am hotatit sa-mi incerc skillu' de scriitor... si rezultatul batailor de cap e aici:
http://131.211.217.131/area51/arhiva/2004/06/why_hiphop_suck_1.html
[daca auto-cenzura in loc de s.uck a pus sheva... apu intrati manual pe http://131.211.217.131/area51 si deskideti istoria din June 18, 2004]
mm, e oleaca bazata pe fapte reale, dar putem sa spunem ca nu are nimic cu realitatea. as vrea sa aflu ce credeti despre asta. si va rog sa atrageti atentie
- istoriei in sine, evenimentelor si ordinii lor.
- personajelor
pe scurt va spun despre continut: e ca si cum.. un fel de mesaj pe care un baiat i-l scrie unei fete [ca mai tirziu sa i-l transmita].
si inca ceva, rog sa va expuneti parerile doar dupa ce cititi totul.
asta e prima parte a istoriei, si cindva cind nu mi-a fi lene, voi alcatui si continuarea... dar nu stiu ce sa scriu, deci intreb de voi..... sfaturile voastre vor fi de folos. deci, ce credeti ca s-a intimplat dupa 'the movie day'? ce credeti despre dinsul si despre dinsa ? si... este pe-aici un om care 'analizeaza si da analize' ;-) ,daca ai face un fel de minimicroanaliza protoneuritica a personajelor-keie, mi-ar fi interesant s-o citesc..
oameni, va multumesc anticipat pentru feedback.
alias
06-19-2004, 03:49 AM
ok, eu nu ma ma prea pricep la filosofia caracterelor, dar iti zic ceva de stilul scriitoricesc:
1. well done cu engleza, desi ai mici scapari (sunt sigura ca-s mecanice, pentru ca nu se repeta in mod regulat)
2. te-ai inglodat un pic , pentru ca ai vrut sa ai si varza intreaga si capra satula: incerci sa ataci nitel stilul academic, insa includerea elementelor getto stiliste (gen, dunno si coz) creaza o imagine de jurnal; defineste pentru cine scrii si elimina residuurile...
3.monologurile interioare cer mai multa 'dezordine'; se pare ca personajul central (g sau G) este prea simplist pentru a fi simpatizat pana la capat
the story-line itself cere mai multe detalii despre fata, un contur mai gros al siluetei psiho-sociale-whatev; elementul rucsac si par tuns sunt bune, dar nesuficiente; deasemenea, scapa de detalii plicticoase, k spre exemplu povestea cu satul si compul: mentioneaza in mai putine linii mesajul ala;
overall, e un enjoyable read;depistez un mic deficit in mentinerea atentiei cititorului; astfel incat m-am simtit tentata de 2 ori sa trec cu vederea careva paragrafe (dar uite ca n-am facut-o)....
oricum, daca povestea e adevarata, sper sa te lamuresti cu tipa...:)
Ingula
06-21-2004, 05:05 PM
Overall-i enjoyed it. A LOT. Ce mi-a placut cel mai mult este aparenta dezorganizare, lipsa structurii la suparafata.... unlike alias, micile detalii despre sat si alte lucruri care nu au nici o legatura cu povestea centrala-sunt bune... nu am pierdut interesul nici pentru o clipa. Mi-a placut.
S-ar putea de lucrat putin la exprimarea in engleza, un vorbitor ar putea edita, to improve the flow.
Povestea e putin superficiala..... tot timpul am asteptat ceva si nimic nu s-a intamplat.. dar poate ca din cauza asta e atat de important stilul.
Nu stiu daca esti bun de scriitor, insa eu am ramas surprinsa de interesul pe care l-am manifestat in timpul citirii micii istorii. Daca mai scrii ceva, posteaza te rog.
gr8dude
06-26-2004, 01:38 AM
sa incep cu aceea ca va multumesc mult pentru cooperare. alias & Ingula, asteptam chiar opiniile VOASTRE. pacat ca nu au scris si altii.. si ca nimeni n-a votat 'da' :-) dar sa vedem cum evolueaza situatia..
.
well done cu engleza, desithanx, ma stradui si eu cum pot.. despre erori, poate mi le indici? data viitoare voi incerca sa scriu corect... numai trimite pe pm, sa nu ma fac de ris =)
includerea elementelor getto stiliste da, aici ai dreptate.. pur si simplu la urma eram cam obosit si doream sa scriu mai repede. + la asta intotdeauna apelez la diverse metode de optimizare e textului [pentru mine optimizare=reducerea volumului]
monologurile interioare cer mai multa 'dezordine' asa e tipul de om pe care l-am reprezentat.. el incearca sa fie organizat, sa gindeasca eficient.. are inclinatii tehnico-matematice. exista un stereotip, [exemplu] poporul crede "daca se pricepe in computere inseamna ca are probleme cu fetele". incerc sa explic cum arata lumea din punctul de vedere a unui astfel de om, si sa demonstrez [sau die trying] ca opinia poporului e incorecta.
personajul central (g sau G) este prea simplist pentru a fi simpatizat pana la capat aha, dupa parerea ta, ce ar trebui de skimbat in el pentru a-l transforma intr-un 'produs mai atragator' ?
despre sat. si aici sunt de acord. fragmentul acesta "se duce haisa" :) insa are si el un scop. intelegi, prin asta vreau sa arat ca vietile noastre depind de multi factori care la prima vedere nu au absolut nici-o legatura cu noi. aici totul s-a inkeiat cu un phonecall si cu aminarea planului.. putea sa fie altfel, daca G nu venea nici nu suna, iar D venea.. probabil ca s-ar fi suparat groaznic si l-ar fi trimis in '45.. in asa fel povestea cu satul ar fi mai importanta, deoarece indata ne aduce la deznodamint [unul nu chiar bun]...
G fiind un strateg care ia in calcul orice, nu poate sa treaca de aceasta intimplare, de aceea o si include in povestea sa. cititorul aflind micile detalii, gindeste ce ar face el in acest caz. daca as fi scris doar concluzia lui G - as limita capacitatea cititorului de a intra in galoshii personajului.
dar oricum pe viitor astfel de parti vor fi sau mai scurte, sau mai interesante.
the story-line itself cere mai multe detalii despre fata aici cam nu stiu ce sa fac. dintr-o parte: mesajul e trimis fetei, ea stie toate detaliile despre sine :-) din alta parte: acest mesaj il citesc si oamenii de rind.. care chiar au nevoie de aceste detalii...
hmm.. poate-mi dai vre-un hint.. ce fel de detalii ai fi vrut sa gasesti acolo?
solutia perfecta ar fi sa scriu toata istoria din punctul ei de vedere.. dar aici chiar ca se va primi ceva neinteresant.. pentru ca sunt baiat, si nu voi putea sa redau gindurile unei fete fara ca sa calc grav pe bec %-)
. tot timpul am asteptat ceva si nimic nu s-a intamplat asta a fost intro, urmeaza partea a doua, care va fi cu mai multa 'actiune'. pacat ca despre 'movie day' am cam putine idei. asa ca am nevoie de ajutorul vostru, sa stiu ce sa scriu, sau macar in ce directie s-o iau.
S-ar putea de lucrat putin la exprimarea in engleza tak... daca se spune de doua ori, inseamna ca chiar trebuie sa ma apuc.. pacat ca dictionarul n-a fost niciodata prietenul meu cel mai bun... eeh, promit ca urmarea va fi mai gustoasa :-)
hmm.. apreciez comentariile voastre, si acum sunt mult mai dispus sa continuu istoria. va rog totusi sa-mi dati citeva idei constructive despre ce sa includ in istorie, in asa fel vom accelera procesul elaborarii produsului final :-)
NaE
06-26-2004, 07:35 PM
Buna omule! Am citit istoria doua zile in urma insa abia acum miam facut o fereastra de timp ca sa-ti raspund.
Man, ai tot respectu meu pentru tot ce faci :) Mi-a placut mult. Sa incepem de la aceia ca stilu tau "computerizat" de a scrie in totdeauna mi-a placut. Cu variabile...functii.,. inegalitati.. :) cool.
Cit despre piece-u ista of art: De ce nai scris in rom? Tre sa recunosc ca ma cam inglodat si incetinit engleza .. uneori trebuia sa recitesc ca sa inteleg, altele sa deschid dictionaru.. ce-i "dunno" mam priceput spre sfirstitul documentului %). In rest a fost ok cu "Input of information".:)
Sint confuz, tu vrei sa faci o povestire documentara sau una artistico-creativa? Una biografica...reala...si nu intotdeauna asa interesanta... sau una inventata, hazlie, frumoasa, fantastica, care putea avea loc, dar n'a avut? Sau poate ceva la mijloc... o mixtura intre ambele.... ? :-) Intreb asta ca sa stiu cum sa comentez tot....diferenta e semnificativa.
