cred ca'i cea mai stupida intrebare, o intrecut'i chiar si pe asta: de ce eu ma beshesc :lol:
GroSSu
05-30-2004, 09:54 PM
zop - da daca eu ash raspunde la intrebarea te - din stima. ap ai raspunde cit face 2+2?
da la tema:
1. ot nefig delati
2. p/u ^nmultzire
3. din privy4ky
Arina
05-30-2004, 10:06 PM
tre de intrebat vreun biolog
Valerika
05-30-2004, 10:14 PM
eu cred ca aici era vorba mai mult de acest sentiment.....
pai...sa iubeshti e cel mai frumos lucru.....si cand iubeshti esti cel mai fericit.......vesel......poate asta e o cauza......sa ne simtim bine noi.si cel pe care-l iubim.., cand iubeshti vrei ca acea persoana sa se simta bine si faci tot posibilul pentru asta,.....sa fim fericiti..caci iubirea e un ingredient principal al fericirii......
Mirabela Iucu
06-01-2004, 04:43 PM
Poate prin compexitatea fenomnului " iubire " ajungem sa nu ne plictisim...iubind ajungi sa traiesti si alte o multime de sentimente...si astfel viatza are gust :crazy:
amelie
06-01-2004, 07:25 PM
eu nu cred ca ai nevoie de vreun motiv ca sa iubesti... iubesti pur shi simplu... asa se primeste... iubesti fara sa o vrei chiar cateodata... iaka cum...
Melania
06-02-2004, 09:38 PM
...te trezesti dimineata......asternutu e inca cald....te intizi, te tolanesti, mrrrrr.....soarele te gadila pe la okisori......plapuma e doar a ta....piciorusele is la caldutz.....
cauti inconstient fericirea....ea doarme inca......te cuibaresti linga ea.....un pupik pe umar si unu pe burtica.....si daca anume in acel moment deskizi okii.....vezi iubirea asa cum este.....linga tine si doar a ta....
de ce iubim? finka exista dimineti in care ne trezim exact asa....
Mirabela Iucu
06-02-2004, 10:53 PM
Frumos spus...foarte impresionat...mai ales ca e purul adevar :crazy:
dune
06-03-2004, 12:22 AM
chiar frumos, aplauze furtunoase de aici din pod :) eu tot cred ca noi ne nastem intro lume in care iubirea pur si simplu exista, ca si binele si raul, si noi daca sintem norocosi ajungem odata so simtim pentru cineva, sa intelegem makar putin si sa gustam makar oleaca din paharul iubirii, cred ca ii cel mai puternic sentiment care exista in lumea asta, si desigur cel mai crincen in acelasi timp ;)
Ingula
08-05-2004, 05:28 AM
dragostea este un sentiment autoindus care tine mai mult de dorinta de fi apreciat si evidentiat intr-un mod anumit de alta lume.... admirat?.... e o dorinta ascunsa de a te simti cu un scop in viata-un scop care nu tine de alte aspecte ale existentei ca cariera, dezvoltarea intelectuala si cea materiala, etc.....
e un sentiment controlabil ( gradul de control depinde de dorinta persoaneide a o controla)...
vadim
08-16-2004, 04:44 PM
Da intradevar dragostea este un sentiment frumos si placut,cind iubim atunci nici-o problema nu este denerezolvat,iubind mai usor trecem de problemele care ne ies in cale:
daca viatsa vi se pare grea
si vreti sa reusiti
trei arme trebuie sa aveti
sa uitati
sa luptati si sa iubiti
Ingula
08-16-2004, 05:14 PM
si vreti sa reusiti
trei arme trebuie sa aveti
sa uitati
sa luptati si sa iubiti
Bine spus.... n-am ce zice... sumar insa exprima perfect adevarul si realitatea.
vadim
08-17-2004, 10:32 AM
e foarte bine cind iubesti si iesti iubit macar atunci simtim ca traim :D :D
vitalic sprinceana
08-17-2004, 10:46 AM
"te iubesc" intra in caracteristicile intrisece ale omului...de asta a te intreba de ce iubesc oamenii e totuna cu: de ce oamenii sunt oameni...adica o tautologie fara sens....iubim...si atat...problema noastra nu e ca ne intrebam de ce iubim, ci ca nu iubim indeajuns...asa cred eu...
