ce ziceti.. face Liverpool tripla miercuri seara? am impresia ca va fi un meci bun...
numai sa nu fie fara goluri c-apoi o sa-mi para rau de cele doua ore...:smile:
ciofu
05-16-2001, 02:11 PM
Alias eu nu o sa am cum sa ma uit, ca o sa fiu plecat, hai tu sa scrii despre meci.
Leppard
05-16-2001, 03:37 PM
Da io cred ca Alaves are o echipa mai buna... Ei nu se lauda cu cine stie ce vedete, dar au o echipa mult mai unita si dau totul pe teren... Si plus la asta au o super aripa - Contra, care e din est...
Gunner
05-16-2001, 05:42 PM
Dupa ce-o cistigat Liverpool doua Cupe acasa in Anglia, nu cred ca o sa scape si Cupa UEFA. Ii urasc :te_tai: asa ca sper sa cistige spaniolii!
negru
05-17-2001, 01:20 AM
nu am idee eu m-am uitat pina cind a fost 3-3
alias
05-17-2001, 11:34 AM
5-4!!!
unde s-o mai vazut asa ceva...
cred ca a fost cel mai spectaculos meci pe care l-am urmarit in acest sezon in cupe....
well pe scurt...
Liverpool conducea cu 2-0... Babbel si The greatest Gerrard... apoi 2-1 .. Ivan..
3-1... Owen obtine un penalty ( valabil, by the way).. desigur McAlsiter executa...
pe urma este 3-3.... doua goluri ale lui Moreno....
Pe urma este introdus Fowler si bate gol...
si in minutu 89 Cruyff.. Jordi.. egaleaza..( ironia.. cu capu , reluand din corner)..
extra time: cate un gol de fiecare parte din off-side.. anulate ambele, mai apoi doua eliminari la Alaves si un auto gol... dupa o centrare a lui McAlister.. so Liverpool castiga pentru a treia oara Cupa UEFA!
echipele se aflau pe rand la carma meciului si rara cand se 'gruzeau" in aparare...
Ciofu, sper ca ai o imagine a meciului..:smile:
Oricum a fost o partida frumoasa, rivalii se meritau unii pe altii... Liv era poate mai puternica, dar si Alaves nu s-a lasat mai prejos... e bine ca a fost un meci deschis, si vai, splendoare! cu 9 goluri!
dupa asta, excluzand toate simpatiile personale.... cred ca Liverpool e cea mai buna echipa britanica a sezonului...:smile:
mesaj lung, dar la tema...
ciofu
05-17-2001, 12:09 PM
Alias multumesc mult!
Dupa cate vad eu, a fost un meci extrem de interesant. Sa joci, si in timpul adaugator sa faci auto-gol, asta e de plans, nu altceva. Pacat ca nu l-am vazut.
Gunner
05-17-2001, 01:49 PM
Din pacate trebuie sa accept si eu ca Liverpool a fost cea mai buna echipa britanica a sezonului si poate una din cele mai bune echipe europene, cel putin anul acesta!
Multi spun - cistigarea Cupei UEFA ar insemna reintoarcerea Liverpool-ului in Marele Fotbal European. Ei cistigase ultimul titlul european in 1984.
Anul asta chiar au fost extraordinari -- tripla: Worthington si F.A. Cup in Anglia, Cupa UEFA in Europa. Merita aplauze!
Leppard
05-17-2001, 02:06 PM
FENOMENAL!!! Risc sa afirm ca a fost cea mai spectaculoasa finala de cupa europeana din ultimii 10 ani... Eu am mutzit cind s-a facut 3-3 si mi-am revenit la 4-4 cind s-a marit pulsul si cind am zis ca merita sa fii fan al lui Alaves. E greu de zis cine merita... Cei cu ceva traditii in cupe si care intradevar au jucat cu autoritate si eficienta sau niste debutanti, care au facut spectacol. Si care au dat totul!!! Cine nu ar plinge la final? Total deacord cu acordarea titlului de MVP al meciului scotianului. El a facut jocul. Pentru englezi. Cit despre spanioli... Romanul Contra a fost... ce sa mai zic dupa 2 pase de gol si dupa ce l-a ridiculizat pe ala la golul 2. Cred ca sigur ajunge la Real Madrid sau Internazionale din sezonul viitor.