Stilu in care e scris e destul de interesant..cu multe detalii sau lucruri subtile mentionate...ce face cititoru sa vada lucrurile din perspectiva autorului. Ideile sint clar expuse si bine structurate in aliniate. Dar am niste obiectii la ordinea si logica ideilor.... De la inceput se spune ca "ea era una ca multe altele" insa autoru se axeaza pe ea..o analizeaza.. o descrie... de ce, daca era doar una din multime?
Apoi mai spre sfirsit se spune ca au trebuit 8 luni ca sa protagonistu sa intelega ca ea il place si ca el o place.. insa chiar din start se explica "de ce nu am asteptato sa iasa, de ce nu am mers impreuna ..." ceia ce ma duce la gindul ca personajul o placea din start... insa nu avea curaju/dorinta sa admita/observe acest fapt. Asa e? :)
Descriind evolutia relatiilor intre personaje.. am constatat ca ambii sint un tip "pasiv" de oameni.Se pare ca ambii isi doresc o relatie, insa ambii nu prea multe fac pentru a incepe una. Iar baiatul e unu nu prea indraznet sau hotarit si-si iroseste o multime de energie pe presupuneri si intrebari interne. Totu se bazeaza pe presupuneri, lucruri subtile, priviri, surideri... nimic cert... nici macar faptu ca ea il place pe el..Si o inteleg pe Ingula cind spune ca astepta ceva tot timpu si nimic nu sa intimplat.. :) Sper sa vad in a doua parte lucruri mai "palpabile". Indeosebi de mult mi-a placut faza cu "hai sa ma petreci o leaca" :) (hahahah am ris mult asupra imbinarii de cuvinte"petreci o leaca") mi-a placut pentru ca a ramas neclara si pentru ca a fost ceva important atunci...ceva ce trebuia concretizat pe loc.. sau macar mai tirziu..
Deoarece tre sa fiu la o intilnire peste 25 de minute da eu is inca in shortsi..si scriu asta... tre sa fug.. darrr....... TO BE CONTINUED...
p.s.In ultima fraza am incercat sa-ti preiau stilu.. mi-a reusit? :)
gr8dude
06-27-2004, 01:40 AM
Man, ai tot respectu meu pentru tot ce faci
multumesc.. iaka inca un stimul sa continuu procesul..
despre stilul computerizat... asa m-a facut the matrix :-)
De ce nai scris in rom probabil ca asa a decis randomizerul.. sau poate ca prin aceea ca nu e in romana sau rusa, am filtrat o mare parte din cititori ??? in orice caz, daca ceva nu e clar, pot sa explic.
Sint confuz, tu vrei sa faci o povestire documentara sau una artistico-creativa? ................. nici nu stiu.. atunci cind in viata noastra se intimpla cite ceva, putem 'clasifica' acest eveniment doar dupa ce el a ajuns la final. o categorizare 'in timpul procesului' nu cred ca e obiectiva. totusi cred ca ar trebui sa fie o "poveste documentara", deoarece lucrarea incearca sa reprezinte procesul de gindire al unui baiat. sunt sigur ca gindurile noastre se fac intr-un limbaj simplu.. poate ca chiar si nu limbaj, ci doar niste forme, sunete, culori... la sigur ca nu gindim cu epitete si tot felu' de figuri de stil.. in orice caz asa e la mine: epitete\metafore\etc includ in gindire doar atunci cind stiu ca am nevoie de dinsele [ex: comentariu la romana :-) ].. opinia mea e ca gindirea se face in mare parte prin comparatie .. si nu una artistica - 'frumoasa ca roua diminetii' , ci una... materialista\exacta\logica\etc - 'A e mai frumoasa ca B, insa B e mai serioasa' :-) asa ca istoria asta e mai putin artistico-creativa. pe de alta parte, incerc sa arat ca si povestile documentare sunt interesante, ca viata de toate zilele nu e plictisitoare, si ca problemele pot fi atragatoare... atragatoare - adica iti place sa le rezolvi, savurind fiecare etapa de solutionare a unui puzzle. vorba sheea: i dont know the solution, but i certainly admire the problem :-)
Dar am niste obiectii la ordinea si logica ideilor.... De la inceput se spune ca "ea era una ca multe altele" insa autoru se axeaza pe ea..o analizeaza.. o descrie... de ce, daca era doar una din multime? exista o explicatie: autorul scrie totul, cum era la inceput, _dupa_ ce situatia a ajuns la locul in care a ajuns... daca nu ar fi ajuns, el nu s-ar apuca de scris :-) deci: la etapa descrisa la inceput ea chiar era "una din multe", insa mai departe autorul descrie si evenimentele care au dus la skimbarea ratingului fetei in "primary objective".
