PDA

View Full Version : INVITATIE !!!

Kory
05-13-2004, 11:49 AM
Atentie, pentru toti locuitorii din Chisinau!
Pentru cei ce cauta respuns la intrebarea "Ce este ADEVARUL?".

Nu striu cine esti, cititorule. Posibil sa ai probleme. Toti oamenii au probleme. Poate te-ai incurcat in firele vietii si ai ajuns la limitele puterilor si capacitatilor tale? Ce crezi ca este ADEVARul? Te poate EL elibera?

Te invit la niste programe focusate pe aceasta vitala pentru multi intrebare "CE ESTE ADEVARUL?" Vino si asculta si poate vei gasi raspunsul care-ti va scoate povara ce te apasa.

Asadar, te invit cu mult respect si drag in una din zilele de 14, 15 si 16 mai la Casa de Cultura al Univerisatii de Stat din Moldova.

In program:
muzica,
drama (sceneta),
secvente video,
moment poetic,
mesaj biblic.

Ora desfasurarii:
vineri 14 mai - ora 19:00,
sambata 15 mai - ora 19:00,
duminica 16 mai - ora 11:00.

P.S. Programe similare vor mai avea loc in oras in aceeas perioada. Daca vrea cineva sa plaseze informatie unde si cand - faceti-o pe aceasta tema.

Multumesc.
[/list]

stan
07-12-2004, 05:58 PM
Asa ma cumaresk de-aistea ca Kory. Cred ca nu numa pe mine.
Merg eu prin parc si ma gandesc cum sa dau examinile si un ciuvak de-al de Kory imi da intrebari stupide tip "stii care-i calea spre D", "sensu vietii?" samd. Si nu prima data. Si numa in parc

jimosho
07-13-2004, 04:34 PM
stan: poti sa te prikalesti de minune de ei... eu de fiecare data le spuna ca eu sunt isus cand sunt cu vreo amica le spun ca ea e maria magdalena, cand sunt cu vreun amic le spun ca e vreu apostol... si cand le-o spun asa, de dupa paravanul barbii si pletelor mele in vant si cu ochii albastri si candizi, ei cred ca sunt vreun nebun si incearca sa ma compatimeasca sau ceva de genu' asta... da eu in sinea mea ma stric de ras :D iak'asa :crazy: si le spun ca ei de fapt n-au inteles nika din evanghelie, ca 'eu' nu asta vroiam sa spun si cand ma apuc sa le cishesk, sunt ei bucurosi sa scape de mine. toje variant, nu? :wink:

crs
01-25-2005, 10:44 AM
jimosho imi place chestia, ma amuza, nu am incercat-o niciodata. :D Eu aveam alta varianta: in Iasi vin acasa la tine, suna la usa si iti zic "vrau sa vb. despre Isus" la care vine raspunsul "nu sta aici, cred ca ati gresit adresa!". Nu-mi place sa-mi bat joc de oameni dar nici sa pierd timpul cu ei explicindu-le ca nu ma intereseaza subiectul lor si daca nuar fi atit de insistenti as discuta mai politicos.

crs
01-26-2005, 01:17 AM
Kory ma scuzi pt. ce am zis dar asta e adevarul: uneori nu avem timp (sau chef) de asa discutii - eu unul sint ateu dar ii respect pe oameni pt. credinta lor si chiar daca tu faci parte din nustiu-ce secta, dogma sau cum vrei tu sa-i zici - pt. mine au acelasi inteles - nu am minic personal cu tine, e bine sa ai o credinta, indiferent ca e Dumnezeu, Alah, Buda, Isus sau alt cineva/ceva (ma refer la religiile serioase nu la acei "plecati de acasa").
Eu de exemplu stiu de la inceput , de fapt de inainte sa inceapa, cum va decurge (aproximativ) convorbirea cu "cei de pe atrada" (misionar sau cum s-ar fi chemind) si mai stiu ca acestia nu se opresc la un simplu "nu ma intereseaza" sau "nu am timp" sau chiar "nu vreau" - deci e o pierdere de timp sa ii refuzi politicos deoarece nu accepta refuzul. Atunci ce ramine de facut? Misto, normal, pe pielea lor (asta normal ca nimanui nu-i place).

crs
02-04-2005, 02:19 AM
Kory a descoperit adevarul suprem si nu isi mai bate capul cu cei pierduti. El a incercat...

Kory
04-01-2005, 01:36 PM
:)

crs
04-01-2005, 07:01 PM
Kory credeam ca ai disparut...ca ai descoperit ce este adevarul...si nu-ti mai bati capul cu noi...

jimosho
04-02-2005, 09:11 PM
pur si simplu ne ofera un zambet iluminat... ne demonstreaza cat de putin il afecteaza ceea ce spunem despre el... sau, in fine, incearca sa ne demonstreze...

2008.