PDA

View Full Version : mici schimbari pe forum

dune
05-21-2004, 05:28 AM
in ultimile zile sau saptamina defapt forumu a trecut prin anumite schimbari mai mult sau mai putin observabile. totusi de acum incolo lucrurile ar trebui sa fie stabile, accesul la forum (+lapixel, haz de necaz, etc) permanent, si alte probleme de orice natura sa nu mai apara.

daca apar dificultati de orice natura va rugam sa ne contactati pe privat. daca exista chestii care credeti ca trebuie discutate in public deschideti o tema noua sau adaugatile ca raspuns la tema asta...

GroSSu
05-21-2004, 09:44 PM
Am observat ca forumu a fost inundat de una shi aceeashi tema: melania ..... subsemnata: melanel
dar peste un scurt timp temele au disparut:
Spre bine sau spre rau?

ps: asta tu negru?

negru
05-21-2004, 09:52 PM
asta tu negru, ce???

dune
05-21-2004, 09:57 PM
cum adica spre bine sau spre rau? shi putem sa facem cu spamu? macim tat shi nisca...

GroSSu
05-21-2004, 10:19 PM
negru nika(sory) am vrut sa scriu dune, da ciota s-o primit negru (neponyatka)

da lupta cu spamu vad ca merge repde - O P E R A T I V :nukem: :ciupel:

[K]
05-21-2004, 10:23 PM
macim tat shi nisca...
:ciupel:

alias
05-22-2004, 04:40 AM
nici eu nu pricepui faza cu Melanel; mai ales ca ati sters-o.. si imi pare ca nu e spam.. voiam sa si scriu comments la poze, ca nu e chiar urata fata aia; dar la ce bun, daca oricum stergeti 'spamul'..

[K]
05-22-2004, 12:27 PM
alias, daca ai de scris ap scrie pe lapixel de-odata, acolo tot s-o scris comentarii, dzy-i ca-i frumoasa s.a.m.d.! ajut-o pe victima, ca dese sunt atacurile!

Melania
05-22-2004, 12:39 PM
tak tak tak.....nu mai trebu "urita frumoasa"....niki.....ma descurc io cumva!!!!

[K]
05-22-2004, 12:43 PM
ei lasa jalea.....shi parca nu-tz plashe cand lumea ytz fashi complimete.... he he..... :lol: deodata te luminezi !

Melania
05-22-2004, 12:47 PM
ian te rog lasama in pace cu luninatu la fatza...inca nu se stie cui ii place mai mult...de vreme ce tiai pus poza in avatar!!!

[K]
05-22-2004, 12:48 PM
tak! tiha cu poza din avatar! shi cu naezdurile estea? asta de-am nu-i treaba buna! eu vashe ys cu sange rece... :-?

Sam
05-22-2004, 12:51 PM
Din discutziile voastre ar reieshi ca modificarile de pe forum sunt legate doar de Melania :roll: Nu prea credm shi lasatzi fata yn pace 8)

Melania
05-22-2004, 12:54 PM
Sam....kiar nare nimik cu mine.....pur si simplu au coincis!!!

ciofu
05-22-2004, 01:38 PM
eu vad ca Mel in ultimu timp e cam iritata si nervoasa.... :wtf:

Melania
05-22-2004, 01:48 PM
nu ciofu, delok

NaE
05-22-2004, 03:42 PM
imi pare ca forumu merge mai repede acum...

dune
05-22-2004, 04:15 PM
chiar asa si este :)

Codrin
05-22-2004, 08:50 PM
Mie nu mi se par deloc mici schimbarile astea . Masacru ar fi termenul mai potrivit . ....... Dar daca chiar era necesar el asa , cred ca puteatzi sa avetzi macar bunul simtz sa anuntzatzi ca aveti de gynd sa stergeti multe teme care erau cyt se poate de in topicul subforumurilor shi nu le credea nimeni amenintzate .