Ce sa mai zici dupa asa ceva? Fotbal deschis, cu multe goluri... asa cum ii place suporterului...
negru
05-17-2001, 03:00 PM
ia v shoke auto gol??? wow
Leppard
05-17-2001, 03:15 PM
eu n-as numi faza data autogol... adica e mult mai mare meritul lui McAlister... Vedeti reluarile si veti constata ca efectul pe care l-a dat mingii a fost hotaritor... Fara efect, mingea iesia in corner...
alias
05-17-2001, 10:55 PM
referitor la Contra.. la a doua pasa.. cand si-a batut joc de Carragher...
dar nu zic c-ar fi bine sa se transfere la un club de notorietate mai mare.. se va pierde.. ar fi bine sa mai ramaie un sezon la echipa asta si pe urma se va prolifera...
la Real in locu cui sa joace? Figo? iar la Inter.. nici atat.. asa ca sa steie la Alaves ca-i sade bine...
autogolul a fost 60% lucru lui McAlister... dar oricum...
Leppard
05-19-2001, 04:00 PM
Contra... e 34% transferat la Real... Si va juca in locul lui... Salgado cred... Nu sint sigur ca se va pierde. E posibil Alaves sa se piarda in sezonul viitor si atunci... stii cum... s-a dus trenul. Problema aici e alta... Real joaca 4-4-2, ceea ce nu-i convine lui Contra. Ii convine mai mult un 3-5-2 pe care il poate gasi la Barca. Iar in structura asta, nu cred ca se pierde...
alias
05-20-2001, 10:33 PM
nu stiu daca in locul lui Salgado....
cu toate ca e fundas in nationala, la Alaves e mijlocas.. asemeni lui Dan Petrescu.. apropo, alaves a pierdut de la Barca 1-0 si Contra a fost sent-off:)
nu-i nimic, daca zici tu ca-i la Real, asa sa fie:)
Leppard
05-20-2001, 10:40 PM
Interesting...
Leppard
05-30-2001, 12:45 PM
Iaka'sa yntotdeauna... Contra - la Milan!!! Ympreuna cu Javi Moreno... Are sa fie vesel... Un antrenor din Est (Terim), si cytiva super jucatori din Est (asta daca nu pleaka Sheva la Barca).
Leppard
03-22-2002, 05:47 PM
Iaka-iaka o trecut aproape un an :grin: Shi synt nevoit sa ma repet. Iaka' sha yntotdeauna! Ma refer la Inter shi AC Milan :wink:
Tragerea la sortzi pt semifinalele cupei UEFA a avut loc astazi. Iata rezultatele:
Inter vs Feyernoord
AC Milan vs Borussia Dortmund
Se va juca tur-retur pe 4 si 11 aprilie. Finala va avea loc la Rotterdam pe 8 mai.
negru
03-22-2002, 05:49 PM
sperm, ca Inter - Milan va fi finala, iaca asta-s razborshi :smile:
Leppard, ce zici???
Leppard
03-22-2002, 06:09 PM
Bai, sincer, nu shtiu. N-am urmarit evolutzia. Nici a echipelor shi nici a sferturilor cupei UEFA. AC Milan shi Inter ys ambele yntr-o situatzie cam fragila. Daca cestno, ymi pare rau de Milan. Nu i-o mers cu antrenorii. Iaka daca s-ar yntoarce Capello :grin: Numa Zanetti ma face sa zyc wow. Iaka un speedy gonzalez pe flangu styng. Eu sper sa-shi revina ambele echipe pyna pe 4 aprilie. Ca tare n-ash vre sa vad o finala cu cacaja to Borussia sau Feyenoord, cu toate ca arata cam solid - prima cu lungoarea sheia de Koller shi Amoroso yn echipa, iar a doua cu van Hooijdonk (shi nume smeshnoi totushi are aista), care cam fashe zarva yn Olanda.