vadim
08-17-2004, 02:59 PM
nu e ca ne intrebam de ce iubim, ci ca nu iubim indeajuns...asa cred eu...
poate ca shi nu iubim in deajuns putina dragoste avem ca sa le dam la fiecare citeo leaca, dar drgoste putina sau multa nui este numai una ori iubim ori nu,citeodata e dureros sa iubesti stiind ca dragostea nu e reciproca
vitalic sprinceana
08-17-2004, 05:50 PM
citeodata e dureros sa iubesti stiind ca dragostea nu e reciproca
iubesti viata dar viata nu te iubeste....iubesti soarele , dar el nu te iubeste...iubesti cerul, dar nu te iubeste...iubesti pe tine din cineva, iar el iubeste pe sine din mine.....unde e dragostea reciproca???....pe valuri...desene pe cer...si fluturi de vant....
vadim
08-19-2004, 09:16 AM
intrebi unde e dragostea reciproca dar tu caut-o si o vei gasi acea dragoste reciproca
zorzonel
08-19-2004, 09:52 AM
mel
da tu chiar poti vorbi cu iubirea per tu,
zop si gross - poate va resemnati. dupa asta baietii se mai intreaba de ce fetele nu gasesc limba comuna cu ei - fiindca pentru ei a iubi e de parca te-ai scarpina subtioara si ti-ai mirosi sudoarea ce s-o strans sub unghii.
way - voi vedeti ca fetele sunt pe o treapta de dezvoltare si evolutie mai superioara!!!!!! padioooooooommm!
vitalic sprinceana
08-20-2004, 09:36 AM
intrebi unde e dragostea reciproca dar tu caut-o si o vei gasi acea dragoste reciproca
sunt la o varsta la care ar fi trebuit s-o gasesc demult...daca ea exista cu adevarat, dar....mama mea nu ma iubeste, ca orice mama de altfel..ea iubeste visele ei,sperantele ei, deziluziile ei, lacrimile ei, grijile ei...si tot ceea ce a cladit ea in mine...adica isi iubeste propriul chip din mine...asa e si cu tatal meu...si cu femeia vietii mele....eu ma iubesc pe mine din ea, imi iubesc visele mele din ea...ea-invers...deci unde e dragostea reciproca??????
catyusha
09-12-2004, 11:37 PM
Ei daka ni-o fost dat sa iubim...
hai s-o fashim sh pi asta..
Arina
09-13-2004, 05:22 PM
pentru ca ii stil'na
GroSSu
09-14-2004, 01:22 AM
P/U CA NU VREU SA MA INNERVEZ ... DA IT'ul MERGE HRENOVA , TORMOZESHTE SHI NU S'INCARCA MULTE SAITURI CARE;NI TREBU >>>> ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ WAAAAAAAAWWWAAAAAA WAAAAAAAAAAW AWWWWWWWWWWWWWAAAAA WAAAAAAAAAAW AAAAAAAW WWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAA :crazy:
vadim
11-04-2004, 09:51 AM
sunt la o varsta la care ar fi trebuit s-o gasesc demult...daca ea exista cu adevarat, dar....mama mea nu ma iubeste, ca orice mama de altfel..ea iubeste visele ei,sperantele ei, deziluziile ei, lacrimile ei, grijile ei...si tot ceea ce a cladit ea in mine...adica isi iubeste propriul chip din mine...asa e si cu tatal meu...si cu femeia vietii mele....eu ma iubesc pe mine din ea, imi iubesc visele mele din ea...ea-invers...deci unde e dragostea reciproca??????
c-am complicat e la tine, poate tu nu oferi acea dragoste care o vor cei care te inconjoara de la tine
lia
11-04-2004, 01:12 PM
c-am complicat e la tine, poate tu nu oferi acea dragoste care o vor cei care te inconjoara de la tine
Nu e nimic complicat. Este imposibil ca mama să nu te iubească pe TINE, dacă îşi iubeşte visele ei pe care le-a "clădit" în tine. Confunzi exigenţa ei cu lipsa de iubire, şi îţi renegi dreptul la iubire... Dacă şi-a "cădi visele" în tine, e deja un fapt de iubire... Pe de altă parte, are tot dreptul să fie exigentă: că doar "şi-a cladit visele" (şi timpu!)... De altfel, şi tu zici că iubeşti în acleşi mod: investind în iubirea ta... Deci, care e problema? Este exact reciprocitatea pe care o cauţi.
greenFoX
11-28-2004, 12:40 AM
Pe scurt: iubirea e egoista sau nu?