Unii dintre noi mai scrisesera pe acolo si alte lucruri decat despre creierii lor innecatzi in alcool si apasari profunde pe kept si poate ar fi vrut sa shi le salveze .

jimosho
05-22-2004, 10:16 PM
total de acord cu codrin... de ce sa epurati arhivele forumului? nu-i suficient spatiu pe server? erau niste teme tare super...

lelaina
05-23-2004, 03:17 AM
Da, pacat de unele teme, insa nu e nici sfarsitul lumii. :D

... innecatzi in alcool...
Esti sigur? :lol:

dune
05-23-2004, 04:54 AM
"masacru" a fost mai mult involuntar decit voluntar, procesul de tranzitie a fost relativ dur si nea impus intrun fel sau altul sa luam masuri-decizii de care nu putem fi fericiti - insa planificam sa mentinem tot ce se scrie pe forum in masura posibilitatilor si sintem siguri ca cei ce au adaugat toate mesajele celea vechi ne pot bucura in viitorul apropiat cu mesaje si teme si mai interesante...

pina la urma, odata si odata tre sa ne rupem de trecut, sa nu mai fim dependenti de fantomele de demult...

zopiryon
05-23-2004, 08:35 AM
da nu se putea de facut un forum cu arhive si de bagat toate astea acolo ?

zopiryon
05-23-2004, 08:46 AM
mudashi bespantovaie

dune
05-23-2004, 02:04 PM
so facut exact sheia shi so putut de facut :)

zopiryon
05-23-2004, 03:51 PM
pentru ce s'o sterst atata ? PENTRU CE ?

Melania
05-23-2004, 04:53 PM
pt ca asa o trebuit....pt ca sa mearga mai repede forumu....pt ca sa fie pace -n toata luma!! shi nui clar aici? zopi, nu deveni ca Codrin care plinge dupa fiecare mesaj deal lui, de ti sar parea ca scrie mai sheva ca Eminescu!

zopiryon
05-23-2004, 05:25 PM
mel tie iti incurcau temele alea ? de ce asa o trebuit ?

dune
05-23-2004, 05:58 PM
bre zop, de unde atita emotie? la transferu bazei de date mysql de pe un server pe altu o aparut dificultati tehnice care o trebuit sa shie rezolvate pentru ca forumu sa poata fi mentinut online, madwolf respectiv o ales forumu online cu mai putine mesaje decit forumu offline cu toate mesajele, alegere care mie mi se pare motivata. sa shim noi sanatosi sa mai scrim mesaje.

in plus, nimeni niciodata no garantat integritatea mesajelor si nici no garanteaza in prezent.

zopiryon
05-23-2004, 07:07 PM
mdeah...bun dara... :D

zopiryon
05-25-2004, 09:32 PM
eu ma gandesc ca n'ar fi rau daca s'ar baga inapoi statistica si rankurile, poate in asa fel stimulam lumea sa scrie mai mult, ca ai ca'n pustiu pe aici

animaluts
05-25-2004, 09:48 PM
ideea ii buna, da nu pintru toti :hehei:

cap amush se inshep a scrie mesaje levye doar pentru a avea kit mai multe mesaje ;)

zopiryon
05-25-2004, 09:53 PM
spamu tre macit, da shei care ganesc tre avertizati, parerea meaa :lol:

madwolf
05-26-2004, 12:54 PM
Hai sa fim calmi si rationali... Fiecare server isi are limitele sale de resurse pentru operatiune optimala. Daca treci limitele, pot sa apara tot felu de efecte nedorite. Deaceea, trebuie de mai facut cate o curatenie din cand in cand ca lucrurile sa fie OK. Pot sa va spun un lucru... stergerea temelor a fost bazata pe un criteriu foarte simplu - unde nu s-a raspuns de un an. (366 zile) Asa ca daca tare vreti sa pastrati unele teme mai vechi, mai raspundeti, si desigur, un raspuns la tema. ;)

Pot sa va bucur ca eu am copia forumului inainte de asa-zisul "masacru", si poate odata, daca voi fi in voie buna, sau mai stiu eu... :), o sa-l restabilesc strict pentru vizionare.

