Hai sa facem un off/onparty. Ideia este de a ne stringe off (este prezenta partea OFF) shi sa mergem la internet club p/u a comunica prin intermediul calculatoarelor (este prezenta partea ON) => un OFF/ON party. Cit de partea de PARTY .. depinde c^t bem(de noi ^nsuni).
Posibil unora li se va o idee stupida dar ginditziva ca nimeni nu a facut asha ceva pina acum. Uitatziva la flashmobishti , ce chestii fac .... :lol: ... shii vesel .... :lol:
Cine e cu noi striga ?EEEEEEEEE-Eu
Cine?i inca contra ? nare decit sa fie ... daca asha i-au facut parintzii :lol:
zopiryon
03-07-2004, 12:19 AM
1. ce fac acei care nu's in tara si nu pot veni la net caffe ?
2. pentru ce sa vin la net caffe, cand pot sta si acasa ?
sapu e Off sau ON ?
GroSSu
03-07-2004, 12:23 AM
1.ce-i ce's in alta tzara se duc de acasa la un netcafe shi intra in md.net
2. E un OFF/ON shi una shi alta ... sau nu cumva eshti conservator de tip vechi A? E CEVA NOU shi NELINISHTIT :lol:
zopiryon
03-07-2004, 09:49 AM
nee..faza e ca nu'mi plac netcaffeurile si nu obisnuiesc sa merg pe la ele...
flo
03-07-2004, 10:36 AM
si aici in Columbia nu am vazut nici un netcafe, cred ca mai toata lumea are internet acasa
daca se permite eu o sa intru de acasa pt partea de OFF si cind o sa ajung prin chisinau (undeva in iunie) recuperez si partea de ON
permis?
zopiryon
03-07-2004, 11:26 AM
kaneshna permis... :lol: eu tot cred ca am sa stau acasa...ma streseaza net caffeurile...mai ales daca vin idiotii de counter-strikeri :crazy: urla ca debilii
Codrin
03-07-2004, 12:07 PM
Hu.ineaua grossiana redivivus ! :lol:
zopiryon
03-07-2004, 12:29 PM
bai codrine...nu fi rau.... :lol:
a.d.i.d.a.s
03-07-2004, 01:11 PM
si aici in Columbia nu am vazut nici un netcafe, cred ca mai toata lumea are internet acasa
daca se permite eu o sa intru de acasa pt partea de OFF si cind o sa ajung prin chisinau (undeva in iunie) recuperez si partea de ON
permis?
FLO, tu de care columbie vb??? Numa` sa nu-mi spui ca despre aceea din America de sud :roll: :crazy:
[K]
03-07-2004, 08:05 PM
bay, da nu mai este un topic? nu-i tot asheeash f|gnea?
_victor_
03-07-2004, 08:21 PM
Grossu, iti dai seama ce zici? Sa ne intalnim cu totii, da sa tacem si sa discutam numai pe net. Eu stau toata ziu in fata calculatorului, si cand ies undeva sa ma vad cu prietenii, prefer sa vorbesc si sa beau bere, nu sa tapez ...
Poate facem un adevarat OFFline, ca eu la cel de pe 1 februarie nu am putut sa vin :cry:
[K]
03-07-2004, 08:28 PM
_victor_
mai este un asha topic mai jos, citeshte ideea acolo , e fain... da offline - nu shtiu, am auzit ca mai tarziu, cand s-a yncalzi
_victor_
03-07-2004, 08:44 PM
Cred ca nu m-ai inteles.
Un party in care sa discutam intre noi pe net, dar de fapt sa fim unul langa altul cot la cot mi se pare absurd. On line party DA, Off line Party si mai mult DA, da ON/OFF - NU.
Discutiile verbale o sa fie de tipull: "[K], vezi ca ti-am scris un mesaj. fa un refresh la pagina!"
flo
03-08-2004, 05:56 AM
sint in Columbia cea mai din nord, adica plictisitoarea capitala a Carolinei de Sud din America de Nord :)
si mie mi s-a parut ciudata ideea de a face un party on line intr-un intcafe cu toata lumea. daca iti vine o faza faina in minte nu mai ai rabdare sa o mai scrii, o strigi la toata lumea
sper sa faceti un party off cind o sa ajung si eu prin Chishale :)
lizofoafa
03-08-2004, 01:34 PM
Hu.ineaua grossiana redivivus ! :lol: :lol: IDEM :wink:
GroSSu
03-08-2004, 01:59 PM
da voi atzi vazut ce fac aia de pe www.flashmob.md, shi e destul de vesel, am fost acolo ultima data .... :lol: .... HAI SA FACEM CEVA NOU . C O N S E R V A T O R I L O R