Ce parere aveti despre trupa ?
Ati ascultat...vi-a placut...nu vi-a placut ?
Credeti ca au sanse pe piata romaneasca ?
IONIX
03-29-2004, 03:00 PM
not bad. poate ca mi-au placut linkin, de aceea pot sa-i ascult si pe ei. cred ca este ceva nou pentru romani :roll:
Mirabela Iucu
03-29-2004, 03:02 PM
Mda...ceva nou ce sper eu sa tina si sa prinda la public :wink:
a.d.i.d.a.s
03-30-2004, 12:24 AM
Eu sper sa NU :)
prea mult yi imita ei pe LP
Mirabela Iucu
03-30-2004, 12:26 AM
Ei lasa...nu fi asa de rau...ce ai vrea, sa apara tot trupe de rahaturi etno sau alte tampenii romanesti ? :o
a.d.i.d.a.s
03-30-2004, 12:55 AM
Eu nu prea vad mare diferenta intre etno, manele si praf in ochi... e acelasi kitsch comercial
a.d.i.d.a.s
03-30-2004, 12:56 AM
Rog sa-mi fie iertat pleonasmul ;)
Mirabela Iucu
03-30-2004, 11:24 AM
Cred ca ar trebui totusi sa nu exagerezi...baietii astia au potential :wink:
IONIX
03-30-2004, 03:21 PM
intr-adevar ceva nou pentru piata romaneasca de muzica 8)
Mirabela Iucu
03-30-2004, 03:44 PM
Chiar iti place piesa lor de debut ?
IONIX
03-30-2004, 03:49 PM
tre sa fiu si eu in pas cu lumea. sa ascult macar ceva cintece rom :P
Mirabela Iucu
03-30-2004, 03:50 PM
Si eu care speram sa-ti placa piesa... :crazy:
Of of...n'am cu cine discuta aici despre trupa asta :lol:
IONIX
03-30-2004, 03:53 PM
pai n-am spus ca nu-mi place. ba chiar invers, erau momente cind ma aprindea bine :)
Mirabela Iucu
03-30-2004, 03:55 PM
De look-ul lor de scolari rebeli ce spui ? :crazy:
IONIX
03-30-2004, 04:09 PM
iata cu clipurile stau mai rau :(
Mirabela Iucu
03-31-2004, 01:50 PM
De ce spui asta ? mie imi place ideea clipului... :crazy:
In cateva zile va fi gata si site-ul lor si va fi unul super misto :wink:
IONIX
03-31-2004, 02:02 PM
ideea clipului este minunata :oops: cu toate ca nu- l-am vazut :lol: (aceasta mi l-a spus o prietena :o )
cit despre look, cred ca se poate de lucrat asupra lor, ai dreptate :wink:
cind apare, afiseaza linku', OK?! :crazy:
Mirabela Iucu
04-01-2004, 04:10 PM
Cu siguranta o sa-l afisez :wink:
zopiryon
04-02-2004, 09:35 PM
beeeahh...mie nu'mi place...
p.s. daca iaca si badita o venit.... :D
animaluts
04-03-2004, 06:25 PM
parerea mea ii ca ei mai au di supt dejitu pina a incerca macar sa-i copie pe cei de la linkinpark, adica o copie nereushita s-a primit..
dar cad de acord ca pentru romani e ceva nou..
oricum nu-mi place :-?
animaluts
04-03-2004, 06:25 PM
parerea mea ii ca ei mai au di supt dejitu pina a incerca macar sa-i copie pe cei de la linkinpark, adica o copie nereushita s-a primit..
dar cad de acord ca pentru romani e ceva nou..
oricum nu-mi place :-?
Iya
04-04-2004, 05:06 PM
asemanare cu linkin park?asta-i un "linkin park" rominesc.cred ca o sa mearga;a fost o idee buna si vad ca place.piesa e buna,iar videoklipul e tipic celor de la linkin.solistul trupei e tare simpaticutz :lol: :P
Mirabela Iucu
04-04-2004, 11:37 PM
E ok...fiecare cu parerile lui :crazy:
Zopy ai fost putzin prea transant... :wink:
zopiryon
04-04-2004, 11:47 PM
se prea poate, dar nu inseamna ca nu am dreptate 8)
Mirabela Iucu
04-05-2004, 10:33 AM
Ok...ti-am retinut punctul de vedere :crazy:
zopiryon
04-05-2004, 05:54 PM
eu nu inteleg cui din voi va place :crazy:
Iya
04-05-2004, 09:01 PM
adica?nam inteles intrebarea..........
