4ever!
Always.....Its my life.....One wild night.........altele.........what do u think?
mie imi place!!!!! ruleeeeezzzzz!
dune
05-25-2004, 02:17 AM
imi place si mie mai inainte, acuma parca mai rar ii dau cu bon jovi dar uneori in anumite circumstante se intimpla sa se potriveasca... am vazut recent un videoclip, nu sint sigur daca e nou sau nu - se numea cintecu 'misunderstood', neinteles...
do0my
05-25-2004, 08:46 PM
4ever!
Always.....Its my life.....One wild night.........altele.........what do u think?
mie imi place!!!!! ruleeeeezzzzz!
kintekul acesta imi place... dar in rest... 50/50
Valerika
05-26-2004, 01:30 AM
pai nu poate sa-ti placa tot.........da el ii preferatu meu...cu toate cantecele.....
ciofu
05-26-2004, 11:58 AM
ciuvacu are muzica buna, si face odata pe an turu Europei, tre de dus odata
Crush
05-26-2004, 07:42 PM
Hai impreuna :) Eu am privit niste concerte de-a lor si mi-au lasat o super impresie. E o energie nebuna pe scena... Vreau Bon Jovi Live!!!
In rest, pot sa zic doar ca e una din preferatele mele formatii. Intr-adevar muzica de pina la '95 era mult mai super, acum e mai mult comerciala... dar oricum imi place :)
do0my
05-27-2004, 01:52 AM
ciuvacu are muzica buna, si face odata pe an turu Europei, tre de dus odata
ce fel de tur al europei daka nu trece pe la noi? :o
Meta
05-27-2004, 02:14 AM
mie-mi place Always.......... si gata............. :roll:
alias
05-27-2004, 02:15 AM
ok, eu am fost la un concert Bon Jovi!
Cel mai super live performer pe care l-am vazut io; nu are nici o piesa mediocra, toate pot fi clasate drept bune sau superbe!
eu as putea vb mult si bine, nu prea stiu inca daca are sens! Nu se contesteaza de catre nime potentza trupei in prestatiile live, si alaturi de U2, sunt lideri in chestia asta; cel mai bun album, dupa mine, e These Days; desi tin sa mai subliniez ca nu are albume slabe! Sunt intruchiparea rockului clasic nitzel comercializat, insa shlefuit la perfectie!
Crush
06-01-2004, 12:44 PM
In umila mea parere These Days este cel mai super profesionist album al lor. Liniile melodice, motivele, versurile, aranjamentele si vocea sint la cel mai tare nivel. E albumul meu preferat.
This Left Feels Right iti place? Eu am concertul lor din Atlantic City in format avi. Il vrei? :)
dune
06-03-2004, 12:18 AM
eu tot cred ca These Days e albumul meu favorit, cred ca arata in album o anumita maturitate atit prin aranjamentul muzical cum sa mentionat mai sus dar si prin versurile interesante din mai multe cintece, acelasi 'these days' de exemplu...
This left feels right mi se pare un album interesant insa care trebuie ascultat incet...
Mirabela Iucu
06-03-2004, 10:10 AM
Albumul " Keep the faith " imi place cel mai mult de la Bon Jovi...chiar daca nu's vreun mare fan... :band:
Valerika
06-17-2004, 12:34 AM
all about loving you.............acum ascult..........inka un cantek superb