PDA

View Full Version : Unde a disparut tema mea ?

Raya
05-12-2004, 01:22 PM
creata ieri 11.05.2004 in jurul orelor 19.00.

Problema consta in faptul ca nu a fost transportata sau unita cu o alta tema asemanatoare, dar nu exista propriu, din ce motiv ? Si daca exista, unde o pot gasi ?

Multumesc.
Raia.

dune
05-12-2004, 02:02 PM
Raya, Seara pe Deal nui tabela de anunturi sau mai stiu eu ce.

Raya
05-12-2004, 02:23 PM
Dune, scuzama, a ? Dar cred ca ai vazut data inregistrarii mele ? Nu cunosc bine structura forumului, si respectiv nu stiam unde sa pozitionez intrebarea, ok ? De aceea si exsista moderatorii, ca sa pozitionese tema in grupul necesar, si la urma uremi sa creeze grupa anunturi... in caz cind cineva vrea sa vinda un comp, sau sa propuna un sefviciu, si vazind ca sunteti o comunitate destul de strinsa, tine foarte mult la prietenii sai, incit le pune la cunostinta serviciul sau sau vinzarea sa.

Primul meu mesaj, nu era un anunt, era o intrebare, si oricine avea dreptul sa raspunda, este doar un forum pina la fine, nu ? Pentru ce exista forumurile ? Oare nu pentru a se exprima, a intrebare, a obtine raspuns ? Sau ma gresesc ?

dune
05-12-2004, 03:38 PM
Raya, nu am de ce sa te scuz si nishi nu team invinuit de nimic. Daca ar trebui sa existe sau nu un forum pentru anunturi e deja alta discutie. Fiecare forum are totusi tema lui care pina la un punct anumit trebuie totusi respectata in masura puterilor. De asta exista moderatori la urma urmei.

Raya
05-12-2004, 11:13 PM
As dori sa stiu cine a cancelat mesajul meu, si doresc sa am continutul mesajului pe e-mail. Am depus o mare forta pentru a-l compune. Cind treci de la o limba in care discuti zi de zi, la o alta, in care nu mai vorbesti de ani de zile e destul de greu, si tin foarte mult sa am mesajul inapoi. Multumesc pentru intelegere.
Raya, nu am de ce sa te scuz si nishi nu team invinuit de nimic.
Nu am cerut scuza in sensul cererii de scuza, ca nu am facut nimik rau, si nu am motiv. E cum ar fi in engleza "Excuse me" si "Sorry", stii care e diferenta ?
Daca ar trebui sa existe sau nu un forum pentru anunturi e deja alta discutie.
De ce cind am pomenit de "Anunturi" s-a schimbat atitudinea. Deci primul meu mesaj avea dreptul la viata ca anunt, si trebuie hacuit ca tema ???? Nu exista forumuri pentru anunturi, Exista site "Anunturi" si exista zona anunturi pe un site destinat forumului.
Fiecare forum are totusi tema lui Asculta, nu am 3 ani. E clar, dar o persoana nou venita, de unde poate sa stie tematica site-ului ? Site-ul se gaseste pe moldova.net, deci tine de Moldova. Intrebarea mea era directa indirizata moldovenilor. Nu vad unde e greseala.
care pina la un punct anumit trebuie totusi respectata in masura puterilor. Deci luam kutitul si facem harakiri, a tot ceea ce nu ne place ?

Zau, cu ce statea in git tema mea ? Nu am hulit, nu am trimas pe nimeni, si nu am scos pe nimeni. Oameni buni, vreti sa intrati in UE, pai comportativa ca oameni buni.
De asta exista moderatori la urma urmei.
Moderatorii exista pentru a curati forumul de cuvinte urite, sau de utilizatorii ce folosesc aceste cuvinte. De a uni temele simile, de a ajuta pe altii de a gasi ceea ce cauta, cu un link la o tema deja existenta.

Am cerut un ajutor. Cit de greu era sa dai un link la un forum de tema, sau sa ignorezi, la urma urmei. Poate cineva poseda raspunsul necesar mie. Si ma indruma pe drumul necesar. Am cerut un ajutor, si ce s-a facut ? Ca unui pribeag ce cere o cana cu apa, i se taie mina.

Cit spatiu ocupa palavrageala voastra din careva teme specifice ? Si mesajul meu okupa 4K ? Era foarte mult ?

Oricum, multumesc pentru efortul depus in curatirea temelor. Aduceti mare folos voua si societatii.
In special daca as preciza ca intrebarea mea tinea de adoptarea unui copil din Moldova. Vazind ca e patria mea si a dat mult pentru mine, am vrut sa intorc binele in asa mod. Multumesc de ajutor.

dune
05-13-2004, 12:12 AM
Eu am "cancelat" mesajul tau si nu am continutul mesajului asa ca nu pot sa ti-l trimit pe email. Imi pare rau Raya, dar eu nu vorbesc limba engleza si nam cu sa inteleg diferenta dintre excuse me si sorry. In contextul ista fac ce pot pentru a te intelege cit mai bine, daca uneori nu-mi reuseste, imi cer scuze.

Nu, atitudinea nu s-a schimbat. Am mentionat doar faptul ca daca ar exista anunturi, mesajul tau ar avea drept la viata. Asa cum anunturi nu exista mesajul tau nu are drept la viata.

E clar ca nu ai 3 ani. Dar totusi sub denumirea fiecarui forum exista si o scurta descriere pe care am facuto dupa puterile proprii si care credem ca vorbeste despre tematica in parte a fiecarui forum. Vezi de exemplu descrierea acestui forum.

Moderatorii is cunosc singuri rolul.

Imi cer scuze daca ti-am taiat mina. Ai intins insa mina voluntar nestiind daca are sa fie taiata sau nu. Ai luat un risc si prin luarea acestui risc ti-ai asumat si responsabilitatea pentru oricare urmare.

Succes in inapoierea binelui patriei.

Raya
05-13-2004, 12:46 PM
Succes in inapoierea binelui patriei.
si inca iti ajunge curajul sa raspunzi cu ironie...

lia
05-13-2004, 01:06 PM
Draga Raya, eu am citit anuntzul tau, shi nu sunt foarte convinsa, dar nu cred ca e cineva pe acest forum care ar putea sa te ajute. Shi daca adminstratorul forumului tzi-a spus ca nu e loc pentru un astfel de anuntz, de ce insishti? E un forum unde se discuta multe de toate, dar daca te interseaza doar sa postezi un anuntz, fara nici o legatura cu forumul, anuntzul tau va fi privit ca spam shi shters - asha se procedeaza shi aici, shi pe alte forumuri de discutzii. E o regula generala, iar anuntzul tau nu e primul care a fost shters.

Codrin
05-13-2004, 01:22 PM
Nu cred ca e ironie cat o problema filozofica majora a realitatzii contemporane , Raya . Inca nu s-a format o parere unanima daca faptul de a infia un copil in strainatate , fie si de catre un fost cetatean al tarii , constituie un bine facut patriei caci yi ia o gura de hranit din buget sau dimpotriva un rau , ca yi mai smulgi o odrasla ce i-ar putea asigura viitorul luminos , de la chept .:crazy:
Daca se stabileste maine ca al doilea caz e regula , atunci cine tzi-a sters mesajul a facut un gest de impiedicare a golirii tzarii cu tatu de oameni . :) O fapta de constiintza civica . :D

ps : poate totusi mai pui prima postare , cea disparuta , pe Romantica de exemplu . Acolo e mai mare tolerantza parca pentru sentiment si visare , chiar si in varianta informativa

