PDA

View Full Version : Audrey Hepburn- frumuseţea naturală

lia
06-04-2004, 06:04 PM
Actriţa a fost numită femeia cu cea mai naturală frumuseţe din toate timpurile, într-un clasament întocmit de experţi în domeniu.
Clasamentul are 10 locuri şi a fost întocmit de editori ai revistelor de modă şi frumuseţe, fotografi, agenţii de modă şi experţi în machiaj.

Ei au ales cele mai frumoase femei dintr-o listă de 100 pusă la punct de compania Evian.

După Audrey Hepburn, pe locurile doi şi trei se găsesc actriţele Liv Tyler şi Cate Blanchett.

Protagonista filmului Tomb Raider, Angelina Jolie ocupă locul patru.

Actriţa devenită prinţesă Grace Kelly este pe locul cinci.

Prinţesa Diana este a douăsprezecea în topul celor mai naturale frumuseţi din toate timpurile.

Caracteristicile

Topul frumuseţilor naturale
Audrey Hepburn
Liv Tyler
Cate Blanchett
Angelina Jolie
Grace Kelly
Natalie Imbruglia
Juliette Binoche
Halle Berry
Helena Christensen
Elle MacPherson
Sondaj Evian

Cele mai frumoase femei au fost alese pentru că întruchipează frumuseţea naturală, sănătatea-adică frumuseţi şi pe dinăuntru şi pe dinafară.

Pielea a fost un factor important în alegere, pielea frumoasă.

De asemenea, personalitatea lor strălucitoare şi complexă.

Directorul revistei Elle, Rosie Green, e de părere că Audrey Hepburn este personificarea frumuseţii naturale.

"Un farmec rarisim şi o frumuseţe interioară radiantă, mai ales când zâmbeşte. Pielea ei arată frumoasă şi proaspătă în toate filmele iar personalitatea ei răzbate ca fiind a unei persoane calde şi plină de viaţă.”

Peste trei sferturi dintre experţi au inclus-o pe Audrey Hepburn în topul celor mai frumoase zece femei din lume.

Trioul australian

Cate Blanchett ocupă locul trei în clasament

Aproape jumătate din femeile alese în clasament sunt brunete, o treime blonde şi o cincime roşcate.

Australia a avut cel mai mare succes, cu trei nume în topul celor mai frumoase 10 femei din toate timpurile- Natalie Imbruglia, Cate Blanchett şi manechinul Elle MacPherson.

Editorul revistei Heat a subliniat că frumuseţile naturale sunt reprezentate de femeile care, fără nici un pic de machiaj, arată minunat, încrezătoare în ele însele, pline de sănătate, fericite şi radiante.
http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2004/06/040602_hepburn_frumusete.shtml

vitalic sprinceana
06-05-2004, 01:20 AM
Actriţa a fost numită femeia cu cea mai naturală frumuseţe din toate timpurile, într-un clasament întocmit de experţi în domeniu.

as fi dorit sa-i vad pe " expertii in domeniu" ,editori ai revistelor de moda cum fac alegerea intre elena, valeria mesalina, maria magdalena, cleopatra..etc,etc...pentru ca sondajul s afie valabil pentru toate timpurile..mai stii poate il castiga cineva cromagnon sau neandertal.... :lol: :lol: :lol:
in rest mania clasatiilor...eu as clasa mesajul asta ca cel mai lipsit de sens..fara suparare....

lia
06-05-2004, 12:04 PM

as fi dorit sa-i vad pe " expertii in domeniu" ,editori ai revistelor de moda cum fac alegerea intre elena, valeria mesalina, maria magdalena, cleopatra..etc,etc...pentru ca sondajul s afie valabil pentru toate timpurile..mai stii poate il castiga cineva cromagnon sau neandertal.... :lol: :lol: :lol:
in rest mania clasatiilor...eu as clasa mesajul asta ca cel mai lipsit de sens..fara suparare....

Audrey Hepburn e un nume in cinematografie. E shi una dintre acttrizele mele preferate. De asta l-am postat. Alta e daca nu-tzi place tzie... Cat despre relevantza clasificarilor, cred ca ai observat in top majoritatea sunt ACTRITZE. E vorba de femei care au fost candva in vizorul mass-media. Daca Maria Magdalena nu a s-a putut prezenta la concurs, asta nu inseamna ca trebuie interzise clasficarile de acest fel, cred eu... :roll:

P.S. Cred ca orice femeie e frumoasa in felul sau. Privite din acest punct de vedere, clasificarile astea nu sunt relevante. Totushi, concursuri de frumusetze au fost shi vor fi, chiar daca nici unul nu este pe deplin corect. :)

vitalic sprinceana
06-06-2004, 12:29 PM
frumusetea e o chestia subiectia,relativa....ma irita pretentiile clasatiilor de acest gen care pretind ca e cea mai, sau cel mai ..cel din toate timpurile..

Absu
06-13-2004, 05:40 AM
Audrey was the best.Audrey is the best!Audrey will be the best!forever!

2008.