PDA

View Full Version : ....de zile si nopti linga Atlantic

martie
03-18-2004, 12:44 AM
salut la toata lumea!!!!!!!!!!!!!! vreau mult sa va arat o lume noua,diferita cu ajunsurile si neajunsurile ei.....cred ca nu e dificil de inteles cam ce vreau sa zic....pentru cei care mi-au mai citit spusele m-au inteles.linga atlantic pentru ca locuiesc linga el si ii simpt liniste si zbuciumul,dar nu i in exclusivitate despre el...veti vedea,sper sa fiu binevenita...

flo
03-18-2004, 01:21 AM
welcome! :)
desi mi se pare ciudat sa-ti zic eu welcome pe tema ta
dupa cum vezi m-am tinut de promisune si ti-am scris primul
ca un adevarat gentelmen ce nu sint :D

succes!

martie
03-18-2004, 01:41 AM
obrigado(multumesc).mai intii trebuia sa intreb zeii daca mi-e permis sa-mi insir istoriile....esti gentelmen adevarat

martie
03-18-2004, 12:00 PM
trebuia sa astept raspunsul de la zei....dar o sa vina mai tirziu cred...intre timp....A...zi linga Atlantic....ne asteapta...

IERI LA PRINZ AU VENIT PUTINI,POATE CA SOARELE DE AFARA NU IA DETERMINAT SA ALEAGA UN LOCAL CA ACESTA TRIST SI "ZVIRLIT" LA O MARGINE DE GAMBELAS.....INSA CEI SOSITI S-AU BUCURAT DE SPECIALITATEA CASEI DE AICI "CUZIDA PORTUGHEZA".IMI AMINTESC PRIMA DATA CUM AM MINCAT..INGHITEAM CITE PUTIN SA NU-MI IASA INAPOI SI ARATAM O MUTRA ILARIANTA CUM CA AR FI TOTUL O.K.....ASTAZI INSA AM OSPATAT CU PLACERE,DAR SA VA ZIC CE CONTINE ACESTA MINCARE:MAI MULTE FELURI DE CURECHI PORTUGHEZ,MORCOV, CEAPA,CARTOFI,TOATE PUSE INTREGI INTR-O CRATITA MARISOARA.SE LASA LA FOC MIC,INTRE TIMP NU SE MESTECA .IN ALT VAS SE TAIE BUCATI DE CARNE DE VITA,MACRA DE PORC,URECHI DE PORC SI ALTE FELURI DE CIRNAT PORTUGHEZ CA AU O CULOARE MULT PROVOCATIVA....EU NU AM DARUL DE A PRINDE ARTA CULINARA,GATESC DE NEVOIE,DAR CINE VREA POATE SA INCERCE.....CUZIDA PORTUGHEZA....
MAI SPRE SEARA AM AVUT O DISCUTIE CU SENHORA CE GATESTE ZILNIC.EA MI-A ZIS DE DOUA FEMEI,CAM INVIRSTA,CE AU LUAT PRINZUL CEVA TIMP IN URMA CA SINT "FOFE"(LESBIENE),FRUMOASA TRECERE DE LA MINCARE LA SEX,NU, SE ZICE CA SEX PE STOMACUL GOL NU SE FACE...EU N-AM VAZUT IN MOLDOVA ASA CEVA ,DAR AICI DEJA-S BATRINE,INTERESANT CE FACE TINERERUL..APROPO...AM ASTEFEL DE INFORMATII.....DACA VRETI VA ZIC ,DAR NU DORESC SA UMPLU SPATIUL CU POVESTIRI NUMAI DE ACESTEA,STITI VOI....AM UITAT SA ZIS UNA AVEA SUB 50ANI SI ALTA 60,IATA ASA E eUROPA...CIND SE LASA NOAPTEA,OCEANUL E FOARTE SINGUR...SI SPERIAT..CA L-AU PARASIT IARASI TURISTIII SI DEACEEA MIROASE A MLASTINA.....SARATA...EU AM INCALECAT PE TRENDELINE-UL MEU SI M-AM PIERDUT IN RINDURILE DE MASINI.....

vitalic sprinceana
03-19-2004, 01:24 AM
poate ca miroase a mlastina..dar e furios,nelinistit,agitat...si asta il face vesnic tinar..

