Cum va uitati la asa tip de familie unde ambii soti se f$t la dreapta si la stinga... dar se iubesc is sinceri si povestesc unul altuia cum si cit de bine a fost.. :)
Melania
01-29-2004, 03:24 PM
da tu crezi ca daca ei o fac in dreapta si in stinga ...mai exista dragoste intre cei doi?
in mod normal daca iubesti pe cineva, nu prea iti vine sal imparti in dreapta si in stinga.....
eu is cam departe de asa fel de relatii.....imi pare acceptabil...in cazul in care "numi suport sotul" ...
KazeolNevozmojnii
01-29-2004, 04:29 PM
eu is cam departe de asa fel de relatii.....imi pare acceptabil...in cazul in care "numi suport sotul" ...
Ha! :D ...sa intseleg ca la noi asa tip de relatsie ar merge 100% :D
KazeolNevozmojnii
01-29-2004, 04:33 PM
da tu crezi ca daca ei o fac in dreapta si in stinga ...mai exista dragoste intre cei doi?
Pentru ca sa cred in asa ceva trebue sa cred la inceput in dragoste...
of sii gre si incurcata viatsa! :)
joker
01-29-2004, 06:17 PM
cit dureaza dragostea intr-un cuplu?
cit de strinsa n-ar fi dragostea, vseo ravno hocetsea svejatini....
dnd
01-29-2004, 08:35 PM
ca sa fie asha unu trebuie sa fie homosexual shi e lesbiana(sau ambii hetero), asha vor fi in cuplu de dragul de a avea copii shi familie( cu toate ca in privinta aceasta e mult de discutat) :wink:
Melania
01-29-2004, 09:02 PM
dnd..nam inteles nika ce ai spus.....graesti nu ca lumea....
KazNev.....poate kiar e cazu sa crezi in existenta dragostei....si in faptu ca atunci cand doi se iubesc....nu le mai vine sa o ia razna si sa caute alte prikliucenii.....
in kazu in care nu se iubesc...si traesc in mariaj savurind relatiile cu alti parteneri.....pt mine nu e clar de ce mai traesc ei imperuna? ca sa si povesteasca din cand in cand ...ce sex fain o facut cu x sau cu y?
deam mai bine traesc separat.....si odata in10 zile se telefoneaza si se lauda unu la altu....
cat despre tara noastra..si cat de acceptabila ar fi kestia....imi pare ca la noi, da se imbla na levo...dar nu ambii soti deoadata.....mai uzual e cand unu din ei umbla si celalalt sufera (1 varianta).....sau tace din gura si se face ca nimik nu se intimpla (a 2a varianata)....
e bine asa? i dont think so...
Melania
01-29-2004, 09:11 PM
dnd....am recitit mesaju tau...iar nimik nu am inteles...de ce mama teai laut de lesbiene si homosexuali? ca nu de ei vorbeam?
dnd
01-29-2004, 09:16 PM
nici nu trebuie sa intelegi...am incurcat eu ceva :wink: ...ma mai gindesc,poate "rasare" ceva in minte...
dar totushi e impossible, daca chiar poate fi adevarat, cred ca nu de lunga durata, chestia asta imi aduce aminte un film cu Demi Moore, nu-mi aduc aminte denumirea filmului...
KazeolNevozmojnii
01-29-2004, 09:23 PM
cat despre tara noastra..si cat de acceptabila ar fi kestia....imi pare ca la noi, da se imbla na levo...dar nu ambii soti deoadata.....mai uzual e cand unu din ei umbla si celalalt sufera (1 varianta).....sau tace din gura si se face ca nimik nu se intimpla (a 2a varianata).... e bine asa? i dont think so...
nui bine asa, cind cineva sufera!
si in tsara noastra anume asa si se intimpla... :(
Mie in ultimul timp imi place sa cred ca dragostea, fatsa de un om, e egoism... Daca eu intlnesc 10 fete si la toate le plac... eu cred ca e egoist sa ma las iubit numai de una... :D
Sincer imi pare ca un cuplu ar fi mult mai fericit daca dragostea lor ar fi mai mult bazata pe incredere si comptibilitate sufleteasca, decit pe pasiune sexula... desi ultima nu strica deloc. Si daca ambii is open minded nu vad de ce sa nu capete experientsa cu alti oameni...
Adica eu incerc sa despart sexul de dragoste...
Melania
01-29-2004, 11:42 PM
Si daca ambii is open minded nu vad de ce sa nu capete experientsa cu alti oameni.....
da da ....hai tu fii primu si incearca asa ceva experiente acolo prin Dubai..si daca ramii jiu....ne zici si noua cum e sa futi femei straine si cum e sa primesti in cap pt asa ceva!
KazeolNevozmojnii
01-30-2004, 06:23 PM
straine in sens nu din Moldova? ;)
Sau care deja is casatorite cu alti barbati care deloc nu is open minded? :)
nu ma indoiesc ca daca e a 2a varianta putine sanse sa ramin viu... :)
mdea... luatul in cap chiar poate fi problema... :)
Dar hai sa ne uitam real la lucruri. Sunt barbati care isi schimba des sotiile si invers sunt femei de aceiasi teapa
... acum ...de ce sa nu se intilneasca 2 persoane asemanatoare si sa se schimbe reciproc.
Decit sai distruga viatsa cuiva care crede in dragoste "adevarata" si va fi fidel toata viata.
MAFIA
01-31-2004, 12:03 PM
Si daca ambii is open minded nu vad de ce sa nu capete experientsa cu alti oameni... Kazeolule: sa-mi dai si mie voie sa-ti fyt sotia, ok? Din cite inteleg tu daca te insori o s-o faci pentru ca sa-ti nasca sotia copchii si sa-ti faca mincare si curat? Altfel, nafig iti trebuie tie sa te insori daca si asa gasesti p.izde cite vrei sa le fytzi ?
Inseamna ca ne-am inteles: dupa ce te insori si copchiii pe care o sa ti-i nasca sotia incep sa se faca marisori si tu incepi sa imbli na levo ma chemi pe mine sa am eu grija sa-ti fie fytyta sotia, ok? Insa trebuie impartit timpul cu copchii, falmilia, facut mincare si curat prin casa... si absenta le-o explici tu la copchii tai, ok? Astazi mama trebuie sa se fyte cu mafiotzii, asa ca mincarea n-o sa fie gustoasa. Miine mama o sa fie mai libera si o sa poata avea grija si de voi copii.
Melania
01-31-2004, 07:42 PM
Radu...da shil plingi tu pe KazNev atita? ca copkii nu stiu ce...tu doar tot ai sa fii in aceeasi situatie....exact ca el...cu mincare negustoasa si cu femeia-ta fututa de straini....relax!
KazeolNevozmojnii
01-31-2004, 11:15 PM
Kazeolule: sa-mi dai si mie voie sa-ti fyt sotia, ok?
Numaidecit. :D ...stai un pic ...Uite telefonul sotiii mele +971 50 4698195. :) Good luck!
Din cite inteleg tu daca te insori o s-o faci pentru ca sa-ti nasca sotia copchii si sa-ti faca mincare si curat? Altfel, nafig iti trebuie tie sa te insori daca si asa gasesti p.izde cite vrei sa le fytzi ?
Tu intelegi ceea ce vrei sa intelegi... eu la moment nu vad sens in casatorie ingenere... numai daca sa gasesc o fetita tare bogata, frumoasa si intelegenta cu un caracter superb, care inghite :D
Inseamna ca ne-am inteles: dupa ce te insori si copchiii pe care o sa ti-i nasca sotia incep sa se faca marisori si tu incepi sa imbli na levo ma chemi pe mine sa am eu grija sa-ti fie fytyta sotia, ok?
Bei eu is insurat deamu.. si telefonul ti l-am dat... scoate ruciniku si inainte! Daca o sa astepti pin o sa creasca copkiii o sa ramii virgin toata viata.. :)
Insa trebuie impartit timpul cu copchii, falmilia, facut mincare si curat prin casa... si absenta le-o explici tu la copchii tai, ok?
...eu asa ma gindesc ...cind sotsia se duce na levo vine una din femeile mele "levie".. face mincare, curat controleaza tema pe acasa la copii, imi face un masaj sa-mi scoata stresul dupa lucru si pe urma ne distram. :D
Astazi mama trebuie sa se fyte cu mafiotzii, asa ca mincarea n-o sa fie gustoasa.