zopiryon
04-05-2004, 10:14 PM
nu pe tine te'am intrebat... :wink: au inteles ele faza
Mirabela Iucu
04-13-2004, 02:17 PM
www.prafinochi.ro
Uitati-va sa vedeti ce interesant e... :crazy:
Crush
04-15-2004, 01:35 PM
Cum puteti face o comparatie dintre doua formatii cind ati auzit doar o piesa de Praf In Ochi? Cineva a ascultat albumul lor? Exista citeva asemanari, insa minore... scratch-ul de vinil si poate maniera de a cinta backvocals-urile... Atit. In rest e ceva tare easy si comercial pus pe o instrumentatie un pic mai grea si atit. Un fel de Bon Jovi a anilor 85-87, versuri tare romantice, melodii usos de memorat si totul pe un fundal de hard metal.
Mirabela Iucu
04-15-2004, 03:07 PM
Eu una am ascultat 3 piese...si nu mi-au displacut.E vorba de :
1. Innebunesc
2. Peste sufletul meu
3. Sa ma lasi sa te astept.
Asa ca...tu ai ascultat tot albumul ?
a.d.i.d.a.s
04-15-2004, 11:29 PM
In rest e ceva tare easy si comercial pus pe o instrumentatie un pic mai grea si atit. Un fel de Bon Jovi a anilor 85-87, versuri tare romantice, melodii usos de memorat si totul pe un fundal de hard metal.
Hard Metal ??? :)))) :lol:
Mirabela Iucu
04-15-2004, 11:58 PM
Putzina indulgenta fratilor...sunt si ei la inceput :lol:
a.d.i.d.a.s
04-16-2004, 12:08 AM
Mirabela, sigur... incep cu papsa si o sa ajunga la "hard metal" :D
Mirabela Iucu
04-16-2004, 12:16 AM
Ok...astea va sunt parerile...eu din ce am ascultat de la ei imi place...plus de toate au si un look deosebit...clip-ul e dragutz...de fapt s-ar putea sa aibe un manager bun in spate :crazy:
a.d.i.d.a.s
04-16-2004, 01:19 AM
...de fapt s-ar putea sa aibe un manager bun in spate :crazy:
Dessigur ... tre` sa fie vreun "taticu" cu ffff. multi bani... ca altfel n-ar fi ajuns ei prea departe, doar cu "talentul" lor :lol:
Mirabela Iucu
04-16-2004, 01:37 PM
"In zona rock-ului alternativ, o trupa noua isi face aparitia: Praf in Ochi, adica cinci baieti care promit un sound nou, un amestec de crossover, industrial, rap-metal si hardcore. "P.I.O", albumul de debut, aduce un aer fresh, atat ca sound cat si ca atitudine. Geneza grupului pare foarte interesanta si pentru ca baietii provin din diferite colturi ale tari. "L-am cunoscut pe OD la Ramnicul Sarat, acum 3 ani, pe cand era in alta trupa. Mi-a placut de el ca persoana si ca muzician si i-am propus sa vina in PIO. a acceptat pe loc. La scurt timp, s-a mutat cu facultatea in Constanta. La Festivalul de la Mamaia 2002, l-am vazut pe Alex cum bate la tobe. Am tinut legatura cu el zilnic la telefon si ni s-a alaturat. Pe Tibi il stiam de mult , inca de pe vremea cand era chitarist de studio. OD i-a propus colaborarea cu PIO. De Oxi am dat pe mIRC, Am intrebat de un DJ, iar un prieten de-al lui mi-a dat numarul lui de telefon ca sa-l pot contacta. L-am sunat si asta a fost", dezvaluie LAZZA, fondatorul trupei. O data inchegat, grupul s-a pus pe treaba. Timp de un an de zile au lucrat non stop in studio, ajungand de cele mai multe ori chiar sa si doarma acolo. "albumul e 100% ceea ce simtim si ceea ce visam. Reprezinta experientele si trairile noastre. Ne-a unit intr-o familie si suntem foarte mandrii de rezultat", spun cei de la PIO. Materialul audio contine 14 track-uri si 10 piese care nu te lasa sa respiri. Pentru ca restul genurilor de muzica erau ocupate, PIO au ales unul care sa-i reprezinte ca personalitate. O muzica iesita din tiparul romanesc, un sound bestial, linii melodice de-ti ridica parul pe mana, elemnte electro, o imagine deosebita. Motivul? Si-au dorit sa schimbe tot conceptul de muzica buna. Ideea videoclipului "In mintea mea" le apartine, iar regizorul Dragos Buliga le-a dat o aman de ajutor. "Tema se bazeaza pe experientele noastre sentimentale (de toate felurile), conceptul este un standard, complex si de calitate, iar realizarea materialelor a fost posibila cu autorul mai multor oameni, carora le multumim".