martie
03-19-2004, 01:46 AM
IMI AMINTESC CIND PRIMA DATA AM INTRAT IN OCEAN.....ERA GHEATA...PESTE CORPUL MEU ALB CA LAPTELE....SI IN CITEVA SECUNDE MI-A IESIT O ALERGIE NEBUNA DE LA EL....AM IESIT DIN APA SI CUM ERA SOARE,TOATE SAREA A RAMAS PE MINE.....DAR CEL MAI INTERESANT...VALURILE...DACA NU ESTI ATENT TE PLESNESTE DREPT IN FATA..TE CUFUNDA SI ALTUL DIN URMA...CA NU MAI REUSESTI SA TE SALVEZI DIN ACEL "VIOL"

vitalic sprinceana
03-19-2004, 01:48 AM
..ar fi fost o ocupatie frumoasa pentru sotul tau sa-ti scoata solzii de zapada sarata unul-cite unul..... :lol: :lol:

martie
03-19-2004, 01:53 AM
APROPO DE ASTA....LA PLAJA ACEEA ERA INTR-O PARTE O INSULITA SI APA CE O INCONJURA ERA CALDA SI NU CHIAR SARATA....EL SI CU PRIETENII SE JUCAU DE ASCUNSELEA PRIN APA SAU SE BATEAU CU NISIP UD.....SI NU AVEA TIMP DE ASTA.....

vitalic sprinceana
03-19-2004, 01:54 AM
stiu..adica...exista unele momente cind pur si simplu ai vrea sa impartasesti cuiva o bucurie,si nu ai cui...

Lara
03-20-2004, 10:41 AM
martie imi plashe jurnalul tau, ni-i interesant sa il citesc
dar te rog nu mai folosi caps lock, ma doare capu de la atatea majuscule :crazy:

martie
03-20-2004, 05:06 PM
sorry,asa am sa fac...lara...

creator
03-20-2004, 10:11 PM
salut la toata lumea!!!!!!!!!!!!!! vreau mult sa va arat o lume noua,diferita cu ajunsurile si neajunsurile ei.....cred ca nu e dificil de inteles cam ce vreau sa zic....pentru cei care mi-au mai citit spusele m-au inteles.linga atlantic pentru ca locuiesc linga el si ii simpt liniste si zbuciumul,dar nu i in exclusivitate despre el...veti vedea,sper sa fiu binevenita...

Esti binevenita, dezvolta ideea. Ai fost vreodata singura la ocean? Pe un timp mai trist si fara oameni in jur? Cum te simteai atunci?

martie
03-21-2004, 01:33 AM
am fost pe un vint nebun....atita zbucium,nici nu m-iam imajinat ca ar exista.....plesnetul de valuri te surzeste,te invaluie un miros intepator de sare.....nici pescarusii nu au liniste...in cautarea de peste...eu ma plimbam

martie
03-21-2004, 01:38 AM
si nelinistea mea se contopea cu cea a apelor...ma framinta atunce...cum voi infrunta o lume straina total diferita....voi reusi sa -i inteleg si sa-i accept...acuma va sic ca Atlanticul a la fel de tulburat si nici eu nu m-am linistit,au trecut 8 luni.....si am neintelegeri mari cu ei....

martie
03-22-2004, 12:00 AM
a....zi linga Atlantic afost minunata....soarele a fost nebun...prea ne-a incal
zit mi-am spalat terasa..am una foarte mare...ca fiica mea oboseste alergind de doua ori...un cer senin astazi mi-a zimbit...asa seninatate nu am vazut pe cerul moldovenesc....de la terasa mea Atlanticul se arata linistit...ochii albastri cochetau cu mine...ce mai eu ii iubesc deja de 8 luni...am auzit ca lumea se scalda...eu inca nu..apa e rece si asa astept 40 grade afara.....patronii mei mi-au zis ca de la 1 aprilie restaurantul va lucra si duminica...ca se va minca caracausi(melci),deja mi se face rau...

martie
03-25-2004, 01:19 AM
societatea asta ma omoara... :contempl: mi-e greu sa accept libertinajul acesta....homosexualism,,,lesbianism... :crazy: ,acuma la tv a fost un reportaj despre canibalism aici...mi-e rau... :eye:

vitalic sprinceana
03-25-2004, 08:26 AM
cel mai frumos lucru e o societate libera( nu cred ca e libertina)..homo.lesbi....transvestiti..si ceilalti ii accepta ca normali....super...

creator
03-25-2004, 12:14 PM
cel mai frumos lucru e o societate libera( nu cred ca e libertina)..homo.lesbi....transvestiti..si ceilalti ii accepta ca normali....super...

