PDA

View Full Version : Fetele agatza baietzi? Ce-I cu asta?

Pagini : [1] 2

GroSSu
02-07-2004, 12:40 AM
Acest lucru s-a intimplat nu prima oara … a 5-a oara … initziativa de a faca cunoshtintza vine de la fata ci nu de la mine … mi se pare cam straniu, dar nu am refuzat nici o data. Astazi a fost a 5-a oara(este vorba nu de fete relative, ci MISHTO) shi m-am determinat sa aflu daca e un fenomen des intimplat in societatea in care traim.
Va-sh ruga sa-mi spunetzi daca a-tzi intilnit asha fenomen shi parerile voastre asupra astfel de FENOMENE.

Mirabela Iucu
02-07-2004, 01:57 AM
Sigur ca e un fenomen normal...de ce ar conta cine face primul pas ? acela ce e interesat, nu'i asa ?...si atunci nu mai conteaza daca primul e baiatul sau fata :crazy:
Lasati " demodarea " de'o parte si traiti intens fiecare clipa...tu ca baiat nu poti sa-mi spui ca nu e placut sa te agatze o femeie, nu ? :crazy:

GroSSu
02-07-2004, 05:12 PM
E CAM NEOBISHNUIT, DAR E ....placut :-? da
dar e des intilnit acest lucru in Ch?

Arina
02-08-2004, 02:14 PM
eu nu numai de o data m-am apropiat de vreun baiat ca sa fac cunostinta...si nu a fost vorba de un prim pas etc, pur si simplu, mergeam pe strada, am vazut un baiat frumos si hai sa-l vad de mai aproape si sa-i aflu numnele...si pe urma "hai noroc" :)

joker
02-08-2004, 08:53 PM
e normal :P mai ales ca baieti sunt mai putini ca fete ...

Natalia
02-08-2004, 09:07 PM
Nu cred ca e un lucru neobisnuit.. E normal.. De ce doar baiatul sa faca primul pas.. Daca se nimereste unul rusinos, fata trebuie sa astepte ani pina el v-a face primul pas.. :lol:
Zic si eu ca Arina - daca pe strada vad pe cineva care mi se pare interesant incep eu vorba daca nu o face el .. :ciupos:

joker
02-08-2004, 09:15 PM
dac vd i eu fete interesante- incep i eu vorba :wink:
pe unele din fete de pe net le tiu i -mi plac, iar pe unele nc nu le tiu... a dori s fac cunotin i cu restul :wink: ....

GroSSu
02-08-2004, 10:03 PM
eu nu numai de o data m-am apropiat de vreun baiat ca sa fac cunostinta...si nu a fost vorba de un prim pas etc, pur si simplu, mergeam pe strada, am vazut un baiat frumos si hai sa-l vad de mai aproape si sa-i aflu numnele...si pe urma "hai noroc" :)

shi cu ce se termina astfel de cazuri?
:o :o :o :o :o

MAFIA
02-09-2004, 03:47 AM
Ca tot veni vorba de fete care agata baieti... dati sa va povestesc o intimplare din viata mea de care nu-s deloc mindru...
Cind eram mai mititel nu-mi placeau fetele care agata baieti. Tin minte ca era asa o virsta cind nu ma interesau deloc fetele, ma kataiam pe bicicleta si imi placeau multishile dar fetele de virsta mea de-acum se gindeau la baieti...
Iaca asa ma katai eu odata pe bicicleta da' doua fetitze incep sa chicoteasca sa ma fugareasca si nu stiu ce nu-mi dau pace, ma anina: "radu - diana te iubeste"... si eu la virsta ceea asa tare ma enervam caci era foarte rusinos pentru un baiat sa aiba legatura cu fete... mai in scurt daca aflau ceilalti baieti era "pazorna" pentru mine, mai ales fratele mai mare ma ridea si oricit ma straduiam sa le lamuresc ca "eu nu m-am vliubit" asta era un prilej ca dvoru sa faca haz pe seama ta si tare ma rusinam caci eram acuzat pe nedrept ca as avea vreo "relatie amoroasa" cu fete... imi venea sa pling...
Avind in vedere toate astea si ca sa pot scapa basma curata si sa nu las loc pentru vreo byrfa sau sa ajung de risul baietilor, ma katai, ma katai eu, da ele tot nu-mi dau pace, se hlizesc, alearga dupa mine.... eu le injur ca sa scap de ele, da ele in loc sa se supere mai tare se "ataseaza" de mine... nu stiam cum sa scap mai repede de ele "ca sa nu-mi fie patata demnitatea de baiat mindru"... eram asa de enervat :tu_mori:
Atunci ma hotarasc:
1. pe prima am calcat-o cu bicicleta si stiu ca ii curgea dupa asta mult singe din picioare...
2. pe a doua am fugarit-o de-acum fara bicicleta si i-am tras un picior de o zburat pe asfalt si s-o ales cu julituri de zeleonka si iod dupa asta...
:hehei:

zopiryon
02-09-2004, 03:28 PM
un tontalau mai mare si o poveste mai banala si mai idioata nu am vazut...

beaaaaaaah

Arina
02-09-2004, 04:48 PM
shi cu ce se termina astfel de cazuri?
:o :o :o :o :o

cu nimic deosebit... pur si simplu i-am aflat numele {printre altele, statistica de-a mea: foarte multi baieti frumosi se numesc Andrei} si el pe al meu.......nu o fac pentru o eventuala "nu stiu ce", de dragul de a face cunostinta :)

NaE
02-09-2004, 06:01 PM
mdeah.. radu .. grea copilarie ai mai avut... :)

acum ma adresez la cel gros, sau cu cel gros,.. whatever..

cazu tau e unu tot cam de care zice arina... padurga o vrut doar sa te vada de mai aprape.. da tu ai luat asta ca agatat... :)

cineva
02-09-2004, 07:08 PM
grossu are si el dreptate,

de foarte multe ori, un barbat agatzat de o femeie, determina la barbat "sindromul fetei mari", adica saracii rosesc, se rusineaza, se balbaie... unii chiar manifesta diverse forme de repulsie, respingere ... sh'apoi aproape sigur, funeia ii categorisita drept "ushoara" :D

iaka asa sunt barbatzii de pe meleagurile mioritice

amelie
02-09-2004, 10:28 PM
Radu, eu ma intreb iaka... tu asta tot serios spui sau iti place sa shochezi lumea? :wtf: pt ca mesajele tale de la politica mai treaca-mearga... insa cand incepi sa vorbesti de violuri shi genunchi insangerati , ma pui pe ganduri...

NaE
02-09-2004, 11:01 PM
iaka asa sunt barbatzii de pe meleagurile mioritice

zis-a cineva de departe de aceste meleaguri... :)

KazeolNevozmojnii
02-10-2004, 11:15 AM
printre altele, statistica de-a mea: foarte multi baieti frumosi se numesc Andrei
Ha!!! :lol:
Si citi Andrei ai cunoscut? :)

Un banc:
"Concluzie..."
O femeie facea cumparaturi la supermarket-ul din colt. Cumpara ea o
cutie de lapte 2%, un carton de oua, o cutie de suc de portocale, o
cutie de cafea, o salata si niste costita afumata.

In timp ce le descarca la casa, vine un tip beat in spatele ei si se
uita lung la produse. Apoi spune:

- Tu esti mai mult ca sigur singura.

Femeia se uita contrariata la produsele de la casa si nu intelege de
unde a tras betivul concluzia.

- Ai perfecta dreptate, sunt singura, dar de unde ti-ai dat seama?

Betivul raspunde clatinandu-se:
-Pentru ca esti urata!

MAFIA
02-10-2004, 07:34 PM
Radu, eu ma intreb iaka... tu asta tot serios spui sau iti place sa shochezi lumea? :wtf: pt ca mesajele tale de la politica mai treaca-mearga... insa cand incepi sa vorbesti de violuri shi genunchi insangerati , ma pui pe ganduri... Ce violuri? Asta eu eram in pericol si trebuia cumva sa scap de ele sa nu fiu violat :wink:
Chiar nici un baiat in copilarie nu s-o purtat urit cu fetele?

zopiryon
02-10-2004, 07:37 PM
eu le pishkam ca sa le atrag atentia :crazy: da nu am calcat pe nimeni...esti dezaxat dragu meu :wink:

`Nightwish`
02-10-2004, 08:05 PM
MAFIA a scris Chiar nici un baiat in copilarie nu s-o purtat urit cu fetele?

neah ;) eu de la gradinitza le iughem :roll:

amelie
02-10-2004, 08:26 PM
Ce violuri? Asta eu eram in pericol si trebuia cumva sa scap de ele sa nu fiu violat

era candva o tema de tipul "ce-as face daca as muri maine"... acolo spuneai ceva de violuri... destul de scary...