... daca nu poti face mincare gustoasa nu trebue sa proiectezi impotentsa ta asupra altora.
Eu de exemplu inca nu am intilnit fete care gatesc mai gustos ca mine.
KazeolNevozmojnii
01-31-2004, 11:21 PM
...aceeasi situatie....exact ca el...cu mincare negustoasa si cu femeia-ta fututa de straini....
Sis cu aluziile istea dispri polojenitsa mea?
Melania
02-01-2004, 01:34 AM
Kazeolule: sa-mi dai si mie voie sa-ti fyt sotia, ok?
Numaidecit. :D ...stai un pic ...Uite telefonul sotiii mele +971 50 4698195. :) Good luck!
Irina....always available!
MAFIA
02-01-2004, 09:29 AM
tu doar tot ai sa fii in aceeasi situatie....exact ca el...cu mincare negustoasa si cu femeia-ta fututa de straini....relax! melaniusco: mort sa fiu, nu ma-nsor niciodata.
KazeolNevozmojnii
02-04-2004, 04:44 PM
Irina....always available!
Pai eu nu am spus ca e available.. :) De unde ai luat tu asa ceva? :-?
Am spus doar ca nu am nimic impotriva daca Radu o sai sune sa o invite la un bat de ceai. :) Deacum ce va face ea... hm... vom trai si om vedea.. :)
KazeolNevozmojnii
02-04-2004, 04:48 PM
melaniusco: mort sa fiu, nu ma-nsor niciodata.
Kuda ti deneshisea s podvodnoi lodki? :D
MAFIA
02-04-2004, 05:16 PM
melaniusco: mort sa fiu, nu ma-nsor niciodata.
Kuda ti deneshisea s podvodnoi lodki? :D
"cu mincare negustoasa si cu femeia-ta fututa de straini" - nafiga mie asa sotie ?
joker
02-04-2004, 06:45 PM
daca nu suntem in stare sa ne satisfacem partenerul- ni-l satisface altcineva :wink: :D
KazeolNevozmojnii
02-04-2004, 08:30 PM
Daca nu esti in stare sa satisfaci partenerul el te trimite in sula din a 3a incercare. :)
Mlea majoritatea femeilor azi vreu bani, vreu atentie 24/7, cadouri scumpe si inca sa fie iubite, ele singure doar facind o miue din cind in cind... ca curvele, nah.
Sa nu se supere fetele de pe forum... daca stati pe forum deja nu faceti parte din majoritate. :) asa naiv ma gindesc eu... :D
creator
03-14-2004, 04:16 PM
Daca nu esti in stare sa satisfaci partenerul el te trimite in sula din a 3a incercare.
Mlea majoritatea femeilor azi vreu bani, vreu atentie 24/7, cadouri scumpe si inca sa fie iubite, ele singure doar facind o miue din cind in cind... ca curvele, nah.
Sa nu se supere fetele de pe forum... daca stati pe forum deja nu faceti parte din majoritate. asa naiv ma gindesc eu...
Perfect deacord :)
Eu privesc normal acest tip de relatie dar nu mai vreau sa am aceasta experienta, nu e chiar asa misto cand te gandesti ca fata i-o suge lu' altu' si dupa aia tu o saruti, o lingi yah :-x . Doar mie sa mi-o suga si atat. :D ,
asa ca astea-s particularitati. Fiecare face ce vrea dar mie nu-mi place sa-mi impart fata cu altii.
... acum ...de ce sa nu se intilneasca 2 persoane asemanatoare si sa se schimbe reciproc.
Decit sai distruga viatsa cuiva care crede in dragoste "adevarata" si va fi fidel toata viata.
dreptate 100%
Mie in ultimul timp imi place sa cred ca dragostea, fatsa de un om, e egoism... Daca eu intlnesc 10 fete si la toate le plac... eu cred ca e egoist sa ma las iubit numai de una...
:lol: :lol: :lol: In sfarsit vad si eu un om cu o gandire corecta! :lol:
Melania iti dau perfecta dreptate dar de ce sa impui ceva ce nu se poate? Ar fi mai corect sa nu ne mintim si sa ne cautam partenerii compatibili, ar fi cel mai bine pentru amandoi si plus ca e corect, nu vor exista probleme de moralitate sau religie :P