ciofu
05-26-2004, 12:56 PM
ciuvaci madwolf face ce vrea, dar stie ce face :P

zopiryon
05-26-2004, 01:09 PM
Hai sa fim calmi si rationali... Fiecare server isi are limitele sale de resurse pentru operatiune optimala. Daca treci limitele, pot sa apara tot felu de efecte nedorite. Deaceea, trebuie de mai facut cate o curatenie din cand in cand ca lucrurile sa fie OK. Pot sa va spun un lucru... stergerea temelor a fost bazata pe un criteriu foarte simplu - unde nu s-a raspuns de un an. (366 zile) Asa ca daca tare vreti sa pastrati unele teme mai vechi, mai raspundeti, si desigur, un raspuns la tema. ;)

Pot sa va bucur ca eu am copia forumului inainte de asa-zisul "masacru", si poate odata, daca voi fi in voie buna, sau mai stiu eu... :), o sa-l restabilesc strict pentru vizionare.

jestoka, n'am ce zice :)

redneck
05-27-2004, 12:28 AM
Pot sa va spun un lucru... stergerea temelor a fost bazata pe un criteriu foarte simplu - unde nu s-a raspuns de un an. (366 zile) Asa ca daca tare vreti sa pastrati unele teme mai vechi, mai raspundeti, si desigur, un raspuns la tema. ;)

Ce vorbesti? Temele de pe Ciuleandra cu moldovenismul primitiv au fost deschise mai recent.

lia
05-29-2004, 04:04 PM
Pot sa va spun un lucru... stergerea temelor a fost bazata pe un criteriu foarte simplu - unde nu s-a raspuns de un an. (366 zile) Asa ca daca tare vreti sa pastrati unele teme mai vechi, mai raspundeti, si desigur, un raspuns la tema. ;)

Ce vorbesti? Temele de pe Ciuleandra cu moldovenismul primitiv au fost deschise mai recent.

Exact. Shi nu numai pe Ciuleandra.

Apropo, nu merge mai ushor, se incarca la fel de greu, mai ales pagina de start. ... Sunt de acord cu Codrin shi ceilaltzi: sunt schimbari care nu imbunatatzesc cu NIMIC forumul. Erau cateva subiecte cu poezie romaneasca, dintre care doar unul a ramas. Recunosc, am pierdut destul timp copiind unele texte, pentru ca cineva propusese sa facem o mica antologie de poezie romaneasca aici pe forum. Printre ele erau shi versuri pe care nu le gaseshti nicaieri pe Internet: le-am copiat din antologiile din biblioteca mea de acasa, ca sa pot sa le citesc atunci cand sunt plecata (or anume asta era IDEEA, de a oferi celor plecatzi ceva din ceea ce a ramas ACASA).

Discutziile shterse erau interesante shi pentru ca demonstrau logica procesului cautarii de sine, dar shi pentru ca erau nishte cartzi de vizita ale forumishtilor (nu degreaba noiii venitzi de multe ori au nevoie sa caute in arhiva, ca sa se poata intzelege cu cei prezentzi mei de demult pe forum. Shi eu recunosc ca, daca n-ash fi citit acest forum de mult timp, parerea mea despre cei care scriu ar fi fost MULT mai rea decat este ).

In plus, daca se shterg teme asha, in mod arbitrar, atunci nu cred ca mai e valabila ideea de forum. E un simplu Chat. Eu personal nu mai vad de ce ash mai pierde timpul aici. Un alt exemplu: ceea ce am copiat din Revista Limba Romana despre sursele in care de la cronicari incoace se spune ca suntem romani a fost shters, ca shi cum fiecare ar avea acasa acel numar al revistei (care DEMULT nu se mai gaseshte in vanzare, BTW)! Adica... mi se pare ca mesajul "stapanilor" acestui Forum este foarte clar: nu vrem discutzii serioase, vrem doar moldovenism primtiv shi discutzii despre sex.

negru
05-29-2004, 05:12 PM
In plus, daca se shterg teme asha, in mod arbitrar, atunci nu cred ca mai e valabila ideea de forum. E un simplu Chat.

tot userii au transformat forumul in chat, da tu in loc sa te jelui mai bine ai da nishte idei...

lia
05-29-2004, 06:06 PM
In plus, daca se shterg teme asha, in mod arbitrar, atunci nu cred ca mai e valabila ideea de forum. E un simplu Chat.

tot userii au transformat forumul in chat, da tu in loc sa te jelui mai bine ai da nishte idei...