O data cu intergrarea lor pe piata muzicala, au aparut si cometariile la adresa stilului abordat de PIO. S-a tot barfit ca trupa a preluat cate ceva din Linkin Park. Sa vedem ce spun trupetii. "Off... Am mai spus-o de un milion de ori. Acum o sa o zic pentur ultima oara. Este acelasi stil, dar atat! La noi nu se stie decat LP, si atunci tot ce apare pe gen e neaparat o copie a lor. Am intepenit cand am auzit ca OD i-ar fi copiat pana si miscarile lui Chester. Cine poate sa ne arate o asemanare 1 la 1 cu LP, ii facem cinste. Cui nu-i place , sa nu ne asculte!". PIO sunt si compozitori pentru diversi artisti. OD a lucrat la albumul Danei Nalbaru, "Zbor" si Lazza a lucrat pentru DJ Project. In acest an, ne-au promis multe surprize. Un plus de calitate in concertele live, clipuri si un album nou. Asteptam cu ochii mai deschizi!"
zopiryon
04-16-2004, 02:12 PM
am citit, doar inceputu si de'o data mi s'o parut bullsh.it....cum adica e un sound nou, daca ai clona la LP ?
Mirabela Iucu
04-16-2004, 02:20 PM
Draga...era vorba de un sound nou ptr. Romania :crazy:
zopiryon
04-16-2004, 02:21 PM
adica romani nu au auzit de LP ?
Mirabela Iucu
04-16-2004, 02:29 PM
Cred ca te faci ca nu pricepi...era vorba de o trupa romaneasca ce promoveaza un astfel de stil...of of mai mai :crazy:
zopiryon
04-16-2004, 06:30 PM
pai bravo lor ca promoveaza...eu am intrebat altceva...de unde au scos ei...un sound nou ? :lol:
Mirabela Iucu
04-16-2004, 06:52 PM
Au scos un sound nou pe piata romaneasca...adica au importat unul consacrat deja peste granite... :crazy:
alias
04-17-2004, 01:38 AM
am inteles ca si Dana (ex Hiq) a colaborat cu ei la noul sau album...
nu am ascultat cd-ul lor integral, par insa a fi ok... rockul romanesc este in principiu dominat de sunetul clasic, exceptie voltaj, care nu stiu daca se poate numi chiar rock.. trupele gen Iris isi pastreaza publicul de multi ani, iar noile influente nu prea au loc din cauza supra saturarii pietii romanesti cu dance, hip-hop si pop...
Valerika
04-17-2004, 01:41 AM
eu i-am ascultat nu de mult.....dar nu m-au impresionat!
Mirabela Iucu
04-19-2004, 06:21 PM
OK...nu te-au impresionat...ce senzatie ti-au creat insa ?
Valerika
04-19-2004, 06:23 PM
senzatie..........
cred ca-mi venea sa sar in sus.......si sa dansez....:)
Mirabela Iucu
04-19-2004, 06:30 PM
haha... :lol:
lizofoafa
04-21-2004, 04:14 PM
Vineri au concert la Iasi... si se scrie "Praf'n ochi"... N-am sa ma duc pentru ca se suprapune cu alte events-uri culturale muzicale de p-aci... :roll: Poate doar am sa trec sa vad ce prezinta, de curiozitate... I-am vazut la TV si nu mi-au provocat o impresie atat de extraordinara, incat sa ma convinga ca merita sa pierd timpul ascultandu-i :roll:
Mirabela Iucu
04-21-2004, 05:28 PM
Maine la premiile MTV au concert...eu una m-as duce pe unde as apuca sa-i vad... :crazy: ...poate iti faci timp sa mergi si sa ne povestesti cum canta live... :wink:
ROCKA
04-22-2004, 04:25 PM
Praf in Ochi....no coment.......Linkin Park romanesc....in orice caz asha rasuna piesa lor de debut :zzz:
insa ei afirma ca nu-i copie pe LP, Evanescence....bla,bla...trebuia cumva sa iasa din incurcatura, iaca au shi zis ca sound-ul lor e diferit....parca nu e tot ashelash LP!!! :wtf:
iaca daca urmatoarea piesa nu va avea nimic cu LP atunci poate voi zice da...baietii ashtea s originali shi merita atentia!
in orice caz pentru peisajul romanesc merge....
Mirabela Iucu
04-22-2004, 04:59 PM
Corect :wink:
ROCKA
04-23-2004, 03:56 PM
imi place mult piesa Danei Nalbaru (Hi-Q) "Zbor"...la care a lucrat OD de la Praf n ochi......doar ca vocea ei nu e pentru rock....pacat de piesa!!! :wink:
Mirabela Iucu
04-23-2004, 04:12 PM
Aseara la premiile MTV mi-a placut cum a cantat Dana...pacat intr-adevar ca nu o prea prinde stilul asta de rock-eritza :crazy:
Chiar daca meritau baietii de la Praf'n ochi premiul de debut de aseara ...asta e...se mai intampla...poate in 2005 :wink:
ROCKA
04-23-2004, 05:11 PM
Mira...shi pina la urma cine s cishtigatorii...
:ciupos:
Mirabela Iucu
04-24-2004, 11:09 PM
Best Rock - Cargo
Best Etno - ZDOB SI ZDUB !!!
Best Pop - Class
Best Male - Stefan Banica Jr.
Best Live - Vita de Vie
Best Website - Gia
Best Female - Loredana
Best Act - Spicy ( asta a fost un rahat...aici asteptam sa castige Praf'n ochi :cry: )
Best Song - 3SE " Clipe "
Best Dance - O-zone
Best Hip Hop - BUG Mafia
Best Group - Voltaj
Best Album - BUG Mafia " Romaneste "
Best Video - Andra " Vreau sarutarea ta "
Astea au fost premiile acordate anul asta...si sa nu uit de premiul Free your mind care s-a acordat campaniei " Pasi spre toleranta ".
zopiryon
04-25-2004, 08:46 AM
Cargo rupe...:rock_liv:
Mirabela Iucu
04-26-2004, 02:11 PM
Cargo rupe...mai ales ca sunt niste tipi super misto si de treaba...la asta adaugi ca fac si o muzica super si tot iasa ok :wink:
alias
04-27-2004, 02:42 AM
ei, mare rupere.. spre exemplu mie imi displace vocea noului solist.. de unde l-au mai gasit? am priceput ca fosta voce Cargo a plecat in Australia.. la 'castig'.. e adevarat, fani Cargo? ' si daca ploaia' e foarte buna, insa nu reprezinta nimic deosebit pe fundalul rockului romanesc.. Cargo rupe tot atata cat tzese Iris ...
Mirabela Iucu
05-13-2004, 01:56 PM
cargo tot cargo ramane...adica tot buni sunt...si tot banateni de-ai mei sunt orice s-ar intampla...mie imi place mai mult vocea solistului actual :crazy:
Tema insa era alta...sa incercam sa revenim...ati vazut site-ul lor ?
Mirabela Iucu
08-20-2004, 05:52 PM
In afara de faptul ca muzica lor e interesanta si acceptabila...intr-un interviu recent vazut eu ei, am constatat ca sunt si baieti isteti :lol:
Mie una tare imi plac versurile lor... :crazy:
axident
08-20-2004, 06:39 PM
eu zic ca merge, nu garantez succesul lor dar e bine ca asa si nu altfel
Mirabela Iucu
08-20-2004, 09:28 PM
Succes incep sa aibe tot mai mult...si o merita :wink:
ghitzOK
08-22-2004, 02:22 PM
p/u Romania da....e ceva nou...dar mai au de mancat multa manca sa ajunga pana la Vitza de Vie de exemplu...sau Vama Veche, Taxi etc....
dar sunt sigur ca ....95 % ca nu pot canta LIVE .........
e muzica de studiou...........parnagrafie...............
da cand sh cum...
de cat Costy Ionitza..........mai bine un P.I.O.......
aaa...chiar sh in denumire nui nik original......adik in prescurtare.......tipa P.O.D. ............. caroce.....parerea mea.......
Mirabela Iucu
08-22-2004, 03:14 PM
Ai si totodata n-ai dreptate...
Live canta binisor...mult mai bine decat 50 % din trupele romanesti...
Nu cred ca e necesar sa ajunga VDV sau Vama Veche...cred ca pur si simplu pot fi ei insisi... :crazy:
ghitzOK
08-23-2004, 10:27 AM
Ai si totodata n-ai dreptate...
Live canta binisor...mult mai bine decat 50 % din trupele romanesti...
Nu cred ca e necesar sa ajunga VDV sau Vama Veche...cred ca pur si simplu pot fi ei insisi... :crazy:
sorry eu m-am exprimat greshit cu procentele...am avut in vedere ca dau 95 % ca canta slab LIVE....ei fie!...poate greshesc....e shi normal....
dar nu mai intzeles ce am avut eu in vedere spunand de Vama Veche, Vitza de Vie....
Vama Vache, VdV, Taxi, Holograf toate au un stil aparte si sunt foarte originali , au facut chiar ceva nou...mai ales Vama Veche cu muzical "Am sa ma intorc barbat" ... primul musical romanesc!!!
VdV tot cantau un fel de Rock cu elemente hiphop...dar nish nu miroase a Linkin Park......ei shi asha mai departe.......
am vrut sa spun ca inceputul baietzilor de la P.I.O nu chiar mi-a placut ... daca vreai sa ai succes tre sa cantzi ceva original......
Mirabela Iucu
08-23-2004, 10:44 AM
Pai pentru Romania ei chiar canta ceva originali...sunt cam singurii ce au adoptat stilul asta... :crazy:
Trupele rom,anesti pe care le-ai enumerat tu toate au copiat muzica de afara de la inceput...daca nu ma crezi pune mana pe primele lor albume...abea pe urma si-au definitivat un stil propriu...cand au vazut ca pot avea succes... :crazy:
ghitzOK
08-24-2004, 01:43 PM
Pai pentru Romania ei chiar canta ceva originali...sunt cam singurii ce au adoptat stilul asta... :crazy:
Trupele rom,anesti pe care le-ai enumerat tu toate au copiat muzica de afara de la inceput...daca nu ma crezi pune mana pe primele lor albume...abea pe urma si-au definitivat un stil propriu...cand au vazut ca pot avea succes... :crazy:
xe xe
ai si tu dreptate...sunt deacord cu tine....sa luam primele albume ale formatziilor enumerate de mine observam plagierea.....dar scuza-ma te rog....nu chiar ca la P.I.O!!!
cand ascultzi primele cantece ale form. Vama Veche sau Vitza de Vie...itzi dai seama ca nu e cam original...adika e rock mai american...dar cand ascultzi P.I.O ce-tzi vine in cap??? Linkin Park!!! e prea mare asemanarea dupa parerea mea...
sper ca intzelegi ce am in vedere...
axident
08-24-2004, 02:54 PM
bine PIO sa discutat dar Luna Amara, ce ziceti?
Am auzit numai o piesa care se difuzeaza la TV Kalumea in rest nustiu.
Mirabela Iucu
08-24-2004, 04:02 PM
Daca e sa vorbim de plagiere...astia macar au placiat un anume stil...nu ca trupa Iris care se crede a fi trupa cu pretentii si plagiaza piese intreci fara macar a recunoaste ca fac asta :crazy:
Luna Amara...sunt ok...am ascultat un album intreg...sunt interesanti.
ghitzOK
08-24-2004, 05:59 PM
Daca e sa vorbim de plagiere...astia macar au placiat un anume stil...nu ca trupa Iris care se crede a fi trupa cu pretentii si plagiaza piese intreci fara macar a recunoaste ca fac asta :crazy:
Luna Amara...sunt ok...am ascultat un album intreg...sunt interesanti.
ei fie!
eu din contra zic ca ...mai bine plagiezi un stil de cat o formatzie anume...
chiar shi in clipul alora de la P.I.O. solistul se farama ca cel din linkin park...maniera de a canta...mutrele ... totul e copiat .... cum se kalbaseshte...totul!!!
dar Iris shi ca shi imi place... ei canta un stil vechi ... cu toate ca nimic original... dar au ei ceva ce imi place =))) poate vocea lui .... tipa AC/DC ...Iron Maiden...
anatas666
09-16-2004, 03:52 PM
Eu sunt de parerea ca PIO e big shit
de ce sustineti ca e ceva nou pentru romani? bullshit
astia nu cred ca ar canta live, dupa vre-o 2 albume nu o sa mai reziste pe piatza, doar daca LP scoate ceva nou :)
coma,implant pentru refuz merita asc
whatever m-am luat cu vorba
SlipKnoT the best live band
Mirabela Iucu
09-16-2004, 11:52 PM
Despre multe trupe s-a spus ca nu rezista pe piata si dotusi ne-au dovedit ca se poate...sunt convinsa ca asa va fi si in cazul PIO :crazy: