PDA

View Full Version : A fi singur(a) - avantaj sau dezavantaj?

NaE
02-10-2004, 09:47 PM
Stiu ca sunt diferite pareri vizavi de aceasta intrebare...

Cica sa fii singur(a) e mai relaxant...ieftin (ptr baieti de obicei).. sanatos si de lunga durata.. :) .

Insa fiind cu cineva (not user :) ) capeti o armonie spirituala, multumire hormonala si afectiune...

Care situatie e mai buna? :crazy:

NaE
02-10-2004, 10:03 PM
parerea mea cred ca multi ar putea-o intui..

sa fii singur e mai cu bulbushi... (bine)

de ce? ptr ca ai mai mult timp liber ai mai multa energie pentru depus in propria evolutie sau reusita profesionala... sau pentru realizare... nu tre sa fii super atent cu cineva .. sau chiar mai mult... poti sa uiti si de unele lucruri ca aspectul exterior impecabil.. sau berberitu si schimbu camasii in fiecare zi. Nu tre sa ai grija sa nu fii inselat. Nu tre sa ai grija sa fii gelos la timpu potrivit si in masura potrivita.

ok.. sint si niste dezavantaje... nu ai cu cine iesi in oras.. insa fara pereche tot te poti distra de minune...
Da problema sexului, hormonilor, sau lipsii de mingieli a zonelor erogene tot e prezenta... insa cind imi imaginez toata calea care tre de parcurs sau pamint de arat ca sa atingi aceste fructe,... ma impac cu gindu ca nu-mi mai tre nika.,.. si is de acord sa las totu cum este...

si cu un nou : "da-le-n masa de femei" ma culc linistit... si multumit de sine :)

Dar la tine care-i situatia?

Melania
02-11-2004, 06:10 PM
...eu daca ma tem de ceva cu adevarat...ap astai de singuratate....

eu nas putea sa traesc fara sa am pe cineva alaturi...sentimentu asta a trebuesti cuiva si ca cineva te vrea ...e splendid...iti da aripi.....te face sa te scoli dimineata sa vrei sa faci miku dejun....sa te faci cea mai frumoasa.....

eu cel putin traesc prin persoana care e linga mine.....si ma simt bine asa

MAFIA
02-11-2004, 06:36 PM
...
eu cel putin traesc prin persoana care e linga mine.....si ma simt bine asa
Parca ziceai ca n-ai pe nimeni linga tine... hotaraste-te odata...

cineva
02-11-2004, 07:22 PM
nae, mersi pentru precizarea privind user-ul

nu cred ca poate fi vorba de avantaje sau dezavantaje, ci mai degraba de handicapuri... e nassol de tot, sa nu ai pe nimeni aproape nici parinti, nici prieteni (ceva de genul camin de copkii) e un handicap mare :)

MAFIA
02-11-2004, 11:53 PM
det-dom ii super !

NaE
02-12-2004, 12:42 AM
Mel, interesanta-i situatia ta. O intrebar edoar mi-a aprut dupa citirea mesajului, Ai vost vre-o data singura, cum a fost, atit de insuportabil?

cineva, pai eu vorbeam de relatii amoroase, fara de parinti e cam nasol.. ai dreptate.. :lol:

KazeolNevozmojnii
02-12-2004, 12:43 PM
Cu singuratatea totul e simplu:
E bine sa fii singur asta 100%! Mai ales pentru barbati e avantaj mare!
Faci ce vrei, iti baji chisioru in sini vrei. Te mai intilnesti cu Masha Kulacikova din cind in cind.. sau la curve te duci... sau in camin la fete.. mai pe scurt nu vad dizavantaje aici... cel putin pina la o virsta..

sa fii cu cineva.. hm.. e mai complicata varianta asta..
Cu cineva poti fi super fericit sa ai mai mult timp liber, sa fii mai productiv in ceea ce faci, sa-ti implinesti visurile si sa duci o viata, daca se poate asa de scris, mai calitativa! :)
..cu altcineva super nefericit.. sa nu ai timp, sa te dezici de visuri, sa-ti pierzi sanatatea.. banii... prietenii... si sa fii pe linga asta nesatisfacut in pat :D

GroSSu
02-13-2004, 12:22 AM
Acum 5 zile in urma ash alege cu sigurantza varianta - singur (preponderent) caci imi dadea libertatea de a face orice .. cu m.m. ... dar acum stau shi ma gindesc ... shi sunt la mijloc intre raspunsuri .... => var 3. :wink:

NaE
02-14-2004, 12:12 AM
azi am ajuns la concluzia ca cum florile fara soare se vestejesc asa si fetele fara dragoste se "usuca"...sau altfel formulind: dragostea= un fel de sens a vietsii pentru ele...

la partea cea mai muschioasa a pamintenilor.. insa banuiesc ca situatia nu-i chiar asa... :roll:

GroSSu
02-14-2004, 01:07 AM
dragoste = sensul vietzii ?
sensul - posibil ... dar atunci tre sa fie shi asha termen ca VIATZA ... ce nu poate fi asemanata exitentzei ... viatza tre sa aiba conditzii de existentza normale shi tre sa fie shi un tzel in viatza (caci altfel e vorba de existentza) => sensul vietzii e un nonsens ...
corect - sensul existentzei e dragostea p/u unele (caci e vorba de moldova) ...