MAFIA
02-10-2004, 09:07 PM
era candva o tema de tipul "ce-as face daca as muri maine"... acolo spuneai ceva de violuri... destul de scary...
daca si in continuare o sa iai in serios toate post-urile mele... chiar nu stii ce-i gluma ?
asta-i asa un tip de umor bizar dar "strashnik"... pontu e ca cine intelege cum stau lucrurile - ride, cine nu-ntelege - se infioara...
forumu asta nu-i decit unul din locusoarele in care poti evada de la lumea reala...
Da istoria asta cu fetele si bicicleta s-o intimplat si am povestit asa cum o fost. E destul de hazlie chiar...
Pot sa mai povestesc o intimplare de la o lectie de l.romana din clasa 7-a cind aveam 11-12 ani -> copil 100% care nu stie cu ce se maninca fetele, iar in clasa noastra deja fete de 13 ani care se gindeau la baieti... s-o terminat dramatic si de asta data... daca tot e vorba de fete care agata baieti...

gila
02-10-2004, 09:13 PM
data viitoare sa ne scrii in paranteze ca e gluma ca noi cateodata suntem girafe!!! :wink:

`Nightwish`
02-10-2004, 11:13 PM
pe mine nu vre` sa ma agatze nimeni ? :roll: :lol: :lol:

amelie
02-11-2004, 09:39 AM
asta-i asa un tip de umor bizar dar "strashnik"...

original simt al umorului.. pacat ca numai tu il intelegi... :crazy:

GroSSu
02-13-2004, 12:41 AM
cazu tau e unu tot cam de care zice arina... padurga o vrut doar sa te vada de mai aprape.. da tu ai luat asta ca agatat... :)

NU ai deloc dreptate ... se pare a fi o relatzie promitzatoare deja .
:-x ALARMA :-x nu ma recunosc :wtf: :tu_mori: :tu_mori: :tu_mori:

KazeolNevozmojnii
02-14-2004, 12:49 PM
Grossu, poti sa descrii mai detaliat cum te agata fetele.. Chiar e interesant.. :) Poate o sa le dai un exemplu bun la fetele de pe forum ;)

GroSSu
02-14-2004, 01:14 PM
nu tzin minte cuv^nt ^n cuv^nt dar idea a fost :
1. M-au chemat ^n coridor (eram in clas)ziua absolvenilor
2. s-au apropiat
3.-bun(a spus una)am vrea s ne cunoatem ... blablabal
4. Eu nu-s tormoz tak-sho mai departe tot o fost ghini 8)

Fetelor! daca v place un baiat - nu v temei s facei primu pas , doar asta se cere (poate el nc nu va vzut) cci daca paanu nu-i tormoz( :oops: ) ap totu as ib ghini. :ciupos:

Ingula
02-14-2004, 06:37 PM
Din ceea ce am observat eu: fetele intotdeauna detin controlul( in ceea ce priveste sexul si acceptarea unei potentiale relatiu, unless se nimereste un exemplar mai urat care nu ii trebuieste nimanui, sau o disperata care e indragostita paina peste urechi de un anumit barbat, pe astea le scoatem din generealizarea pe care o fac). Prin urmare, daca o fata se apropie de un baiat, probabilitatea de "incleiere" este aproape 100%. Daca un baiat se apropie de o fata, de cele mai multe ori e 50-50%, unless baiatul este to die for. Din aceste concluzii pe care mi le-am facut "de cand am crescut mare", reiese ca e mai bine ca o fata sa se apropie de un baiat, mai mare e sansa de succes. Paina la urma, ce altceva ii trebuie unui barbat decat o fata self confident care "vine pe el" cu intentii prietenoase, sau mai mult decat prietenoase? :D

KazeolNevozmojnii
02-15-2004, 02:44 PM
Prin urmare, daca o fata se apropie de un baiat, probabilitatea de "incleiere" este aproape 100%.
haha! :) Incleierea daca si o sa aiba loc, o sa fie de o durata cel mai scurt posibila indeajuns ca baiatul sa o cunoasca... pe urma controlul e in miinile lui.

Paina la urma, ce altceva ii trebuie unui barbat decat o fata self confident care "vine pe el" cu intentii prietenoase, sau mai mult decat prietenoase?
O fata rusinoasa si ascultatoare care o sa-l faca sa se simta barbat? :roll:
asta asa doar o varianta.. sa nu credeti ca e preferinta mea.. ;)

GroSSu
02-16-2004, 01:54 AM
Prin urmare, daca o fata se apropie de un baiat, probabilitatea de "incleiere" este aproape 100%. Daca un baiat se apropie de o fata, de cele mai multe ori e 50-50%, unless baiatul este to die for.

din 5 cazuri au tzinut numa 2 (la mine)
p/u mine reushta fetelor e de 2 din 5 = 40% :ciupos:

Processor
02-16-2004, 02:44 PM
.............. ce altceva ii trebuie unui barbat decat o fata self confident care "vine pe el" cu intentii prietenoase, sau mai mult decat prietenoase? :D
that's nice .. Incik ... vad ca simtul umorului nu te paraseste .. taht's good :wink: :) :) :)

Ingula
02-17-2004, 03:44 AM
Din spusele lui K:

haha! :) Incleierea daca si o sa aiba loc, o sa fie de o durata cel mai scurt posibila indeajuns ca baiatul sa o cunoasca... pe urma controlul e in miinile lui.

din spusele mele pentru toti care au o anumita mentalitate:
de ce oare va pare ca o fata care se apropie prima este "usuratica" si "accessibila"? POate ca atunci cand ea va deschide gura, iti vor cadea urechile de cat de desteapta este si controlul pe care il manifesta ea de la inceput va dura vesnic.. asa doar un thought.. insa tare imi mai plac mie baietii smecheri care cred ca sunt irezistibili :D

Ingula
02-17-2004, 03:45 AM
Prin urmare, daca o fata se apropie de un baiat, probabilitatea de "incleiere" este aproape 100%. Daca un baiat se apropie de o fata, de cele mai multe ori e 50-50%, unless baiatul este to die for.

inseamna ca nu au stiut cum sa se apropie, incepatoare :roll:

GroSSu
02-17-2004, 04:10 PM

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 100%

GroSSu
02-17-2004, 04:10 PM

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 100%

gr8dude
05-26-2004, 06:44 PM
eu cred ca nu conteaza cine pe cine agata. diferenta e urmatoarea: ori alegi, ori esti ales.

cum nu ar fi, alegerea este superficiala.. si intotdeauna alegi dupa unele criterii subiective.

daca studiez o fata un an si spoi ii fac o propunere si ea accepta, asta e tot atit de 'eficient' ca fata sa-mi 'propuna' mie ceva dupa citeva minute de 'studiu'; pentru ca detaliile esentiale ies la iveala mai tirziu. [saptamini, luni...]

fetele sune si ele oameni, deci au si ele dreptul de a alege, nu doar de a fi alese.. heh, de parca ar fi vre-o diferenta :-)

Apokalyps
05-30-2004, 03:01 AM
nu cred ca e ceva strashnik prin faptul ca fetele agatsa baietsii... din comtra... consider asta ca un fenomen natural... care a aparut din vina baietsilor caci noi suntem vinovatsi pt asta.. ca nu atragem destula atentsie fetelor...

P.S. dar shi fetele trebuie sa ne yntseleaga... nu suntem noi asha de macho precum ne prefacem... suntem shi noi oameni... avem slabiciuni shi clipe in care vrem sa uitam de tot... shi sa ne relaxam...

Valerika
05-30-2004, 12:46 PM
eu sunt de acord cu asta.....
daka la o fata ii place un baiat...si el nu actioneaza.trebu de actionat.....singurika. mie nu mi-ar fi rusine....si se pare ca si mi-a reusit.....da mai ramane de vazut :P
tot ii bine....de ce fetele nu pot sa faka asta? pot.si inka bine.

imported_Oleg
05-30-2004, 04:32 PM
Dar unele fete au un complex.. ca numaidecit baietzii trebuie sa fie aceia care actioneaza, care fac totu intr-o relatzie...
Nu mi-ar placea sa fiu cu o fata care sa astepte ceva intotdeauna de la mine...

alias
05-30-2004, 06:40 PM
da eu zic ca tipilor le place sa fie ei cuceritorii, decat sa fie cuceriti; toata treaba asta cu agatzatu' baietilor este fun de tot, insa repercusiunile sunt mereu de alta natura decat in cazul viceversat.. :)
alta e cand vezi ca tipul te place si n-are curajul sa te abordeze,si u know.. push 'im a bit (desi chestii din astea sunt putin probabile, barbatii timizi au disparut de pe fata pamantului; nu ca ar fi pacat .. )

Meta
05-30-2004, 06:58 PM
Mie mi-se pare absolut normal ca o tipa sa agate un baiat.......... parerea mea......... :wink:

Meta
05-30-2004, 06:59 PM
adica nu mi se pare nimic iesit din comun............

chewy
05-30-2004, 07:01 PM
Mai este punctul de vedere ca fetele lasa impresia ca barbatu e "vinatorul" si le cucereste, dar de fapt totul e invers :crazy: :) Barbatii de obicei sunt cei "vinati" :)

Da barbati timizi tre sa mai fie :) Se pare ca sunt intratat de timizi ca nici nu se lasa sa fie vazuti :)

GroSSu
05-30-2004, 09:34 PM
:wtf: SURIOS :wtf: ?

Processor
07-07-2004, 04:00 PM
iata poftim cintece la tema :) :)

Даже если вам немного за тридцать,
Есть надежда выйти замуж за принца.
Солнце всем на планете одинаково светит,
И принцессе и простой проводнице.
Да мы же с вами, слава богу, не дети,
Ой не нужны мне мама ваши советы.
Я б его покорила, я б его приручила,
И без ваших этикешных этикетов.

Он бы подошел, я бы отвернулась,
Он приставал ко мне, я б ушла
Он бы зарыдал, я бы улыбнулась
Вот таки дела.
Да он бы мой ответ, месяц дожидался,
Я б его до паники довела.
Только принца нет, где ж он подевался?
Я не поняла.

Даже если вам немного за тридцать,
Есть надежда выйти замуж за принца
Солнце всем на планете одинаково светит,
Только пасмурно над нашей столицей

..................
:crazy: :wink:

mxx
07-09-2004, 08:30 PM
Processor, m-ai omoryt :P

iuliancic
08-02-2004, 10:52 PM
Eu am sa incep cu un citat:
"Daca un barbat face un gest indraznet, e considerat romantic , daca il face o femeie, ea e considerata disperata sau nebuna"
Asa e si in cazul agatatului, de ce un baiat poate face primul pas da fata nu. Daca mie imi place de un baiat da vad ca el oleaca tormozeshte de ce sa nu-l agat, sa vad daca merita sa ma gindesc in continuare la el sau nu. Iaca asa. eu sunt 100% pentru ca fata sa agate un baiat daca acesta ia placut 8)

Gigolo
08-03-2004, 04:33 AM
Daca mie imi place de un baiat da vad ca el oleaca tormozeshte de ce sa nu-l agat, sa vad daca merita sa ma gindesc in continuare la el sau nu. Iaca asa. eu sunt 100% pentru ca fata sa agate un baiat daca acesta ia placut 8)

URA! :D
toate fetele trebuie sa ia exemplu de la tine...
agatatzi fetelor baieti... asa e mai interesant... totul e mai simplu... nici nu trebuie sa ne batem capul.
de-ar fi toate fetele ca tine , bine ar mai fi! :)

vadim
08-05-2004, 01:28 PM
Tu crezi ca daca fata te va agatsa asta va fi super? da fetele in ziua de azi sunt cu mult mai agere si mai comunicabele ca unii baitsi, dar cred ca totushi baiatul trebuie sa agatse fete, ca sa- faci unii frineaza altsii sunt orbi shi nu vad ca fetele se cer agatsate....:):) trebuie sa-i multsumim lui D-zeu ca sunt mai multe fete ca baietsi(dupa statistica din 2002 3 fete revin la un baiat) bucuratsiva baietsi ca avetsi de unde alege:)

Gigolo
08-05-2004, 04:23 PM
dupa statistica din 2002 3 fete revin la un baiat

zi-mi si mie de unde ai luat statistica asta ?

vadim
08-06-2004, 11:20 AM
In ziua de azi nui nimic de mirare, maine poimine vom pleca noi la politsie sa ne plingem ca fetele ne violeaza 8) caci ele sunt foarte flaminde se uita la tine shi te dezbraca cu privira :) shi se ghindesc la .......... intselegetsi baietsi ce vreau sa spun :lol:

vadim
08-06-2004, 11:25 AM
am niste cunostintse care lucreaza la Departamentul de statistica shi mi-a zis ca baietsii sunt c-am dificit :D

Processor
08-06-2004, 12:55 PM
deficit si feminismul inca din fasha le-o mai desfiintat din capacitatile ce le-au posedat de milenii .. :crazy: :crazy:

si cind te uiti se pling de lipsa de atentie si barbati .. ce mai incolo in coace majoritatea singure nu stiu ce-i cu dinsele si ce vor ele de la viata .. :crazy: ..
iata se mai gaseste cite una mai dezghetata si mai corecteaza situatia asta jalnica .. :wink: .. adica rupe bariera complexelor .. :)

Ingula
08-06-2004, 07:20 PM
(dupa statistica din 2002 3 fete revin la un baiat) bucuratsiva baietsi ca avetsi de unde alege:)

asta ce fel de statistica?:) la momentul actual in moldova pentru populatia intre 15-39 de ani, la fiecare baiat ii revin 1.08 fete, nu 3 fete:) asa ca la fiecare al 11 baiat exista o extra fata:)

www.cbi.ro
08-28-2004, 04:42 PM
Fiecare tre sa spuna ce-l doare si sa nu astepte ca ceilalti sa ghiceasca ce vrea de la viatza. Ateptind poti rata o relatie de milioane. Agatzind te poti incurca de nu se poate. Cum e mai bine....face fiecare ce poate si ce-l taie capul la un anumit moment. Riscul meseriei. Un om care se pricepe bine la oameni se cam prinde si agata doar ce merita, desi si acesta poate gresi. Un om care insa nu se pricepe destul la oameni poate sa se incurce rau. Dar cum spuneam, riscul meseriei.

vadim
09-01-2004, 02:42 PM
fara riscuri viata nu e interesanta :D

i0dus
09-01-2004, 07:17 PM
Fiecare tre sa spuna ce-l doare si sa nu astepte ca ceilalti sa ghiceasca ce vrea de la viatza. Ateptind poti rata o relatie de milioane. Agatzind te poti incurca de nu se poate. Cum e mai bine....face fiecare ce poate si ce-l taie capul la un anumit moment. Riscul meseriei. Un om care se pricepe bine la oameni se cam prinde si agata doar ce merita, desi si acesta poate gresi. Un om care insa nu se pricepe destul la oameni poate sa se incurce rau. Dar cum spuneam, riscul meseriei.

Ei uite ca nu cred ca vrei sa vii intr-o relatie deja pregatita... adica inchipuie-ti faci cunostinta cu ea.... si tot atunci deoadata se incepe un flud...
ma tem de soareci, nu-mi place sa fiu intrebata cat cheltui, nu-mi place una, nu-mi place altceva.... ma doare asta .. nu ma doare cealalta si asa mai departe...
BEAH....

vadim
09-02-2004, 01:16 PM
fii mai realist i0dus,fii mai realist :D

][akep
12-25-2004, 10:58 AM
E absolut normal ca fetele sa \"anine\" baietzii, si daca au cu ce, sunt mari sanse de reusita ... you know what I\'m saying ;) ...
De obicei modul fetitzeler de a actziona este prin intermediari... asa cel putin in cazul meu se intampla... :D Nu-tzi spun in fata ca te vor , insa itzi trimit \"soli de pace\"... iar tu stai si analizezi situatzia .. si iei o hatorare in the end... daca o vezi ca-i incompatibila Ii transmitzi politicos fuck oFF bitch... si te duci la next... Asta-i situatzia avantajoasa pentru patzani...
Iar in cazul standart cand vine la tine si te sablaznesti cu ce are ea mai frumos de la mama... primul lucru care-tzi vine in minte din nou este \"parashuta\", scuzatzi-mi grobianizmul Hehe plz... insa daca te provoaka inteligent si diskret(ascuzand-usi demersul) atunci Ii creste ratingul si are mari sanse sa-i acorzi atentzia pe care o urmareste ea...

IMHO (InMyHumbleOpinion)

IONIX
12-25-2004, 12:36 PM
daca patzanii tarmazesc, tre padrujile sa faca sheva :D

PiggyEFromHell
01-02-2005, 07:32 AM
Demodat e putin spus, nu esti informat. Asa a fost tot timpul si fetele au agatat chiar si pe timpuri, dar acum nu se mai ascunde acest fapt si se face pe fata. Poll-ul e absurd.

smile...
09-08-2006, 05:09 PM
intotdeauna asteptam baiatul sa faca primul pas..
cu o exceptie...
anul trecut zarisem in scoala un baiat simi placuse ..
aflasem numarul lui.. ma prezint .. ,3 saptamini circa mesajeam in fiecare zi..dar vazusem eu ca ceva nui clar..
pina la urma imi spune cas doar o prietena...
mai tirziu aflasem ca incerca cu prietena mea cea mai buna!dar in acelasi timp continua a mesaja cu mine..
mam invatat minte si acum cind fac primu pas is mai atenta

PiggyEFromHell
09-08-2006, 08:06 PM
smile, ai imaginatie bogata dupa cate vad... si chiar atat de mult iti place sa dezgropi mesajele vechi si expirate?

smile...
09-08-2006, 08:39 PM
smile, ai imaginatie bogata dupa cate vad... si chiar atat de mult iti place sa dezgropi mesajele vechi si expirate?

Mersi de imaginatia bogata.Dar nimic din cea ce spun ne face parte

dictionar
09-08-2006, 10:38 PM

piggy esti tu cumva baiatul :D?

Iluzia
09-10-2006, 02:48 PM
intotdeauna asteptam baiatul sa faca primul pas..
cu o exceptie...
anul trecut zarisem in scoala un baiat simi placuse ..
aflasem numarul lui.. ma prezint .. ,3 saptamini circa mesajeam in fiecare zi..dar vazusem eu ca ceva nui clar..
pina la urma imi spune cas doar o prietena...
mai tirziu aflasem ca incerca cu prietena mea cea mai buna!dar in acelasi timp continua a mesaja cu mine..
mam invatat minte si acum cind fac primu pas is mai atenta

Esti o domnisoara indrazneata :bravo:
Niciodata n-am agatat pe nimeni si nu cred ca voi face asa ceva in timpul apropiat :nunu:

khama
09-10-2006, 06:12 PM
apu da... ashteapta, poate-i imbatrani...
da de ce sa nu faci tu primul pas???

c001 h4x0r
09-10-2006, 06:47 PM

Eu nu le consider pe femei inferioare barbatsilor, de aici reiese shi atitudinea mea fatsa de aceasta intrebare, adica eu consider ca nu e nimic urit sau incorect in faptul ca o fata este libera sa-shi manifeste liber atractsia fatsa de un baiat.

E problema mare ca este inradacinat in modul nostru de gindire complexat faptul ca o fata daca agatsa un baiat, e o fata desfrinata shi departe de a fi cuminte, chiar daca o face din emotsii shi sentimente sincere shi curate. Aiureala prosteasca muldafineaska...

khama
09-10-2006, 09:18 PM
d'ap eu shi spun? deshi era o tema pe aici precum ca fetele selecteaza baietzii...

Iluzia
09-10-2006, 09:39 PM

Fiindca deja primul pas a fost facut de EL ,de baiatul pe care-l IUBESC :iubesc:

dictionar
09-10-2006, 09:56 PM
c001 h4x0r, mie imi place de tine :vino:...

c001 h4x0r
09-10-2006, 11:03 PM
dictionar, shi mie de tine... ;)

PiggyEFromHell
09-11-2006, 03:56 PM
Da mie de tine nu... ce tot spui acolo c0 (zero)?:)

c001 h4x0r
09-11-2006, 05:17 PM
Da mie de tine nu... ce tot spui acolo c0 (zero)?:)
Shtii, da' eu shi pe tini te iubesc, porcule... :)

PiggyEFromHell
09-11-2006, 05:20 PM
Shtii, da' eu shi pe tini te iubesc, porcule... :)

Ar trebui sa ma ingrijorez?:)

c001 h4x0r
09-11-2006, 05:31 PM
Ar trebui sa ma ingrijorez?:)
ba deloc! :) eu-s foarte atent shi precaut. plus e o dragoste platonica, de ce sa te ingrijorezi... ;)

linar
09-11-2006, 05:35 PM
c00 da pe mine ma iubesti?:hlizesc:

c001 h4x0r
09-11-2006, 05:37 PM
vai, atitsia dornici de dragoste... :D linar, nici nu shtiu ce sa zic... ma tem sa nu ma epuizez... :)

linar
09-11-2006, 06:11 PM
c00..nici nu-ti imaginezi ce ai facut...mi-ai frant inima in mii de bucati..ce ma fac acum?...

c001 h4x0r
09-11-2006, 06:44 PM
acum... shi eu va trebui sa-mi stric dispozitsia din cauza inimii tale... hai, fii fetitsa cuminte, spune ca ai inima sanatoasa! :))

khama
09-11-2006, 08:48 PM
amush cand inshep la impartzit cartonashe roshii, de-o sa va sara capacele!