Iubesti ceea ce este celalalt sau ceea ce vrei tu din el?
flo
11-28-2004, 06:02 AM
iubesti ceea ce este celalat daca e destu de aproape de ideea ta de perfectiune :)
vitalic sprinceana
11-28-2004, 06:26 PM
Nu e nimic complicat. Este imposibil ca mama să nu te iubească pe TINE, dacă îşi iubeşte visele ei pe care le-a "clădit" în tine. Confunzi exigenţa ei cu lipsa de iubire, şi îţi renegi dreptul la iubire... Dacă şi-a "cădi visele" în tine, e deja un fapt de iubire... Pe de altă parte, are tot dreptul să fie exigentă: că doar "şi-a cladit visele" (şi timpu!)... De altfel, şi tu zici că iubeşti în acleşi mod: investind în iubirea ta... Deci, care e problema? Este exact reciprocitatea pe care o cauţi.
nu stiu daca poti iubi un lighean din simplul motiv ca e plin cu apa ce-ti place...
flo
12-03-2004, 12:36 AM
ca sa aflati de ce si cum iubim din punct de vedere biologic si neurochimic
cititi articolul la tema din Psychology Today numarul din sept-oct.
pentru mine a fost aproape o revelatie (poate si din cauza ca sint atras de speculatiile stiintifice la fel de mult ca si de miturile culturale despre iubire)
Mirabela Iucu
12-03-2004, 12:41 AM
Vad ca departarea nu te-a schimbat prea mult Flo :crazy:
Tot pe latura stiintifica a vietii te gasesti :lol:
flo
12-03-2004, 11:52 PM
nu pe latura stiintifica, ci pe cea a speculatiilor stiintifice :)
Mirabela Iucu
12-06-2004, 10:57 PM
Mda...asa e... :lol:
vadim
12-13-2004, 02:05 PM
De ce oamenii iubesc?......... pentruca sunt oameni de aceia si iubesc
IONIX
12-13-2004, 03:57 PM
asa e firea omului - sa iubeasca ceva sau pe cineva. cum au spus-o filosofii din grecia antica, iubirea duce la aparitia vietii noi :)
Melania
12-13-2004, 11:10 PM
da vati pus intrebarea...de ce oamneii nu mai iubesc??
Meta
12-13-2004, 11:25 PM
:cry: :cry: :cry: mda.. iaka asta ii drept........ :cry: :cry: :cry: de ceeeeeeee? :cry:
IONIX
12-14-2004, 12:06 AM
off, Mel, s-o stricat lumea de azi. putin care mai sunt romantici :(
Melania
12-14-2004, 12:09 AM
atat de des miam pus aceasta intrebare.....
de ce nu mai iubeste....
de ce nu ma mai iubeste....
incercam sa inteleg ce se ntimpla anume atunci cand iubesti si din clipa urmatoare nu mai iubesti...
na...cand cunoasti o persoana si ea nu te iubeste...cam te lasa rece asta....dar daca nu te iubeste dupa cea te iubit....asta strica mintile...
pe a mele cel putin....
IONIX
12-14-2004, 12:17 AM
dragostea totdeauna se termina odata si odata :( ramine altceva poate :roll: prietenie, obisnuinta...
cred ca depinde si de persoana :o
vadim
12-14-2004, 09:37 AM
da sunt si asa oameni care nu stiu ce e dragoste care n-au nimic sfint in ei si nu au inima care bate cind iubesti pe cineva
flo
12-14-2004, 05:42 PM
yup vadim
eu nu credeam ca pot sa existe oameni care nu au fost indragostiti nici macar pentru trei minute. dar in ultimul timp am intilnit asemenea cazuri. zic cazuri pentru ca ceva nu e in regula cu ei :)
totusi cei mai jalnici mi se par cei care cred ca iubesc pe cineva, dar de fapt nu se pot iubi decit pe ei insisi.