Shi totushi acum consider ca tre sa fie dragoste (SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS) deshi uneori ea tre sa fie suspendata (temporar de ex: o noapte :lol: ) <<< risk mult scriind asta da scriu ce gindesc ... apropo o saptam^na ^n urma gindeam cu totu altfel ... takshto ceea ce am scris nu neaparat va fi valabil peste o saptamina (asta tipa otmazk^, navseakii slu4ii) :lol:

Ingula
02-17-2004, 10:11 PM
E bine sa fii singur deoarece:

-nu trebuie sa ii explici boyfriendului de ce toti prietenii pe care ii ai sunt baieti (boyfriendul nu intelege ca socializarea cu sexul opus fara nici un fel de implicatii sexuale e foarte fulfilling)
-poti sa te machiezi si sa te imbrace sexy vineri seara si sa iesi la "vanat" fara ca sa ucizi prada, adika sa te simta foarte dorita si admirata, dupa care sa te duci acasa si satisfacuta de performanta proprie sa adormi zambind, gandindu-te la puterea sexuala si intelectuala pe care o emani.
-poti sa ai sex odata, de doua, trei ori su persoana just because, pentru ca asa vrei
-nu trebuie sa iti bati capul de altcineva decat de tine

Intr-un cuvant, poti sa fii selfish fara a te simti vinovata

IN acelasi timp e bine sa fii cu cineva deoarece:
-e interesant sa impresionezi lumea dinprejur paina la un anumit moment, dupa multa admiratie, vrei diversitate si un barbat care te apreciaza in fiecare zi e diferit de 10 barbati care te apreciaza in diferite zile pentru acelasi lucru
-e bine sa iti gasesti o persona care iti este egala din punct de vedere intelectual si psihologic
-si e bine sa dormi cu cineva alaturi, pur si simplu it feels good.

Cred ca fiecare ar trebui sa treaca prin etapa de vreau sa fiu singur, sa se simta puternic si in contro de propria viata, insa eventual e bine daca iti poti gasi pe cineva pe care vrei sa il vezi in fiecare zi alaturi de tine mai mult decat o saptamaina.....

GroSSu
02-17-2004, 11:14 PM

-nu trebuie sa ii explici boyfriendului de ce toti prietenii pe care ii ai sunt baieti (boyfriendul nu intelege ca socializarea cu sexul opus fara nici un fel de implicatii sexuale e foarte fulfilling)
-poti sa te machiezi si sa te imbrace sexy vineri seara si sa iesi la "vanat" fara ca sa ucizi prada, adika sa te simta foarte dorita si admirata, dupa care sa te duci acasa si satisfacuta de performanta proprie sa adormi zambind, gandindu-te la puterea sexuala si intelectuala pe care o emani.
-poti sa ai sex odata, de doua, trei ori su persoana just because, pentru ca asa vrei
.....

da ce ... parca daca ai pe cineva nu potzi merge na levo?
Shi pentru ce sa explici ceva cuiva ? - lucru este lucru, tre de trait pe ceva (cine no intzeles lucru=otmazky :lol: )
et cetera

Mai bine sa combini 2 extrema decit sa te rupi intre ele ... :lol: ups :soc: (limba lunga :blah: ma va aduce in sicriu ... :matrix2: )

Lil'sis
02-17-2004, 11:52 PM
Ahh... cit de bine le mai talmacesti .. soro Ingula.

- e bine sa iti gasesti o persona care iti este egala din punct de vedere intelectual si psihologic.

Asta mi-a placut cel mai mult. Ai spus un lucru care cred ca m-ar caracteriza. Adic cred ca anume ca coincidentsa intelectuala si PSIHOLOGICA ar fi criteriul principal de selectie a partenerelor mele.

Ai formulat atit de iscusit incit n-am putut intelege care varianta mai mult iti vine pe plac? Cea cu adormirea cu zimbetu pe fata sau cea cu adormirea linga cineva? :-?

Ieri am ramas putin uimit de mine insumi, cind am coinstetizat ca duc un joc, vorbesc despre cit e de bine sa fii singur pe cind imi doresc o relatie. Sau altfel spus: Incerc sa-mi argumentez (prin aceasta tema inclusiv) situatia pe care o am. Adica deoarece sint singur inconstient imi explic ca asa e mai bine si exact invers... daca as fi cu cineva cred ca as rasturna teoria "cit e de bine singur" in o clipa.

Pina acum observam acest procedeu(argumentari a situatiilor)doar la altii. Desi presupuneam ca-l folosesc si eu.

Ingula
02-18-2004, 01:24 AM
Frate GrOsSu:
Exista un mic element care ne face sa privim lucrurile putin diferit in ceea ce priveste aceasta tema. Vezi ca tu zici “pentru ce sa ii explicit altuia ce faci si unde te duci”…. Nici eu nu vreau sa explic, deaceea si prefer in anumite perioade din viata mea sa fiu singura. Totusi daca ai hotarat sa fii intr-o relatie, apoi te rog sa te implicit in ea, de altfel why bother? Daca nu esti dispus sa dai explicatii si sa fii ‘considerate’ de cel care isi imparte viata cu tine( nu vorbest de casatorie, ci de o relatie reusita si egala), apoi pentru ce sa te mai numesti “baiat cu prietena”…???????
Clar, s au mai trebuie de explicat?

Iar pentru LilSis, eu ma aflu la intersectie, dupa o relatie de lunga durata si un an “singur si nelinistit” care a urmat dupa asta, am ajuns acum la etapa in care pot sa privesc ambele alternative din prizma experientei proprii si sa aleg ce e mai bine. Si problema e ca nu pot alege, nu stiu ce e mai bine. Adika, imi dau seama ca o relatie cu un partener Harap Alb( asa ii zic eu potentialului mey bfriend), ar fi superioara singuratatii de lunga durata, insa e cam greu sa gasesti un Harap Alb care m-ar face sa imi ALTEREZ ( nu sa imi schimb, Grossu) stilul de viata care ma fascineaza. Asa ca faza mea e :singura si in cautare.

Han Solo
02-18-2004, 05:14 AM

imi miroase a comportament kyrvaresc

poti sa ai sex odata, de doua, trei ori su persoana just because, pentru ca asa vrei ai grija cu ce persoana ai sex odata, de doua sau de trei ori... sint tare multi maniaci care gituie sau taie kurvele "intelectuale" in timp ce fac sex cu ele....

Mai corect ar fi de spus: "nu trebuie sa-ti bati capul decit de propria p.izda..

-e interesant sa impresionezi lumea dinprejur paina la un anumit moment, dupa multa admiratie, vrei diversitate si un barbat care te apreciaza in fiecare zi e diferit de 10 barbati care te apreciaza in diferite zile pentru acelasi lucru Fie ca te apreciaza un singur barbat, fie ca te apreciaza zece barbati diferiti in zece zile diferite, ceea ce vor ei nu-i altceva decit "o pi.zda de fytut" mai mult nica... mai ales de-astea de-al de tine...

apu ai grija ca cu asa comportament majoritatea vor face invers: "te-o fytyt, s-o zakalibit de tine" si nu mai pierde el timpu dormind in fiecare noapte cu tine...