Pai ideea e chiar in mesajul meu pe care poate nu l-ai citit: sa nu se shtearga mesajele in care nu s-a facut Chat . Ca cele despre care a scris Redneck putzin mai sus. Sau cele despre Postmodernism, de exemplu.

negru
05-29-2004, 08:05 PM
madwolf a lamurit ca au fost sterse din cauza serverului si nu din cauza ca noi am dorit, ce atata discutii...

GroSSu
05-29-2004, 08:08 PM
negru nu te innerva... daca va erita atita vorba goala, inchidetz tema .... shi stergetzi-o ... :lol:

negru
05-29-2004, 08:15 PM
ei rar ma enervez...

redneck
05-29-2004, 09:30 PM
madwolf a lamurit ca au fost sterse din cauza serverului si nu din cauza ca noi am dorit, ce atata discutii...

1. De ce nu au fost eliminate in primul rand temele care au fost deja inchise? Sau temele la care nu s-a raspuns? Printre altele au fost lasate pe forum teme la care nu s-a raspuns din luna Iunie 2003, insa au fost eliminate temele care aveau ultimul mesaj scris prin noiembrie-decembrie.

2. De ce moderatorii/administratorii nu au avertizat ca au de gand sa intreprinda astfel de masuri? In acest caz unii utilizatori ar fi avut posibilitatea sa salveze unele mesaje.

negru
05-29-2004, 09:37 PM
decizia a fost luata neashteptata de asta si nu a fost anuntata, personal nu stiu care teme si de unde au fost shterse, va rog sa-l intrebati la admin...

lia
05-31-2004, 02:09 PM
va rog sa-l intrebati la admin...

Pai asta a shi facut redneck.

dune
05-31-2004, 02:37 PM
Va rog sa aveti rabdare cu noi si sa ne scuzati pentru erorile pe care le facem. Pentru noi administratia forumului ii o experienta educativa si pe parcurs se intimpla erori sau luam decizii care se dovedesc a fi nefavorabile forumului. Incercam sa invatam din erorile noastre si va rugam ca de fiecare data cind dam cu capul de ciment sa nu ne gruziti prea tare dar sa ne ajutati sa intelegem cum putem sa evitam asa situatii pe viitor desi de obicei avem intuitia de a intelege singuri ce am facut gresit si ce nu mai trebuie sa facem...

lia
05-31-2004, 03:17 PM
Va rog sa aveti rabdare cu noi si sa ne scuzati pentru erorile pe care le facem. Pentru noi administratia forumului ii o experienta educativa si pe parcurs se intimpla erori sau luam decizii care se dovedesc a fi nefavorabile forumului. Incercam sa invatam din erorile noastre si va rugam ca de fiecare data cind dam cu capul de ciment sa nu ne gruziti prea tare dar sa ne ajutati sa intelegem cum putem sa evitam asa situatii pe viitor desi de obicei avem intuitia de a intelege singuri ce am facut gresit si ce nu mai trebuie sa facem...

Dune, am tot temeiul sa cred ca temele shterse se alfa in arhiva (ca sa nu zic coshul de gunoi) al forumului, doar ca nu pot fi accesate de utilizatori. Daca e asha, atunci ce va impliedica sa le repunetzi pe forum, asha incat sa poata fi citite totushi? Multzumesc.

dune
05-31-2004, 03:50 PM
La moment contemplam citeva idei care daca vor fi implementate ar aduce noi schimbari pe forum. De schimbarile astea e legata si chestia cu arhiva forumului, nu vrem sa luam o decizie pripita insa am vrea desigur ca lumea sa poata citi mesaje mai vechi care au fost publicate pe forum.

Madwolf are la indemina o copie a bazei de date asa cum era acuma citeva saptamini. Mesajele deci exista si vor fi probabil in curind accesibile publicului larg fie ca parte a forumului asa cum au fost pina acum sau ca o arhiva speciala unde nu se mai poate scrie insa e posibil de citit prin tot ce s-a scris.

