merg pe strada si vad multi barbati imbracati bine...si cand ajung cu privirea in jos...aaaahhhhh ...pantofii au noroi pe ei.....is murdari si vai de capu lor......desi afara nu mai este murdar....
....ce credeti, voi, barbatii, ca gandesc femeile cand vad asa ceva????
KazeolNevozmojnii
02-10-2004, 05:08 PM
femeile gindesc? :o
tequila
02-10-2004, 05:52 PM
si la mine pantalonii's murdari pina la genunchi si nii ****
dnd
02-10-2004, 06:20 PM
:lol: :lol: :lol: uai trebuie sa mergem cu peria de pantofi in buzunar...
joker
02-10-2004, 06:20 PM
rãspuns: ia staþi un pic sã vii ºtergem , sã fie curãþei ca ai nostri.... :D
joker
02-10-2004, 06:51 PM
mel, daca ai observat la mine papucii lucesc ca oualele la motan :D
cineva
02-10-2004, 07:04 PM
si la mine pantalonii's murdari pina la genunchi si nii ****
tequila tu eshti cumva Ea cu pantaloni murdari sau El :) pura curiozitate
tequila
02-10-2004, 07:07 PM
eu sunt Ea
si's :evil: :-x pentru ca trebu sa zbori prin orash ca sa nu te impli de glod - asha merg eu ca-mi stropesc pantalonii ce sa fac. strazile's asha de murdare ******
NaE
02-10-2004, 07:14 PM
da eu imi periez adidasii fiecare dimineatsa.. :oops:
MAFIA
02-10-2004, 08:19 PM
azi o inceput sa inghete, stati fara griji... poate n-o sa mai fie glod ceva timp...
N-am nimerit azi in nici o baltoaca asa ca pantofii o fost curati si cremuiti si o sclipit intreaga zi...
Da special pentru mel care o iesit dimineata din casa cu pantofii curati-luna: cind te intorci seara inspre casa sper sa nimeresti in vreo baltoaca si cand te vede vreun cavaler aratos si .... ajunge cu privirea in jos...aaaahhhhh ...pantofii au noroi pe ei.....is murdari si vai de capu lor...... ce fata neingrijita
KazeolNevozmojnii
02-12-2004, 12:13 PM
Nu stiu ce o sa se gindeasca fetele... hm.. cred ca de fata depinde..
Cit despre mine daca o sa vad o fata cu noroi...
poate sa-mi para respingator.. adica nu o sa ma bucur tare.. da pot sa fiu absolut indiferent, mult de dizpozitie depinde... insa eu is patan prastoi si intelegator... nu cred ca conteaza asa de tare, principalu oameni sa sim... :D
Da asa, sa fiu sincer.. daca stiu ca fata merita... i-as curati eu pantofii in fiecare dimineata.. dupa ce tot eu o incalt.. gingas... ca pe un copil... :)
...si iarasi intirzie la lucru...
hmmmm... ma excita fetele dezbracate si in pantofi sexy cu toc inalt.. sau ciubote...
`Nightwish`
02-12-2004, 12:21 PM
aha , dezbrakate v polnostiu , shi numa in ciubote roshii :) :)
Processor
02-12-2004, 06:17 PM
aha , dezbrakate v polnostiu , shi numa in ciubote roshii :) :)
trebue sa mai asteptatzi pia se incalzeste eu cred :lol: :lol: :lol:
GroSSu
02-13-2004, 12:29 AM
despre chestia cu peria : eu adesea o am cu mine
cu consecintze logice :crazy:
shi apropo ultimu timp am vazut m.m. fete cu pantalonii murdari vreo 15 cm in ^sus^ . la baietzi mai mult apa se concentreaza in interiorul ^ncaltzamintei (exista desigur exceptzii :) :ciupos: :) )
Absu
03-05-2004, 03:21 PM
Murdaria de pe pantofi reprezinta un artgument irefutabil al prezentzei in cantitatzi mult mai mari a ratziunii la barbatzi,te gindeshti la lucruri serioase shi nu la murdaria de pa pantof.In general eticheta a fost inventata de femei ptru ashi scuza timpul pierdut in zadar.