NaE
02-18-2004, 05:01 PM
oops.. mesaju de mai sus al Lil'sis, trebuia sa para din numele meu.. :lol: :oops:

NaE
02-18-2004, 05:15 PM
Bai, Hal DE Sula, da tu de unde te-ai desenat aici, prapaditu-le?!?!?!? :wtf:

Si de ce putsi a proxenet? Mai era p-aici unu pin nu demult, Radu il chema, putsea cam ca tine... si acum stii unde-i? E banat. Asa ca comentezi ce vezi dar VEZI CE COMENTEZI!

Han Solo
02-19-2004, 03:10 AM

Si de ce putsi a proxenet? Mai era p-aici unu pin nu demult, Radu il chema, putsea cam ca tine... si acum stii unde-i? E banat. Asa ca comentezi ce vezi dar VEZI CE COMENTEZI!
Tontule, eu daca as fi proxenet as incuraja kyrvarismu, da eu invers: nu-l incurajez -> da-l condamn. Si voi spune ceea ce gindesc fara sa ma inchida vreun "membru" al unei organizatii mondiale care cuprinde miliarde de locuitori ai planetei, ierarhie bine organizata de tyrfe in care fiecare mascul sau femela are un rol bine definit intru apararea femelelor aprinse, "imbracate" frumos si aninate ca niste catsele de cite zece odata in care poate unul reuseste in cele din urma sa o borteleasca... intelectuali si cu bani bineinteles, caci acele mai inapoiate sau sarace syg pyla la colt de strada pentru zece lei. Daca iti place sa faci parte din acest sistem be my guest... poti sa-i aperi cu trup si suflet. Daca ai ceva impotriva spune.

tequila
02-19-2004, 01:34 PM
Si voi spune ceea ce gindesc
tu gindesti DAR TARE LIMITAT sarmanu de tine!

Ingula! :blowkiss:
mesaju de mai sus trebu de ignorat complet - in continuare numai la ureche lui Ingula (ca e scris de un mare tormoz)! :dati uai:

Ingula
02-19-2004, 09:19 PM
Baietele,
de obicei nu ajung sa scriu mesaje private si personale care nu prea au de a face cu tema discutata, insa acum chiar ma "roade" sa iti zic vreo doua. Asa ca voi comenta pe citetele tale:

imi miroase a comportament kyrvaresc

ITI MIROASE GRESIT. SESIZEZ O MENTALITATE MOLDO-TARANEASCA CARE NU DA DOVADA DE MULTA INTELIGENTA.

poti sa ai sex odata, de doua, trei ori su persoana just because, pentru ca asa vrei
ai grija cu ce persoana ai sex odata, de doua sau de trei ori... sint tare multi maniaci care gituie sau taie kurvele "intelectuale" in timp ce fac sex cu ele.... DA... SI ASTA TOCMAI A FOST O CONCLUZIE INTELIGENTA LA CEEA CE AM ZIS EU. KURVELE "INTELECTUALE" DE ACCEA SI SUNT INTELECTUALE CA AU CAPACITATEA DE A DEOSEBI MANIACII DE NE- MANIACI ATUNCI CAND TREBUIE, SI SA NU IT PARA TIE CA ACEEASI KURVA SE ARUNCA IN BRATELE FIECARUIA.... TOCMAI AICI NU AI INTELES CE AM VRUT SA SPUN.. POATE CA CAPACITATEA TA INTELECTUALA NU O ATINGE PE CEA A KURVELOR, POATE CA AI FOST EDUCAT INTR-O FAMILIE RELIGIOASO-OBSESIVA SI NU ITI PERMITI SA GANDESTI LIBERALO-INDEPENDENT, EU NU STIU SI NU TE POT ACUZA( ASA CUM O FACI TU IN CEEA CE MA PRIVESTE PE MINE). PRIN URMARE, ACEST ARGUMENT NU POATE FI DEZVOLTAT FARA INFORMATIE ULTERIOARA.

Mai corect ar fi de spus: "nu trebuie sa-ti bati capul decit de propria p.izda..

EXACT! DE ACEEA SI MA NUMESC EGOISTA, DE ACCEA SI VREAU SA FIU SINGURA

-e interesant sa impresionezi lumea dinprejur paina la un anumit moment, dupa multa admiratie, vrei diversitate si un barbat care te apreciaza in fiecare zi e diferit de 10 barbati care te apreciaza in diferite zile pentru acelasi lucru Fie ca te apreciaza un singur barbat, fie ca te apreciaza zece barbati diferiti in zece zile diferite, ceea ce vor ei nu-i altceva decit "o pi.zda de fytut" mai mult nica... mai ales de-astea de-al de tine...

AH, CAT ESTI TU DE LIMITAT, CAND NU AI CE ZICE, MA ACUZI DE LUCRURI DESPRE CARE NU AI NICI CEA MAI MICA IDEE. BELIEVE ME, EU SUNT MAI PUTIN KURVA CA TINE, INSA NU IMI AFISEZ COMPORTAMENTUL PUBLIC, SI AS APRECIA DACA NICI TU NU AI FACE ACEALSI LUCRU, IN SPECIAL CAND NU AI NICI O IDEE DESPRE CE VORBESTI.
apu ai grija ca cu asa comportament majoritatea vor face invers: "te-o fytyt, s-o zakalibit de tine" si nu mai pierde el timpu dormind in fiecare noapte cu tine...