Avem nevoie asadar de ceva timp pina decidem ce si cum.

lia
05-31-2004, 04:05 PM
OK, Dune, asta shtiam shi eu de fapt... Intzeleg ca e greu sa iei o decizie, cand informatzia (articole, link-uri) utila este amestecata cu replici irelevante... Dar, pentru ca shi Negru a intrebat ce e de facut ca sa nu se mai confunde forumul cu un Chat simplu, poate ar trebui deschis un forum separat doar pentru... chat, unde foumishtii sa comunice ushor shi repede, sa clarifice relatziile, sa-shi dea/programeze intalniri, sa fliretze etc. Dar discutziile sa fie shterse dupa o anumita perioada de timp (trei luni sau mai mult - shi, principalul, toata lumea sa SHTIE ca ce e acolo urmeaza sa fie shters!). Asta ar elibera forumul shi ar crea loc pentru mai multa informatzie...

dune
05-31-2004, 08:25 PM
problema exista si ar trebui sa fie solutionata intrun fel sau altul. e totusi o situatie destul de delicata in care trebuie sa consideram atent raportul dintre membrii forumului, interesele lor, vointa de a scrie, s.a.m.d.

Consideram la moment si o anumita reorganizare a forumurilor dupa criterii practice ca cele mentionate de tine insa nu am facut nici un pas clar la acest capitol si nu se stie cum urmeaza sa ne organizam mai departe. Mi-ar fi interesant de exemplu cum ati vedea voi posibila reorganizarea unor forumuri sau adaugarea unor noi care sa permita lumii sa se exprime liber si constructiv in acelasi timp ca sa minimalizam situatiile curente unde tot felu de replici se imbina in cele mai stranii maniere fara nici un rezultat clar.

lia
05-31-2004, 09:14 PM
Dar, Dune, e firesc sa nu fim de acord unii cu altzii - shi sunt diferite "grade" de "dezacord" intre noi: cu unii nu pot cadea de acord in principiu, cu altzii doar in unele chestiuni, dar cu adevarat Anormal ar fi sa gandim totzi la fel. Problema nu e ca nu suntem de acord, ci orgoliile nesatisfacute... Shi faptul ca lumea nu vede uneori ca a deviat de la tema e tot pentru ca apare necesitatea de a comunica la alt nivel decat cel raztional - involuntar, omul trece la o comunicare mai... "persoanala". In acest caz, discutzia poate fi transferata, chiar de moderator, pe Chat. Trebuie doar ca cei implicatzi in "reglarea de conturi" sa fie prevenitzi ca discutzia lor a devenit mai potrivita pentru Chat.

Cred ca daca ar fi un Chat (adica: tot un forum, dar unde sa se poata scrie ORICE, shi moderatorii sa nu intervina - dar sa se shtie ca totul va fi shters peste un timp oarecare) - unde fiecare sa-shi poata spune of-ul, fara a perturba logica discutziilor pe forumurile tematice - s-ar rezolva o buna parte din probleme. Presupun ca toate discutzile ar incepe pe forumurile tematice shi s-ar sfarshi pe forumul destinat chat-ului. :) Shi ce daca? Sa fie! :D

P.S. :) Vreau sa spun ca pe forumul fetelor e mai multa ordine, decat pe forumul general, deshi acolo nu s-a prea recurs la shtergerea sau cenzurarea mesajelor, din cate shtiu. Shi nu le potzi banui ca sunt intotdeauna de acord una cu alta (dimpotriva!). So... tragetzi concluzii... :ciupos:

dune
05-31-2004, 10:28 PM
nici nu ziceam ca lumea tre sa fie toata de acord, discutiile ar fi inutile in asa caz. problema mea cu forumul 'chat' ar fi poate ca multe discutii la care lumea ar incerca cel putin sa discute in celelalte forumuri au sa aiba loc in forumu chat si atunci sar putea observa un influx de mesaje la chat si nimic in celelalte forumuri, iar cum mesajele de pe chat vor fi period sterse lumea nusi va mai vedea contributia la acest forum...

redneck
05-31-2004, 10:38 PM
nici nu ziceam ca lumea tre sa fie toata de acord, discutiile ar fi inutile in asa caz. problema mea cu forumul 'chat' ar fi poate ca multe discutii la care lumea ar incerca cel putin sa discute in celelalte forumuri au sa aiba loc in forumu chat si atunci sar putea observa un influx de mesaje la chat si nimic in celelalte forumuri, iar cum mesajele de pe chat vor fi period sterse lumea nusi va mai vedea contributia la acest forum...