:smile: Eu vreu sa vad fotbal latin yn finala. Un adevarat derby Inter - AC Milan. Razborka clasica!
Aishi analistul din mine pune punct. Forza... la ambele :grin:
negru
03-22-2002, 08:05 PM
tu n-ai fi rau de comentator la TV, dupa asa analiz :smile:
Leppard
03-22-2002, 09:19 PM
Da, cu analizurile la mine tat OK :lol:
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: Leppard pe 22-03-2002 20:21 ]</font>
negru
03-23-2002, 01:19 PM
doctorul o dzis ca tot ok? :smile:
alias
03-27-2002, 12:39 AM
Inter a jucat intr-adevar cu a doua echipa, acesta fiind planul initial, justificat de niste tactitci ascunse ale lui Cuper, care a facut fata jocului cu fosta sa echipa..
o finala italiana este ceea la ce ne asteptam cu totii; si ar fi jale sa nu se intimple.. macar atat merita... la urma urmei, nu-mi pasa daca e finala pur italiana ori italiano-olandeza: AC sa ia Cupa si mi-am luat de-o grija...
negru si Leppard, voi devenitzi deja prea apropiati, nu vi se pare? ian' mai incetishor, c-apoi lumea s-a gandi altceva... :smile:
v-am pupat pe amandoi...
negru
03-27-2002, 03:01 AM
soare, la noi cu Leppard totul e ok, nu-ti fa griji.... :smile:
Ori cum ca gandesc ca nu va fi usor, nici Interului nici Milanului sa ajunga in finala, dar eu sperm din tot sufletul!!!
alias
03-28-2002, 05:04 AM
ei, chiar din tot sufletul.. :smile:
tin minte finala dintre Lazio si Inter... vreau sa zic ca asa ceva s-a ai intimplat si foarte recent.. sa fim obiectivi, Borrussia nu prea are ce arata, iar Feyenoord... well, stiu doar cum Spartak isis batea joc de ei..
normal si logic ar fi sa ajunga italienii in finala, in primul rand , de dragul nostru, si-n al doilea , de dragul fotbalului...
negru
03-28-2002, 11:50 AM
nu, soare, daca zici tu ca vor castiga atunci asa si va fi :smile:
Leppard
03-28-2002, 07:52 PM
:grin: Shtitz shi ar shi culmea? Sa piarda Cuper a treia finala europeana! Da eu cred yntr-ynsu!
negru
03-28-2002, 08:48 PM
Mai ghine ai crede in altshineva :smile: jivotnaja tu shi eshti
alias
03-29-2002, 03:11 AM
de obicei ghinionurile se tin lant de anumite persoane.. da Doamne sa se intimple la fel si de data asta..
eu ma satur sa vb in vant.. mai repede sa vine semifinalele astea, ca mi- s-a fracut dor de fotbal cumsecade...
alias
04-06-2002, 02:03 AM
eu v shoke si fara mari comentarii..
la asha ceva nu se astepta matinka nimeni...
Inter se mai poate califica, iar AC, uva, probabil ca nu...
Leppard
04-07-2002, 05:38 PM
:grin: 4-0 !!! Doamne fereshte! Contra - cel mai prost jucator! Cum zyshe Andrei Gheorghe: La revedere, drum bun!
alias
04-08-2002, 10:47 PM
tu esti foarte controversat... :smile: te hlizeshti? sau asa iei tu viatza : zambind.. :smile:
ce mai face Andrei Gheorghe? :smile:
Leppard
04-09-2002, 10:56 AM
:grin: Controversat... Yn sfyrshit cineva ymi recunoashte calitatea asta. Da, papusha, am rys cu plashere shi totodata cu stupoare dupa ce, jucynd shah cu un amigo, trimit un kopkil sa afle scorul. Eu cynd am auzyt, i-am zys sa mai beleaska o data okii de partea cui e scorul. Pyna la urma n-am crezut shi m-am dus sa vad singur :grin: Da, viatza-i tare amuzanta.