IONIX
12-15-2004, 07:09 PM
dragoste de 3 minute nu exista. exista pasiune rapida si trecatoare :)
flo
12-16-2004, 12:16 AM
pai asta e dragostea, ceva intens si de scurta durata
dupa aceea se formeaza atasamentul care e un fel de sinonim inferior pentru iubire.
psihologii zic ca ne indragostim cam in 30 de secunde.
nu cred ca poti spune ca pasiunea e inferioara dragostei. exista tot felul de pasiuni. insa pasiunea pentru o femeie se numeste dragoste.
vadim
12-17-2004, 11:18 AM
psihologii zic ca ne indragostim cam in 30 de secunde.
.
flo dar ce cind te indragosteai te uitai la secundamer si asa ai aflat in cit timp te indragostesti? sau ai citit undeva
catyusha
12-17-2004, 07:16 PM
shi totushi yntrebare inutila...
nu are raspuns...
shi totushi sunt mii de raspunsuri kare nici makar nu se apropie de adevar...
flo
12-21-2004, 07:15 AM
am citit undeva si dupa aia m-am autoanalizat si sint de acord
unii zic ca nu e dragoste ce simti in primul minut. zic ca e pasiune, atractie. ok, uneori se intimpla sa simti doar atractie. cind insa infatisarea, gesturile, vocea, mirosul recompun in mintea ta chipul care-ti bintuia imaginatia e sigur ca e dragoste.
toate aceste se intimpla in mai putin de un minut
KazeolNevozmojnii
01-02-2005, 01:54 AM
si bred :)
narcomanii ne-ar invidia citind tema data :)
lizofoafa
01-02-2005, 04:28 AM
oamenii iubesc pentru ca vor sa creada ca oamenii sunt demni de iubire, respect si consideratzie si mai ales pentru ca isi pretzuiesc propria existentza.
asta e singurul mod de comportament dezirabil in comunitate.
IONIX
01-02-2005, 01:27 PM
iubirea duce la continuarea vietii (in mai multe sensuri :) )
Mirabela Iucu
01-02-2005, 04:34 PM
Iubesti ptr. a putea crede in ceva...ptr. a-ti putea continua drumul...ptr. a te simtii util atunci cand vezi ca iubirea ta iti face jumatatea fericita... :crazy:
Melania
01-03-2005, 09:56 PM
iubesti finka vrei sa iubesti si tu pe cineva si sa nu mai fii asa de singur in lumea asta.....
IONIX
01-04-2005, 12:23 AM
singuratatea totdeauna omoara :(
Mirabela Iucu
01-04-2005, 01:53 AM
Iubesti ptr. ca vrei sa nu se risipeasca sentimentele frumoase de care esti capabil... :crazy:
Sniffer
01-15-2005, 02:10 PM
...te trezesti dimineata......asternutu e inca cald....te intizi, te tolanesti, mrrrrr.....soarele te gadila pe la okisori......plapuma e doar a ta....piciorusele is la caldutz.....
cauti inconstient fericirea....ea doarme inca......te cuibaresti linga ea.....un pupik pe umar si unu pe burtica.....si daca anume in acel moment deskizi okii.....vezi iubirea asa cum este.....linga tine si doar a ta....
de ce iubim? finka exista dimineti in care ne trezim exact asa....
Spus bine de tot !
