PDA

View Full Version : Iadul Vesel

sus
05-15-2001, 11:41 PM
Cel putin a cam fos asa cum si sune denumirea.
E o mica calatorie pe malul Nistrului pe jos daci in 6 zile am parcurs 137 (de la Japca pana la Tapova) de km cu tot echipamentul in spinare incepand de la pasta de dinti si terminind cu corturi. A fost desttul de cool si sa stiti ca exista si in MD locuri care merita vizitate cu orice priet. Chiar va indemn sa o faceti.

negru
05-16-2001, 01:11 AM
wow, vreau shi eu :smile:

ciofu
05-18-2001, 12:01 PM
Trebuie intr-adevar de facut asta, sunt deacord ca sunt locuri frumoase in MD. Nistru, de-a lungul lui e minunat. Si imi este rusine, acela care am vazut aproape toata Europa si nu am vazut toate locurile frumoase acasa.

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: ciofu pe 2001-05-18 03:02 ]</font>

Black
09-18-2001, 12:33 PM
Odata cica am avut shi eu ceva perepetzii.
primavara 1999 traseul Chishinau-Orhei-Teleneshti-Chishinau-Cimishlia-Basarabeasca. (cu bicicleta). O saptamana de zile.
primavara 2000 traseul Chishinau-Orhei-Saharna-Soroca - peste 220 de km. Cu bicicleta, 3 zile, cu toate atributile turistice.

Nu am fost singur, am fost cu Lucky13.
Poate odata vom prelungi aceasta traditzie de Pashte (ne duceam in vacantza de pashte)

sus
09-18-2001, 08:21 PM
vreau si eu cu bicicleta dar din pacate nu o am :smile:))))))

Black
09-18-2001, 11:02 PM
sus, nici eu nu aveam bicicleta cand ne-am pus planul in cap. Da cand s-a trecut de la planuit la fapte apoi nu au trecut nici 7 zile shi m-am facut cu o bicicleta minunata (dupa parerea ne). Cel mai rau e ca am avut o sumedenie de doritori sa mearga, totzi erau tari sa spue ca doresc, dar cand ajungeam la concret spuneau - eu nu am bicicleta :sad:

dune
09-18-2001, 11:06 PM
chestia ii magica, iaka eu tot in ultimu timp ma ocup cu asa chestii cind am sheva timp sii destul de vesel, ma ajuta oricum shel mai tare sa scap de stres sau daca is minios pe shineva/sheva/mine apoi to ma sui shii dau inainte prin ripi, glod, chestii, si poate fi o chestie frumoasa pina la urma desi am invatat o lectie deamu, nishiodata sa nu ma las dus de minie cit timp is pe bicicleta, uneori urmarile pot sa nu fie foarte bune atit pentru mine cit si pentru altii...

iar idea cu bicileta prin Moldova vreo citeva zile chiar ii minunata...rulz.

Black
09-21-2001, 10:57 AM
Sloganul pe care l-am compus pe vremuri - "Vino sa-tzi vezi tzara de pe bicicleta" :smile:

Black
09-25-2001, 03:59 PM
Doream demult sa va arat cum Black calarea bicicleta pe dealurile Moldovei, ...

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: Black pe 2001-09-30 04:19 ]</font>

Bradu`
10-16-2001, 12:46 PM
[quote]
Pe 2001-05-15 14:41, sus a scris:
Cel putin a cam fos asa cum si sune denumirea.
E o mica calatorie pe malul Nistrului pe jos daci in 6 zile am parcurs 137 (de la Japca pana la Tapova) de km cu tot echipamentul in spinare incepand de la pasta de dinti si terminind cu corturi. A fost desttul de cool si sa stiti ca exista si in MD locuri care merita vizitate cu orice priet. Chiar va indemn sa o faceti.

Bai,

am fost si noi pe malurile celea. Tsinem noi minte de peripetziile de acolo. Privesc fotogr. si ma ia groaza, oare noi eram, 18 loco` care umblau pe dealuri cu paele-n cap :smile:

sus
11-22-2001, 01:10 AM
da bai noi eram si nu iuta ca trebuie de inceput a strange banii pentru urmatorul iad
:smile:

:cool:

2008.