iaka ppl... am hotarit sa fak un prodigy party... shi ca sa se primeasca "the best" vreau sa vad ce propuneri, idei, intrebari avetsi...
shi daca intradevar este ppl prodigist :D
go! go! go! Prodigy 4 ever
IRCserver: Undernet
Channel name: #theprodigy
[K]
06-09-2004, 05:37 PM
eu ys prodigist!
bay shi mai ascultam mai ynainte! shy amu nu ma dau yn laturi!
da une vrei sa fashi party?
Faithless
06-09-2004, 06:10 PM
:taram: :rocknrol:
NaE
06-09-2004, 06:50 PM
oi mlea... am tarcit o data o vara intreaga sub o compilatie the best of Prodigy.. ascultam nonstop.. vin si eu. :D
S3ndaL3
06-09-2004, 07:11 PM
opaa... iaka diam esti ppl prodigyst la orizont... the best...
ppl a si shibi undeva prin august (16-20) ku kit mai repidi a si obtsin noul album TheProdigy ap ku atit mai the best a si shibi...
iaka asha na... prodigy 4 ever...
sho-u a si shibi in Slon (Black Elephant) credki jiumati din bileti o sa fie la mini... shi a si fak sheva skidka... diam pintru shini tre di gindit... :)))
iaka voi mai dats sheva propuneri, idei...
Faithless
06-09-2004, 07:40 PM
la Black Elephant ar fi bine, numai sa fuck'i sheva skidka
S3ndaL3
06-09-2004, 07:52 PM
skidka am sa fak pintru prietenii mei shi desigur pentru cei care intradevar is fani prodigy... sau cari ma va ajuta sau va contribui cit de putsin la cest prodigy party...
nero
06-12-2004, 03:32 AM
patzanu da tu shi contributie vrei??? eu am vreo 10 placaturi si toate albumurile pina la castbreeder inclusiv... si de care melodii ai vrea sa bagi la party? mai noi sau mai vechi...
of am fost si eu vreo 6 ani fan Prodigy... poate si acum sunt doar ca nu se cam aude despre ei... :cry: da la vremea lor patzanii au fost CrAzY FuNkY DrIvE :tu_mori: :tu_mori: :tu_mori:
NUKE
06-12-2004, 10:28 AM
S3ndal3 nu ytsi fa griji... o sa fie de toate atunci... jali ka asha tyrziu...
iaq sheva... di shi nu ai vinit ieri ? ah?
era sa vezi kum misha doarme cu taziku` pe kap shi ku 10 sticle goale de spikushor lynga el (nu yntreba de unde ca shtii)
P.S. sa nu mai fushi ashe prostii ca shi aceea cu sauna... trebuia de gasit vre-una mai ieftina... da oricum... o fost da` best!!!
S3ndaL3
06-12-2004, 07:12 PM
nero, am nevoe di DVD-uri sau poati MPG-uri (calitative)... albumele le am shi yo toate...
pe 16 august 2004 apare noul album Theprodigy cu minimu 11 piese noi...
acest prodigy party va fi dedicat anume acestui album... shi desigur pentru fanii Prodigy din Moldova :)
... di bagat a si bag inshepind di la I album pini la ultimu... caro4 o si shibi un calbas po polnii pragrame...
:rock_liv: :dj: :naroc: :rocknrol: :tucel: :sa bem:
apropo di Castbreeder... aista nui albumu lui Liam (Prodigy) dar a lui JunkyXL care a fost dedicat lui Prodigy
shi daca vrei sa fii la curent cu ultemele shtiri a formatsiei shi a membrilor...
http://theprodigy.ru
http://theprodigy.nl
sau pe IRC #theprodigy
peta4ok
06-15-2004, 12:12 AM
da' pi mini ai s ma inviti la prodigy party??? :lol: :wink:
S3ndaL3
06-15-2004, 12:18 AM
:D ghishi...