Lil'sis
03-05-2004, 10:21 PM
un om care se respecta pe sine nu-shi permite sa umble cu yncaltsamintea murdara de o saptamyna.....
Arina
03-05-2004, 10:37 PM
wai, principalu de la om sa nu puta (si in sens direct, si figurat)! ...da' glodu de pe pantofi, cizme etc, paltaloni se iarta, de fapt, nu conteaza! ... da' poate omu' nu are timp sa si-i curete...dar nu conteaza cauza... e timpul sa privim dincolo de aparente!!!
Lil'sis
03-05-2004, 10:54 PM
asta adica asha:
"saptamyna trecuta o plouat , pantofii ni-s rapanoshi , da nui nik tre sa privim dincolo de aparentse" shi sa ieshi din casa cu yncaltamintea murdara??? :o nu prea cred.........
Lara
03-05-2004, 10:54 PM
.....pentru ca este toamna-iarna...
merg pe strada si vad multi barbati imbracati bine...si cand ajung cu privirea in jos...aaaahhhhh ...pantofii au noroi pe ei.....is murdari si vai de capu lor......desi afara nu mai este murdar....
ca vin direct de la aeroport unde avionu i-o adus dintr-o tsara unde inca e vremea urata shi noroioasa
Lara
03-05-2004, 10:56 PM
nde, foarte amuzant
flo
03-06-2004, 12:41 AM
apropo de pantofi murdari, cititi mesajul din femeia perfecta :)
Codrin
03-06-2004, 10:43 AM
" Ce fumeie neglijenta are , daca ar fi al meu eu i i-as peria mult mai bine ! " :hehei:
Arina
03-06-2004, 01:08 PM
asta adica asha:
"saptamyna trecuta o plouat , pantofii ni-s rapanoshi , da nui nik tre sa privim dincolo de aparentse" shi sa ieshi din casa cu yncaltamintea murdara??? :o nu prea cred.........
cuvantul "prea" denota o careva incertitudine in glasul Dvoastra...
...eu va indemn sa privim viata putin mai filosofic...
gila
03-06-2004, 07:34 PM
"ninge cu noroi pe noi ,
un strat maro s-a depus,
poate cineva de sus
shi-a dat drumul shi s-a dus!"
flo
03-07-2004, 06:35 AM
avioane de hirtie ne transporta pina-n cer
si cu miinile murdare incropim un cartier
sintem dincolo de ploaie, sintem dincolo de noi
dar si-aici de la o vremeeee ninge cu noroi
Codrin
03-07-2004, 06:12 PM
Frumos , dar in numele perfectziunii spre care tindem cu totsii imi permit sa sugerez ca , pentru a iesi masura si la ultimul vers , sa mai adaugi un cuvant de doua silabe :
Eu as zice " ninge crancen/strasnic/groaznic cu noroi " sau as tranti un " intr-una " ori as dubla " ninge "-ul - pentru a scoate in evidentsa obsesia interioara produsa de starea mizerabila a vremii . ...... Unele variante imi pare ca cer shi o linutza de unire intre "si" shi "aici" , tot de dragul perfectsiunii .
Am simtzit nevoia sa vin cu ajutorul ista necerut de nimeni , taman pentru ca e ultimul vers , cel mai de jos in discutzie si sa nu apara Mel , sa il gaseasca nearanjat cum trebuie shi sa faca cine stie ce trimitere metaforica la subiectul topicului .:)
Han Solo
03-07-2004, 09:18 PM
Melku o disparut de printre noi :D
flo
03-08-2004, 06:19 AM
Codrin, lup cu ochiul ager, ultimul vers nu e al meu (te las pe tine a ghici)
dar l-am transcris ca sa iasa masura. silabele lipsa sint prelungirea ultimului fonem din cuvintul "vreme"
Lil'sis
03-08-2004, 01:51 PM
asta adica asha:
cuvantul "prea" denota o careva incertitudine in glasul Dvoastra...
...eu va indemn sa privim viata putin mai filosofic...
.....yntselege cum vrei....dar cuvyntul "prea" aparea because " sometimes sh!t happens" shi potsi sa-ti murdareshti pantofii...... ynsa ajungynd acasa yi curatsi shi a doua zi eshti mai careful la drum....