daca ai in vedere "de unde atitea detalii inca de pe vremea sheea?", aici tot este raspuns: toate detaliile s-au pastrat in memorie... cum se pastreaza si tot felul de info inutila... pentru ca peste un timp anumit sa devina utila, si sa fie aplicata in vre-o activitate.
Apoi mai spre sfirsit se spune ca au trebuit 8 luni ca sa protagonistu sa intelega ca ea il place si ca el o place.. eh.. cel putin sa inteleaga ca el o place :-) da, se spune la sfirsit, pentru ca atunci G a ajuns la aceasta concluzie. fishka consta in aceea ca textul a fost scrisa dupa aceste 8 luni, si _nu_ paralel cu evoluarea situatiei. de ce G nu a inceput sa scrie chiar de atunci? pentru ca atunci el inca nu stia ceea ce va sti dupa 8 luni.
ma duce la gindul ca personajul o placea din start... insa nu avea curaju/dorinta sa admita/observe acest fapt probabil ca ai dreptate. insa viata este un fel de... multitasking OS :-) si fishka e aceea ca diferite evenimente decurg simultan; prioritatile se skimba dinamic - ceea ce era cindva "normal" in viitor poate deveni "critical"
am constatat ca ambii sint un tip "pasiv" de oameni sa stii ca aici ai dat o idee fresh'n'tasty (!) iaka pina acum nu m-a dus capu', dar m-ai convins ca e asa. hmmm.. concluzia e ca 2 oameni pasivi stabilesc cu greu o legatura, dar asta nu inseamna [cel putin nu inca] ca aceste legaturi (daca sunt totusi cumva stabilite) nu sunt durabile\eficiente\etc. vorba sheea "the harder you earn it, the better you treat it" :-)
Iar baiatul e unu nu prea indraznet sau hotarit si-si iroseste o multime de energie pe presupuneri si intrebari interne exact! problema celora care gindesc consta in aceea ca ei gindesc =)
p.s.In ultima fraza am incercat sa-ti preiau stilu.. mi-a reusit? daca in timp ce eu citeam treaba asta, tu erai deam' NU in shortsi, inseamna ca ti-a reusit ;)
oameni buni, inca o data va multumesc pentru feedback. NaE, astept comentariul comentariului comentariului. si tie si celorlalti: eu totusi astept propuneri concrete [sheva pe ce sa pot pune mina] cu privire la sansele [in %] celor doi de a construi un viitor comun.
alias
06-27-2004, 03:57 AM
dude, eu nu vreau sa risc si sa devin co-autoare a nuvelei tale.. 8)
ai fost tare de tot la faza 'sa contruiasca un viitor comun'... G asta e un romantic pierdut sau cum?
Desi am zis ca nu ma amestec in story propriu zis, mentionez urmatoarele: asta e un romance usor, care n-are sanse de reusita din cauza neincrederii sexuale ale caracterelor; de obicei, situatia creata de tine se termina cu .. nimic; ezitari indelungi (de dragul jocului erotic dar si din cauza neincrederii)l flirturi foarte subtile, care sporesc dubiile fiecarei parti referitor la intentiile celeilalte... tipul nu reuseste sa faca pasul decisiv; iar fata.. pai de fata nu stim ce-i cu ea, caci e desenata din perspectiva baiatului...
mie imi plac foarte mult povesti de quasi-dragoste; pline de mistere , neclaritati etc, care nu au perspective din cauza ca vrem sa ne comportam mai complicat decat ne dicteaza instinctele... poti cauta inspiratie in Breton Easton Ellis... cred ca mai e o problema: incerci sa plasezi accentul pe faza : 'cum' se intimpla, dar te simti prea anxious despre 'ce' se intimpla: te rog sa ramai la 'cum' pentru ca de cele mai multe ori toti terminam asemeni, doar ca avem diferite cai...
trebuie sa revad k sa-ti zic ce era wrong cu engleza...