Ceea ce spui tu nu e chiar posibil. E personal nu agreez homosexualii. Nu am nimic cu ei, dar nu cred ca mi-ar placea ca vre-un homo sa se dea la mine, pe strada sau oriunde (cum mi s-a intamplat).

parerea meeeeaa :lol:

Mario
03-25-2004, 09:33 PM
dar nu cred ca mi-ar placea ca vre-un homo sa se dea la mine, pe strada sau oriunde (cum mi s-a intamplat).
mie in general nu mi-ar placea "sa se dea" vreo-unul (fie homo sau nu, n-are importanta oricum is naglye), nu mi-ar placea sa se anine vreo-unul de gagica mea. Asa ca tupeu au toti (barbatii), homosexualii ar trebui sa ma deranjeze cel mai putin.
De mine nu s-o aninat nici un homosexual in chisinau, in schimb "ne-homosexuali" s-au aninat chiar si pe strada de prietena mea. Asa ca trebuie sa ne ferim de cei "naglye" care isi permit prea multe (mai rar homosexuali printre ei).

creator
03-26-2004, 09:37 AM
dar nu cred ca mi-ar placea ca vre-un homo sa se dea la mine, pe strada sau oriunde (cum mi s-a intamplat).
mie in general nu mi-ar placea "sa se dea" vreo-unul (fie homo sau nu, n-are importanta oricum is naglye), nu mi-ar placea sa se anine vreo-unul de gagica mea. Asa ca tupeu au toti (barbatii), homosexualii ar trebui sa ma deranjeze cel mai putin.
De mine nu s-o aninat nici un homosexual in chisinau, in schimb "ne-homosexuali" s-au aninat chiar si pe strada de prietena mea. Asa ca trebuie sa ne ferim de cei "naglye" care isi permit prea multe (mai rar homosexuali printre ei).

Atunci Radule ar trebui sa te feresti si de umbra ta probabil. Da' care-i problema daca te dai la fata la vre o unul? Daca e destept se descurca, daca nu, a ramas cu nimik :lol:

Catch
03-26-2004, 10:56 AM
fiecare este freak yn felul lui. :roll: eu de ex am fost yn postura yn care lumea se uita la mine ca la o nauca. eram cu o prietena yntr-un coctail bar shi dansam shi urlam yn gura mare shi radeam ca lumea se uita la noi ca la doua scapate, shi nu era vorba de alcool sau mai shtii de ce. pur shi simplu aveam o bucurie shi energie yn noi ca dadea peste margini shi deshi observam priviri dubioase yn jur, ymi era fix yn pix.
banuiesc ca aceiashi senzatsie o au cei ce nu se yncadreaza yn limitele normalului nostru. important e sa avem echilibru nostru intern nevatamat.

vitalic sprinceana
03-26-2004, 11:02 AM
Ceea ce spui tu nu e chiar posibil. E personal nu agreez homosexualii. Nu am nimic cu ei, dar nu cred ca mi-ar placea ca vre-un homo sa se dea la mine, pe strada sau oriunde (cum mi s-a intamplat).

parerea meeeeaa

problema nu e sa-i agreezi sau nuci doar daca ii toleram ca pe ceva normal,sau ii izolam ca pe niste " anormali"..eu sunt pentru prima solutie...

creator
03-26-2004, 11:43 AM
Odata ce nu sunt normali nu putem sa-i tratam ca atare. Sunt anormali dar atat timp cat respecta legile morale (daca pot sa ma exprim asa) de ce sa-i izolam?

Insa nu cred ca as vrea sa vad 2 barbati sarutandu-se pe strada..uff.. :-x asa ca nu stiu ce tre' de facut. Esti homo?

dar cred ca deviem de la topic

vitalic sprinceana
03-26-2004, 11:55 AM
Odata ce nu sunt normali nu putem sa-i tratam ca atare. Sunt anormali dar atat timp cat respecta legile morale (daca pot sa ma exprim asa) de ce sa-i izolam?

Insa nu cred ca as vrea sa vad 2 barbati sarutandu-se pe strada..uff.. asa ca nu stiu ce tre' de facut. Esti homo?

dar cred ca deviem de la topic

de ce sa fie anormali??? ce e anormal??? vreau cel putin o defintie..
dupa mine : normal sau anormal sunt niste categorii sociale si nu stiintifice,deci...faptul ca noi consideram orientarea preponderenta hetero a indivizilor, nu inseamna ca ceilalti sunt anormali...asa ca...
daca sunt homo??e o intrebare irelevanta,mai ales ca acum ma sarut in voie cu prietena mea si ridem ca doi stricati...
ipotetic,daca as fi,nu m-as sfii s-o recunosc...
pa

creator
03-26-2004, 12:03 PM
:), nici eu nu m-as sfii sa recunosc daca as fi. dar slava cerului ca nu sunt :lol:

de ce nu sunt normali? hai sa fac o analogie:

un automobil este construi sa mearga pe strada, deci e anormal sa vezi un automobil care zboara

un copac e constrit sa stea pe loc, in pamant, doar e planta.. cred ca ar fi anormal daca l-ai vedea mergand.. nu crezi?

un barbat nu e construit sa i-o traga altui barbat, nu are vagin... restul e improvizatie.. deci nu e normal

mi se pare destul de stiintific. chiar daca nu consider lesbienele normale le agreez, chiar foarte :lol:

vitalic sprinceana
03-28-2004, 12:24 AM
analogiile-ti sunt false...masinile sunt construite pentru un scop anume.copacii ,oamenii sunt creati...fara un scop..deci legaturile pe care le sugerezi sunt false...
homosexualismul..e normal atita timp cit nu e antisocial sau antiuman...

martie
03-28-2004, 02:03 AM
Atlanticul e plin de vint si ploae....zbuciumul lui se contopeste cu al meu....lucrurile nu-s asa cum am crezut ...eu care credeam ca timpul e cel ce repara, ranile le vindeca....acuma, e cel mai mare dusman al meu..iiiiiiiiiiiiiil urasc....de ce,de ce,de ce,mi-am lasat omul drag sa vina linga Atlantic.....ca acuma sa vin si eu si sa-l vad zbuciumat,plin de ploi,ca sarea lui sa se puna pe ranile mele....ma doare ca totul s-a schimbat cu El

creator
03-28-2004, 01:23 PM
Am zis ca-s anormali, nu ca sunt rai sau mostri sau oricum altfel. Adica nu e ceva de care sa ne fie teama prea tare.
Bine, fie analogiele mele sunt false dar crezi ca organle noaste de reproducere nu sunt create sau autocreate cu un anumit scop? Ok, hai sa lasam tema asta aici, daca vrei, putem crea un nou topic pe tema asta ca fiecare sa-si spuna parerea. Aici suntem off-topic.

martie
03-28-2004, 04:10 PM
ati mincat vreodata melci???cum vi s-au parut :wink:

AlbiNutza
03-28-2004, 11:24 PM
martie mesajele tale sunt pline de pesimism sau imi pare? sau e o simpla melancolie?
:cry:

martie
03-29-2004, 01:16 AM
da cam asa ,sunt departe de casa si dupa cum simt strainatate nu-mi prieste...nucidecum nu ma pot obisnui :-?

martie
03-29-2004, 10:52 PM
afara s-a racit....vintul e taios....norii intunecati ne tot sperie cu o ploita afurisita....cu doua nopti in urma m-am trezit la chemarea picaturilor de ploae ce cadeau nebune pe acorisul meu....astept vara...vara..vara...sa ma topesc in bratele Atlanticului...

martie
04-01-2004, 12:24 AM
azi mi s-a intimplat una de tot .....s-a dat la mine un mosneag :plingind: vai de el....ii cadeau ochii de batrinete....si buzunarele de euri....acuma fiti atenti ...o intrebare pentru toate lumea:de ce fetele tinere se cupleaza cu mosnegi..numai pentru bani oare??? ca ,doamne sint botiti de tot ...sau mai este altceva??? ca si viceversa e si-s multi de istea,eu stiu ca .... meu are o iubita batrinica...

krown
04-01-2004, 02:52 PM
... acum aici e cald si las zefirul de primavara sa-mi ciufuleasca parul , eu sunt mic aici in fata marii, insa sunt in stare sa ma masor cu ea .... rau am facut, apa e inca rece ca gheata...
eu nu ma simt singur aici pt ca sunt cu ea , si ea ma apara , de parca ar fi o zeitate care ma face sa-i simt pulsatiile linistii ei, as vrea acum sa zambesc usor pt ca mi-e bine , da nu stiu de ce , pe umarul meu se odihneste un capsor, e al iubitei mele , ea este fericita pt ca a privit marea sau marea a privit-o. Eu sunt fericit cand ma uit la abisuri.

sorry ca m-am bagat in jurnalul tau, martie

_victor_
04-01-2004, 02:56 PM
azi mi s-a intimplat una de tot .....s-a dat la mine un mosneag :plingind: vai de el....ii cadeau ochii de batrinete....si buzunarele de euri....acuma fiti atenti ...o intrebare pentru toate lumea:de ce fetele tinere se cupleaza cu mosnegi..numai pentru bani oare??? ca ,doamne sint botiti de tot ...sau mai este altceva??? ca si viceversa e si-s multi de istea,eu stiu ca .... meu are o iubita batrinica...

Cand eram in franta un tip de acolo zice ca s-a intalnit cu una de 41 de ani. El avea 16. Iac-asa. De fapt apoi am aflat ca tipul dat o facea si cu baietii

martie
04-02-2004, 12:58 AM
astfel de oameni is bolnavi psihic.... :crazy: azi iarasi mosneagul cela mi-a dat dureri de cap :-x ,si aratat romantismu.....cica el vrea sa-mi spun numele la urechea lui...lent... :crazy: ca-mi venea sa-i tuflesc farfuria cu mincare in mutra ceea botita....un lucru nu inteleg....barbatii tineri nu prea se agata asa cum o fac batrinii...cei cu tara asta :-? ,din ei fiecare are cita minim 2 casatorii :crazy:

martie
04-02-2004, 01:02 AM
crown,imi imaginez cum aratai cu zefirul in par.... :wink: dar la ce mare esti?

krown
04-08-2004, 10:25 AM
Eram atunci la NEAGRA

martie
04-10-2004, 03:29 AM
linga restaurantul unde lucrez este o poiana....verde verde astazi dimineata m-am cufundat in iarba plina de melci am respirat adinc adinc acel miros voluptos,miinele au atins firele irourate...roua ce sclipea la soare...si el imi zimbea.....dor..dor..dor...de casa sufletul meu e plind de dor...acest cuvint romanesc despre care Noica a spus atitea...

martie
04-12-2004, 08:55 PM
astazi ma simt minunat....demult n-am fost asa de bine dispusa...si nu stiu de ce.... :crazy:

martie
04-15-2004, 06:46 PM
am intrat in perioada neagra,ca m-am zaibit de ea,cit se poate atita dumnezeii masii de viata aiurea....iarasi voi raminea fara lucru....restaurantul are putini clienti,si nu au cu ce sa ma plateasca,deja am putine ore....de lucru

martie
04-16-2004, 08:26 PM
spurcaciunea ceea de melania m-a anuntat pe privat ca a fost transferata tema cu atlanticul la memento mori....ia moldoveni,bre,ce dracu ii deranjeaza..da tu esti patetica melania....iti place sa fii in centru atentiei,da....nu m-as mira ca cineva imi va inchide tema....

martie
04-29-2004, 04:46 PM
am savurat un ciai din dulceata de maline pe care ni-a trimis-o din moldava....aroma ciaiului mi-a rechemat gindurile si amintirile de casa....dor,dor si iarasi dor.....am privit ultimele foto de pe forum cele cu pomi infloriti....sint ....sint pline de tot ce e moldova....flori verdeata un soare cald si primitor dar nu prea ajunge ..pentru toti....
am fost la atlantic...e foarte rece...lumea sta pe plaja numai pentru bronz ,oceanul e doar pentru decoratie....abia astept sa-mi imbrac bichini...si sa ma las sedusa de raceala atlanticului.....decit de cele 40 si ceva de grade pe care le astepttam :wink:

krown
04-29-2004, 07:15 PM
Hei martie nu fi asa trista, chiar cautam tema ta si am descoperit-o aici.
Stii eu nici odata n-am bagat piciorul in Atlantic (scuze de expresie) cu toate ca am trecut de 4 ori peste el si daca trec vreo data prin Portugal am sa trec sa-ti aduc un vazon cu ardei iuti pe pamant de-a nostru (daca vrei am si cactusi mici).
Eu singur am de-acasa un astfel de vazon si aduc la toti prietenii.md din strainataturi asa ceva. Da tu traieste-ti viata!!! Ehei ai o familie ce-ti mai trebuie. iaca eu umblu exact ca tine pe malu atlanticului (pe malu dambovitei) numai ca am alta stare

martie
04-29-2004, 09:00 PM
in portugheza se zice obrigado pela confiansa..stii asa ma gindeam si eu sa-mi traiesc viata,dupa ce in urma cu citeva zile trebuiam sa vin im tara cu sotul sa divortam.....dar m-am gindit ca nu am alta viata si asa ca mai profit de timp si ocazie de a trai linga atlantic ca e singurul meu amigo....

