am si eu o intrebare la cei care sunt informati asupra subiectului ....
am vorbit cu parintii mei si mi-au zis ca s-a introdus in moldova asiguarea obligatorie la medicul de familie ca sa beneficiezi de spitalizare si medicamente gratuite sau reduse ...
apoi mi-au spus ca s-ar fi amanat data intrarii in vigoare a aplicarii acestei legi ...
daca cineva stie si poate sa ma lamureasca mai bine ar fi cool pentru ca ai mei nu prea cunosc multe si as vrea sa le fac la toti asigurare, sa nu se treazeasca intr-o zi ca vor plati cateva sute de pat spital pe noapte ...
merci mult
GroSSu
02-13-2004, 01:21 AM
Vezi legea : legea cu privire la asigurarea obligatorie de asistenta medicala
http://docs.md/result.asp?Lang=ROM&typequery=newquery&mode=search &txtKateg=...&txtKategPMF=...&bz=1&txtName=asigura re+medical&txtKeyWords=de+ignorat&txtNumber=de+ign orat&txtVed=...&tDayB=29&tMonthB=11&tYearB=1924&tD ayE=13&tMonthE=2&tYearE=2004&submit1=Cauta
GroSSu
02-13-2004, 01:22 AM
P/u Studentzi : Voua v-au dat asigurari?
niko
02-26-2004, 12:20 AM
ce-i cu nebuneala asta de asigurare oameni buni ... s-a dus sora mea la spital si ia zis ca s-a prelungit termenul de aplicare inca cu 6 luni ... dar dupa ce s-a internat a pus-o sa plateasca totul cum ca n-are asiguare ... alta persoana in saon acolo nu a primit-o in spital pana nu si-a facut asigurare la medicul de familie ... si ce folos ... si-a facut si spitalul a pus-o si a platit totul, ca si sora mea care nu avea asigurare ...
deci vreti sa-mi spuneti si mie ce se intampla acolo ... in cine poti avea incredere daca nici ei guvernatuii nu stiu ce fac si ce vor ... :-x :-x
anina
05-24-2004, 07:01 PM
Salut.
Cunosc Programul unic de asigurare obligatorie in medicina, este foarte vast, daca puteti sa concretizati ce anume Va intereseaza, v-as scrie ceva informatie.
Sau puteti accesa pagina web a ministerului sanatatii. rebublicii moldova
:)
vadim
08-06-2004, 03:52 PM
Salut.
crezi ca e o metoda buna asigurarea aceasta medicala?mie-mi pare cum ai platit pina acum la medici sume mari asha shi acum plateshti spre exemplu eu nu vad nimic bun in aceasta
vadim
08-06-2004, 03:53 PM
crezi ca e o metoda buna asigurarea aceasta medicala?mie-mi pare cum ai platit pina acum la medici sume mari asha shi acum plateshti spre exemplu eu nu vad nimic bun in aceasta
[/quote]
anina
08-06-2004, 07:06 PM
Salutare
Sistemul nou introdus de la 01.01.2004 si anume asigurarea medicala obligatorie, e un lucru de viitor si va lucra asa cum e prevazut, cind toti participantii la acest sistem vor conlucra in ritmuri normale, si nivelul de trai a populatiei din RM va fi mai mai inalt.
Dupa mine, acum, in acest sistem este putin progres, citus de putin oamenii inteleg ca asa cum sa lucrat nu se mai poate lucra si ca este necesar de reforme bune.
Pentru acesta reforma exista un viitor, atit cit exista RM.
Referitor la medici ca iau bani de la pacienti-exista acest fenomen si nu neg, dar cu salariile pe care ii primesc e si evident. Salarii corespunzatoare ar face ordine.