PARCA AS CITI ADVICE DIN SAMARITEANCA, MULTUMESC DE GRIJA, I WILL KEEP IT IN MIND :D

flo
02-19-2004, 09:35 PM
oare ce s-a intimplat cu Viva si cu pirlitzii ei?
ca vad ca s-au imprastiat aberatiile de acolo prin tot forumul
dar pina la urma sint doar niste cuvinte :)
So, The Pathetic Show must go on! :taram:

flo
02-19-2004, 09:52 PM
si ca sa-l onorez pe NaE cu un raspuns la intrebarea lui zic si eu ca nu exista raspuns la intrebarea asta pt ca daca ar fi mai bine singur nu ar mai exista cupluri de lunga durata, iar daca ar fi mai bine impreuna nu ar mai exista divortzuri (si s-ar sinucide jumatate dintre avocati :) ).

iata inca o dilema pt mintea noastra bulversata de sute de alte dileme care nu-ti dau pace sa-ti traiesti viata intr-un mod placut.

pentru mine raspunsul la "singur sau cu cineva" e foarte clar de ceva vreme. am ajuns la un nivel asa de ridicat de constiinta de sine si de percepere a celor din jur (vad prin ei ca printr-un acvariu) incit e sigur ca ne nastem singuri si murim singuri. intre timp intilnim suflete gemene care sint la fel de singure ca si noi cu care incerci sa-ti imparti siguratatea pina descoperi ca asa ceva nu e posibil (decit in filmele proaste sau reclamele la McDonald's)

NaE
02-20-2004, 01:24 AM

Tontule, eu daca as fi proxenet as incuraja kyrvarismu, da eu invers: nu-l incurajez -> da-l condamn. Si voi spune ceea ce gindesc fara sa ma inchida vreun "membru" al unei organizatii mondiale care cuprinde miliarde de locuitori ai planetei, ierarhie bine organizata de tyrfe in care fiecare mascul sau femela are un rol bine definit intru apararea femelelor aprinse, "imbracate" frumos si aninate ca niste catsele de cite zece odata in care poate unul reuseste in cele din urma sa o borteleasca... intelectuali si cu bani bineinteles, caci acele mai inapoiate sau sarace syg pyla la colt de strada pentru zece lei. Daca iti place sa faci parte din acest sistem be my guest... poti sa-i aperi cu trup si suflet. Daca ai ceva impotriva spune.

La tine, puiule de lupator cu prostitutia, se intrevede o trauma psihica profunda pe fundalul pubertatii pline de dezamagiri si cosuri. Dar n-am de gind sa dau consultatii psiho-analitice aici. (cu placere as face-o pe-o tema dedicata ideiei pe care o sustii ;) )

si ca sa-l onorez pe NaE cu un raspuns la intrebarea lui zic si eu ca nu exista raspuns la intrebarea asta pt ca daca ar fi mai bine singur nu ar mai exista cupluri de lunga durata, iar daca ar fi mai bine impreuna nu ar mai exista divortzuri (si s-ar sinucide jumatate dintre avocati ).

iata inca o dilema pt mintea noastra bulversata de sute de alte dileme care nu-ti dau pace sa-ti traiesti viata intr-un mod placut.

pentru mine raspunsul la "singur sau cu cineva" e foarte clar de ceva vreme. am ajuns la un nivel asa de ridicat de constiinta de sine si de percepere a celor din jur (vad prin ei ca printr-un acvariu) incit e sigur ca ne nastem singuri si murim singuri. intre timp intilnim suflete gemene care sint la fel de singure ca si noi cu care incerci sa-ti imparti siguratatea pina descoperi ca asa ceva nu e posibil (decit in filmele proaste sau reclamele la McDonald's)

mda.. se obsearva pe data puterea cuvintelor cu care operezi, si desi nu cred ca am atins nivelu de constiintsa despre care tu vorbeai, am aceiasi parere despre "imperecherea" oamenilor. Acestia fac cupluri in incercari de as dovedi lor insusi (si nu numai) ca singurateatea poate fi invinsa, si neutralizata prin "apropierea" metafizica fata de o persoana anume, insa impresia "aproperii" imi pare superficiala in 99.9 de % a cuplurilor.

p.s.prin "neutralizarea singuratatii" a nu se intelege aflarea/puparea/risul.. cu cineva.

p.p.s. flo, pai libertatea de pe viva sa mai limitat... :) de-o haba de vreme incoace.

flo
02-20-2004, 03:11 AM
se zice: "cu cit stii mai putine cu atit esti mai fericit"
eu zic: halal asa fericire...

sper sa am dreptate, intr-un cuplu cu cit barbatul e mai barbat si femeia mai femeie (adica nu se abat de la norma) lucrurile merg struna. existenta lor se rezuma la asigurarea unui comfort material, inmultirea speciei si competitia cu celelate cupluri.

atunci cind incepi sa te debarasezi de conventii si vrei sa te apropii cu adevarat de celalat viata devine periculoasa.
cind iubirea ii poseda pe amindoi indragostitii, acesti incep sa se dezbrace de tot ce ii face diferiti pt ca iubirea posedanta are ca scop contopirea sufletelor.
dintr-o data patru miini sint prea multe, doua guri respira prea mult aer, un pat dublu pare deserul Sahara, sexele devin unul prin unire.
conceptiile parintilor, traditiile, religia, conventiile sociale, acumularea de averi sint tot atitea haine de iarna purtate in mijlocul unei veri toride.

si la un moment dat eroii nostrii, dezvelindu-si sufletele ca pe o varza cruda, ajung la o sfera oranj care pulseaza hipnotizant, si isi zic ca asta trebuie sa fie fericirea. insa nu se pot opri si trec prin invelishul oranj ca printr-o mare de lapte de iapa in care poti respira.
dintr-o data amindoi se gasesc in centrul sferei, dar pe dinauntru sfera e cel mai opac si mai lipsit de culoare obiect si intunericul e asa de desavirsit incit sfera pare imensa, nelimitata.
este gaura neagra din centrul fiecarui suflet: constiinta mortii.

la un moment dat (dupa o secunda, un an, o mie de ani, de fapt acolo nici nu exista timp) in sfera se aude un filfiit de aripa de fluture si poti sa-l si vezi de la miliarde de ani lumina pt ca e singurul lucru colorat. si doar cind se apropie poti sa-ti dai seama cit de imense sint aripile lui pt ca petele de culoare sint de fapt , universuri paralele cu galaxi si quasari, super nove si planete cu animale ciudate. si cind trece pe su tine iti dai drumul si aterizezi pe aripa cu Pamintul, care exact atunci iti arata partea cu continentul tau si te trezesti in acelasi loc in care ai fost cu o secunda in urma, uitindu-te ochi in ochi cu celalalt.
si de atunci nimic nu o sa mai fie la fel.