Sniffer
01-15-2005, 02:12 PM
Iubesti pentru ca ai incorporat un instinct de a oferi ceva frumos, de a crea, de a te sacrifica pentru o valoare proprie. Iubesti pentru a fi complet. Iubirea e ceva mai presus decit banalul sex. Mediteaza putin asupra faptului , de ce ai tu nevoie cu adevarat pentru un echilibru interior si vei afla ce este dragostea.
snoopy
01-16-2005, 06:22 PM
tipa "iubim" deoarece la un moment contret al vietsii ne pare ca exista o persoana pt care simtsi ca potsi da tot ce ai...adica simtsi ca viatsa ta capata sens. dar de fapt, totu e o mare h.u.i.n.e.a! nu exista asha ceva!!!!
nu va ynshelatsi oameni!!! :ciupos:
flo
01-17-2005, 05:17 AM
snoopy, I luv u :D
snoopy
01-18-2005, 06:41 PM
eu tot, eu tot te luv! :) (tipa...asha ca sa te mai ynsheli ynca o data ca cuiva yi pasa de tine) :)
flo
01-20-2005, 04:40 AM
eu nu m-am inselat. eu stiu sigur: nimanui nu-i pasa de mine :D
iar cei care zic ca le pasa au motivele lor (mai mult sau mai putin inocente)
n.b.
eu am fost sincer cind am zis ca te luv :)
vadim
01-21-2005, 02:13 PM
eu nu m-am inselat. eu stiu sigur: nimanui nu-i pasa de mine :D
sa stii ca este cineva care te iubeste si ai pasa de tine :lol:
imported_lucia
03-12-2005, 02:10 PM
.....azi dimineatza...era un soare superb in parc......incercam sa inspir cat mai mult aer de primavara................in fatza mea mergeau la bratz o preche....ea, o batrina de vreo 70 de ani......al ajuta sa mearga pe el, de vreo 80 de ani............il tzinea de manutza shi-l ajuta sa faca pas cu pas.................mi s-au parut soliari shi singuri..in lumea lor.................
caci dragoste nu e..............................
Sniffer
03-12-2005, 02:17 PM
Orice vrea omul - creaza. Eu vreau dragoste, si ea pentru mine va fi atit timp cit exist. Voi iubi sincer si fara scrupule si murdarie. Voi oferi cea mai pura iubire ce pot sa o creez, si cel mai sincer sentiment.
imported_lucia
03-12-2005, 02:25 PM
...aplauze furtunoase!!! :clap: shi..cred ca incepe sa-mi placa de tine din ce in ce mai tare.. ;)
Sniffer
03-12-2005, 02:39 PM
...aplauze furtunoase!!! :clap: shi..cred ca incepe sa-mi placa de tine din ce in ce mai tare.. ;)
Mersi ... dar aplauze nu e nevoie. Plus la toate , doar imi exprim parerea mea personala si caracterul meu. Si inca ceva... aplauze merita cei ce au facut ceva cu adevarat maret, eu doar vreau sa consider ca traiesc viata ca un om sincer si plin de demnitate. Atita tot.
[K]
03-12-2005, 08:24 PM
iaca asha un punct de vedere(nu tzin minte unde prima data l-am yntalnit da e frecvet utilizat): "dragostea te face mai slab" ... de dragoste depinzi, sh tot timpu eshti cu frica-n spate... altfel, nu ai ce pierde....a? va palce?
imported_lucia
03-13-2005, 01:57 PM
....sa stai cu frica-n spate de ce????????..... de frica sa nu te pape lupu', sau...sa nu fuga EA la lup?........ apoi, ca sa nu fuga ea la lup, tre sa-i aratzi ca tu eshti cel mai tare din totzi lupii, shi ca o iubeshti asha cum nu ar fi in stare s-o iubeasca nici un lup din padurea asta!..... :)
lizofoafa
03-13-2005, 02:09 PM
Orice vrea omul - creaza. Eu vreau dragoste, si ea pentru mine va fi atit timp cit exist. Voi iubi sincer si fara scrupule si murdarie. Voi oferi cea mai pura iubire ce pot sa o creez, si cel mai sincer sentiment.
da, si atunci marmota invelea ciocolata in staniol.. sigur ca da! 8)
idealismu' asta imi aminteste de.... cine oare... ah, da, de mine!
Cuvintele sunt seci, faptele vorbesc..
Sniffer
03-13-2005, 03:36 PM
Cuvintele sunt seci, faptele vorbesc..
Nu ma cunosti si nu cred ca afirmatia ar fi una justa cu referinta la persoana mea.