P.S. Zyshe lumea ca Andrei Gheorghe yi poponar :razz:
negru
04-09-2002, 08:11 PM
Si a cazut Negru in depresie dupa 4-0, HELP!!!!!!!!!!!!!! :cry:
alias
04-10-2002, 03:08 PM
am impresia ca inter se califica totusi.. adica nu ca ar avea sanse stralucite, dar..
mie insa de-acu mi-e totuna: daca Milan s-o dus de rapa, lasa si Interul sa se pravale...
negru
04-10-2002, 03:32 PM
poate se va intampla maine vreun miracol :wink:
alias
04-10-2002, 05:01 PM
ei care miracol?
doar nu crezi ca Milanul va inscrie o suta de goluri? Eu stiu ca Pippo ii baiat prolifc, dar nici chiar asa... :smile:
negru
04-10-2002, 05:02 PM
poate 100 nu dar vreo 5 macar :smile:
Leppard
04-10-2002, 07:47 PM
Pe 2002-04-10 06:08, alias a scris:
...daca Milan s-o dus de rapa, lasa si Interul sa se pravale...
:demon:
negru
04-11-2002, 02:01 PM
caroce ma duc eu la MIlano azi sa vad meciul, poate se va intampla vreu miracol, see u maine :-)
alias
04-11-2002, 04:34 PM
In sfarsit negru s-o sabirit la stadion... Da cum de Dumnezeu te-ai hotarat?
Leppard
04-11-2002, 08:27 PM
:lol: Shi bataie ie negru daca nu-ni adushe autografu' lu Maldini...
alias
04-12-2002, 01:55 AM
caroce, degeaba s-o dus negru.. ei cum, 3-1 nu-i 0-4, dar totusi, era aproape imposibil sa refaca diferentza...
Leppard, Maldini a fost la Chisinau cativa ani in urma.. l-ai vaz't?
negru
04-12-2002, 10:52 AM
care degeaba, sho-s tebea????? Am fost in S.Siro asta-i deamu sheva, sa vezi ce atmosfera acolo chishi in cyr, bazariu...am facut nishte fotsh poate le-oi scana degraba...
Leppard
04-12-2002, 03:31 PM
:wink: Tu, fratello, nu ma dushe cu vorba. Shtim noi ca-i cruto acolo. Tu avtograf ni-ai luat?
alias
04-12-2002, 06:21 PM
da eu am fost ep Highbury.. ei, poate nu-i chiar asa de mare, dar atmosfera pun pariu ca e mai dikaia...
nu ti-ai rupt nici o mana nimic?
negru
04-12-2002, 09:53 PM
ei autogram, byshi de musar nu dau voie macar sa te aprokii...in rest totul a fost zaibisi chiar nii ghine pe suflet ca am fost :-)
nu ni-am rupt nika, de fapt spermam sa nimereasca vreo minge in mine s-o iau acasa :-)
negru
05-07-2002, 07:31 PM
deci maine este finala, la 20.45, la mine, la voi fig ego znaiet :-)
deleanu
05-07-2002, 07:45 PM
yo cred ca FEERNORD o sa-i rupa ,pe nemtzi,cred ca principalu factor
o sa fie acela ca joaca la ei acasa(roterdam) 8)
negru
05-08-2002, 04:03 PM
mie cam mii totuna cine va castiga, singur nu stiu de ce :-) sper sa fie un meci spectacolar, sa avem ce vedea
negru
05-09-2002, 01:42 PM
mdaaa, Feyernord a rupt bine ieri... 3-2
jocul mi-a placut mult, da voua??