Han Solo
02-20-2004, 07:06 AM
DA... SI ASTA TOCMAI A FOST O CONCLUZIE INTELIGENTA LA CEEA CE AM ZIS EU. KURVELE "INTELECTUALE" DE ACCEA SI SUNT INTELECTUALE CA AU CAPACITATEA DE A DEOSEBI MANIACII DE NE- MANIACI ATUNCI CAND TREBUIE, SI SA NU IT PARA TIE CA ACEEASI KURVA SE ARUNCA IN BRATELE FIECARUIA....
maniacii de asta is maniaci, ei pot fi prefacuti... o kyrvulitza e oarba caci n-are altceva in cap decit: "cum sa fiu mai imbracata frumos", "cum sa par mai intelectuala si sexapilniaia", "cum sa ma agate eu fiind frumoasa si imbracata sexy"... cyrvulitza asta in cap n-are altceva decit inghitirea (complimentelor sau spermei)... in cele din urma modul in care deosebeste ea "maniacii" de "ne-maniaci" e unul subiectiv... tie poate sa-ti si para ca maniacii is kakieta-netakie si se cunosc, insa maniacii adevarati care au drept scop gituirea kyrvelor la prima vedere is oameni obisnuiti... mai mult ei chiar pot avea un comportament mai mult evident decit a oamenilor obisnuiti si pot fi avea un comportament retinut pina in momentul te leaga, te gituie si pe urma te violeaza...

Da tu nae daca crezi ca am avut eu cosuri vreodata sau ca mi se trage trauma psihica din asta te inseli amarnic... gindeste-te ca mai degraba cauza unei traume pot fi chiar kyrvele (desi ele nu se considera kyrve)

NaE
02-20-2004, 01:58 PM
Cred ca forumul asta demultishor nu mai vazuse asa mesaje, flo, aduci ceva nou. Mi-a placut. Iar ilustrarea idiei prin simboluri.. a fost la nivel.

Yo, han, acum iti spun direct daca n-ai putu citi printre rinduri: IETE CU ABERATIILE TALE DE 2LEI DE PE TEMA ASTA!!!!

NaE
02-20-2004, 02:12 PM
gindeste-te ca mai degraba cauza unei traume pot fi chiar kyrvele (desi ele nu se considera kyrve)

la asta si ma refeream.. sa vazut din primele rinduri scrise de tine. Ia si-ti gaseste o alta prietena sau ramii singur si mindru de sine. Da nu murdari fete pe care nu le cunosti.

GroSSu
02-22-2004, 12:10 AM
Notziunea de ''kyrva'' este adesea folosit incorect .... multzi barbatzi folosesc acest cuvint p/u a desenma femeile ce nu i-o dat.
Nu i-o dat => spermointoxicoz => daune fizice shi morale => e ii o kyrva :tu_mori:
deshi deseori barbatzii singuri sunt de vina, dar asta e natura omenesca - de a da vina pe altziiiiiiiiiii
deshi exista shi kyrve adevarate ... dispricina uneia cit aveam sa ma cert cu Na-E :lol:

NaE
02-22-2004, 08:33 PM
Notziunea de ''kyrva'' este adesea folosit incorect .... multzi barbatzi folosesc acest cuvint p/u a desenma femeile ce nu i-o dat.
Nu i-o dat => spermointoxicoz => daune fizice shi morale => e ii o kyrva :tu_mori:
deshi deseori barbatzii singuri sunt de vina, dar asta e natura omenesca - de a da vina pe altziiiiiiiiiii
deshi exista shi kyrve adevarate ... dispricina uneia cit aveam sa ma cert cu Na-E :lol:

aha.. de-acord.. despre confundarea "femeia_care nu ia dat/curva".. :lol:

GroSSu
02-22-2004, 11:32 PM
Da olea o fost o kyrv adevarata ... eu nu intzelegeam ce se petrece pina in ultimu moment :lol:

Han Solo
02-23-2004, 10:14 AM
Da olea o fost o kyrv adevarata ... eu nu intzelegeam ce se petrece pina in ultimu moment :lol: voi luati seama cu birfele, ce faceti daca ea intra pe forum si vede cum o vorbiti ?

Processor
02-23-2004, 11:28 AM
to Solo la Truba ..

I guess you shouldn't write so to Ingula .. especially if you don't know her ..

Han Solo
02-23-2004, 05:15 PM
apu dara shi sporeste ea cu mine si incearca sa-ni demonstreze di shi "femeile trebuie sa fie stervoznie"... Eu zic BA... da ea una si buna vrea sa-ni baje in cap contrariul...

Processor
02-23-2004, 06:00 PM
apu dara shi sporeste ea cu mine si incearca sa-ni demonstreze di shi "femeile trebuie sa fie stervoznie"... Eu zic BA... da ea una si buna vrea sa-ni baje in cap contrariul...
tu potzi sa nu fii de acord cu ea .. dar sa te contrezi cu F in special in modul asta nu cred ca e solutia cea mai buna ..
poti sa incerci sa o contrazici intr-un mod asa mai etic .. stii tu cum cu binishorul .. dar daca incepi cum ai inceput tu apoi chiar sa nu fie ea corecta oricum nu o sa fie de acord cu argumentele tale si modul in care o faci .. :lol: :lol: :lol: ..
si apoi inca si altcineva mai citeste si tocmai te doare vazul cind citesti asa ceva .. ca citesc si eu odata in saptamina ceva in romana si atunci citesc necenzurari .. tocmai vrei sa citesti inca mai rar .. :crazy:
cu un moment sunt de acord ca extremitatzile nu sunt bune atit in a nu face in genere nici un pas cit si in desfrynare haotica daca pot sa zic asa
in plus noi aici discutam ca sa aflam motivele care aduc la un comportament sau altul .. , ce giduri roiesc in capul celora care sunt in raza interesului nostru .. siingenere gindesc ori sunt extraterestri .. :lol: :lol:
asa ca cel mai bine discutii de tipul ... afli care e forta motrica ce aduce la asa comportament (hormonii, dorinta de ceva ... , curiozitate .. temperament.. , perceperea realitatzii si tot felul de ginduri halucinante .. :crazy: ) si cum poti sa modifici traectoria spre cea dorita daca se poate

