.....tema este atat pentru tatici, cat si pentru mamici (eventual si pentru cei necasatoriti).........
.......cine petrece mai mult timp cu copilu?
......consider ca si mama si tata au tot atat timp "liber" dupa ce vin de la servici. ......si scuza tatilor ca mama stie mai bine mi se pare slaba de tot. Shi? Ei nu stiu sa spele un copil?! Da pe ei nu se spala? Nu stiu sai dea de mancare?! Da ei nu mananca? si tot asa....
......ar mai fi multe de spus si sper ca le vom discuta impreuna pe parcurs......
Mel
KazeolNevozmojnii
02-10-2004, 05:18 PM
Mlea si denumire are si tema asta.. :) da si sint si "Tatici fara copii"?
cineva
02-10-2004, 06:54 PM
ai dreptate, notiunea de tatic presupune odrasle... ia de-aicea o bomboana, oricum ar fi formulata, tema in schimb e cat se poate de clara
joker
02-10-2004, 07:01 PM
:cry: vreu ºi eu copii sã am, dar n-am cu cine sã-i fac....
Melania
02-10-2004, 07:02 PM
ei deam nu va place denumirea.....Tatici cu copii..suna mai bine decat pur si simplu tatici...asa ca ..inkideti okii la acest pleonasm....si zicetimi ..de ce barbatii uneori is asa de neputinciosi la crestrea unui baby?
joker
02-10-2004, 07:11 PM
... eu a-º creºte amu vre-o 2-3 .... da de ce zici ca sunt neputincioºi....nu chiar toþi...
KazeolNevozmojnii
02-12-2004, 11:58 AM
barbatii is diferiti.. nu stiu despre cine vorbesti..
Poate despre patani necasatoriti.. pai ei nu au de unde avea experienta deaceia si par neputinciosi de la inceput.. pe cind fetele de mici tot se joaca cu pupsisi, papusi ajuta pe neamuri sa aiba grija de copii etc... da barbatu singur ii copil mare, cuda emu sa aiba grija de cineva.. iaca sa se joace cu un baby poftimp, ento mi umeeiem! :)
GroSSu
02-13-2004, 12:34 AM
Eu cred ca-i un fenomen normal.
Egalitatea ^ntre sexe ne-a adus shi la mamo-tatici.
dar asta e. Unii tatici sunt maimamici ca unele mamici ce par a fi mai degraba tatici. :crazy:
Pe www.iubire.md tre sa fie ceva la tem^ da mie mi-e lene sa citesc :zzz:
creator
03-14-2004, 04:26 PM
Eu cred ca-i un fenomen normal.
Egalitatea ^ntre sexe ne-a adus shi la mamo-tatici.
dar asta e. Unii tatici sunt maimamici ca unele mamici ce par a fi mai degraba tatici. :crazy:
Pe www.iubire.md tre sa fie ceva la tem^ da mie mi-e lene sa citesc :zzz:
mam-o-tatici, :lol:, voi baga in vocabularul personal cuvantul, superba faza.
Mela, voi priviti altfel copii, aveti in gene chesti asta, noi suntem mai vraiste daca vrei. Si nu neaparat ca nu tii la acel copil, doar ca suntem "porgramati" sa-i protejam, iar ca sa-l ingijesti trebuie sa inveti. Ceea ce e mai greu, e ceva neobisnuit pt. noi. Tu, subconstient, il vezi ca o parte a corpului tau (nu pentru toate femeile e valabil) si de asta stii mult mai bine ce trebuie, doar asta a fost 9 luni pentru tine, nu?
vio
03-17-2004, 08:43 PM
Odata, vorbind cu o familie (sotia e de aceiasi virsta cu mine), si ne tot intrebam de ocupatii. Ma rog, eu necasatorita cu invatatura in spate, dar ei cu casa si copii.
Aici barbatul imi spunne: "facem si noi ce e mai usor!"
Si sa stii ca e adevarat, cu toate ca e greu sa faci o familie si sa ai grija de ea, "sa o faci totusi e mai usor". Te vezi in situatia cynd "asta e!" si gata.
Dar pe un barbat pune-l la ridicat ceva greu, o face, sa spala pe myini si gata, dar nimicurile astea care cer timp, kilometraj la batut pasul pe loc si nimic nu se vede din asta - aici e = cu moartea.
martie
03-24-2004, 02:57 AM
creator tu ai copii?? :D ,grossu are dreptate....eu de exemplu am fost si mamica si tatic pentru copilul meu timp de 2 ani ...si nimeni nu m-a invatat cum sa cresc un bebe,asta e o cgestie ce se afla in mintea si sufletul nostru... :wink:
creator
03-25-2004, 01:04 PM
Nu martie, nu am copii. Si nici nu voi avea prea curand. E mult prea multa responsabilitate, nu e animal de casa sau mai stiu eu ce jucarie. Deocamdata nu sunt pregatit pt. asa ceva (moral I mean).