apropo...crown,chiar mi-e dor de o zeama cu ardei iuti....a ce zici...o zeama moldoveneasca cu carne si legume...cu verdeturi din gradina...aroma ceea de patrunjel umple corpul cu viata si totul e genial de sanatos.....si de cactus as avea nevoie ca eu nu am nici unul linga comp :wink:

krown
05-03-2004, 07:41 PM
Ehei, pai cum trec ...pe langa atlantic, cum iti aduc si cactusi si ardei.
vezi tu ce faci cu divortu, mi se pare ca ziceai de un copil undeva (daca da - s-ar putea sa-l afecteze) , sa-i cauti un tata cat e mic daca e mic sa se deprinda. Scuze pt sfaturi da eu is cam sfatos la ale mele.
de 1 si 2 am petrecut la mare aici atmosfera e de miami beach ( La romani[unde is acum] e dat sa iesi la iarba verde de 1 mai, da cred ca in mai toata lumea)

martie
05-04-2004, 04:37 PM
m-am gindit si la copil ....am hotarit sa mai dam o sansa noua.....cit despre maiami...aici e inca rece la atlantic...zilele aste a plouat ...asa ca noi mai tirziu in vara ne primeste plaja... 8)

krown
05-05-2004, 12:21 PM
Cum zicea un bun prieten, acum mort, viata e un lucru care te poate ucide...

Deci sa luam viata de chiept si s-o traim cum ne place noua

martie
05-05-2004, 02:46 PM
ultimul posting e de nota zece,bravo..... :wink:
si ce ziceai tu acolo despre mare ....am impresia ca tu numai in apa stai....tu nu lucrezi .....??''

krown
05-06-2004, 02:28 AM
Bine, lucrez si invat , insa imi gasesc timp sa stau langa cate-o mare.
Insa vreau sa renunt la toate si sa plec intr-o tara nedezvoltata, si sa-mi gasesc scopul. Ma gandesc sa plec in Nepal (Tibet) pe cativa ani.
Cred ca tot ce fac acum e doar pierdere de timp, toata fuga asta dupa bani, femei, case, desertaciunile invataturilor pe care le-am prin cap, fericire careia i-am dat definitia incorecta.
Cu ani in urma am avut un gand ca asta, doar ca atunci voiam sa fug de societatea de atunci si am venit in alta tara fara sa las nimic in urma fara sa iau o legatura. Astazi vreau sa fac acelasi lucru pe care l-am facut atunci, doar ca am sa dispar de tot . Sper sa gasesc calea....

martie
05-06-2004, 02:14 PM
daaa,la tibet e bine sa te ducu,ai ales drumul bun...mie imi place tot ce aud despre tibet,am citit multe..mai ales despre manastirile tibetane. mereu mi-am imaginat calugarii aceea imbracati in toga rosie si galbena,muzica ceea alor traditoinala de manastire ce te indeamna la meditatie...si multe multe altele pe care le cunosc despre ei...ramine sa vad....aprapo,au fos multi care au plecat in tibet si nu s-au mai intors....nu ca au pierit dar au descoperit VIATA.....

krown
05-07-2004, 04:52 PM
Sa-mi inchei datoriile...

martie
05-07-2004, 05:58 PM
adica :)

krown
05-08-2004, 02:29 PM
Ehehe, vreau sa-i las pe cativa aici impacati . (parinti si prieteni)

martie
05-08-2004, 04:23 PM
nustiu daca vei reusi....din contra....
vreau azi sa plec la plaja 8) sa ma intind pe nisipul fierbinte.....sami bronzez pielea asta ca laptele :-? relexare...relazare....

krown
05-08-2004, 05:04 PM
Te invidiez , eu am de facut un proiect pentru o banca, pana luni tre sa fie gata si afara e asa de bine si frumos . Cred ca pe seara ies ;la o bere .
Ascult acum cesaria evora 'sodade'

martie
05-08-2004, 05:38 PM
eu chiar faceam curatenie in casa si ascultam bee gees.....

krown
05-09-2004, 01:22 PM
Eu am facut jumate din p, da acum vreau sa mai stau pe moldova.net.
Aici s-a racit putin vremea ,insa soare este... ascult the rolling stones

martie
05-18-2004, 04:25 PM
afara e un cer nebun de senin...doamne incepe se vina si zapuseala pe meleagurile astea...dar Atlanticul e salvarea cea mare.... 8) :wink:

krown
05-23-2004, 12:40 AM
ferice de tine

martie
05-24-2004, 04:26 PM
oameni buni spunetimi si mie ce-s cu dintii estea de minte ca mor de durere....un medic brazilian mi-a taiat gingina ca sa-i faca loc sa iasa....si mai rau a facut... :-x

deleanu
05-25-2004, 12:40 AM
Ia un Lidocain sau un Analgin si o sa-ti treca!!!(tata este medic 8) .....asa ca faa cum ti-am spus...daca vrei sa nu ai dureri!!!

martie
05-25-2004, 08:10 PM
la mine s-a facut mai serios....mi-a taiat gingina si s-a facut puroi....acuma mi-am amintit ca trebuie sa -mi spal gura cu apa sarata....chiar are ceva efect......,dar mersi de sfat,deleanule :)

krown
05-26-2004, 11:46 PM
martie da-i cu un whiskey, pe masele

martie
05-27-2004, 03:46 PM
cum... :wtf: mersi de sfat.ce mai fac fetitele tale :wink:

krown
05-28-2004, 02:05 AM
Sfaturile is bune ca-ntotdeauna ajuta si mai sunt si gratis.
Stii acum sunt fara o prietena stabila ( care sa stea la mine, sa-i fac mancare [ eu n-am incredere in mancarea altora], sa-i cumpar flori)
Acum e palpitanta viata ,desi ma simt la fel de liber , desi acum pot sa ascult doar muzica de care vreau eu ( nu care e noua pe piata), pot sa stau cu prietenii pana tarziu... pana ma apuca viata de c---e iar, totusi tanjesc dupa o simpla atingere feminina ( dar n-o sa renunt la plan). Bine ca s-a inventat masturbarea si nu jocul pe calculator in timpul cand n-ai parte de sex...
Eu acum n-am parte de sex, glumeam cu masturbarea, dar stii si tu ca orice gluma are un sambure de ... gluma
Desi am decis ca timp de 2 luni sa nu mai fac nici un fel de sex ( adica ca-n filmu 40 zile si 40 nopti, nici sarut nici masturbare)

martie
06-17-2004, 06:46 PM
acuma t-iam citit mesajul....rau de tot o ducu tu.... :) ti-au lasat fetele...cred ca nu mai vor sa-ti faca mincare.....chiar mi-e mila de saracele fete.....dar m-ai bine spune-mi cum decurge planul 40zile fara...

krown
06-17-2004, 09:42 PM
Buna martie, sa stii ca credeam ca e o gluma filmu' cela.
insa sper sa ma descurc. deja sunt 20 de zile si totul poate o sa se implineasca. Desi cred ca in asa chestie nu-ti tre nimic vointa ... mie cred ca nu-mi trebuie , mi se pare ca nici nu prea am :wink:
Adica sa zic ca de-abia astept sa sar

martie
06-29-2004, 05:52 PM
ai sarit ???? sint sigura ca da..... :P

martie
09-01-2004, 08:51 PM
salut la toata lumea...salut tara....in prima zi de toamna....

vio
09-02-2004, 11:14 AM
Buna, martie.
Nu te-am mai vazut demultishor pe aici...

.. Cu aparitsia!..

martina
11-29-2004, 06:32 PM
salutare haiduci si elena cosinzene...pe martie am inecat-o in atlantic....cred ca n-a mai ramas nimic din ea....doar amintirea trista a 447de zile si nopti linga atlantic...ne mai vedem. :ciupos: [/img]

martina
11-29-2004, 06:37 PM
p.s martie mi-a spus ca tema ei sa fie inchisa, daca e posibil sa-i indepliniti rugamintea....va rog..

2008.