alias
05-09-2002, 01:44 PM
mie mi-a fost totuna si am privit Man United-Arsenal..
eu asa rusine in viatza mea nu am avut... :cry: :oops: :-x (tare multe emotii, si toate negative)....
am inteles ca Feyenoord a castigat.. sa fie ei sanatoshi, ca mie chiar cu nimica nu-mi ajuta asta....
deleanu
05-09-2002, 02:48 PM
alias da eu eram la tele centru,si na-m vazutjocul,si chiar asa de-a branza ojucat? :-?
coolgreetings
05-09-2002, 02:57 PM
Eu cu parere de rau nu am vazut meciul...
negru
05-09-2002, 03:59 PM
cum vad eu nimeni nu l-au vazut, pacat, ati pierdut mult :-)
animaluts
05-09-2002, 04:05 PM
1.0 A cashtigat Arsenal !
negru
05-14-2002, 07:23 PM
deci s-a terminat uefa cup, mltumesc la toti care au partecipat la descutie, eu inchid tema asta pana la anu...
daca aveti ceva de adaugat ca contactati pe privat
sincer bunica
negru
05-22-2003, 06:19 PM
Salut destrabalatilor, :-)
Cine a privit finala la UEFA Cup intre Celtic si Porto???
Meciul n-a fost cine stie ce de captivant dar golurile mi-au placut. Cel mai frumos a fost al doilea gol, marcat de Henrik Larsson , pur si simplu super !!!
Larsson equaliser
The lead did not last long, however, with Celtic back on terms within two minutes of the restart. After a period of sustained pressure, Agathe sent in a cross from the right that seemed too long but Larsson showed superb timing and technique in arriving and sending a brilliant looping header over Vítor Baía and into the far corner for his tenth goal of the tournament and his 200th Celtic goal.
mai mult la: http://www.uefa.com/competitions/UEFACup/FixturesResults/Round=1632/Match=71041/index.html
have fun
Django
05-23-2003, 12:46 PM
mai negrule, Larsson a egalat de 2 ori :)
si primul si al 2 - bravo!
si meciul in repriza a 2 a fost bun...sa fie mai multe de astea!
cine a vazut finala cupei Moldovei, poate sa confirme aceasta idee!!!
Porto - beton! campionatul, cupa UEFA + joc frumos si tehnic...
au un minus portughezii - se tavalesc mult pe jos, dar nici italienii nu o fac mai putin :lol:
negru
05-23-2003, 07:41 PM
vorbeam de golul nr doi, al meciului, da nu a lui Larsson :-)
Django
05-23-2003, 08:18 PM
ne-am incurcat de'a binelea, frazie :lol:
p-u ca golul 2 al meciului a fost marcat de Larsson :lol: kum nu dai :D
ce mai nou prin tarile departate? :ciupos:
negru
05-23-2003, 10:17 PM
in tarile indepartate s-a inceput sesia, iaca asha :D
alias
05-24-2003, 12:29 AM
chiar am vrut Celtic sa invinga... Porto au foat foarte norocoshi.. un prieten (care e scotian) chiar mi-a imprumutat un top cu Celtic.. i was so into it... jele mare, dar jelea va fi shi mai mare daca MIlan nu-shi face treaba miercurea viitoare...
bai negru, ce eshti asha banal cu 'sesia'.... examene, sau cel putzin sesiune... :)
vitalic sprinceana
05-24-2003, 03:36 AM
norocul(adica lipsa lui) e scuza celor slabi....
negru
05-26-2003, 10:22 PM
daca taceai filozof ramaneai :D
alias
05-29-2003, 06:43 PM
congrats negrule, imi dau seama ca n-ai dormit toata noaptea de bucurie ...
asteptam un mesaj dumnezeiesc de la tine.. :)