atatea debate ca va lua un Pulitzer chestia asta :wink:
NaE
06-27-2004, 07:28 PM
Yo gr8t, comentariu la comentariu la comentariu nu am.. totu-i clar si limpede. :wink:
Desi am zis ca nu ma amestec in story propriu zis, mentionez urmatoarele: asta e un romance usor, care n-are sanse de reusita din cauza neincrederii sexuale ale caracterelor; de obicei, situatia creata de tine se termina cu .. nimic; ezitari indelungi (de dragul jocului erotic dar si din cauza neincrederii)l flirturi foarte subtile, care sporesc dubiile fiecarei parti referitor la intentiile celeilalte... tipul nu reuseste sa faca pasul decisiv; iar fata.. pai de fata nu stim ce-i cu ea, caci e desenata din perspectiva baiatului...
Da iata aceasta fraza ma inghimpa s-o comentez.
In general sint de acord cu mesaju pus in ea, insa daca am unele "rectificari" de mentionat....si am so incep de departe...
Cred ca tot story-ul asta trebuie privit nu ca un oarecare alt story...... Cazu care ne este reprezentat este de domeniul raritatilor imposibile... asa cum sint Eclipsele solare... un act de dragoste intre doua balene albe numaru total a carora este de 50 pe pamint... Intelegeti? Incerc sa spun ca e o situatie super unica si foarte sensibila.....Jocurile sau flirturile astea foarte subtile nu pot fi comentate... e de la sine clar ca nu asa se face de obicei.... ca nu asa se flirteaza.. ca nu asa se agatsa fetele.. ca nu asa trebuie sa se sfirseasa situatiile.... ca baiatul trebuie sa fie mai .... iar fata mai putin.....totu e asa cum tre sa fie... caci ambilor le place... ceia ce se primeste....sint multumiti cu "flirturi subtile".."situatii terminate nu asa"...si altele.... caci daca nu era asa atuci fata nu-i mai dadea semne... si baiatu se obosea s-o mai curteze.... Asa ca orice n-ar face G acum tot se va inscrie in linia generala a "way-ului the things should happen" ... si nu cred ca ar trebui sa dam careva sfaturi pe care sa poti pune miina... caci fiecare sfatuie dupa propria personalitate....si ar urma sfaturile daca ar fi el in locul tau... iar asa ceva banuiesc ca tie nu-ti trebuie....
ok,,,,, that's it for now.... looking forward on further comments...
gr8dude
06-29-2004, 12:16 PM
G asta e un romantic pierdut sau cum?
:-) el e ca un vector nul.. dintr-o parte el nu are directie, din alta - e un vector care are toate directiile.
n-are sanse de reusita din cauza neincrederii sexuale ale caracterelor; de obicei, situatia creata de tine se termina cu .. nimic;
aha.. acum cred ca e timpul sa ma apuc de partea a doua, deoarece evenimentele descrise acolo vor arata ca situatia nu e atit de rea... cel putin nu inca, si cel putin nu atit :-)
Cazu care ne este reprezentat este de domeniul raritatilor imposibile... asa cum sint Eclipsele solare... un act de dragoste intre doua balene albe numaru total a carora este de 50 pe pamint... Intelegeti? Incerc sa spun ca e o situatie super unica si foarte sensibila.....
oi *lea... %-) [excuse my french] omule, aici cred ca ai dat de raspuns.. incep cu un detour: cindva in '45, la un session de psychoanalisys a fost asa o insarcinare, sa alegem un animal care ne reprezinta.. din citeva variante pe care mi le-am propus, am ales sa fiu un... unicorn.. probabil ca atunci am inceput sa-mi scriu istoria :-) heh, iata interpretarea [aproximativa, din cite imi amintesc] profei: unicornul e un animal mitic [i.e. inexistent], reprezinta putere, inteligenta, tandrete, si duce un mod de viata solitar. doar persoanele 'speciale' se pot 'intelege' cu dinsul. acum transpuneti toate astea pe mine.
off.. acum intelegeti de ce am scris "*lea" =) atunci m-am gindit "da' cine a spus ca ei traiesc singuri?" cu toate ca expresia "o turma de unicorni" e cam.. stranie, oricum numarul lor este >1, asta 100%.. atit de 100% pe cit poate sa fie 100% atunci cind discutam ceva inexistent LOL
ma pune in garda mod de viata solitar si doar persoanele...