Ceea ce demonstreaza ca marea majoritate a utilizatorilor de pe acest forum nu sunt in stare sau nu doresc sa poarte o discutie inteligenta pe teme serioase.

dune
06-01-2004, 01:13 AM
dar totusi intr-un context corect format lumea s-ar putea probabil simti atrasa mai mult decit e in contextul actual de a pune mai mult suflet in mesajele proprii; problema e anume in crearea unui astfel de context, nu? critici au existat intotdeauna si probabil vor continua sa existe, lucru imbucurator, dar sugestii clare si care sa fie efective la implementare au fost mai putine, si nu ar fi de datoria vizitatorilor sa faca asa sugestii, lumea tre sasi dee seama de motivele proprii care induc adaugarea cu sacul a mesajelor pe forum.

lia
06-01-2004, 01:28 AM
In primul rand, cred ca moderatorii care au shters temele serioase au dat un semnal pe care nu trebuiau sa-l dea: ca nu doresc un forum pentru discutzii, ci unul pentru chat. In al doilea rand, cred ca multzi utilizatori chiar nu shtiu care e diferentza (ei avand experientza de chat, dar nu shi de forumuri). Daca s-ar infiintza un chat pe forum, lumea shi-ar da seama de diferentza. Eu personal ash fi scria pe Chat jumatate din mesajele pe care le-am scris pe acest forum (pentru ca multe erau doar "de politeze" sau invers :crazy: ). Asta nu inseamna insa ca forumurile ar fi pustii. Pur shi simplu, nu ar tebui sa shtergetzi doua treimi din teme, pentru a face loc de alte discutzii (multe dintre care la fel de intersante doar pentru momentul acela, cand i-a venit omului ideea, fraza, injuratura, poezia... :roll:). Cand cineva ar gasi ca informatzia pe care o are el e buna pentru Forum, va da un search pentru cuvantul-cheie, va gasi forumul tematic potrivit shi va posta-o. Mie mi se pare foarte simplu, deci... Shi cred ca asha se rezolva problema spatziului (ca doar de asta s-au shters mesajele - ori totushi a fost pentru ca unele teme "deranjau"...? :ciupos: )

redneck
06-01-2004, 01:33 AM
Mai e ceva: chiar daca "contextul e corect", iar actiunile moderatorlior sunt "gresite", nu se va schimba absolut nimic.

dune
06-01-2004, 12:31 PM
nu exista problema spatiului, au fost alte probleme legate de performanta forumului, s-au discutat cit de cit pina acum, sa nu mai revenim.

iar cu moderatorii, ce pot sa spun, e corect si asta, ramine sa vedem cum putem sa schimbam lucrurile.

negru
06-01-2004, 02:24 PM
batem moderatorii :-)

zopiryon
06-01-2004, 11:49 PM
o fost ceva probleme, da vad ca tot ai bine :D

deleanu
06-02-2004, 01:03 AM
poate sa-mi raspunda cineva shi mie la o intrebare!!!???...dece nu totzi utilizatorii au dreptul sa intre pe topicul"Viva la Libertad"si mai este unul,ii scap denumirea!!!!...Logic gandindu-ma cred,ca au acces utilizatorii care au un numar mai mare de mesaje postate(e corect asa 8) ?)....bine,bine!!!
Dar ce privelegiul are un Forumist care scrie 1000 de mesaje de 4 cuvinte!!?????....fata de unul care a scris vreo 150 a cate vreo 30-40 randuri fiecare(acush cineva o sa-mi spuna ca volumul nu are importantza!!....doar ideea conteaza!!!).....dar pe langa vreo idee ,tre sa mai fie shi exemle ,istorioare,dezbateri....dar scuzati-ma!!!!ele nu se fac prin 2 cuvinte shiu-un zambet!!!.....am impresia ca vreo 1/2 de forum e retardat!.....shi nu prea shtie ce sa scrie!!!Propun ca forumishtii care au peste 100 de postari,sa aiba acces si la alte Topicuri!!!
Eu spre exemplu !!!vreau sa intru pe "Viva la..."sshi nu pot!!!
Lamuriti-ma cineva de ce?