Raya
05-13-2004, 02:04 PM
Dupa discutia din aceasta tema am inteles ca nu e tematica forumului. Si am mers pe net pentru a cauta alte forumuri specifice, si pina la sfirsit am gasit adresa/tel. in Chisinau a Comitetului pentru Infiere. Am gasit si codul civil cu documentelor necesare, si pasii procedurii. "Cine cauta gaseste"
Problema primara nu era in a gasi aceste date, ca stiam ca exista undeva pe internet, si mai devreme sau mai tirziu... Eu ceream sfaturi, experiente vitale, istorii din vietile celor ce au trecut prin asa ceva. Era un invit la o discutie. Si am si mentionat ca daca nu e locul potrivit temei, rugam moderatorii sa o transfere unde e necesar. Ma repet, nu era un anunt ! Ocupa ?K, si nu cred ca incarca mult basa de date. Daca pe forum nu este nimeni (dupa cum zice Lia)care poate sa imi raspunda la intrebare, tema "se ducea la fund". Dar iesea la suprafata, cind cineva semanator mie intrind pe forum scria cuvintul adoptie, sau infiere in "Cautare". Ma putea contacta poate si peste 2 ani, si poate ii dadeam informatiile de care dispuneam la acel moment. Vrem sa facem bine, si asta e omenie.

Acel mesaj, ce a fost cancelat, a fost primul pe acest forum. A doua zi am venit pe forum sa vad daca este un careva raspuns, si ce vad ? Nu vad ! Daca cancelezi, ar fi bine de anuntat prin mesaj, sau prin e-mail. Particip la alte 2 forumuri php2.0 si cind un moderator canceleaza, in loc scrie "am cancelat, deoarece continea cuvinte urite, sau continut vulgar". E greu de scris 2 cuvinte si de lamurit ? Daca miinile nu ti se ridic a da o indrumare, dupa cum a facut mai jos CODRIN, atunci macar dai o lamurire de ce ai facut. Ca vorba aia, "E usor sa destrugi, e dificil sa construesti ".

Da CODRIN ai dreptate. Sun 1/5-ime din populatia Moldovei ca e peste hotare. Si daca ar mai pleca copii, care sunt viitorul..

Asa, spre cunostinta : In perioada cind lumea pleca cu carul, toti erau negativi-contra, acum insa fac statistici in baza lor, si spun ca in medie fiecare persoana aflata peste hotare transmite acasa 1000 euro in mediu. Ca economia RM se tine pe banii intrati in RM. Ca bisnessurile noi deschise, sunt din aceste resurse. Presedintele acum imbla prin Europa cu promisiunea sa ajute lucratorii sa se regularizeze actele.

Si e drept, acordul cu SUA a fost intrerupt privind infierea. Acum in 2004 Tarlev trebuia sa se intilneasca cu amb. Sua la CHI pentru solutionarea problemei. Dar deorece exportarea copiilor a luat masuri mafioase, in care si-au bagt miinile toti care au vrut bani grasi.

Exista diverse moduri de binefacere. Infierea unui copil o fac nu din motivul ca nu pot avea copii, si caut un mod ieftin pentru a-l cumpara, dar il fac pentru a ii da un viitor, care in MD nu il asteapta. Acolo daca nu ai "sveaziuri'" nika nu iti "sveteste". Da sa nu mai ai parinti, ca sa cresti ce iti ajuta, indemnizatiile de orfan ? de 87 lei pe luna ?

Fie. Orice nu v-as spune, aveti dreptate, nu e un forum de cerut sfaturi, nu e un forum de discutii. Ma inlaturez. Sper sa gasesc un forum mai sentimental, sau sa zic "taind din carne"... un forum mai bun la inima.

P.S. CODRIN, multumesc. am gasit inca iubire.md

Fox
05-13-2004, 02:49 PM
Am avut o nelamurire.

CANCELLING s.n. (Mar.) Clauza inscrisa intr-un contract de transport potrivit careia se poate anula contractul daca vasul nu a sosit in portul de incarcare pana la termenul convenit. [Pr.:chénsãling] - Cuv. engl.

(DEX, 1996, pag. 131)

Raya
05-13-2004, 03:28 PM
Umnita ! :clap:

2008.