se pare ca 'cite ceva' de la mine a trecut si la G
contuzia: pina cind ne-am clarificat, ma duc sa pun mina pe tastatura si sa tastez partea a doua ;-)
tequila
06-29-2004, 02:16 PM
dude, si cite pagini mai ai de gind sa scrii? sau ceea ce am citit eu azi a fost - za ful stori?! hope so! :roll:
blea, care light romance, care story - asta cel mai adevarat diary! vapshe nishi jumatate n-am citit ca e bor.ing de mi se face negru in ochi si copchilaresc pina la lacrimi. Dude, ar fi bine sa decizi forma lucrarii - e diary sau e scrisoare/mesaj? ca ar fi o diferentza mare in expunere.
dude, daca cazul descris e pus aici pentru consultatzii, analiza psihologica? - asha ma rog mai merge!
da ca piece of literature - ma abtzin!!
nu vreau sa te descurajez - dar ai multe de invatzat si practicat daca planifici ceva in za field of writing. cel mai de baza - introducere, cuprins si incheiere? good luck!
remarci:
din cit am citit - I found out that I'm good at drawing paintings for blind children? – bad joke – fii atent sa nu te auda cei cu drepturile omului
s-a mai discutat mai sus - caracterul principal tipa filosofeaza pe tema trecerii ireversibile a timpului - dar se repeta de atitea ori ca devine bor.ing
gr8dude
06-29-2004, 02:40 PM
da' eu deam' credeam ca nimeni n-o sa spuna :-)
cite pagini mai ai de gind sa scrii? depinde de modul in care va evolua situatia
literatura e ca si muzica. eu nici in ruptul capului nu voi asculta 'ruki vverh', cum si tu in ruptul capului nu vei savura lectura acestei istorii. consecinta: eu nu ascult, iar tu nu citesti, si toti sunt fericiti.
dude, tu ai adus cazu ista aici pentru consultatzii, analiza psihologica? pentru unii asta e 'studiu de caz', pentru altii e o mica istorie. din punct de vedere psiho-terapeutic, cred ca este mult mai interesant sa faci analize citind o astfel de istorie decit sa lucrezi cu numere, procente si diagrame din carti publicate de ministerul sanatatii.. si din celalalt punct de vedere, daca e o istorie care nu ti-a placut, nu citi.
asha ma rog mai merge! pai include-te si tu, aici se face 'analiza comportamentului' pe cind tie ti se face negru in ochi.
"good luck!"
thanx, daca ai ceva idei legate de aspectul psihologic, orice critica e welcome pentru ca critici niste personaje :-)
daca nu, atunci raminem la punctul acesta si spunem 'nu' offtopic'ului care aud cum se apropie, si e cit pe ce sa bata la usa.
tequila
06-29-2004, 02:50 PM
:) nu am nimic de spus referitor la aspectul psihologic al caracterelor: nu-mi trezesc cit de putzin interesul (nici caracterele, nici situatzia lor).
eu am vrut sa scriu trei capici despre forma literara (pe care am incercat s-o depistez fara succes :) ) - m-am gindit ca in final ar putea esi un bildungsroman :wink:
ma bucur ca nu te-ai suparat
oricum e usor de criticat - maladetzi pentru efortul de pune totul in scris - asta cred eu e super!
hai norok!
gr8dude
08-07-2004, 02:03 AM
hahaha!!!!!!
oameni buni, sunt gata!
s-a primit cu totul altceva %-)
acum caut hosting, ca s-a primit oleaca nu asa cum am planuit.
la sigur, saptamina aceasta se rezolva.
woohoo!
gr8dude
08-09-2004, 01:03 PM
gata, iata de aici puteti copia partea finala:
www.a51.nm.ru/ninger.pdf (~880kb)
cum am mai spus, este cu totul diferita de ceea ce imi inchipuiam ca va fi, din toate punctele de vedere.
lucrarea exista in doua versiuni. teoretic, nu veti avea nevoie decit de versiunea prezentata aici. DAR, peste un interval de timp voi publica si versiunea initiala, astfel incit sa puteti compara ceea ce ati primit voi cu ceea ce de fapt s-a intimplat :-)
nu stiu daca am facut bine modificind de la radacina tot docul, imi veti spune voi. oricum, cred ca it will be really fun trying to put things together ;-)
deci.. enjoy reading, si astept feedback.
va multumesc inca o data.
gr8dude
09-05-2004, 12:18 AM
a trecut acel interval de timp
http://www.cimaea.nl/area51/arhiva/2004/09/the_inevitable.html
[daca vedeti caractere stranii, schimbati encoding pe UTF8]
asta este cealalta varianta a lucrarii. daca lectura PDF'ului v-a dezorientat, sa stiti ca exista lumina la capatul tunelului :-) si linkul de mai sus este ceea ce cautati.