negru
06-02-2004, 01:18 AM
Forumul Viva este un forum privat si nu este accesibil pentru toti, fiindca s-a stabilit o regula care a fost introdusa la crearea acestui forum, userii trebuie sa aiba peste 16 ani si plus 100 mesaje scrise...dupa asta userul poate face un request la grupuri si moderatorul respectiv are libertatea sa-l accepte ori nu!!
Totul depinde de useri si ce scrie el. Unica ce nu dorim noi, e ca utilizatorii care nu au ajuns varsta de 16 ani sa apara pe viva, fiindca nu este nici o moderare de limbaj, respectiv se foloseste si un limbaj neordinar!

deleanu
06-02-2004, 01:22 AM
Pai eu am peste 18 ,si in plus am mai mult de 200 de mesaje!!!...Potzi sa ma incluzi shi pe mine acolo...daca se poate!!!Ori scriemi pe privat...care sunt pashii pe care tre sa-i urmez,ca sa am shi eu acces!!!!

redneck
06-02-2004, 09:31 PM
Pai eu am peste 18
si cu liceul neterminat :) Ai repetat clasa a treia de cate ori?
Mi-a aduc aminte un banc cu Motpan. Cica i s-a reprosat lui Motpan ca fuma in clasa a patra la scoala. La care Motpana a raspuns: "Pai bine, eram in a patra, dar aveam treizeci de ani!"

lia
07-04-2004, 01:59 AM
Felicitari pentru noul "look". Nu shtiu de ce atzi introdus culoarea roshie: ca simbol sau asta nu are nici o legatura cu comunishtii, care oricum sunt pe duca... ;) , dar e mult mai ushor (shi chiar mai placut) de citit, acum ca sunt culorile mai contrastante. Alte schimbri vor mai fi?

P.S. Aha, iata o intrebare, e ce nu mereg link-ul spre "Emoticons" - cel putzin eu nu le pot accesa, pot doar sa le "scriu de ma... adica folosind tastatura"... LOL

Valerika
07-04-2004, 02:06 AM
hmm........am vazut noul stil.........felicitari
anyway yo raman la vechiul Green, imi place mai mult....
anyway nu-i rau.....congratulations

animaluts
07-04-2004, 11:40 AM
draguts stilul, chiar foarte draguts !
mai sunt mici erori care ar trebui de corectat cu timpul ;) spre exemplu atunci cind scrii un mesaj, ( erorr line 144 ) paremise..!
dar ca design super ;) se vede ca s-a lucrat asupra lui !

dune
07-04-2004, 01:29 PM
mersi :) ar trebui sa lucreze si zimbetele acuma. in rest eu nu pre am observat alte erori insa daca gasiti cite ceva, spuneti si vom incerca sa rezolvam cumva...

in privinta culorii rosii, nu am folosito pentru a sugera ceva, a fost o alegere mai mult la intimplare insa probabil vorbeste de ramasitele sistemului vechi pe plaiul moldovenesc :)

nu sintem siguri in ceia ce priveste alte schimbari - la moment probabil vom pune online arhiva mesajlor undeva online si in rest ramine sa vedem ce se intimpla...

lia
07-04-2004, 03:58 PM
mersi :) ar trebui sa lucreze si zimbetele acuma. in rest eu nu pre am observat alte erori insa daca gasiti cite ceva, spuneti si vom incerca sa rezolvam cumva...