dictionar
09-11-2006, 10:42 PM
si totul de la mesajul meu s-a inceput, eu am facut primul pas si nici macar in serios nu am fost luata. :dorm: si o trebuit sa vina si altii :twistedlove:

c001 h4x0r
09-12-2006, 12:48 AM
si o trebuit sa vina si altii :twistedlove:
numai nu spune ca altsii te deranjeaza mult. :D

... macar in serios nu am fost luata.

draga, fii optimista! ;) te asigur, cind te hotarashti sa faci primul pas, deobicei nu regretsi. :)

Sventlana
09-12-2006, 01:48 AM
de obicei faci primul pas dupa ce-ti place cum arata baiatul..deci nu regretsi..in majoritate

dictionar
09-12-2006, 11:25 AM
draga, fii optimista! ;) te asigur, cind te hotarashti sa faci primul pas, deobicei nu regretsi. :)

hmmm... deja nu-mi mai place de tine, ai spus ca-s ''draga'' :dorm:
ma inveti tu pe mine cu primul pas ... :D

PiggyEFromHell
09-12-2006, 12:32 PM
acum... shi eu va trebui sa-mi stric dispozitsia din cauza inimii tale... hai, fii fetitsa cuminte, spune ca ai inima sanatoasa! :))

ha ha ha:) fetitza cuminte...

irinita
09-16-2006, 04:14 AM
e cel mai normal lucru din lume, de ce nu o fata sa-i ceara unui baiat a iesi? aceasta e o dovada clara ca de-acum nu locuim intr-o societate plina de prejudicii fata de femeie, sexurile opuse deja se egaleaza....chiar daca nu ar fi in sensul plin al cuvintului.

PiggyEFromHell
09-16-2006, 04:34 PM
Yeap, sexurile opuse se egaleaza. Exista multi trans sexuali care isi fac operatii si se egaleaza:)

irinita
09-16-2006, 09:32 PM
Yeap, sexurile opuse se egaleaza. Exista multi trans sexuali care isi fac operatii si se egaleaza:)

cum iti place sa te legi de cuvinte ....de ce nu ai pune mai bine capul in miscare si raspunde ca toata lumea

PiggyEFromHell
09-17-2006, 05:06 PM
irinita, eu deja mi-am expus parerea apropo de tema.. ai citit atent? Ar trebui sa-ti pui atentia in miscare;)

fluturash
09-17-2006, 06:43 PM
intotdeauna eu am fost prima care agatzam baietzii. adica imi alegea ceea ce imi place, de ce sa ashtept? voi baietzii asha shi facetzi, va luatzi ce va place, de ce shi noi sa nu ne facem alegerea singure?

khama
09-17-2006, 07:00 PM
fluturash, di unde te-ai luat asha comoara?

Fr3Zy
09-18-2006, 01:57 AM
intotdeauna eu am fost prima care agatzam baietzii. adica imi alegea ceea ce imi place, de ce sa ashtept? voi baietzii asha shi facetzi, va luatzi ce va place, de ce shi noi sa nu ne facem alegerea singure?

Nu ai luat niciodata vre-un sut in fund ? :))))

fluturash
09-18-2006, 10:36 AM
eu nu intrebat orice baiat daca vrea sa iasa in orash cu mine,
era altceva, cind intr-adevar imi placea cineva atunci faceam primul pas.
ds suturi in fund? nu, in schimb am o relatie de 2 ani shi sunt tare happy pt asta!

Fr3Zy
09-18-2006, 10:37 AM
Patetic baiatul care te-a suferit 2 ani ... Pe mine m-ai si plictisit deja ^^

fluturash
09-18-2006, 11:42 AM
no comment

Sventlana
09-18-2006, 03:16 PM
si in doi ani i-ai fost fidel/a?

linar
09-18-2006, 03:37 PM
fluturash, di unde te-ai luat asha comoara?

saraneth sa inteleg ca tu nu faci vreodata "primul pas"...si astepti ca ele sa faca:D

khama
09-18-2006, 04:20 PM
linar... daca e sa talmacesc serios postul meu am avut in vedere - mai multe fete ca ea la noi sa fie!

linar
09-18-2006, 04:39 PM
linar... daca e sa talmacesc serios postul meu am avut in vedere - mai multe fete ca ea la noi sa fie!

intrebarea mea este: de ce?:D

2008.