PDA

View Full Version : Reviste in Limba Romana

vdh
06-22-2004, 11:23 AM
Cine stie in Chisinau unde se vind reviste de specialitate in limba romana ? sau exista vre-o problema cu revistele in limba romaina ?

lia
06-22-2004, 11:35 AM
Da, exista probleme cu revistele in limba romana, dar le potzi gasi, daca eshti insistent. Ce fel de reviste cautzi? Te intereseaza reviste romaneshti publicate la Chishinau sau reviste din Romania?

vdh
06-22-2004, 12:28 PM
Da, exista probleme cu revistele in limba romana, dar le potzi gasi, daca eshti insistent. Ce fel de reviste cautzi? Te intereseaza reviste romaneshti publicate la Chishinau sau reviste din Romania?
Pe mine ma intereseaza daca in genere exista un shop de revista romana, asa sa fie specializat in revista romana

lia
06-22-2004, 01:15 PM
Pe mine ma intereseaza daca in genere exista un shop de revista romana, asa sa fie specializat in revista romana

Nu, din cate shtiu, peste tot se vand shi reviste rusehsti (mai putzin in alte limbi). Dar sigur gaseshti mai multe reviste in limba romana la librariile specializate (cum e cea a Uniunii Scriitorilor, de exemplu). Nu shtiu sa-tzi spun mai multe, pentru ca nu am fost demult pe acasa. Ultima data cand am fost insa nu am putut cumpara decat ziarele, nu shi reviste (erau sarbatorile de Pashti...)

[K]
06-22-2004, 01:49 PM
de specialitate? ca specialitate?

lia
06-22-2004, 11:14 PM
Nu te intzeleg. Ce inseamna variantele tale? "Specializate" e corect, dupa parerea mea... :-?

2008.