[K]
06-15-2004, 10:33 AM
am la univer v-o 2-3 vidacuri de-ale lor = smack my bitch up, voodoo people, start the dance....
ox2
06-16-2004, 12:34 AM
eu is departe de casa da spuneti cynd o zamutiti sa shtiu dacca voi fi acasa atunci..
vreu shi eu
S3ndaL3
06-17-2004, 08:43 PM
[K] shi fel di vidacuri? (in sens ca pe caseta video?) ...s-ar putea... dar daca totushi gasits DVD-uri... ar fi the best... daca cunoashtetsi magazine de DVD-uri. video, MPG-uri cu clipuri sau live concerte, sau kiar ceva din viatsa lor... spunetsimi...
S3ndaL3
06-17-2004, 08:52 PM
eu is departe de casa da spuneti cynd o zamutiti sa shtiu dacca voi fi acasa atunci..
vreu shi eu
16-20 august... depinde kind voi optsine noul album... albumul va eshi la iveala pi 16 august...
intrarea pentru cei ce nu sint acum in moldova, dar vor veni la Prodigy parte anume pentru el... vor intra gratis... (va fi nevoe de aratat biletul de avion sau ceva de genu asta :lol: )
ox2
06-17-2004, 11:47 PM
S3ndaL3
:)
ei atunci viatsa kiar ii frumoasa!
iti arat tot ce vrei (in limita posibilitatilor)
:)
gr8dude
06-18-2004, 09:38 PM
prodigy - treaba asta sta la baza modului meu de viata.. sunt un superfan, numai ca nu-mi inkipui ce sa fac eu la mega party'ul planuit..
eu muzica o ascult.. procesul si concluziile... totul ramine in mine :-)
da' daca nu reusesc sa pun mina pe albumul now, sper ca se va gasi cineva care ar putea face un exchange.
gr8dude
06-19-2004, 02:08 PM
albumul nou e scheduled pe 11 august 2004
aici http://www.theprodigy.info/discography/official/AONO/index.shtml gasiti tracklistul, niste reviewuri etc..
de pe undeva am copiat 'girls', hmm.. e un cintect destul de bun.. 'memphis bells' e cam plictisitor... poate ca impresia se datoreaza faptului ca era un radio-rip de calitate ultra-joasa..
S3ndaL3
06-19-2004, 06:23 PM
gr8dude... credema ai si ai shi fashi... daki n-ai si vrei si sari in cap... ai si ti uits la videoclipuri, concerte live, viatsa lor, etc la ecran mare...
yo nu degeaba caut DVD-uri sau video... :))))
NUKE
06-22-2004, 05:34 PM
ideea cu prodigy party e tare buna... poate macar asha black`u se va ridika la nivelul de odinioara...
jalko ka e asha de tyrziu... pt ca tokmai atunci multsi pleaka la mare sau la invatsat peste hotare.... dar cred ca daq tare va trebui... vor gasi ei timp pt asha ceva :P
S3ndaL3
06-26-2004, 09:30 PM
NUKE Black-u treaba lui... noi principalu si nu lasam ka fanii Prodigy si "moara"... in legatura cu data am sa ma mai gindesc...dar oricum ash vrea sa fie shi albumul nou atunci... trebuie de demonstrat la ppl ca Prodigy a fost, este shi va fi... Prodigy 4 ever :D
iaka noi daki am gasi un proiector apoi asta ar fi the best (in arenda)
S3ndaL3
06-27-2004, 01:47 AM
mdiaa... iaka ppl, am citic ultemele noutatsi despre Prodigy, shi nu kiar bune... albumul o sa apara nu mai devreme de 23 august 2004...
shi vreu sa aflu daca dorits ca sa facem acest party mai devreme fara noul album... shi apoi se poate de facut ^nca odata shi atunci (dupa 23 august) :crazy:
vreau sa fiu sigur ca vor fi doritori... va fi un show afighen^i
i-an sa videm shi dzishi ppl-u..........
S3ndaL3
07-13-2004, 05:22 AM
ppl!!! noul album The Prodigy "Always Outnumbered, Never Outgunned" il putetsi deacum avea in format mp3... Uraaaaaa!!!
iaka aista show a si shibi... cu noul album...
nu shtiu cum voi da yo di-acum il am...
shi vrets shi voi??? h3h3h3 mdiaa...
da shota vad ki nu va interesadzi pi voi Prodigy party...
lana...