in privinta culorii rosii, nu am folosito pentru a sugera ceva, a fost o alegere mai mult la intimplare insa probabil vorbeste de ramasitele sistemului vechi pe plaiul moldovenesc :)

nu sintem siguri in ceia ce priveste alte schimbari - la moment probabil vom pune online arhiva mesajlor undeva online si in rest ramine sa vedem ce se intimpla...
O! Arhiva! :naroc:

Intrebarea cu culoaea roshie a fost o gluma, shi ma bucur ca asha ai shi perceput-o. :D E mult mai bine cu ea, pentru ca e mai mult contrast, e mai putzin obositor... Acum sa vedetzi ce se vor mai certa "neobositzii" forumului! :hail: :D

E adevarat, acum merg shi emtocoanili! Dar nu mai pot scrie cu diverse caractere (au disparut butoanele respective)... :( Why? :wtf:

Valerika
07-04-2004, 07:36 PM
iata yo am mai observat ceva la noul style....
la mine limba aleasa este engleza...........si toate chestiile astea new topik, reply ar trebui sa para tot asa, in enegleza....da acolo apar in romana.

dune
07-04-2004, 08:08 PM
tre sa ticsim si in engleza, am mutit si noi rapid si atunci am facut numai pentru limba romana, urmeaza sa fac si pentru engleza probabil...

Melania
07-04-2004, 09:48 PM
dunel....tre sa zic ceea ce sa facut...e lucru mare....sunt atit de bine potrivite culorile...parca sa nascut iar forumu....parca intradevar e vara ....merci, merci!!!

dune
07-04-2004, 10:30 PM
mersi :) cit de cit o sa mai modificam pe ishi pe colo lucrurile, la orice pas puteti lasa totusi sugestii/critici ca sa stim si noi daca mergem in directia pozitiva sau nu...

lia
07-05-2004, 02:10 AM
Lipseshte culoarea albastra! Shi parca e vara, cum zice Melania, da' fara cer shi fara mare! :) Ei, asta e "chestie de gust", ma rog, dar banda aia neagra de sus nu se prea potriveshte cu restul... culorilor varatice.... Cred ca orice alta culoare ar fi mai buna decat negrul, acolo :-? ...

dune
07-05-2004, 11:15 AM
am sa ma uit, poate gasesc o culoare mai deschisa, mai potrivita...

vitalic sprinceana
07-05-2004, 12:03 PM
banda aia neagra sunt baile cu namol....adica tot vara :lol: :lol:

dune
07-05-2004, 12:24 PM
pina cind experimentam, nu stiu de ce tot ajungem la rosu, poate au sa cistige comunistii alegerile?

vitalic sprinceana
07-05-2004, 12:30 PM
rosu mai e si culoare cireselor....nu numai a comunistilor...

zopiryon
07-08-2004, 10:01 AM
chiar is curios sa aflu de ce cand dau search pe google scriind moldova, nu apare moldova.net ?

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&ie=UTF-8&q=Moldova&btnG=Search

dune
07-08-2004, 10:45 AM
are sa apara cred, chiar ieri mam uitat la chestia asta, tre sai dai oleaca de timp ca unu din robotii google sa treaca pe site si dupa asta cred ca se rezolva, as zice o saptamina sau ceva de tip, poate chiar mai putin...

lia
07-09-2004, 03:26 PM
are sa apara cred, chiar ieri mam uitat la chestia asta, tre sai dai oleaca de timp ca unu din robotii google sa treaca pe site si dupa asta cred ca se rezolva, as zice o saptamina sau ceva de tip, poate chiar mai putin...

Da potzi shi mai simplu, sa dai search pentru cuv. Filip Antonio - imediat apare shi moldova.net. :D

lia
07-09-2004, 03:34 PM
pina cind experimentam, nu stiu de ce tot ajungem la rosu, poate au sa cistige comunistii alegerile?

Ala nu e roshu-roshu, e portocaliu. :D Vor cashtiga Aliantza Grabish&co! :ciupos:

P.S. :ciupos: E mai frumos, asha, forumul, cu soarele albastru care iese din frunze verzi (seamana cu o syber-afina copata...), parerea me! :)

2008.