'acolo' evenimentele sunt anacronice.. 'aici' sunt aranjate "cum trebuie"
eu consider ca varianta din pdf e mai buna, minimum din cauza ca acolo sunt desene ;-)
insa cum n-ar fi, ambele versiuni sunt oficiale, si vin direct de la producator, cu lifetime warranty.
ce sa mai spun, acei care au votat "nu" au avut dreptate".. eh, acum as vota si eu "nu". insa acum nu este acum, iar eu nu sunt eu =)
as mai adauga ca viata e o treaba complicata. problema este ca nu se stie daca problema are o solutie. dar vorba sheea: "no solution is also a solution"
a, si inca ceva, cmon, scrieti ceva.. chiar vreti sa fie ca intotdeauna: mai intii sa mor iar apoi sa apreciati? :-)
NaE
11-01-2004, 02:36 PM
Maaaaaannn ……… this is a f’cking_ass_rocking story…. Atita intensitate in imaginile descrise mai rar vezi pe forum... am trait povestirea din plin alaturi de G :D des ma puneam pe mine in locu personajului gindinduma la cum aveam eu sa procedez sau care puteau sa fie comportamentele alternative a subiectilor. Nu mau putut opri (enerva) nici caracterele $^#@~care la mine apareau mai pe fiecare rind in loc de apostroafe si alte caractere.
De data asta as prefera sa nu comentez multe, sau mai putin sa sfatui.. numi plac deloc formulele de tipu: „trebuia sa.....; eu in locu tau....... s.a.”
Cu citeva idei totusi am sa ma impart:
In primul rind, imi pare rau ca asa crud sa terminat (sau sa inceput) toata aventura asta a ta. Important e sa nu ramii disperat, Life goes ON!!!
Prima intrebare care miam puso la sfirsitu lecturii a fost: „WHY?” :) De ce asa ceva sa intimplat? Cum a putut sa se intimple, cum putea fi prevenit? SI a doua: Ce ai putea acum face? La aacestea si as vrea sa presupun unele raspunsuri.
Cred ca si singur teai priceput... caci ai vorbit singur despre asta....EXPERIENCE ... i mean.... cum puteai sa prevezi sau sa anticipi asa situatie daca nu ai mai avuto? Asa ca te felicit cu inmagazinarea unei doze noi de experientsa in domeniul „fetelor”. Pe viitor la sigur iti va fi mai usor....
Cum sa previi ?? cred ca iarasi singur teai priceput: Keep gaining experience and learning them(girls). :) Important e sa no iai prea aproape si sa regreti mult timp sau sa cazi in depresii, pe droguri, iarba, alcool :D si intro euforie sa te duci si sai dai o lopata in cap pe la spate lui D :D, deci asa nu tre.... :D mai rational cred ca ar fi sa tragi concluziile sati punctezi „to do”usurile si just get over it.
Have a nice day!.... more on icq. :wink:
P.S. Sorry for such a terribly late answer.
gr8dude
11-01-2004, 08:53 PM
sa incepem cu partea tehnica, ma citez singur pe mine =)
[daca vedeti caractere stranii, schimbati encoding pe UTF8]imi pare rau ca te-ai chinuit, pe mine tot ma calca pe nervi treaba asta.
dar ar trebui sa citesti versiunea in PDF, care e cu desene, si formatting mai interesant. si cu un continut slightly different [more interesting]. citeva zile in urma mi-au sters accountul, dar l-am inregistrat din nou, asa ca linkul http://a51.nm.ru/ninger.pdf trebuie sa fie activ din nou.
thanx pentru cuvintele frumoase. chiar n-ai idee cit de thanx. sunt intru totul de acord cu tine.. experience - не купишь, не пропьешь. am mai cistigat un friend.. si plus am mai scris ceea ce citeste lumea.. asa ca pe my gravestone, minimum o inscriptie deam' este - 'the famous writer of the famous return of the finger' :-)
NaE
11-02-2004, 02:32 PM
eu de versia in pdf vorbeam... desi multe desene acolo numi amintesc... :-?