de la spamu lor sau de sfadele lor.. clarificarea relatiilor... si alte lucruri dezgustatoare.
Melania
06-28-2004, 03:05 AM
majoritatea stricaciunii apare de la turbarea userilor vechi..
mdaaaa....turbarea userilor veki....de ce sa turbe ei Nae? tu vezi vrun motiv? eu nu....pt mine userii veki astias zorzonel, joker, black, Fox si inca cativa..... ii vezi pe cineva turbati? nu
atunci problema nu e in acei veki!
pashtashunea
06-28-2004, 06:15 AM
Nae fara coae chiar iti incur si eu ?
esti liber sa discuti la orice tema fara sa-i iai in seama pe userii vechi
NaE
06-28-2004, 12:45 PM
mdaaaa....turbarea userilor veki....de ce sa turbe ei Nae? tu vezi vrun motiv? eu nu....pt mine userii veki astias zorzonel, joker, black, Fox si inca cativa..... ii vezi pe cineva turbati? nu
atunci problema nu e in acei veki!
Ne'a puisor nu ma refeream la tine sau alti "veki"... ci la cei veki si prezenti... de ex,... zop cu cool cit spam au facut pe forumu asta... ??? Intelegi?
Intrebi care-i motivu? Turbarea. :)
Un alt motiv il vedem chiar pe tema... asta....
PRin Omu ista slab deghizat in diferite...nickuri id!oate....
de ce moderii lo inrait asa si lo impliut de shiuda....? Cred ca banarea e ca si cum era incvizitia in Secolelel trecute... tre de gasit solutii mai inovante la asa probleme....
dune
06-29-2004, 01:02 PM
Dapoi Nae, nui chiar asa complicat sa vezi cauza 'parazitarii' forumului. fiecare care vine pe forum ar putea sa se gindeasca o minuta la atitudinea lui si la intentiile pe care le are in momentu in care scrie moldova.net acolo in browser... eu vad foarte putina lume care intradevar stie ce face aici pe forum, in general cred ca avem dea face cu o multime de alta lume care o gasit aici un cuib mai incapator unde incape si cheptu lor si atunci sau oprit pe la noi fara sa stie exact de ce si poate fara sa aiba intradevar ceva sa spuna, discutii despre tot si despre nimic in acelasi timp...
nu stiu daca moderatorii au infuriat userii care tot vin insistenti pe forum dupa nu se stie cite banari. poate asta pare sa arate ca banarile nusi mai au rolul lor dar totusi lupu isi schimba blana dar naravu nu, si atunshi tot lupu ne da tircoale si nui in natura lupului sa stee linistit pentru o clipa sa judece cu mintea clara la motivatia propriilor actiuni, nu mai conteaza, dar Nae, nu mai conteaza, daca fiecare dintre noi cind vine pe forum poate contrubui cu ceva, fie si numai cu o vorba buna, atunci deja se lupta impotriva parazitarii, nare sens sa ne mai dubim cit de parazitati sintem, tre incet cu incetu ca gasim ceva bun in lucrurile din juru nostru si sa facem si noi cit de putin, atit pe forum cit si inafara lui...
pashtashunea
06-29-2004, 09:36 PM
PRin Omu ista slab deghizat in diferite...nickuri id!oate....
de ce moderii lo inrait asa si lo impliut de shiuda....? Cred ca banarea e ca si cum era incvizitia in Secolelel trecute... tre de gasit solutii mai inovante la asa probleme....
este o tema despre macirea lui Radu :D
gr8dude
06-30-2004, 12:00 AM
sunt de acord cu aceea ca problema principala o alcatuiesc userii veterani care gasesc pretext sa inceapa offtopic in orice tema.. de regula acesti useri se grupeaza [cite doi] si transforma forumul intr-o arena.
o alta problema: conexiunile diferite pe care le au userii. sa fim obiectivi, cei care au dial-up nu sunt atit de activi cu flood si treburi de acest fel.
pacat ca nu exista vre-un ban care se face dupa amprente :-)
solutia? hmm.. poate sa se introduca o limita la size'ul mesajelor post'uite? sau la numarul lor? e cam drastic, si vor suferi oamenii 'normali'.. dar oleaca de regula va face.. pentru ca userul se va gindi de doua ori inainte de a scrie ceva