[/url] http://www.theprodigy.ru [/url] ...aishi gasits shi nou album
zzzop
07-13-2004, 04:16 PM
eu am 3 clipuri pe un cd si mai am vre-o 3 casete video... una e despre viata lor, pe celelalte sunt concerte, clipuri etc... nemaivorbind de postere :) eh, au fost timpuri...
dar noul albul il am de vre-o saptamina deja...
S3ndaL3
07-15-2004, 01:35 AM
ok! zzzop... credka o sa am nevoe de casete... ca sa numai dai bani shi pe transcrierea clipurilor pe casete video...
yo te voi anuntsa cind voi avea nevoe de ele... fii la curent pina atunci cu noutatsile de pe forum... sanatati... :) Prodigy 4 ever!!!! Uuuhaaaa!!! :tucel:
[K]
07-15-2004, 09:40 AM
useo! m-am pus pe copiat!
zzzop
07-15-2004, 02:28 PM
2 S3ndaL3: da ai vorbit cu Black'u? esti sigur ca ei o sa fie deacord?
caci nu demult un prieten de-al meu a incercat sa organizeze acolo un drum'n'bass party, si directorul Black'ului a spus ceva de genul "la noi in club kislata n-a sa shii" :wtf:
S3ndaL3
07-15-2004, 10:16 PM
2 S3ndaL3: da ai vorbit cu Black'u? esti sigur ca ei o sa fie deacord?
zzzop da... yo inka din primavara am vorbit cu dinsu... shi acum nudemult... trebuie doar sa concretizez data... (in rest totul e aranjat)
mlin... shi n-am idei kind si fak...
prosto... ma gindesc ka daka o sa fak acum in iulie nu o sa se primeasca asha cum vreu eu... mie imi trebu Albumul (originalul) am intseles ca track-urile care le avem noi is doar demo versiunea... Albumul - original o sa difere mult... da la noi o sa apara tuma pi 23 august...
tu shi pareri ai? :) ai vri-o idei mai buna...
zzzop
07-16-2004, 01:23 AM
nu stiu despre piese daca sunt final versions sau nu, da in orice caz tre sa faci dupa 19 august, ca eu abia pe 19 o sa vin de la mare :)
S3ndaL3
07-16-2004, 07:33 PM
mdiaa credki asha shi va fi... pina la 23 august nu mai este asha mult...
S3ndaL3
10-06-2004, 03:46 AM
15 octombrie... "The Underground Prodigy Crew" >>> BlackElephant
da lana..... eu am 3 cateshele, shy pe http://delit.net ele sant toate...
Ganz Pulemeot4ik
10-06-2004, 04:38 PM
]da lana..... eu am 3 cateshele, shy pe http://delit.net ele sant toate...
mie mi se pare ca acelea de pe delit.net au defekte kind skrii pe cd ca audio format.. n-ai incercat?
[K]
10-06-2004, 04:46 PM
cred ca am yncercat nu shtiu precis ... eu am facut un album Sepultura da unele le-am luat de pe mp3spy.ru da yni pare ca shy de pe delit am luat...
S3ndaL3
10-08-2004, 02:03 AM
Artist......: Prodigy
Title.......: Always Outnumbered Never Outgunned
Genre.......: Electronic
Year........: 2004
Source......: CD
Label.......: n/a
Cat. Number.: n/a
-------------------
Are cineva ? Nu ?!? hehe dar eu am ;)
tsil pot da yo... + More Girls (remix la Girls... super)
daki vii la party tsil inscriu pe loc (a sa fie CD-RW)
Arina
10-08-2004, 06:57 PM
S3ndaL3, apoi la cine dai invitatii :wink: :P Noroc :)
S3ndaL3
10-12-2004, 03:39 AM
Arina... la tot ppl-u... las si vini macar shi Voronin :) numa si si calbasiaski :) tu vii?
intrarea: 30 lei
cu flayer: 20 lei
More Information >>> http://blackelephant.md Radio: kissFM, RadioNova.... TV: MUZtv (joi, Prajitura cu Trotil), mai putets videa pi strada afishe... shi cam acestea
Vineri, 15 octombrie... BlackElephant... "The Underground Prodigy Crew"