PS po sekretu .. ku femeile ca si copii nu se sporesc ... tu parca pretinzi sa fii barbat ori shi naiba .. :)

zorzonel
02-23-2004, 08:15 PM
singuratatea e o chestie care are toate plusurile, importan sa o poti manipula...

omul toata viata e singur, cine cunoaste universul in totalitatea sa? omul tot este un univers... si deseori nu gaseste tangente cu alte 'universuri' si astfel decide sa mimeze

impreuna esti atunci cand vrei sa evoluiezi... a fi impreuna este o decizie interioara care inseamna eu sunt noi, si respect regulile elaborate de noi... dar cat de tare nu am incerca sa identificam regulile pentru "noi" degraba nu dam de capat si tot ramanem singuri. dialectica nu altceva...

Han Solo
02-24-2004, 09:37 AM
The orgasm is one of nature's ways of making certain that an animal will engage in sexual intercourse, thus propagating its own genes.

Catch
02-24-2004, 03:46 PM
e bine sa fii singur atunci cand vrei sa fii, shi sa nu fii singur cand nu vrei sa fii. eu cred ca este la fel de simplu ca 2+2, ynsa nu tot timpul se poate ajunge la o asha performantsa.

Codrin
02-24-2004, 03:53 PM
In cazul de doi plus doua , s-ar putea sa nu fie totusi chiar atyt de simplu cum zici .

Anumite pozitzii kamasutrice de performantza par destul de complicate cand le practici in patru . :crazy:

Catch
02-24-2004, 03:58 PM
chiar mi-a fost dor de o yntsepatura de-a ta, Codrine!

shi daca tot merge vorba ce pozitsii camasutrice yn care din cyte yntseleg eshti mare as, care dintre ele se practica yn patru?

Codrin
02-24-2004, 04:05 PM
Ei , mari asi nu suntem niciodata , cine se declara asa e doar un lenes ce nu mai vrea sa invetze . :crazy:

Dar de pozitzii , daca sunt doi masculi si doua femele , ma gyndesc ca pot fi practicate chiar toate cele de la capitolul unde sunt numai unul shi una - in perechi evoluand sincron sau intrepatrunse . Deci vom avea o varietate aproape dubla , cu putzina imaginatzie .

Ma bucur ca intzepaturile mele starnesc doruri aprinse . Sa imi vezi penetrarile ce dorintzi de regasire pot sa produca . :wink: :D

Catch
02-24-2004, 04:21 PM
nici nu ma yndoiesc la cate fete se usuca dupa tine aici pe forum :roll:

Codrin
02-24-2004, 04:22 PM
Se usuca ??? Dar eu as fi mult mai fericit sa se umezeasca ! :D

ps : imi place mult noul avatar !!! :sarut:

Catch
02-24-2004, 04:25 PM
pai da se usuca fiindca nu ai grija sa le dai apa la radacini :D

Catch
02-24-2004, 04:29 PM
ma bucur ca ytsi place avatarul :roll:

Codrin
02-24-2004, 04:37 PM
Cu radacina asta e lucru tare complicat la femei . :crazy:

Cand crezi ca ai descoperit-o si de acum le-ai fixat definitiv in gradina ta , itzi dai seama ca aia era doar o frunza mai groasa si mai imbarligata , si ca radacina veritabila deja a inceput sa se extinda spre gradinile altcuiva cu proprietatzi mai vestice . :P

Si potzi sa pui apa cata ii pune , shi direct din suflet prin okisori ca greu le mai intorci inapoi ...... Norok ca se gasesc mereu altele cu care sa le inlocuiesti . :wink:

Dar apropo de femeia fixata , iata ce link interesant am de la o prietena comuna :

http://mirrored.flabber.nl/boob.cursor/ciagnijcycka.swf

aduce oleaca cu avatarul tau ce mi-a starnit admiratia :D

Catch
02-24-2004, 05:30 PM
linku e crazy :crazy:

NaE
02-24-2004, 05:56 PM
mdea.. eu dupa linku doar am atras atentia la soricelu ala molcaluts.. :) Regret ca nu-s un motan... caci il inghiteam pe loc.. :D

Codrin
02-24-2004, 06:07 PM
Dar daca observi cu atentzie motaneii , ai sa vezi ca nu il inghit din prima , Nae .

Mai intai se joaca cu soricelul , il dezmiarda , il musca usor mai mult in joaca , il alinta cu labutza si chiar ii da iluzia ca o sa scape cumva { ceea ce mareste fiorul placerii gustatului din el } ..... inainte de a-l hap-ai cu totul . :wink:

Catch
02-24-2004, 06:18 PM
iata deci shi avantajul de a fi singura, ca daca ai pe cineva nu ytsi mai permitsi sa ieshi cu shoricelu afara :D

joker
02-24-2004, 06:50 PM
si de ce sa nu-i arati motanelului soricelul- poate e flamind :wink:

Catch
02-25-2004, 12:05 PM
fetele cu motani personali au diferite restrictsii impuse de motani.

ei vreau plimbatsi, alintatsi, hranitsi, laudatsi shi sustsinutsi

unde sa mai ai puteri shi chef pentru altsi motani?

Han Solo
02-25-2004, 05:37 PM
mai mult ca atit: motanii personali n-ar fi deloc de-acord cu ideea hranirii altor motani.

Catch
02-25-2004, 06:24 PM
da nici la shoricei nu le poace sa vada motanii cu altsi shoareci, ynsa cel mai adesea anue aceste lucruri shi se yntampla. :roll:

zorzonel
02-25-2004, 06:34 PM
ashe devushki
sper sa nu va stric discutia dragalasha

hai sa ne determinam ce inseamna singuratate in plan practic (nu filozofic)?

daca e si de ce e mai bine sa fii singur, motivele? si cand eu/ea nu se simte in singuratate? ce se poate de obtinut in plan personal sau pentru comunitate prin a fi intr-o stare sau alta?

ma tem ca v-am gruzit :roll:

Han Solo
02-25-2004, 11:07 PM
daca e si de ce e mai bine sa fii singur, motivele?
De ce-i mai bine sa fii singur:
Nu-ti pierzi pentru altcineva care nu merita: sanatatea, nervii, timpul, banii. Esti liber, nu trebuie sa dai explicatii, daca esti obosit nu trebuie sa te consumi dar poti sa dormi linistit fara sa cutreieri orasul. Faci ce vrei tu cind ai chef.

flo
02-26-2004, 04:07 AM
Han Solo tu esti plin de contradictii haioase :)
nickul tau zice ca esti un han solo ( ~ singur), zici ca e mai bine sa fii singur (si cam ai dreptate), dar nu prea se potriveste semnatura aia cu
cautarea unei fete dragi.
sa intelegem ca nu prea iti place sa fii singur? :)

Catch
02-26-2004, 11:42 AM
De ce-i mai bine sa fii singur:
Nu-ti pierzi pentru altcineva care nu merita: sanatatea, nervii, timpul, banii. Esti liber, nu trebuie sa dai explicatii, daca esti obosit nu trebuie sa te consumi dar poti sa dormi linistit fara sa cutreieri orasul. Faci ce vrei tu cind ai chef.

se vede ca ia avut experientse neplacute la tema data. mi se pare oribil sa-tsi para rau de timpul, sanatatea shi nervii shi cu atat mai mult banii cheltuitsi sau cum spui tu pierdutsi ptr cineva. e pur shi simplu o lashitate shi nu-mi amintesc cuvantul potrivit yn romana, dar yn rusa suna "melocinosti".

printre altele tsi se pare cumva ca persoana care a fost langa tine nu a pierdut timp, nervi shi sanatate? sau te-a pus cineva cu de-a sila sa faci ceva pentru altcineva? mi-i greatsa de asha barbatsi, care nu au pic de barbvatsie yn ei shi accepta doar interesele proprii, neglijand complet personalitatea femeii.

Han Solo
02-26-2004, 03:01 PM
Han Solo tu esti plin de contradictii haioase :)
nickul tau zice ca esti un han solo ( ~ singur), zici ca e mai bine sa fii singur (si cam ai dreptate), dar nu prea se potriveste semnatura aia cu
cautarea unei fete dragi.
sa intelegem ca nu prea iti place sa fii singur? :)
Nickul meu e han solo - si vine de la Han Solo - numele piratului/negustorului/contrabandistului din Star Wars 4,5,6 care intr-adevar era singur si n-avea nevoie de nimeni... pina cind n-a dat princes Leia peste el.

Codrin
02-26-2004, 03:15 PM
E bine ca ai precizat ca eu credeam ca vine de la vreun Han tatar insingurat care tira dupa el doar hoarda de nick-uri formata din Radu , Radu 21 , Mafia , Om Slab , Picardul shi catzi altzi or mai fi fost da` la care nu am atras suficient atentzia ca sa te vicislesc in totzi . 8)

tequila
02-26-2004, 03:42 PM
eu aici putini "barbati" vad! si Han Solo NU e unul din ei :D

Han Solo
02-26-2004, 06:57 PM
printre altele tsi se pare cumva ca persoana care a fost langa tine nu a pierdut timp, nervi shi sanatate? sau te-a pus cineva cu de-a sila sa faci ceva pentru altcineva?
Taks: mai sus intrebarea era: "daca e si de ce e mai bine sa fii singur"
Eu am expus citeva motive mai sus: nu-i nevoie sa-ti distrugi sanatatea, nervii, sa-ti pierzi timpul si sa fii scurs de bani... Plus la toate Ramii Liber. Eu am enymerat avantajele. Tu gaseste dezavantaje ale singuratatii si vino cu argumente. Apropo: majoritatea "femeilor" asa si urmaresc de fapt: sa dea peste un tip cu bani si sa huzureasca din plin... cit despre dragoste/iubire... brashoave... nu degeaba trfele is tyrfe si o fac pentru bani.

Catch
02-27-2004, 11:44 AM
tu vad ca nu eshti un pic complexat, da taaaaaaaaaareeeeeeee complexat.

cred ca problema barbatsilor care zic ca prefera singuratatea unei reatsii nu este faptul ca yshi pastreaza sanatatea shi independentsa da inposibilitatea personala de a se ridica la standardele impuse de ei ynsashi.
shi anume yn acest moment intervin afirmatsiile de genul ca oricum toate fetele ys c--ve si oricum nu merita sa-tsi iroseshti resursele mult prea-scumpe cu ele. suna cam ipocrit, si de obicei ma ynfla rysul cand aud ceva de genul.

Catch
02-27-2004, 11:46 AM
shi invers, acelashi lucru se petrece shi la femei, cand nu le prieshte maritishul shi nu pot mentsine o relatsie, zic ca de fapt oricum totsi barbatsii sunt c---ari.

sper sa nu ajung sa zic si eu asha candva :lol:

Han Solo
02-27-2004, 01:36 PM
eu pur si simplu vreau sa fiu singur, ok ? citeva motive pentru care vreau sa fiu singur le-am expus mai sus... si n-am nevoie de o povara care sa ma traga in jos...
faptul ca majoritatea femeilor is kyrve e lucru stiut... dar asta nu inseamna ca nu exista si una dintr-un milion care sa fie asa cum vreau eu fizic si psihic... Refuzul meu celorlalte 999.999 nu ma face un monstru... n-ai ce-mi baga pe git toate lepadaturile... daca nu ma multumesc cu oricare asta nu inseamna ca nu exista si una dintr-un milion care sa fie exact cum vreau eu...
Daca o sa intilnesc fata care-mi place si o sa vreau sa scap de singuratate o s-o fac, dar deocamdata prefer sa fiu liber...
Eu n-am spus ca toate femeile is la fel si ca nu trebuiesc ele la nimeni... unii barbati ar putea accepta fete la care eu nu m-as uita niciodata...
pur si simplu is prea putine asa cum le vreau... peste gusturile cuiva nu scuipi si nu incerca sa-mi impui mie punctul tau de vedere...
Tu chiar crezi ca daca nu vreau sa ma implic intr-o relatie inseamna ca ceva nu e in regula cu cei ca mine ? Poate ca am scapat in sfirsit de o relatie care ma sufoca si vreau putin aer... asa ca orice parere nu ti-ai face despre, sa ai in vedere ca parerile tale subiective si de doi bani despre lumea din jur nu trebuesc la nimeni... daca iti place sa crezi asa cum crezi treaba ta, viseaza mai departe...
Si totusi: E SUPER SA FII SINGUR

Catch
02-27-2004, 04:28 PM
tu potsi sa ramai cu cine vreai shi sa fii singur shi sa te dai de-a rostrogolu, ca pe mine ma doare fix yn pix

shi doamne fereshte daca am criticat faptul ca tu vreai sa fii singur

am afirmat cu totu alte lucruri. accept ca fiecare are puctul sau de vedere, shi punctu meu de vedere este ca tu eshti un complexat, nu de-aceia ca nu vreai sa te implici yn relatsii da ca ytsi permitsi sa vorbershti despre acele 99999999999 mii, sau cum te mai exprimat shi tu, de fete, care tu nici nu le cunoshti, ca fiind c---ve.

shi yntr-al doilea rand cred ca un om care dupa relatsie se vaicara cate resurse a cheltuit yntr-o relatsie, pur shi simplu nu e demn de acea relatsie pe care a avut-o.

asha ca stai mai bine shi analizeaza ce se scrie mai yntai.

Han Solo
02-27-2004, 05:50 PM
shi yntr-al doilea rand cred ca un om care dupa relatsie se vaicara cate resurse a cheltuit yntr-o relatsie,
Resurse?
Ani pierduti in zadar.
Sanatate si nervi distrusi ...
Si totul degeaba... n-a meritat nici un gram din toata atentia mea.

flo
02-27-2004, 06:45 PM
han solo, n-a meritat nici macar un miligram
si daca ma gindesc bine poate nici macar un nanogram

mie-mi zici de nervi distrusi, eu nu am avut probleme cu sanatatea
si nici anii nu cred ca i-am pierdut,

dar cu siguranta nu a meritat atita atentie din partea mea :)

GroSSu
02-28-2004, 11:25 PM
Desigur nu are sens de a pierde nervii p/u dragoste ... DAR cine a spus ca tre sa te innervezi? PE CE? Atirnatziva mai simplu la viatza, oameni. Nu intzeleg pe ce ai putea sa te inervezi cind e vorba de o relatzie cu sexul opus????? ia datzii exemple :o

ox2
02-28-2004, 11:30 PM
e bine sa fii cu ciine vrei sa fii shi gata!

zorzonel
02-29-2004, 01:48 PM
mi-i greatsa de asha barbatsi, care nu au pic de barbvatsie yn ei shi accepta doar interesele proprii, neglijand complet personalitatea femeii.

catch, apucateash de nasucu mikimausului tau,... chiar iti doresc sa-ti schimbi parerea asta... a fi singur e o conditie omeneasca normala, ajuta la regrupare.

la ce trebuie jocul acesta, daca tot femeile sunt acelea care iau decizia finala, ele avand criteriile proprii, cunoscute de numai ele, cu cine e mai bine sa 'nu fii singur' daca e sa neu uitam de pe pozitii globale, ele de fapt se ocupa de selectia naturala, ii aleg pe cei mai buni, iata unde este dialecticul...

problema e ca unii barbati fac caz din acest lucru evident si natural. de fapt femeii ii este indiferent cine castiga in batalie A sau B, important ca ea va merge cu castigatorul, da tu catch vorbesti de suflet - rationament pur. mai rau se intampla cand acest sentiment este hipertrofiat si nimeresti intr-un colectv condus si dominat de femei - nu ai sanse ....

insa,
daca,
e
sa vorbim despre regulile dragostei
atunci va spun regula principala a dragostei
'in dragoste nu sunt reguli' sau algoritmi de comportament

daca incepi cu dragostea cu ea vei sfarsi
dac incepu cu pasiunea ... stii cum vei sfarsi, prashla liubovi zaviali pomidory
daca incepi cu ratiunea, oricum nu e dragoste, tot la rationamente vei ajunge

KazeolNevozmojnii
02-29-2004, 05:11 PM
Resurse?
Ani pierduti in zadar.
Sanatate si nervi distrusi ...
Si totul degeaba... n-a meritat nici un gram din toata atentia mea.

Ani pierduti in zadar? Tu ce in inchisoare ai facut cunostinta? :)
a acordata atentie la o fata = a pierde sanatatea si nervii? :wtf:
Poti sa-mi axplici cum asta?

Mirabela Iucu
03-01-2004, 12:11 AM
Dupa ani buni am constatat ca cea mai mare dorintza a mea este sa fiu singura...sanatoasa...fara obligatii...cu dreptul de a face ceea ce vreau... :crazy:

Catch
03-01-2004, 11:18 AM
mi-i greatsa de asha barbatsi, care nu au pic de barbvatsie yn ei shi accepta doar interesele proprii, neglijand complet personalitatea femeii.

catch, apucateash de nasucu mikimausului tau,... chiar iti doresc sa-ti schimbi parerea asta... a fi singur e o conditie omeneasca normala, ajuta la regrupare.

daca incepi cu ratiunea, oricum nu e dragoste, tot la rationamente vei ajunge

da ce te face sa crezi ca eu ys pentru dragoste cu de-a sila shi ca sunt ympotriva singuratatsii? sunt absolut de acord cu tine ca singuratatea are un rol benefic asupra oricarui individ care a ieshit dintr-o relatsie oarecum botsit. shi eu deseori ma simt foarte bine singurica shi nu am nevoie de interventsia oricarui mascul. perioade, ca yn viatsa oricarui om.

nu eshti atent deloc, era vorba de un stil a UNOR barbatsi care dupa ce ies din relatsie se plang de ravasgiile pe care le-au facut femeile yn cica inima, sufletu shi, mai ales!, in buzunaru lor. mie de exemplu nu-mi pare rau de nimica dupa ce termin o relatsie, fiindca vad plusuri chiar shi yn greshelile pe care le comit, fiindca numai yn asha mod evoluiez.

2008.