Un film despre vanatorii de vampiri, despre fel de fel de uratenii, il veti vedea din nou pe Dracula. Joaca si Kate Beckinsale
krown
05-12-2004, 09:46 PM
La noi cred ca n-a aparut inca
[K]
05-12-2004, 10:50 PM
parasha eu zic! kate beckinsale arata mult mai dragutza yn Underworld... anyway, pre mult himicizm yn film, pre dofiga fantastica....ni-o parut rau ca am da 35 de lei pe cinema.
alias
05-13-2004, 12:53 AM
filmul destul de haios; Hugh Jackman chiar nu stie ce scenarii alege; m-a iritat la culme accentul 'slavon' al 'romanilor' din film... Hollywoodul nu invata nicicand... Perditie anaeroba, zic eu... mi s-a asociat tupeul acestui film cu o pelicula pe care am vazut-o mai demult, insa mi-a zburat acuma din minte.. aceleasi efecte iritante si aceleasi replici tampite, dornice de era pre-cartea Junglei...
alias
05-13-2004, 12:54 AM
K, am inteles eu corect, sau tu chiar ai vazut filmu in MD? daca e asa, atunci respect pentru cinefilii nostri care merg mana in mana cu box-office-ul US :lol:
Sam
05-13-2004, 11:45 AM
Unicul lucre ce pot sa zic despre acest film dupa ce l-am privit este... aiureala, nici nu-l prea pot comenta, un nou film fara sens de la Hollywood shi nu ultimul... :roll:
animaluts
05-13-2004, 01:26 PM
da nie ne-o placut, chiar distul di nice, chiar daca e multa fantastica e frumos filmu`..
la noi in md el o aparut ca shi in alte tari, fiindca o fost premiera mondiala.. !
Melania
05-13-2004, 01:33 PM
..eu lam vazut alaltaieri la Patria Centru....mau convins colegii de birou sa mergem la kino zicandumi ca e film "pro liubovi tipa" ...nuuu...eu cum sunt fata romantica mam dus clar lucru.....
filmu ii levii tare.....tre sa ai 15-17 ani ca sa ramii incantat de asa ceva...ca subiect tare simplisor, ca efecte....asa si-asa....asta Frankeistin (stiu ca am scris gresit da nu stiu cum e corect)...in fine...asa so batut jioc de el.....ca lo facut sa samene cu Shreck, numa ca nu era verde.....
..si plus bilete nu inteleg de ce is asa de scumpe....
eu va zic asa ...nu v duceti...ca e pierdere de timp si bani!!!
[K]
05-13-2004, 07:34 PM
K, am inteles eu corect, sau tu chiar ai vazut filmu in MD? daca e asa, atunci respect pentru cinefilii nostri care merg mana in mana cu box-office-ul US :lol:
Premiera filmului Terminator-3 a fost odata cu cea din state! Cele mai profitabile filme sunt rulate la scurt timp dupa premiera yn state.... de exemplu , daca nu ma greshesc Troia, e pe 12 sau 14 mai yn state, iar la noi - 20 mai....
da Frankenstein ....... DeNiro arata mai bine..... shy apoi asta de aici avea nishte motorashe, tampenii, levak caroce...... da traileru era destul de promitzator
Ingula
05-14-2004, 07:00 PM
A fost funnyy.... really funny.
do0my
05-15-2004, 02:09 PM
dupa parerea mea:
-sensul shi linia impresionanta a subiectului lipsesk..
-efectele 8 din 10
-actoria la nivel satisfakator
Shifty
05-15-2004, 04:31 PM
filmul m-a facut sa ma gandesc cat de prosti pot fi unii directori ai filmelor. unul din cele mai rele filme pe care le-am vazut vreodata... :roll:
imported_Oleg
05-27-2004, 02:40 AM
Da eu is asha de ocupat :oops: ca am ajuns la Van Helsing la 00.20 .. nushtiu cum m-am uitat .. da tzin minte numa inceputu si sfirsitu :) deci nu m-o impresionat tare
Mirabela Iucu
07-05-2004, 11:57 PM
Un film destul de haios...pacat ca mi s-a parut tare copilaros :lol:
Ideea filmului a fost buna...exagerarile au fost insa cam multe :crazy: