PDA

View Full Version : Maximum

gila
04-16-2004, 09:58 PM
Ce credetsi voi despre inkiderea acestui poast de radio. Iaka eu deamu de vreo 2 zile nu-l aud...

`Nightwish`
04-16-2004, 10:01 PM
eu am ales a 3'lea variant :) :P

gila
04-16-2004, 10:06 PM
shtii am apasat pe "vezi rezultatul" shi am vazut kkt 100% :D :D :D

Valerika
04-16-2004, 10:13 PM
eu tot a treia am ales! kkt! :ciupos:

gila
04-16-2004, 10:17 PM
shi kiar ii asha de mare kkt dupa parerea voastra?

amelie
04-17-2004, 12:19 AM
nu!

a.d.i.d.a.s
04-17-2004, 12:27 AM
Varianta C :ciupos:

alias
04-17-2004, 01:41 AM
postul nu era rau, in masura in care da pe aer muzica rock, acordurile careia s-au pierdut pe celelalte unde..
e bine insa ca s-a inchis un post de limba rusa.. si de asta multam!
mai bine inchideau postul ala de muzica aiurea, cum se numeste.. blatneag, sau asa ceva

[K]
04-17-2004, 12:43 PM
pe branza! asta era unicul post de radio pe care-l mai ascultam....ok, dadeau o piesa rusa o data la 3 straine, shi chiar daca unele le shtiu pe de rost, e fain postul de radio.... pot zice ca chiar ymi placea mai mult mai ynainte cand transmiteau cei de la moscova.... aveau emisiuni faine...
da ce? l-au ynchis cu totul? ca a mai fost o astfel de perioada....

gila
04-17-2004, 01:54 PM
CCA a refuzat sa reinnoiasca licenta de activitate pentru postul de radio "Maximum"
16 martie 2004
Versiune pentru tipar

Consiliul Coordonator al Audiovizualului a refuzat sa reinnoiasca licenta de activitate pentru postul de radio "Maximum".
Dupa cum transmite INFOTAG, marti, in cadrul unei sedinte de lucru a CCA, a fost discutata reinnoirea licentelor de activitate a cinci posturi de radio: "Avto radio", "Hit FM", "Radio 7 na 7 holmah", "Europa Plus" si "Maximum". Cu exceptia ultimului post, celelalte au primit licenta de activitate pentru urmatorii trei ani.

Ion Mihailo, presedintele CCA, a declarat ca "Maximum" nu a primit licenta de activitate din cauza ca a incalcat legislatia in vigoare de nenumarate ori.

"Licenta acestui post a fost eliberata pentru radioul cu denumirea "Vox" si nu "Maximum", cum s-au numit ei. Totodata, ei au difuzat mai mult in limba rusa decit in romana, dau pe post prea multe buletine meteo si prea putine de stiri, iar muzica lor este de proasta calitate", a spus Mihailo.

El a invocat drept motiv si salariile mari ale angajatilor.

"Volumul salariilor lunare este $2,5 mii la 14 angajati, dintre care 6 sint agenti de reclama", a spus Mihailo.

Mircea Verstiuc, directorul postului de radio "Maximum", a precizat ca va ataca in instanta judecata decizia consiliului.

"Imi pare foarte rau ca CCA s-a transformat dintr-un organ de monitorizare in unul de urmarire si pedepsire. Noi nu am incalcat legislatia si vom dovedi acest lucru in judecata", a spus el.

El a explicat ca salariile angajatilor nu sint asa de mari cum ii pare presedintelui CCA.

"Daca Ion Mihailo primeste lunar circa o suta de dolari si este satisfacut de salariul sau, angajatii nostri nu accepta asa suma pentru volumul de munca pe care-l efectueaza", a conchis directorul postului de radio "Maximum".

INFOTAG

2008.