In general, fraza este aplicabila la o majoritate.
avriva
03-18-2005, 06:35 PM
de ce iubesc oamenii?
fiindca cred in iluzii.. fiindca vor sa fie fericitzi..
fiindca au reflex conditzionat la iubire!
cineva care va...
03-20-2005, 06:04 AM
shi pe langa asta is tari proshti crezind ca fericirea exista...poate exista ea, dar e foarte scurta shi nu se da la toti... :D
voi n-ati meritat-o, puteti muri impacati cu nefericirea :lol:
surcufft
02-16-2007, 07:32 PM
oameni iubesc ,deoarece adam si eva au muscat din mar, au vazut ca sunt goi si sau rusinat.adam sa luminat, sa uitat la eva a vazut ca este frumoasa ,ca are un trup frumos placut, si fara sa isi dea seama a inceput sa o iubeasca.si asa iubim si noi.
SpinulAlb
02-16-2007, 08:13 PM
chiar de era paroasa si urata, nu avea de ales
epilarea si cosmetica au venit mai tarziu
surcufft
02-17-2007, 03:17 PM
,
ori cum era singura femeie pe pamint,dar ma indoiesc ca Dumnezeu sa fi facut prima femeie pe pamint urita.cit despre proasta,sar putea sa fi fost inainte de a musca din fruct ,dupa acea cred ca sa desteptat.iar despre epilare si cosmetica, nu cred ca avea nevoie Domnul, ca sa faca o papusa vie si foarte frumoasa.daca dorea sa faca o gorila, cred ca putea sa faca si asta.
PiggyEFromHell
02-17-2007, 07:16 PM
oameni iubesc ,deoarece adam si eva au muscat din mar, au vazut ca sunt goi si sau rusinat.adam sa luminat, sa uitat la eva a vazut ca este frumoasa ,ca are un trup frumos placut, si fara sa isi dea seama a inceput sa o iubeasca.si asa iubim si noi.
Asta nu e tema de religie din cate stiu eu
Otilia
02-18-2007, 02:27 AM
Cred ca daca era urita, nu avea de unde sa-si dea seama, fiindca nu avea cu cine sa o compare, nu era notiunea de urit/frumos..
Eu am alta intrebare la voi la tema iubirii..Se spune ca personalitatile opuse se atrag si se iubesc..si se mai spune ca ne atrag acei care au calitati asemanatoare noua. Adica daca eu ma iubesc pe mine, atunci voi iubi si pe cineva care imi seamana. Care varianta vi se pare mai logica?
adrenalina
02-18-2007, 02:34 AM
nu exista o legitate... persoanele opuse se spune ca se completeaza... cele asemanatoare ca au mai multe lucruri in comun... insa pana la urma nu este stabilita o reteta valabila si nici nu cred ca va fi stabilita vreodata... in ambele cazuri exista esecuri si reusite... mentinerea une relatii depinde de foarte multi factori si nu poate fi analizat unilateral.
PiggyEFromHell
02-19-2007, 06:13 PM
Hai mah... personal cred ca in general persoane cu gusturi asemanatoare se atrag dar care au si diversitati pana intr-o anumita limita... Sunt sigur ca nu iti va placea cineva care in general are aceleasi idei... dar are si cunostinte pe care nu le ai tu... etc.
a.d.i.d.a.s
05-12-2007, 07:49 PM
"De ce oamenii iubesc?"
Din frica ! de fapt "frica misca omul" dupa cum zicea Freud. E foarte simplu ! :)
Antimatter
05-12-2007, 11:29 PM
iubesc pentru ca e extremal!!!
PiggyEFromHell
05-13-2007, 10:07 PM
iubesc pentru ca e extremal!!!
Asa iti zic toate fetele? Eu mi-as face griji in cazul tau. Sa iubesti o gorila e o chestie extrema de obicei... Vezi legatura? Nu? Nu-i nimic... o vei vedea intr-o zi;)
alyyy
05-13-2007, 10:14 PM
iubesc..pentru ca asa imi cere corpul asta al meu...chiar daca nu vreau sa iubesc...totusi ceva din tine cere...vrea dragoste..mingiere...masaj extern/intern:)...oricum...si din frica de a nu fi singur...
io iubesc ..da azi is singura de citeva ore si deja ma apuca groaza ...
Sarcastic
05-13-2007, 10:42 PM
Unde stai? :D :P :P :)
Antimatter
05-13-2007, 10:56 PM
Asa iti zic toate fetele? Eu mi-as face griji in cazul tau. Sa iubesti o gorila e o chestie extrema de obicei... Vezi legatura? Nu? Nu-i nimic... o vei vedea intr-o zi;)
sa iubesti o gorila si chiar un crocodil e extremal?...de unde stii??nam incercat
sa iubesti o fata e extremal fiindca aceasta presupune si ura si gelozie si despartire, cere multa rabdare, curaj, nervi, ei da astai viata!
PiggyEFromHell
05-14-2007, 06:03 PM
sa iubesti o gorila si chiar un crocodil e extremal?...de unde stii??nam incercat
E logic, nu? Ah... sorry, nu vroiam sa te jignesc cand am zis de logica. Sa nu crezi care cumva ca ma iau de cei cu handicap.
sa iubesti o fata e extremal fiindca aceasta presupune si ura si gelozie si despartire, cere multa rabdare, curaj, nervi, ei da astai viata!
If you say so...
capsunica
05-14-2007, 07:04 PM
Oamenii iubesc pt ca au motive s-o faca shi pt ca iubirea e cea mai mare din fericirile umane care ne poate scoate din singuratate...
Spre exemplu... iubesc eu BARBATUL... Shi il iubesc pt ca:
1-imi aminteshte de tatal meu;
2-are un mod superb de a-shi iubi mama;
3-devine atat de dragutz shi bland cand plange, shi pt ca o face rar;
4-jeanshii ii stau atat de bine!;
5-rar da atentzie horoscoapelor;
6-el practic tot trebuie sa mushte;
7-ii place mancarea facuta acasa;
8-atunci cand este serios devine atat de comic!;
9-orgoliul lui nu se compara cu al meu;
10-oricat de ironic shi rau n-ar fi, e atat de pui!...:)
11-este mai receptiv decat cainele lui Pavlov. Daca la legatura logica 'sunet-mancare', cainele nu reactzioneaza deodata, apoi barbatul reactzioneaza imediat la 'atingeri speciale- eu-s fericita' :);
12-parul de maini shi de pe piept ii sta atat de bine shi pt ca ishi mai rade barba;
13-bea bere fara pai;
14-minte frumos;
15-pare cocosh tzantzosh cand se cearta;
16-ii place cand sunt baietzoasa dar ma apreciaza mai mult pt feminitate;
17-m-a invatzat sa-mi placa fotbalul;
18-nu poate sa-mi daruie shi el o floare ca ashtia din filme! :);
19-ishi aminteshte in ultima clipa ca trebuie sa-mi deschida portiera!;
20-il apuca rasul cand ma 'faram';
21-este deshtept shi are ce sa ma invetze;
22-pot sa-mi pun capul pe umarul lui shi s-adorm;
22-este tatal viitorilor mei 11 bebelushi sanatoshi shi pt ca va fi antrenorul echipei mele de fotbal :) ;
23-este laconic shi la obiect;
24-s-a lasat imbrobodit pana acum shi a crezut tot ce scriu;
25-a crezut ca am mintzit cand de fapt eu am spus adevarul;
26-are un fund sexy.
Shi motive sunt o mie... numai de iubit trebuie! :)
Antimatter
05-15-2007, 12:26 AM
no comment....esti cea mai carsimatica figura,capsunico, de pe md.net
tine-o tot asa!!!
a.d.i.d.a.s
05-16-2007, 02:22 AM
no comment....esti cea mai carsimatica figura,capsunico, de pe md.net
tine-o tot asa!!!
Intru si eu in fanclub ! :)
TRISHNA
08-08-2007, 05:55 PM
Pentru ca iubirea este unicul drog fara efecte adverse pentru sanatate.
Dimpotriva, cu cat dai shi primeshti mai multa iubire, cu atat eshti mai fericit!!
:pestera: